Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

δλδ της Αναστασίας που μόνο θηλάζει και τρώει σαν σπουργιτάκι?

Ειπα ότι "υπάρχει πιθανότητα" συμπεθέρα.

Η Αναστασία θα της κάνει εξετάσεις τώρα και θα δει αν υφισταται προβληματισμός...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα μαρια το φαινεται..ειναι σχετικο

η ξαδελφη μου ειναι "αρκουδα'..αλαλ εχει πολυ χαμηλο αιματοκριτη και σιδηρο...

η αδελφη της παλη ειναι σαν εσενα..και ειναι ταυρος!!!

Καλησπέρα!!!

Πήραμε φόρα πάλι και δεν έχει γράψει ακόμη η Γωγώ!!! :lol::lol::lol:

Έχει τέλεια μέρα σήμερα! Άρχισαν οι Αλκυονίδες ή κοτσάνα λέω;;;;; Δεν βλέπω και τβ για να ξέρω...

Πόσο μαρέσει να διαβάζω τέτοιες ιστορίες...

Γράψτε και οι υπόλοιπες!!!

Εγώ είμαι και φουλ ρομαντική (λέμε τώρα). Είμαι η κλασική ξενέρωτη Αιγοκερίνα. Αφού όταν γνώρισα τον άντρα μου, 2 λεπ΄τα πριν με βαρέσει κατακούτελα το βέλος σκεφτόμουν 'τί θέλει αυτός ο μπάρμπας από μένα και γιατί δεν παντρεύτηκε ακόμη, κάποιο κουσούρι έχει και εγώ θα το βρώ' (εγώ τότε 20 και αυτός 32) ακόμη το ψάχνω το κουσούρι. Είμαι πολύ ξενέρωτη, ώρες ώρες δε με αντέχω. Ενθουσιασμός μηδέν...

Τέσπα!!!

Σισσιώ κιπ γκοινγκ!!!! Μια χαρά τα πας!!! Το μπαμπιμπελ δεν ήταν βέβαια απαραίτητο...

Αναστασία μου θα σε τηλ σε λίγο...

Θου καλά;;;

Χρύσα πως είναι ο Τζεφ;;;

Φρανιτα τί ώρα ξύπνησε τελικά ο Σεμπ;

Μαρία τί γλυκούλι άντρα έχεις!!!!

Βένι και συ!!!! Αλλα να σου πει ψέμματα για την ηλικία του!!! :lol::lol::lol:

Λένα θα σου στείλω!

Αναστασία μακάρι να τη γλυτώσετε τη γαστροσκόπηση...

Έρη,Γιώτα ,Argi καλησπέρα και φιλάκια!!!

Η νατασούλα που είναι;;; Και η Τόνια;;;

Καλέ ζήλεψα με τις ιστορίες σας...Τι ωραίες;;;;;; :x:x:x:x:x:x Θα σας πω κι εγώ τη δική μας...

Δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, τον έχω δει, με έχει δει, έχω πει ότι είναι ωραίο παιδί, αλλά ως εκεί...Φεβρουάριος 2006: Κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μπουζούκια (Παπαρίζου-Τσαλίκης), γίνεται χαμός από κόσμο, εγώ με την παρέα μου...Έτυχε να μας συστήσει κάποιος, μου άρεσε τρελά, αλλά είπα ένα ξερό χαίρω πολύ και γύρισα από την άλλη.... :lol::lol::lol: Περνούσα από το τραπέζι του τυχαία, μου πιάνει την πάρλα και μου λέει να καθίσω μαζί του..Αρνούμαι, με ρωτάει που κάθομαι και μέχρι να φτάσω στο τραπέζι μου, έχει έρθει κι αυτός..Αρχίζει να μου κολλάει τρελά και ξενερωνω...Λέω σε μια κοινή φίλη "παρτον μαλάκα από εδώ, θα τον χαστουκίσω"...Σκεφτόμουν πόσο μαλάκας είναι και τι με πέρασε που θα κάτσω ενώπιον όλων να με μπαλαμουτιάσει... :evil::evil::evil: Όλη νύχτα δεν του ξαναμιλάω..Την ώρα που έφευγα, ερχόταν και με παρακάλαγε να πάω μαζί του στον Πλούταρχο....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ....Είχα ξενερωσει....Μετά από 3 μέρες, με παίρνει τηλ η κοινή φίλη, μου λέει "Με πήρε ο τάδε και μου είπε να σου δωσω το τηλ του να τον παρεις,κάτι σε θέλει"...Σκέφτηκα "τι θέλει ο γελοίος... :twisted::twisted: Αλλά τον πήρα...Του λέω, έμαθα ότι με ζήτησες.."Μου λέε μου χρωστάς έναν καφέ..."Του απαντώ "Από πότε;;;:", τελοσπάντων πιάνουμε την κουβέντα, άρχισε να μου αρέσει πάλι..Πανέξυπνος και παρλαπίπας...Μιλούσαμε κάθε μέρα επί μια εβδομάδα ατελείωτες ώρες στο τηλ...Μετά από μια εβδομάδα λέμε να συναντηθούμε...Του είχα πει κάποια στιγμή ότι θέλω να δω τις αναμνήσεις μια γκέισας... :lol::lol::lol::lol: Είχε κλείσει εισιτήρια για Σάββατο χωρίς καν να με ρωτήσει.... :D:D:D:D Καλό σημάδι, σημαίνει ότι παίρνει πρωτοβουλίες... ;);););) Πάμε σινεμά, γυρίζει και με φιλάει μες στην αίθουσα... :oops::oops::oops::oops::oops: Ε, δεν μπορούσα να αντιδράσω...Κάθισα... :lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops: Από τότε είμαστε μαζί...Δεν ήταν ακριβώς έρωτας με την πρώτη ματιά...Ισχυρίζεται ότι τη νύχτα εκείνη στα μπουζούκια που του είπα απανωτά ΟΧΙ, είπε ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ.... :D:D:D:D:D Εγώ πάλι κατάλαβα ότι τον γουστάρω τρελά στον πρώτο μας καβγά...Ήταν άντρας!!!!!!Τέλος!!!!

Είχα μπουχτίσει από σκυλάκια-άντρες που τους είχα σήκω σήκω κάτσε κάτσε..Ήθελα έναν άντρα που να είναι πιο άντρας από μενα...Και τον βρήκα.... :x:x:x:x:x Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν.... :x:x:x:x:x:x:x

11 μήνες μετά, 6/1/2007 αρραβωνιαστήκαμε...

30/8/2008 παντρευτήκαμε...

11/4/2009 ήρθε στη ζωή μας ο καρπός του έρωτά μας

και σε τρεις μήνες θα έρθει και ο 2ος...

Τελικά τον αγαπώ πολύ τον αλήτη μου!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x

...... Είχα μπουχτίσει από σκυλάκια-άντρες που τους είχα σήκω σήκω κάτσε κάτσε..Ήθελα έναν άντρα που να είναι πιο άντρας από μενα...Και τον βρήκα....

εγώ πάλι το αντίθετο, θέλω κάποιον να τον κάνω ό,τι θέλω!!!!! :roll::roll::roll:

Εγω παλη ηθελα μια μεση λυση

εναν αντρα εκει που πρεπει..και ο σωστος ο αντρας ξερει ποτε πρεπει να υποχωρησει και να κανει το χατιρι της γυναικας του.

Αμα δε μου εκανε τα χατηρια ο Οδυσσεας..σηγα μη τον κρατουσα...μπουχαχαχα

εγώ πάλι το αντίθετο, θέλω κάποιον να τον κάνω ό,τι θέλω!!!!! :roll::roll::roll:

κι εγώ!! :oops:

Και πάλι καλά που βρήκα γιατί είχα τραβήξει πολλάααααα μέχρι τότε

άμα ήταν και ορφανός :ymdaydream:

Γιωτακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις κοριτσακι μου? ο μαμ μαμ ταλιμπαν μας καλα???????

ουτε εγω σου μιλαω χεχεχε!!!!!!!!!!!!!

Χρυσα μου και εμενα μου κανει τα χατηρια και αυτο μου αρεσει πολυ!!!!!!!!! βεβαια εχει και τον τζαμπουκα του σαν αντρας!!!!!!!! ;);) αλλα θελει παντα να με ευχαριστει!!!!!!!!! μα παντα!!!!!!!!!!!!ειτε τι φαγητο να παρουμε...ειτε που να παμε για καφε...και γενικοτερα ...

αφηστε που εχει τωρα δυο μπεμπες να φροντιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol::lol: μαι μεγαλη και μια μικρη...

χθες καναμε την παπενια μπανιο και αρχισε να τσαλαβουταει σαν παπια μεσα στο νερο....αφου μας εκανε στην κυριολεξια...παπί!!!!!!!!! :lol::lol:ολα τα πλακακια κατω θυμιζαν λιμνη... =))=)) τραβηξα βιντεο ...γελεγε και ηταν τοσο χαρουμενη...περιττο να σας πω οτι στο μετρο το κοιταζα και γελαζα σαν χαζη....

Πάμε σινεμά, γυρίζει και με φιλάει μες στην αίθουσα... :oops::oops::oops::oops::oops: Ε, δεν μπορούσα να αντιδράσω...Κάθισα... :lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:

Η μία είχε πιεί και ξέμεινε σπίτι του :whistle:.....

η άλλη ήταν σινεμά και δε μπορούσε να αντιδράσει :whistle::whistle::whistle: ...

αφήστε τα αυτά και πείτε ότι τα 'θελε ο πωπούλης σας :lol:

άτιμα θυληκά :lol::lol::lol:

Πολύ λαβ σήμερα :x:x:x:x:x:x

Γεια σας!!

Παραλιγο να εκνευριστω πααααρα πολυ με αυτα που λεει το "αρθρο"

αλλα ευτυχως που ειπατε τα υπολοιπα κ εσκασα στα γελια!!!!!!

Γεια σας κρυφοτσουρεκοπαρθενιτσες μου!!! =))=))=))=))O:-)O:-)O:-)

Κι αφού η λεχώνα Νατασα αναφέρθηκε σε μενα, ήρθα να γεμίσω σελίδες.... :lol::lol::lol:

Τι κάνετε λοιπόν τσούπρες μου;;;;;; :D:D:D:D

Εγώ όχι καλά...Η Ιωάννα ξύπνησε πάλι κατά τις 6 η ώρα, πήγα στο δωμάτιό της, της έδωσα την πιπίλα της, ξάπλωσε να κοιμηθεί και με το που έφυγα από το δωμάτιο, έβαλε τα κλάματα..... :?:?:? Την πήρα λοιπόν στο κρεβάτι, κοιμήθηκε κανα μισάωρο και μετά άρχισε κλάμα και γκρίνια...Δεν ήθελε τίποτα.... :evil::evil::evil::evil: Δεν ήθελε να κοιμηθεί, δεν ήθελε αγκαλιά, δεν ήθελε πιπίλα, ζήτησε νερό, της φέραμε, δεν το ήθελε....Μια γκρίνια...Τα πήρα κρανίο και άρχισα να φωνάζω... :evil::evil::evil::evil::evil: Της είπα ότι με έχει φτάσει στα όρια μου, κάθε μέρα η ίδια η ιστορία, ότι είναι κακομαθημένη...Αυτή συνέχιζε να κλαίει και μου έλεγε ότι ήθελε να κατέβει κάτω να πάει στο υπόγειο να παίξει...Έξω, εντωμεταξύ σκοτάδι..Της λέω, έλα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και έκλαιγε..Έκανε σαν υστερική... :evil::evil::evil: Τα πήρα κρανίο για μια ακόμη φορά και της είπα "Είσαι παλιόπαιδο και γκρινιάρα και αν κάνεις έτσι δε θα σε θέλει κανένας και δε θα σε παίζουν τα άλλα παιδάκια...Κλάψε μέχρι του χρόνου, εγώ με τον μπαμπα θα κοιμηθούμε" :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ήταν σκληρά όσα της είπα, αλλά δεν άντεχα άλλο...Έχω κουραστεί πολυ...Και ως δια μαγείας, ξάπλωσε δίπλα μου και κοιμήθηκε κατά τις 7.15-7.30... :roll::roll::roll::roll::roll:

8,15 ήρθε ο τύπος για την αιμοληψία, της πήρε αίμα, κοίταζε και δεν έβγαζε κιχ....Ένα αγγελούδι..... :?:?:?:?:?

Εντωμεταξυ πήγα στο Golden Hall να αλλάξω το δώρο που της έφερε η νονά της στη γιορτή της, της πήρα μια ωραιότατη φούστα κόκκινη σαν αυτές που φοράνε οι τενίστριες, μια σούπερ μίνι τζιν φούστα και ένα κολάν.... :D:D:D

Επίσης, ερωτεύτηκα μια τσάντα Juicy Couture, 535 ευρώ... :?:?:? Είχε έκπτωση 30%, δηλαδή γύρω στα 350...Αν την πάνε 50%, λέω να την πάρω..Έχω 2 χρόνια να αγοράσω μια "καλή" τσάντα.... :cry::cry::cry::cry: Επίσης, είδα κάτι τέεεεελεις γαλότσες Hello Kitty γυναικείες είχαν με την έκπτωση 57 ευρώ...Λέω να πάω να της πάρω... :roll::roll::roll::roll::roll:

Καλέ ξέρατε ότι υπάρχουν γυναικεία Hello Kitty;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και ήταν και πανάκριβα...Μπλουζάκια με 200 ευρώ και πάνω...Μονο οι γαλότσες ήταν φτηνές.... :?:?:?:?

ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ...ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΓΙΝΕΤΑΙ.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.......ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ, ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...Ε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΕΞ.... :oops::oops::oops:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Κι επειδή Μάγδα κοροϊδεύεις, θα σου πω ότι επί 1 μήνα ήμουν κυρία....Μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια ήμασταν..Μετά του "δόθηκα" .... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να μην το παίξω και λιιιιιγο δύσκολη;;;;; [-([-([-([-(:-?:-?:-?:)):)):)):)):)):))

:lol::lol::lol:

Η μία είχε πιεί και ξέμεινε σπίτι του :whistle:.....

η άλλη ήταν σινεμά και δε μπορούσε να αντιδράσει :whistle::whistle::whistle: ...

αφήστε τα αυτά και πείτε ότι τα 'θελε ο πωπούλης σας :lol:

άτιμα θυληκά :lol::lol::lol:

Πολύ λαβ σήμερα :x:x:x:x:x:x

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, ερωτεύτηκα μια τσάντα Juicy Couture, 535 ευρώ... :?:?:? Είχε έκπτωση 30%, δηλαδή γύρω στα 350...Αν την πάνε 50%, λέω να την πάρω..

:shock::shock::shock::shock: θα δώσεις τόσα λεφτά για μια τσάντα??????? :shock::shock:

και με αυτά που ακούγονται τελευταία για τις μαϊμούδες??

αν την πάρεις σπίτι και ορμήξει στις μπανάνες σας?? :lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock: θα δώσεις τόσα λεφτά για μια τσάντα??????? :shock::shock:

Μαράκι εχω δώσει μέχρι και 700 ευρώ για τσάντα.... :oops::oops::oops::oops: Παλιές καλές εποχές βέβαια.... :cry::cry::cry::cry: Γενικά δεν παίρνω πλέον ακριβά ρούχα και παπούτσια, αλλά για μια τσάντα σκέφτομαι να τα δώσω....535 οχι..Αλλά αν πέσει στη μισή τιμή, τη θέλωωωωω.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο για τις μαϊμούδες, θα σου πω ότι έχω καμια 10αρια Louis Vuitton όλες από το κατάστημα του Κολωνακίου κι όχι της Κηφισιάς.... :roll::roll::roll::roll: Δε νομίζω να είναι μαϊμού όμως οι δικές μου...Ξέρω να τις ξεχωρίζω.... :?:?:?:?:?:?:? Εκτός αν είναι τόοοοοσο καλή αντιγραφή που ούτε εγώ το ΛΑΓΩΝΙΚΟ δεν μπορώ να το πάρω πρέφα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω μαρι τρελη...ακου τσαντα..

εγω τοσα λευτα μονο για μπερμπερι δινω....

μπουχαχαχαχα

ο Οδυσσεας πλαη δεν παιρνει πρωτοβουλιες σχεδων σε τιποτα..του το εχω απαγορεψει..οποτε πηρε πρωτοβουλια..ειδικα στο σεξ τη μια καναμε τον Χριστοφορο και την αλλη το νινι....

αυτο ηταν..απαγορευονται οι πρωτοβουλιες

εγω δεν θυμαμαι ποσο το επαιξα κυρια...πιθανων οχι πολυ..πρεπει να του ορμηξα σχερτικα γρηγορα..αλλα το εκανα να φανει σαν να μου ορμηξε αυτος αι εγω να το επαιξα δυσκολη...χιχιχιχιχι

Αναστασι φιλακια

νατασα καλα ειναι ο τζεφ..

εχει μηξα αρκετη..αλλα ειναι ΟΚ..

ρε παιδια αυτο με τον ιδρωτα..ειναι δυνατων;;;..ποσο ιδρωνει...4 φορμακια αλαλζει τη νυχτα..και ειανι και ξεσκεπαστος..δηλαδη αμα σκεπαζοταν ποσα θα αλλαζε..

και ειναι λεπτα πολυ λεπτα...

μαρακι αυτο με τις μπανανες ... =))=))=)) εγραψεεεεεεεεεεεεε...χαχαχα

Γωγω εγω απο την αλλη θα προτιμουσα να δινα λεφτα για ενα ωραιο ταξιδακι καποια στιγμη με τον αντρουλη μου και το παιδακι μου...για τσαντα δεν θα το κανα...και αν κατι γινει και μετα σκιστει η παθει κατι...να σκαγα μετα...μπαααααααα ...

ευχομαι να στρωσει η μικρη γιατι αν σου κανει νουμερα με το που θα γεννηθει και η αλλη μπεμπουλα θα ναι ζορι....

παντως μια φιλικη συμβουλη....μου το χει πει η γιατρος μας...ποτε μην χαρακτηριζεις ενα παιδι..πχ εισαι κακο παιδι..αλλα πάντα την πράξη...αυτο που κανεις Ιωαννουλα...πχ ειναι κακο...μου χε πει οτι κανει πολυ κακο στην ευαισθητη ψυχουλα τους...δεν λεω και εμενα μπορει να μου ξεφυγει ..και σε ολους μας ...απλα καλο θα ταν να το λεμε λιγο διαφορετικά...

σε φιλω κοριτσακι μου....και ελπίζω να κοιμαστε καλα απο δω και περααααααααααα...

Κάποτε έκανα βλακείες

Πλέον δεν πρόκειται να πάρω ποτε κάτι τόσο εξεζητημένο (στην τιμή), ειδικά για τον εαυτό μου,

τη στιγμή που υπάρχουν άτομα στο στενό συγγενικό μου περιβάλλον που δεν έχουν χρήματα να πάρουν ούτε γάλα για τα μωρά τους που είναι ίσα με τα δικά μου.

Και δεν μιλάω για οικογένειες που ποτέ δεν είχαν και ήταν πάντα έτσι.

Ήταν οικογένειες σαν τη δική μας που απλώς έτυχε μια αναποδιά όπως θα μπορούσε να τύχει στον καθένα μας :(:(:(:(

Αυτά τα χρήματα είναι η σύνταξη της γιαγιά μου (370 ευρώ περίπου)

Το μισό μηνιάτικο δικό μου

Γωγω πραγματικα θελω να σου μαυρισω κ το δικο σου πωπουδακι!(ειχα μαυρισει

κ της συμπεθερας σου τις προαλλες!)..Ρε πραγματικα δεν υπαρχεις!...

Για την τσαντα...παρτην!Χαλαλι σου!

Για την Ιωαννα.... :( ΜΩΡΟ ειναι!χαλαρωσε...

Χρυσα μου γιατι ιδρωνει τοσο πολυ ? με το θερμοστατη που χεις το βραδυ μηπως να το χαμηλωνες λιγο?

παντως φαινεται οτι ειναι αγοραροοοοοοοοοοοοος και θερμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: απο την κουνια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρα στην γυναικα που θα βρει....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...