Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

γεια σας κουκλαρες μου!!!!

μαριαιωαννα δε θελω να ξερω τι τρως!! :lol::lol::lol:

πολυ πλακα εχει η ιστορια σας!!! τι γλυκιαααααααα!!

χρυσα κ η δικια σας! κ ο τολης ετσι λεει, οτι του την επεφτα.. φημες!

αφου για να μου δωσει το πρωτο μας φιλι μου ειχε κανει κεφαλοκλειδωμα! :lol::lol::lol:

φρανιτακι τι κανετε? ποτε φευγετε?

μπεμπουλης να εχετε πολυ καλα αποτελεσματα!!!

αργυρουλα δεν ειναι νωρις για να κοψει το μεσημεριανο υπνο??? ω ρε μανα μου τι μας περιμενει!!

εγω νομιζα μεχρι 6-7 οτι θα κοιμαται!!

εγω δεν εχω πεθερα (εχει πεθανει) κ τον πεθερο μου τον βλεπω μια στις τοοοοοσες κ δεν εχει χρειαστει να τον φωναξω μεχρι τωρα :lol::lol::lol:

ο αντρας μου τους δικους μου δεν τους εχει φωναξει ποτε! οταν θελει κατι σηκωνεται κ τους μιλαει γιατι ακομα κ μετα απο 2 χρονια που ειμαστε παντρεμενοι δεν ξερει πως νατους φωναξει, ντρεπεται

αφρο πως πανε τα σιμς?? :lol::lol:

εμενα μεχρι τωρα δεν ερχοταν για την πανα.. αλλα παιρνω κανενα λουτρινο η παιχνιδακι απο αυτα που του αρεσουν του λεω οτι εχει κανει κακα κ πουφ πουφ κ οτι πρεπει να το αλλαξουμε

ε παιρνει μονος του τα μωρομαντηλα ξαπλωνει κατω κ με ενα μωρομαντηλο κανει οτι καθαριζει κ αυτος :lol::lol::lol:

καρολιναααααααααα ιτ γουοζ λαβ ατ φερστ σαιτ??? :lol:

νατασα λαβι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφου δεν το εχεις βρει ακομα το κουσουρι μαλλον το κρυβει καλα!! :lol::lol:

εκσταση μου!!!! τι κανει η μικρουλα??? μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!

θελω κ αλλη δοση!!! :D

συμπεθερουκλα μου!!!!!!!!!!!!

παρε κοριτσαρα μου την τσαντα, ολα τα λεφτα για παρτυ σου!!!

τετοια γυναικαρααααααα που θα φερει κ αλλη θεα στον κοσμο!!!

(μπορω να πω πως πολλαπλασιαζομαστε εμεις οι θεες με γρηγορους ρυθμους :lol: )

αχ κοριτσια κ εμεις μεχρι να γεννησω ολο ταξιδια ημασταν.. δε μπορουσαμε να κατσουμε σπιτι μας..

τωρα με τον μικρο βαριεμαι ελλεεινα να ετοιμαζω πραγματα, να μην ξεχασω το ενα η το αλλο, να σκεφτομαι αν θα κοιμηθει οπου παμε η αν θα φαει...

αχ καπου πρεπει να παμε ομως τα 3 μας..

εμενα μου κανει ολα τα χατηρια.. δεν υπαρχει κατι που νατου εχω ζητησει κ να μη μου το εχει κανει!!

αλλα κ εγω τον κακομαθαινω!! σε ολους τους τομεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να σας πω κ τα νεα μου τωρα

σημερα κατεβαινω απο το σπιτι 7!

μπαινω στο αμαξι κ μεχρι να φτιαξω καθρεφτες καθισματα κλπ κλπ πηγε 7.15

πρεπει να εκανα 5 λεπτα για να βγαλω το αμαξι απο το παρκιν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια τι αγχος ηταν αυτοοοοοοο1!!!!!

α πα πα πα πα!!!!! πηγαινα κ σαν την κοτα στοδρομο!!

και μεχρι το σχολασμα ειχε μαθει ολο το χωριο οτι πηρα καινουριο αμαξι!!!

ερχονταν μαμαδες που δεν εχω ξαναδει ποτε κ μο ελεγαν καλοριζικο κ καλοταξιδο!!! :lol:

στο γυρισμο τα πηγα καλυτερα παντως!!

αυριο λεμε να παμε μουδανια στη νονα μας!! κυριακη λεμε να βγουμε τα δυο μας!!! :mrgreen:

επισης οταν καποιος παιρνει αμαξι γιατι ριχνουν μεσα κερματα??

γεμισα 10λεπτα!! ειναι κ τσιφουτηδες!! :lol::lol:

που εισαι εσυ βρε μαιμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

καλως την...ακουσες μπανανες και ηρθες???????????????? :lol::lol::lol:

ναιιιιιιιι ηταν love at first site! κοριτσακι μου ...

την πεθερα μου εγω την φωναζω κατερινα,Κατερινακι...εχουμε πολυ καλη σχεση και ανετη ..τον πεθερο μου σαν αντρας που ναι κραταω πιο αποστασεις... :lol::lol: συνηθως... στον ενικο όταν μιλαμε...κανει πολυ πλακα...αλλα τον προσφωνω στον πληθυντικό οταν θελω να του μιλησω... :D:D αλλα μαμα η μπαμπα δεν μου βγαινει ουτε για πλακααααααααααααα ρε κοριτσια ...ουτε θεωρω ότι με το να τους προσφωνεις ετσι τους σεβεσαι περισσοτερο ενω διαφορετικα ισχυει το αντιθετο...τι λετε?

δεν ξερω.. εγω νομιζω οτι θα δυσκολευομουν πολυ να πω μια αλλη γυναικα μαμα..

αλλα μιλαω εξω απο το χορο, δεν ξερω.

ναιιι θελω τις μπανανιτσες μουυυυυυυυυυυυυ

πετα καμια ρε καρολ!!

Λοιπόν παρατάω τη δουλειά και σας εξιστορώτο δικό μου λάβ στόρι! :D:D

Τη μέρα που έμελλε να γνωρίσω τον άντρα μου είχα πάει να δω έναν πρώην συμμάθητή μου (πριν περάσω στο παν/μιο πήγαινα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ) στο νοσκομείο.

Φεύγοντας λοιπόν απο εκεί μπαίνω στο μετρό και εντελώς τυχαία πέφτω πάνω σε μια άλλη πρώην συμμαθήτρια μου (και αυτή απο το ΙΕΚ) και νυν κολλητη μου και κουμπάρα μου, με την οποία κάναμε πολύ παρέα τότε στο ΙΕΚ και με πείθει με τα πολλά να κατέβουμε στο σπίτι του επί 6 χρόνια γκόμενού της και γνωστού μου (αφού κάναμε παρέα στο παρελθον), γιατί είχε γενέθλια καιθα μαζεύονταν όλοι οι παλιοί φίλοι.

Συμφωνώ και γώ να πάω μιας και από τη μία ήθελα να δω τα παιδιά και από την άλλη είχα τσακωθεί αγρίως την προηγούμενη με τον τότε δεσμό μου και δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω.

Πηγαίνω στα γενέθλια του βλέπω όλους, αρχίζουμε τα δικά μας και μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένα αγόρι εμφανίσιμο, ρίχνει μια ματιά στο σαλόνι και πηγαίνει στο δωμάτιο, ξαναβγαίνει και κάθετε ακριβώς απέναντι μου. Μας συστήνουν και δε μου λέει ούτε ένα "χαίρω πολύ" :twisted::twisted: απλώς κουνάει το κεφάλι του. Μου τη δίνει, τον θεωρώ ανάγωγο, όλο το βράδυ δεν ανταλάσσουμε κουβέντα και το θέμα τελειώνει εκεί. Σε κάποια φάση μάλιστα του την είπα πλαγίως, αλλά δεν έδωσε σημασία. Όλα αυτά 15 Φεβρουαρίου.

Μέσα Μαρτίου μου μετά τις απόκριες μου στέλνει μνμ στο κινητο. Τρόμαξα να γνωρίσω ποιος ήταν, γιατί είχα κάνει και γω τις ατασθαλείες μου με ένα συνονοματό του στο καραβάλι της πατρας :oops::oops::oops::oops: τηλεφωνιόμαστε και μετά από το πρώτο τηλεφώνημα, αρχίζουμε να μιλαμε καθε μέρα στο τηλέφωνο με τις ώρες.

Μεσολαβεί ένα δικό μου ταξίδι στην Αίγυπτο, ένα ξεκαθάρισμα με την πρώην του που είχαν ετσι μια περίπλοκη σχεση, ένας χωρισμος δικός μου και μια επανασύνδεση δική μου με τον πρώην :oops::shock::shock: , ένας οριστικός χωρισμός δικός μου με τον πρώην :oops::oops: αρχές Μαϊου (ναι του ίδιου έτους) :lol::lol::lol: Όλα αυτά έγιναν ενω εμείς έιχαμε κανονικά επαφές σαν "φίλοι", τηλεφωνιόμασταν, βγαίναμε και μόνοι μας και με κοινές παρέες.

Το καλοκαιρι που ακολούθησε ήταν φανταστικό και ο Παν πάντα εκεί διακριτικά να με καψουεύεται και να με βλέπει να αναρρώνω από τον χωρισμό μου. Τον Ιούλιο του κάθησα (άνευ σχέσης ) :oops::oops: Ε, μου μαγείρεψε ρε κορίτσια!! Ενω κοιμόμουν σπίτι του, αυτός σηκώθηκε και μου μαγείρεψε!

Τον Αύγουστο κάνουμε χωριστές διακοπές, παθαίνω μια κρίση γυρνώντας στην Αθήνα, του λέω οτι όλο αυτο καλύτερα να σταματήσει εδω, το δέχεται χωρίς να κάνει καμία κίνηση και εγώ τρελαίνομαι.

Τον παίρνω τηλέφωνο αρχές Σεπτέμβρη να δω τί κάνει κα είμαστα σα να μην είχε συμβεί τίποτα απ' όλα αυτά. Τον ρωτάω πώς πέρασε το καλοκαίρι και αυτό άρχισε να μου εξιστορεί την ίστορία μας λε ς και την έλεγε σε κάποιον φίλο. Βρεθήκαμε, κάτω από την Ακρόπλη με φίλησε και από τότε ειμαστε μαζί. :x:x:x

Αργότερα μου είπε οτι την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας δε μου μίλησε, γιατί του άρεσα πολύ και θα μου την έπεφτε σίγουρα. Γι' αυτό προτίμησε να μη μου μιλήσει και να μην "κάψει" την ευκαιρία του.

Επίσης μου είπε οτι όταν του είπα να διακόψουμε, απογοητεύτηκε πολύ παρότι δε μίλησε, αλλα δεν υπήρχε περίπτωση να κανει κίνηση αν δεν έκανα εγω! :twisted::twisted:

Τέλος τη μέρα που τα φτιάξαμε ήξερε οτι κάποτε θα με παντρευόταν! Εμένα γιατί δε με είχε ενημερώσει;;; :lol::lol::lol::lol:

Μαρία γιατί το έγραψες με τόοοοοοοσοδούλικα γραμματάκια? :lol::lol::lol::lol::lol:

ρε Γωγώ γιατί της μίλησες έτσι της μικρούλας? κρίμα ρε.... και εμένα με εκνευρίζει ο Λ. καμμιά φορά γιατί ξυπνά το βράδυ κατά τις 3.00 π.χ. και μου λέει δεν μπορεί να κοιμηθεί θέλει να σηκωθεί!!! :o:o , του λέω να πάρει ένα βιβλίο και να διαβάσει μέχρι να κοιμηθεί!!!! και το κάνει, αυτό του το είπα απόταν ήταν πολύ μικρούλης!!!! ;) ...δώσε της κάτι να διαβάσει....μπορεί να είδε κακό όνειρο και να μην μπορούσε να σου το πει!!!! :|

ΤΙ κανετε?

πολυ λαβ στορυ σημερα το τρενακι!

ολες ροματζαδα!

ειμαστε καλυτερα!

τηγανιζω κεφτεδες.....κοπιαστε!

Γωγω ουτε εγω θα εδινα 500+ για τσαντα

για μποτες η γοβες μπορει....

για τσαντα εχω δωσει μεχρι 230!

αλλα ουτε και 200 για μπλουζα κιττυ

φυσικα τα ταμπελακια ωγαινουν απο πανω πριν ερθω σπιτι.....

γιατι δεν μπορω την διαιρεση

τυπου "με 230 ευρω επαιρνες 23 τσαντες απο 10 ευρω...."

" τα μαυρα αγορια κλεφτες θα γινουν.....?"

"αχ τ τραβαω....δεν μπορουσες ν ακανει συλλογη απο δαχτυλιθρες κλπ"

λεω την τιμη μετα με τον κλασικο τροπο και φυσικα στο κρεβατι.... :oops::oops::oops::oops:[smilie=whip2.gif]

πολυ μου αρεσουν οι ιστοριες σας!

επισης οταν καποιος παιρνει αμαξι γιατι ριχνουν μεσα κερματα??

γεμισα 10λεπτα!! ειναι κ τσιφουτηδες!! :lol::lol:

με πρόλαβες ήθελα να σε ρωτήσω!!!!

για να έχεις καλά ταξίδια με υγεία και ασφαλή!!!!

εμενα αν μου ελεγε κανεις πριν απο 8.5 χρονια οτι εγω τον τολη θα τον παντρευτω θα γελουσα μεχρι δακρυων!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

δεν τον θεωρουσα για σχεση, ελεγα καλα να περασουμε κ οτι γινει..

ε μαλλον παραπερνουσαμε καλα!!!!

κ αυτος τα ιδια σκεφτοταν για μενα! :lol::lol::lol:

ααα σας ειπα?? δε σας ειπα..

εχω να κανω τσιγαρο απο την τριτη το πρωι!!!

δεν εκανα λογω λαιμου, δε μπορουσα αλλα αφου το κρατησα τοσο θα επιχειρησω να το κοψω!!!

λετε να δυσκολευτω πολυ αν ξεκινησω κ διαιτα ταυτοχρονα??

δεν ξερω.. εγω νομιζω οτι θα δυσκολευομουν πολυ να πω μια αλλη γυναικα μαμα..!!

μαμά είναι μόνο ΜΙΑ για μένα, η άλλη λέγεται πεθερά όσο καλή και αν είναι, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την μαμά μου!!! :|

Σισσιώ ο δικός σου πολύ εγωιστής!!!! άρα και εσύ λόγω της κίνησής σου είστε μαζί!!!! και αν δεν έκανες τίποτα εσύ????? :?:

τώρα θα μας έλεγες μια άλλη ιστορία!!!! :roll::roll::roll::roll:

ααα σας ειπα?? δε σας ειπα..

εχω να κανω τσιγαρο απο την τριτη το πρωι!!!

δεν εκανα λογω λαιμου, δε μπορουσα αλλα αφου το κρατησα τοσο θα επιχειρησω να το κοψω!!!??

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

γεια σου ρε σισιω με τις ιστοριες σου..μεχρι να τα βρειτεε.... :lol::lol:

καλησπερα..τι κανετε?

εμενα χθες κοιμηθηκε 11 κ ξυπνησε παλι 6,50 μετα κομηθηκε ακομα μια ωρα στις 8..μα δε τη παλευωωωωωω

λενα προσεχε με το αμαξι..μεχρι να το στρωσεις..

γωγωκα μωρη τρελη τι βαζεις στο μωρο να λεει για τον ολυμπιακο? :lol::lol::lol:

αναστασια ποτε θα κανεις εξετασεις στη μικρη?κ γω πρεπει...

νατασα σημερα στα μαθηματα ελεγε η τομυ οτι δε κανει ενα μωρο κατω απο 4 μηνων να το βαζεις σε σλινκ.

νατασουλα χαθηκες καλεεε

αργι κ γω δε του φωναζω τιποτα..ειναι τοοοοσο καλοι αλλα αργησα μαλλον να το πω

καρολ βλέπω παλι μονη στο γραφειο κ λουφαρεις?

ερη ποτε ειπαμε φευγετε?

φρα μα καλα καααθε μερα τρεχεις?γτ?

αφρο μου κ μενα μεχρι να το παω να το αλλαξω τον ρωταω..παμε να αλλαξουμε πανα?με λεει λιλο.σε λιγο δηλ..ε σε λιγο οντως παμε..ευτυχωςςςςςςςςς

μαρια δηλ εσυ ποτε δε κανεις δουλειες μεσα στο σπιτ?σιδερο?ολα ο αντρας σου?μα παραξενο μου φαινετε..καλε γτ το εγραψες με μικρα?εχεις απιστευτο χιουμορ.χαχαχαχα

χρυσα μπορς τρωει ομικρος ε?χαχαχαχαχα

απιστευτος..

παω σε λιγο να πρω τον ερωτυλο μουυυυ απο τον παιδικο ;)

βικυ στο κρεβατι του τα λες? :lol::lol::lol::lol:

ρε παιδια πες τε καμια καλη συνταγη για μπιφτεκια

οσες οφρες εκανα ηταν αθλια..ειχα γευση φρυγανιας :evil:

γωγω ξερεις? :lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops:

Αργυρούλα πάλι μαζί θα είμασταν, γιατί λεει ψέμματα!! :oops::oops::oops:

Είμαι σίγουρη οτι αν δεν τον είχα πάρει εγώ, σίγουρα θα μου έστελνε αυτός μήνυμα με κάποιον τρόπο και στο υπογράφω! :lol::lol::lol:

Απλώς ως λιοντάρι πληγώθηκε ο εγωισμός του και μου το είπε αυτό για να πάρει το αίμα του πίσω! :lol::lol::D

θουλαρα γιατι δεν κανει????

πρωτη φορα το ακουω!!!

αφου το βαζεις σε θεση για να μην κωλοκαθεται πολυ!!!

αχ θουλη εγω στα μπιφτεκια βαζω μεσα κρεμμυδι μαιντανο μπολικο τριμμενη φρυγανια (οχι πολυ οταν τα πλαθω κολλανε στα χερια μου) αυγα κρεμμυδακι φρεσκο κοκκινη πιπερια κ γινονται καταπληκτικα!!!

μηπως βαζεις πολυ φρυγανια κ εχουν τετοια γευση?

οχι δε κανει αν το παρεις..αλλα μεχρι να στρωσουν τα λαστιχα θελει προσοχη..

ναι ποσο φρυγανια..εγω με το ματι δε μπορω..θελω ακριβες ποσοστητες..ιδιως αν τα κανω για πρωτη φορα

παω να παρω το μικρουλι μου

ΤΙ κανετε?

λεω την τιμη μετα με τον κλασικο τροπο και φυσικα στο κρεβατι.... :oops::oops::oops::oops:[smilie=whip2.gif]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε βρισκω πολυ σωστη....εγω παλι σαν χαζο τοξοτακι και καργα ειλικρινεστατο...Μαμωτο μου...δεν λεω ουτε ενα αθωο ψεματακι...πολυ δυσκολα... :oops::oops: εδω μια λεπτομερεια δεν σας την ειπα...'

καθεστε??????????????

οταν τον αντικρυσα και ηρθε μπροστα μου και αρχισαμε να μιλαμε...αφου περασε η ωρα...πηγε να με φιλησει και του πα...κατσε ειμαι κολλημενη με αλλον!!!!!!!!!!!!!!!! εκει στραβωνει γυριζει απο την αλλη...αλλα περναει η ωρα..το σκεφτεται και αφου συζηταμε και αναλυουμε πολλα...και αφου του λεω οτι ημουν αλλα με το που τον ειδα τα δα όοοοοοοολα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D αλλαζει γνωμη ...ημουν και πιπινι...21 ετων ..χαχα :lol::lol: οποτε μετα ειμασταν μαζι απο τοτε...αλλα απο την πολυ ειλικρινεια μυ θα μπορουσα να τον ειχα χασει.... :oops:

Μαιμου μου σου στειλα μπανανιτσα... :lol::lol:

Βικυ το εικονιδιο με το μαστηγιο μου αρεσε πολυυυ

εγω παλη δε λεω ποτε τιμες...και ουτε βγαζω τα καρτελακια γιατι ο Οδυσσεας ποτε δεν σχολαιζει..

η Γκεσταπο βεβεια μη με δει να ανεβαινω με σακουλες τσουπ ειναι πανω να δει τι πηρα και ποσο κανει και αν αξιζει τα λευτα του

τωρα τελευταια βεβεια της την ειπε ο Οδυσσεας..

θυμαμαι το παντελονι που πηραμε το καλοκαιρι της GAND που με εκπτωση ειχε 70 ευρω...θεε μου..λεει εγω δεν θα εδινα τοσα λευτα για ενα ανδρικο παντελονι...

χεστηκα αν θα τα εδινες εσυ η οχι..

ο δικος μου αντρας βαραει 10 ωρα στη δουλει α και 12ωρα..δεν αξιζειε να κωλοπαντελονι..και σηγα τα 70 ευρω..εγω τα δινω και χαλαλι του...

ασε που το παντελονι αυτο του κανει ενα τρομερα σεξι πισινο...

Εγω παντως το ηξερα οτι αυτον θα παντρευτω..και ο Οδυσσεα μου ειπε οτι και καλα τοσο καιρο περιμενε γιατι δεν θα του εδινα την ευκαιρια και θα χαλαγα το σχεδιο του που ηταν να παντρευτουμε και να κανουμε 5 παιδια...

χαχαχαχαχα

Θου ειδες το σκατο..μποτσ...

γιατι δεν βαζει ςμεσα μπαγιατικο ψωμι;;;;;

θουλαρα για το σλινγκ σε ρωταω...

γιατι δεν κανει να το βαλεις?

για το αμαξι το ξερω, σαν κοτα παω! θελει προσοχη τα πρωτα 1000 χμ

εγω για 1.5 κιλο κιμα βαζω μισο πακετο ετοιμη τριμμενη φρυγανια περιπου

Ρε κορίτσια δεν μπορούσα....Έχω φτάσει στα όριά μου...Μα άλλο να θέλει να κοιμηθούμε αγκαλιά και άλλο να κάνει μες στα ξημερώματα σαν δαιμονισμένο... :twisted::twisted: Να μη θέλει τίποτα... :roll::roll::roll::roll: Είναι και οι ορμόνες είναι και το ότι είναι η 3η μέρα που δεν κοιμάμαι καλά με τα καμώματά της, πολύ θέλω νομίζετε... :oops::oops::oops: Είμαι και γενικά νευρική...

Αρτζι μου τι βιβλίο να της δώσω;;;;;Τη ρωτούσα τι θέλει και μου έλεγε "Μη πειάζεις"....Ζήτησε νερό, της φέραμε, το έδιωχνε και ούρλιαζε δε θέλω.... :?:?:?:? Αφού και ο Γιώργος που γενικά είναι πιο υπομονετικός μαζί της είχε φρικάρει.... :?:?:?:?

Καρολ ξέρω ότι δεν είναι σωστό να μιλάω έτσι, αλλά.... :oops::oops::oops::oops: Μου ξέφυγαν ρε!!!!!Αφού με το που της είπα ότι είναι παλιόπαιδο και έτσι όπως κάνει δε θα τη θέλει κανένας, μετάνιωσα...Σκεφτόμουν "Χριστέ μου τι της λέω...Πόσο την πληγώνω"...Αλλά ρε κορίτσια, είναι ανυπάκουη....Ατίθαση...Και να τη μαλώσω μαλακά δεν ακούσει...Ρωτήστε και τη συμπεθέρα μου που την είδε το καλοκαίρι.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αναστασία μουυυυυυυυυυυυ.......Κακώς έπραξα, αλλά δεν άντεχα ρε.... :oops::oops::oops: Ξάπλωσα και της είπα "κλάψε μέχρι του χρόνου, κάτω δε θα κατέβεις"....Και τσουπ κοιμήθηκε!!! :roll::roll::roll::roll: Δουε'υω και τόσες ώρες ρε κορίτσια...Ούτε 8ωαρο ύπνου δε συμπληρώνω...Δικαιολογίες σας λέω τώρα, αλλά νιώθω κομμάτια... :cry::cry::cry: Δε θέλω να της φωνάζω και σπάνια τη μαλώνω, αλλά νομίζω ότι έχει ξεφύγει... :roll::roll::roll::roll:

Συμπεθερούλα μουυυυυυ καλοτάξιδο το αμαξάκι σας...Στην αρχή όταν πιάνεις στα χέρια σου αμάξι, έτσι νιώθεις...Θα του τον πάρεις τον αέρα.... :D:D:D:D:D

Σισσάκι τέλεια και η ιστορία σου...Μα πόσο εγωίσταρος....Και ο δικός μου έτσι...Την επόμενη μέρα από το ραντεβού στο σινεμά και το φιλί, άφαντος... :o:o Δε με είχε πάρει τηλ μέχρι το μεσημέρι και τον πήρα εγώ δήθεν να του πω ότι πάω για καφέ με φίλους, αν θέλει να έρθει και ήρθε και με φίλησε ενώπιον όλων, οπότε όλα μέλι γάλα... ;);););)

Βίκυ εγώ παλιά έδινα λεφτά, τώρα όχι..Αλλά μου αρέσει πολύ ρε...Μόνο αν τη βάλουν 50% θα το σκεφτώ να την πάρω.... :roll::roll::roll: Ο Γιωργάκης μου δεν ξέρω τι θα πει.....Λες να του κάνω κόλπα στο κρεβάτι μπας και μου την κάνει δώρο;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κι εγώ σαν την Καρολινα είμαι..Δεν μπορώ να πω ψέματα... :?:?:?

Πολλά θέλω να σχολιάσω, αλλά ξεχνάω.... :oops::oops::oops::oops:

Α, Αφρο για τα κακά και η Ιωάννα πριν αρχίσουμε την τουαλέτα, μάχη δίναμε.... :roll::roll::roll: Δεν ερχόταν, δεν καθόταν, με κλώτσαγε.... :?:?:? Τώρα στη χέστρα μια χαρά κάθεται...Βάζουμε και τη Ντόρα της στο γιο γιο και χέζουν μαζί.... :lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μου έχεις λέιψει... :x:x:x:x Έχεις χαθεί...Για πες...Στα μαθήματα ανώδυνου τι κάνετε;;;Θέλω να πάω κι εγώ στου Έλενα.... ;););) Αν με ακολουθήσει και η Αφρο... :lol::lol::lol:

Θου και εγω ψωμι βαζω....και τα ζυμωνω και με λιγο γαλα!

Χρυσα ουτε εμενα ρωτα η κοιτα αλλα αν πεσει το ματι του λεει τα χαζα μεταξυ σοβαρου και αστειου....

αυτο που κανει η πεθερα το κανει η μανα μου.....

μαρτυριο....

μετρα μεχρι και ποσες σακουλες φερνουμε απο το σουερ μαρκετ....

ποσα πλυντηρια βαζουμε

παρακολουθει αν εχουμε ξεχασει κανενα φως αναμενο και μας χτυπα το κουδουνι....

χειροτερη απο πεθερα....

καλε ουτε εγω λεω ψεματα...απλ δεν λεω τιποτα....

κοριτσια πραγματικα δεν ακουει η μικρη!!! δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα το καλοκαιρι που την ειχαμε δει μιλαμε εντελως γραψιμο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κοιτα δεν ειναι καλο νατης φωναζεις, το ξερεις κ εσυ, δε χρειαζεται να σου το πουμε εμεις..

οι φωνες δεν ειναι λυση..

κ εμενα μου το εχει κανει αυτο 2-3 φορες. απλα δεν του δινω σημασια απο καποιο σημειο κ μετα, κλαιει λιγο, χτυπιεται κανενα λεπτο στο πατωμα κ μετα παει μονος του κ ξαπλωνει..

ο αναστασης ειναι γενικα πολυ υπακουος

κ επειδη εχω συνηθισει να με ακουει αν καμια φορα με γραψει κ υψωσω φωνη κ τον μαλωσω ερχεται αμεσως να τον αγκαλιασω :lol::lol::lol::lol: δεν του αρεσει καθολου!! δεν κλαιει απλα παιρνει μια φατσα γκρινιας ερχεται μεγκαλιαζει κ με σφιγγει κ δε φευγει αν δεν του πω οτι τον αγαπαω πολυ :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια δεν ξερω αν το ειδατε...

λεει μια κοπελα θελω αποστειρωτη chicco

κ της απανταει μια "θα βρεις σε φαρμακεια" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοντεψα να πνιγω απο τα γελια!!!

σας αρεσουν τα πατουσακια μου???

ευχαριστω καρολινακι για τη μπανανουλαααααα [smilie=munky2.gif]

Γωγω ο καθενας οπως νιωθει..φυσικα και δεν περιμενουμε να ειναι καποιος με ενα χαμογελο μονιμως στα χειλη και να μιλαει γλυκα και ευγενικα..καποιοι ανθρωποι ειναι πιο...πως να το πω...βγαινουν πιο γρηγορα απο τα ρουχ ατους

Ο Χριστοφορος εδω και κανα δυο βδομαδες κανει το εξης...ξυπναει κατα τις 4 και αρχιζει..κανει κολοτουμπες στο κρεβατι κουτρουβαλαει τα καγκελα και κλαιει, παω να τον χαιδεψω, να τον κανακεψω αλαλ αυτος εκει ιστερια...με αποτελεσμα κανει μηξες..του καθαριζω τις μηξες με το νασαλι, και κοιμαται...

απο προχτες ομως ξυπναει και δεν ξερει τι θελει..

ανα 10 λεπτα ξυπνανει και λεει ΓΚΑ- και καλα θελει γαλα του δινω νερο, η μαμάάάάάάάά..παω τον χαιδευω, ξανακοιμαται..μετα απο 10 λετα παλη τα ιδια..τραβαει 2 τζουρες απο το ποτυρακι γυρναει τον πισινο κανει και ενα προυτσ που και που και μετα απο 10 λεπτα ξανα μαμάάάάά

ο Οδυσσεας λεει αστον..

εγω ομως δεν μπορω να τον αφισω

τον παιρνω μαζι μας...εχει την απαιτηση η να τον κανω αγκαλια εγω η αυτος..εγω κουαζομαι θελλω να αλλαξω πλευρο και δεν με αφινει..και του λεω..Χριστοφορε σε παρακαλω κοιμησου αγαπη μου...το λεω μια το λεω δυο..αλαλ καπου καπου μπορε να ανεβασω τη φωνι μερικες Οκταβιες..τοτε ειναι που παταει μια τσιριδα..αστα να πανε..οποτε γκρρρρ μεσα μου..αλαλ προσπαθω να συγκρατιθω

Θελλω να πω..σε καταλαβαινω απολυτα

Βικυ πως ειστε τωρα;;

τελικα τοσο γαλια ηταν ο Π και παιρνει τριοπλο σχημα;;;;

καλα της ειπε ρε Λενα..

πρωτη διμοσιευση...

επισης ολο νεα μελη με παρομοιες ιστοριες μου ειναι...

τεσπα...

και εγω θελλω τους αρισθμους το Τζοκερ..και επισης ζηταω ενα κοριτσακι ομορφο και υπναρουδικο...

Θου και εγω ψωμι βαζω....και τα ζυμωνω και με λιγο γαλα!

Χρυσα ουτε εμενα ρωτα η κοιτα αλλα αν πεσει το ματι του λεει τα χαζα μεταξυ σοβαρου και αστειου....

αυτο που κανει η πεθερα το κανει η μανα μου.....

μαρτυριο....

μετρα μεχρι και ποσες σακουλες φερνουμε απο το σουερ μαρκετ....

ποσα πλυντηρια βαζουμε

παρακολουθει αν εχουμε ξεχασει κανενα φως αναμενο και μας χτυπα το κουδουνι....

χειροτερη απο πεθερα....

καλε ουτε εγω λεω ψεματα...απλ δεν λεω τιποτα....

Βίκυ αυτό με τα πλυντήρια το κάνει η μάνα μου...Μου λέει πόσο σπάταλη είναι η πεθερά μου (κι έχει δίκιο) που βάζει μια πλύση 2 ρούχα και δεν τα αφήνει να μαζυετούν κλπ κλπ...Και της έχω βάλει χέρι της πεθεράς και πλέον με ρωτάει.... :lol::lol::lol:

Κορίτσια εμένα ο άντρας μου επειδή είναι ψώνιο και φορούσε πάντα μάρκες έσκαγε τρελά λεφτά στο ντύσιμο...Ψώνιζε 2 φορές το χρόνο, αλλά καλά κομμάτια και έβριζε εμένα που ψωνίζω συνέχεια "πατσαβούρια του Ζάρα" όπως λέει.... :shock::shock::shock::shock::shock: Αλλά πλέον δεν μπορούμε να αγοράσουμε τέτοια πράγματα... :roll::roll::roll:

Τώρα μιλήσαμε στο τηλ και του λέω "μωρό μου θέλω να συζητήσουμε για να μου κάνεις ένα δώρο..."Μου λέει ¨"τι;;;" Του λέω μια τσάντα τάδε...Μου λέει οκ θα την παρουμε..Του λεω, περίμενε να ακούσεις...Έχει 535 με την έκπτωση γύρω στα 350..Τόσα δε θέλω να δώσουμε, αλλά αν πάει 200 κάτι, το σκέφτομαι..¨" "Εντάξει ρε χαζό, θα την πάρουμε.Μη στενοχωριέσαι", μου απαντάει.... :shock::shock::shock::shock:

Τι καλόςςςςς.... :x:x:x:x:x:x:x

Εντωμεταξύ το είπα και στην πεθερά μου για την τσάντα και μου είπε "Να την πάρεις μάτια μου...Θα σου δώσω εγώ τα μισά λεφτά"...Πως μπορώ να μην την αγαπάω που είναι τόοοοοσο καλή.... :x:x:x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...