Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

εγω δε βαζω ψωμι στα μπιφτεκια, μου φαινονται πολυ βαρια με ψωμι!

νατασουλα σε βλεπωωωωωωωωωω ελα να μας πεις ενα γειααααα!!

αχου γωγω μωρεεεεεεεεε τι καλος που ειναι!!!!!!

παντως περισσευτον δεν περισσευουν χρηματα εγω βλεπω κ απο εμας που ειμαστε τσιμα τσιμα

τωρα θα ζοριστουμε πολυ με το αμαξι βεβαια

κ ο τολης πηγε κ μου πηρε ενα κρεμαστο σβαροφσκι

ενταξει οχι οτιειναι πανακριβο αλλα δεν ειναι κ φτηνο!

κ εγωπηγα κ του πηρα κατι μποξερακιααααα κ εναπουκαμισο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ααααααα εδώ έχουμε μεγάλα ειδύλλια!!!!

Όλες οι παρθενοπιπίτσες εδώ μαζευτήκαμε ε;;;

Συσσιώ πολύ παίδεμα έπαισε ρε συ... Αλλα έδεσε το γλυκό!!!!!

Γωγώ και συ μωρή τη δύσκολη παίζεις;;;;;

Για την τσάντα....χμμμμμμμμ τί να πω;;;;

Εγώ μάλλον δε θα τα έδινα. Θα τα ψώνιζα για τα κορίτσια μου!!!! Μ'έχει πιασει μια άρνηση για τα ψώνια. Δεν έχω όρεξη να πάρω τίποτα για μένα. Και πάλi όμως δεν έχω δώσει ποτέ τόσα λεφτά για τσάντα κλπ. Τα πιο ακριβά που έχω πάρει είναι τα τζιν που έπαιρνα, fornarina και nolita 200ευρώ. Τώρα όμως δεν παίζει να έδινα τόσα. Βολεύομαι και με berska-zara-strativarious.

Καρολίνα και συ στο δόξα πατρί της έφαγες;;;; Περαστικά!!!!! Πόσα χρόνια είστε μαζί;;;

Θου γιατί;;;; :shock::shock::shock::shock:

Για πες....

Εγώ έχω διαβάσει το αντίθετό για τα sling. Και την Ειρήνη μ'αυτό την έβγαζα...

Λένα χαλάρωσε λίγο με το αμάξι ρε. Απόλαυσέ το!!!

Χρύσα γιατρό πότε πας;;;

Αναστασόνι μου φιλάκια!

Κοπελιές θα σκάσουν τα μεμέ μου!!!! Τώρα πονάω τρελά. Και κοιμάται η Ειρήνη γμτ.

Χρυσα μου ναι.... ο λαιμος του χαλια....και αρχομενη πνευμωνια μικροβιακη!

ευτυχως καλυτερα...!

οταν ειναι αρρωστος ειναι χειροτερος και απο μωρο....!

Γωγω μου χαριζεις την πεθερα σου?

αυτα που κανουν τα παιδακια σας ειναι λογικα σε αυτη την ηλικια!

εμεις αρχιζουμε και τα ξεπεραμε...

Αργυρω κοβει τον μεσ. υπνο η μικρη?

εμεις απο οταν κοψαμε την πιπιλα κοψαμε και το υπνο!

η Μ-Ι θηλαζει μονο 3 φορες την ημερα.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Νατασα βγαλε λιγο με το χερι!

ποτε χεις γενεθλια?17?

Γειά σας μανουλίτσες

Εδώ είμαι αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω

Κατάφερα όμως και διάβασα όλες τις σελίδες

Θα μπώ το βράδυ για να σας γράψω και για την ομοιοπαθητική

Νατάσα στο Φωτιάδη πήγαινα δεν είναι παιδίατρος

Κοιτα Γωγω για καποια πραγματ αξιζει να δωσεις λευτα

για ενα καλο κοστουμι- εφοσον ειναι για την δουλεια σου- για ενα καλο ρουχο, για εσωρουχα για πιτζαμες..για ενα καλο πανοφωρι για παπουτσια ορισμενα εγω δινω λευτα ακομα και τωρα...ΑΛΛΑ για μενα υπερεχει παντα η ποιοτητα της τιμης..

δε με νοιαζει αν ειναι φιρματο, με ενδιαφερει να ειναι καλο το πατρον, να στρωει καλα και να ναι ειναι καλοραμενο

Βρισκω πολυ ωραια ρουχα σε πολυ καλες τιμες γιατι ψαχνω

τωρα για την δουλει μου που πρεπει να ειμαι καλοντημενη- επρεπε μεχρι τωρα που ερχοταν κοσμος- εμενα τα ζαρα μια χαρα με βολευαν.

αλλα ειχα και μερικα καλα κοστουμια και φορεματα για πιο " επισημες" εργασιακες εμφανισεις που τα ειχα πληρωσει ουκ ολιγα..αλλα ειναι αθανατα..και παντα στη μοδα

νατασα 18/01 εχω αυχενικη

Την ιδια μερα πιο νωρις εχω καρδιολογο για καρδιογραφημα και υπερυχο καρδιας..αλλη εξεταση δεν μπορω να ανω στην κατασταση μου, μετα εχω αιματολογικες και κατα απο την επομενη ευδομαδα ξανα γυναικολογο..

Τι να πω ρε Βυκακι..περαστηκα ρε

πω πω νατασα τοσο πολυ σε ενοχλουν??

κοιμαται η "ανακουφιστρα" σου??? :lol::lol:

αν βγαλεις με το χερι δε βοηθαει?

νατασουλα φιλαααααααααααακιααααααα μας λειψατε βρε!

πεμπι περαστικα σας!! ολο θελω να το γραψω κ ολο το ξεχναω :oops:

Χρυσάκι κι εγώ έχω αλλάξει ρότα τον τελευταίο καιρό..Την παίρνω στο κρεβάτι, δεν της χαλάω χατήρια γιατί λέω ζηλέυει το νινί, αλλά σήμερα με έφτασε στα όρια μου...Μα τπτ δεν ήθελε... :evil::evil: Τι αγκαλιες να την κάνω, τι να της λέμε πόσο την αγαπάμε, τι "ελα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα", αυτή μια μόνιμη άρνηση και ούρλιαζε... :?:?:?:?:?

Και ορίστε σας τα λέει η συμπεθερα..Είναι ατίθαση....Τσαούσα...Δε φοβάται τίποτα..Από τη μια μου αρέσει αυτό, αλλά από την άλλη με κουράζει...

Λένα....Τελευταία άμα της φωνάξει ο πατέρας της έστω και λίγο, μαζεύεται σε μενα και κλαίει... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ο Αναστασάκος είναι αγγελούδι μπροστά της!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Όσο για τους άντρες μας είναι τόσο γλυκούληδες... :x:x:x Οχι, ούτε εμάς μας περισσεύουν με τόσα πάγια έξοδα κάθε μήνα...Αλλά προκειμένου να μη μου χαλάσει χατήρι, θα προτιμήσει να στριμωχτεί... :roll::roll::roll::roll:

Χρύσα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς τα ρούχα....Απλώς ο άντρας μου όσα φιρμάτα έχει πάρει στο 90% του έχουν βγει καλά...Γι'αυτό με πρήζει.... :twisted::twisted::twisted:

καλε τι πολυλογουδες που εισαστε :shock::lol::lol::lol::o:o:o

εγω επιτελους τελειωσα τις δουλειες μου...ουφφφφφφ.......

καλα το τι νευρα εχω δεν περιγραφεται παλι....λοιπον το πρωι παιζανε τα ταλιμπανια μεσα στο δωματιο τους...για πολυ ωρα ειχε ησυχια...παω να δω τι γινετε και τι βλεπω..ειχαν ανοιξει την ντουλαπα και ειχαν βγαλει ολα τα κρεμασμενα τους ρουχα εξω...ολα τα παπουτσια τους και ειχαν μπει μεσα στην ντουλαπα. :twisted::twisted::twisted::twisted: τα μαλωσα αλλα δεν φωναξα....μετα απο λιγο ενω μιλαγα στο τηλεφωνο με τη γιαγιακα μου παω μεσα και τι βλεπω...ειχαν ανοιξει τα συρταρια ειχαν βγαλει ολα τα ρουχα εξω και ειχαν βρει και εναν μαρκαροδο και φυσικα ο ταλιμπαν ειχα ζωγραφισει ολες τις ντουλαπες :o:o:o:twisted::twisted: ε!μου ηρθε εγκεφαλικο...και εκει αρχιζα και φωναζα :oops::oops::oops: ποσο να αντεξει το νευρικο μου συστημα..ποσο;;;;;ειμαι και νευρικη απο την φυση μου....και το θεμα ειναι οτι εχω σε ολα τα συρταρια και τις ντουλαπες απο αυτα που κλεινουν...τεσπα...ειχαμε σοου παλι :roll::roll::roll:

τι τελειες lονe stories...εγω βαριεμαι να πω την δικια μου :oops::oops::oops: ειναι πολυ μεγαλη και με δολοπλοκιες πολλες...οι καλοι οι φιλοι που λεμε...

λενακι καλοριζικο το νεο τουτου καλοταξιδο και να του παρεις τον αερα ;)

γωγουλα και εγω ειχα καποτε πορωση με τις τσαντες..εδινα τοτε πολλα λεφτα...τωρα δεν παιζει :(

τι τελεια πεθερα που εχεις :x

καρολινακι ο ταλιμπαν ακαθεκτος μαμ,μαμ και παλι μαμ :lol::lol: σας εχω πει οτι εχω βαρεθει να το ακουω ε;;; :D φιλια στην παπενια σου

χρυσα,βικυ,αφρο,μαρια,σισσιω,θου,νατασα,νατασουλα,μπεμπουλης,ερη..μαγδα..τα φιλια μου

Και ορίστε σας τα λέει η συμπεθερα..Είναι ατίθαση....Τσαούσα...Δε φοβάται τίποτα..Από τη μια μου αρέσει αυτό, αλλά από την άλλη με κουράζει...

Λένα....Τελευταία άμα της φωνάξει ο πατέρας της έστω και λίγο, μαζεύεται σε μενα και κλαίει... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ο Αναστασάκος είναι αγγελούδι μπροστά της!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Όσο για τους άντρες μας είναι τόσο γλυκούληδες... :x:x:x Οχι, ούτε εμάς μας περισσεύουν με τόσα πάγια έξοδα κάθε μήνα...Αλλά προκειμένου να μη μου χαλάσει χατήρι, θα προτιμήσει να στριμωχτεί... :roll::roll::roll::roll:

ναι μωρεεεε1!!!! ετσι ειναι, κοβεις λιγο κ παιρνεις κατι καλο..

ετσι κ αλλιως δε μου παιρνει συχνα ακριβα δωρα!!!

αχ συμπεθερα... δ ειναι ησυχος ο γαμπρος σου, μαλλον δεν τον θυμασαι καλα :lol::lol:

απλα ακουει!!!

Χρύσα θα μάθουμε και φύλο δηλαδή!!

Λένα μόνο έτσι ανακουφίζομαι αλλά βαριέμαι να το κάνω τρεις την ώρα!

Βίκυ ναι μαζί έχουμε!!!!

Εγώ εσύ και η πεθερά μου!!!χαχαχαχα

Με έψαξε πολύ για να με βρει ο Δημ!!!!

Ακουτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τη Δευτέρα έχουμε γενέθλια!!!!

Akoma δεν κοιμαται :shock:

Με βλεπω σαν την Αργυ να τον κοβει εντελως τον μεσημεριανο...

Καταρχην γελαω πολυ γτ αν παρετε τις ιστοριες σας

1-1 σχεδον σε ολες αναφερεται η πρωταγωνιστρια στο ετερον ημισυ

σαν κουκλο,θεο,παιδαρο,σωματαρα κλπ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ολες ωραιους βρηκατε???? :lol::lol::lol:

Παντως χαιρομαι που σας γνωριζω καλυτερα...

καμια φορα κανουμε λαθος για καποια ατομα γτ

επηρεαζομαστε απο κατι ή απο καποιον αλλο... 8-)

Για τα ρουχα εμεις ειμαστε οπως περιπου η Γωγω...

Εκεινος 1-2 φορες το χρονο πανακριβα κ φιρματα...Εγω

προ εγκυμ καθε βδ επαιρνα κατι...

Παπουτσια-τσαντες θελω να ειναι πολυ καλα ποιοτικως

αλλα παιρνω κ καμια σαβουριτσα τσαντα για 1-2 φορες!Μετα τις χαριζω

στη μαμα κ την αδερφη μου!(σαβουριτσα οχι λαικης 5 ε...15-20 απο μαγαζακια)

Τωρα ο Α μου παιρνει επωνυμα δωρα τα οποια ειναι καπως

πεταμενα λεφτα αλλα...καλοδεχουμενα! :oops::D

Θουλακι κ εγω τελευταια κανω κατι μπιφτεκια μπλιαχ...Δεν ξερω τι

αλλαξα.. Αν βαλεις παντως μπολικο κρεμμυδι,αβγο κ φρυγανια τοση ωστε να ρουφηξει τα υγρα...

μαλλον θα γινουν οκ....

Εξετασεις θα της κανω μαλλον τη Δευτερα..Ειπα να περιμενω

να φτιαχτει το βιβλιαριο της μπας κ δεν πληρωσω πολλα αλλα...δε βαριεσαι...!

Θα πω τον Α να ερθει μαζι μου κ να παει αργοτερα στη δουλεια..

Σουμαχερ στα κερματα ειναι για να ειναι ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ το αμαξι!

Μια χαρα εε??Πουλησες μουρη με το τζιτζι αυτοκινητακι σου? :lol:

ΓΩΓΩ...Θελω πολλα να σου πω αλλα κωλυομαι(περιεργη λεξη!)....

Θα σου πω μονο μια εντελως φιλικη συμβουλη!

Κατσε σκεψου κ ανελυσε την ψυχολογια που ισως εχει ενα μωρο!

Το πως κ γιατι αντιδραει ετσι...Τι μπορει να φταιει...Φτιαξε σεναρια

με τις δικες σας αντιδρασεις στη συμπεριφορα της κ το τι μπορει να

της προκαλεσαν ή το τι θα καταφερετε με την καθεμια!

Βαζε τον εαυτο σου στη θεση της!Τι θα μαθαινες εσυ στη θεση της?

Αυτα τα λιγα! :-*

Α! Ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα του σπουργιτιου μου!

Ομως ευχαριστω(οχι το θεο αλλα) την φυση που μου εχει

δωσει την χαρα κ την ευκαιρια να την μεγαλωνω με μητρικο

γαλα κ να νιωθω πως εχουμε κ οι 2 ενα διχτυ ασφαλειας,...

Γτ κακα τα ψεμματα...Αν τωρα ηταν ενα πολυ κακοφαγο παιδι κ

επινε μονο αγελαδινο γαλα θα ημουν ολοι μερα με κατι στο χερι...

νατασακι αμα ειναι καλο παιδι και μας το δειξει...θα το μαθουμε...

αλλα δε σκαω και πολυ ας ειανι οτι θελει

καλε ναι εχετε γεννεθλεια..πωπω...θα μας κερασετε δηλαδη;;;;

οντως πολυ εψαξε να σε βρει...χαχαχαχαχα

αχ αναστασι σου εχω πει ποσο μαρεσει να σε διαβαζω??? [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif]

αχο μικρος κοιμαται απο τις 1.30

σηκωθηκε πριν καμια ωρα κ τωρα κοιμαται μπρουμυτα πανωστα ποδια μου :lol::lol:

μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα σας κοριτσαρα!!

Γεια σας!!!! Τι μου κανετε? Ενα απογευμα κι ενα πρωινο δεν μπηκα και φτασατε.... αμερικη με το τρενακι!!!

Καλε γιατι δεν με βαζει και μου βγαζει συνεχεια general error?

Τελος παντων δεν προλαβαινω να σας διαβασω τωρα ειναι παααααααρααα πολλα!!!

Να ρωτησω τι εγινε με την Αναστασια και την εξεταση θελω για να μην ψαχνω κι αν εγινε τιποτα συγκλονιστικο?

Εμεις σημερα δεν κλαψαμε καθολου σχεδον στον βρεφικο και εγω επιτελους κουρευτηκα!!! :mrgreen:

Παρεπιπτοντως η διευθυντρια δεν μου μιλαει!!! :shock::lol::lol:

Αννουλα να μη σου μιλαει..αυτη χανει!!!!!!!!!!

Η Αναστασια δεν κανανε τη γαστροσκοπιση...θ ατην κανουν ισως μετα..κανανε ενα σωρο αλλες εξετασεις οπως ουρα κοπρανα αιμα κλπ κλπ

Νατασα οντως...

σε σενα ισχυει οτι οι αντρε ψαχνουν να βρουν γυναικα που να να εχει κοινα με την μαμα τους!

τα κεφτεδακια ωραι αλλα ηθελαν λιγο αλατι ακομα....

Χρυσα μια χαρα αποτελεσματα θα χεις!

ξερετε που θα βρω τα τραγουδια της παττυ?

η μικρη μου τρελενετε....

τα θελω.....

Δε μας ειπε κατι για αποτελεσματα..

εγω περιμενω την ΤΡιτη αυχενικη και καρδιολογο...και ετα γυναικολογο..

αυτα.

ελπιζω να ειναι καλα ολα μας τα αποτελεσματα

Βικυ πρεπει να τα εχει σε καποιο περιοδικο την Κυριακη..αλλιως You tube

καλο σκ κοριτσιααααααααααααααααα

μεχρι να ξαναμπω ξερω ξερω δεν θα σας προλαβαινω θα διαβαζω ...θα διαβαζω... :lol::lol::lol:

Θου μου οντως δειχα πολυ δουλεια ..αλλα μου ειστε το πιο ευχαριστο διαλλειμμα ...μου κρατατε την πιο γλυκια παρεα....καθομαι εδω και λιγους μηνες στην εισοδο του 5 οροφου της εταιρειας μοναχουλι ...σε ενα γραφειο ενω ολοι οι αλλοι μπουρου μπουρου με τους συναδελφους τους...εεεεεεεμ και εγω σας τα λεω γραπτως.... :lol::lol::lol: ειμαι που μαι κοινωνικο ον ...και πολυλογουδικο....(γυναικες!!!!!!!!!!!!!!!!)

Χρυσα μου αντε να μαθουμε το φυλο..εγω εχω πει οτι πιστευω οτι θα ναι ροζ...ταζουλα.... :D

Λενακι μου τα φιλια μου κοριτσαρα μου!

Γιωτακι μου υπομονη βρε αγαπη με τα ζουζουνια σου...φανταζομαι σκηνικο... :o:o και φυσικα πρωτεργατης ο μαμ μαμ εεεεεεεεεε? αχ ειναι ομως κουκλος....φιλια πολλαααααααα και στους δυο....

Μαρακι φιλια πολλααααααααα....

Αναστασια ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχουμε όλοι κουκλους!!! :lol::lol:και εμεις κουκλες δεν ειμαστε???? :D:D

μακια σε ολες τις υπολοιπες ...

χρυσα καλα αποτελεσματα......οσο για τις ταχυκαρδιες που ελεγες εγω ειχα και στις 2 εγκυμοσυνες...και μιλαμε για 120 σφυξεις....μου ειχαν πει οτι ειναι φυσιολογικοτατο..οπως επισης και η κοπωση...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...