Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερααααα!!!

μπηκα να σας πω ενα γεια!!!

πηγα και εγω εχθες h&m ειχε καποια ομορφα αλλα οχι πολλα..

αυτα που μου αρεσαν πολυ ητανε τα gap..μα τι ομορφα!!! και ειχε προσφορες και καλες τιμες..αμα δεν ειχε τοσα ρουχα θα του επαιρνα αλλα πολυ ρουχο μαζεψαμε γιορτη γενεθλια και χριστουγεννα..

αντε φιλια!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι έγινε κοριτσούδια μου; Το ξεχειλώσατε το τρενάκι!!! :lol: Γιατί δεν ανοίγει καμιά; Θα άνοιγα εγώ, αλλά το δικό μου ήταν υπερταχεία και είχα ζαλιστεί μέχρι κι εγώ!!! Δε το ρισκάρω. :lol:

Γωγούλα, εγώ στην 1η εγκυμοσύνη, είχα κάνει πρώτα την μικρή καμπύλη με τις 2 λήψεις, αλλά μετά (μάλλον επειδή του φάνηκε οριακή η τιμή) με έβαλε να κάνω και τη μεγάλη με τις 4 λήψεις. Σύνολο 6!! :shock: Είχα ξενερώσει τη ζωή μου! Δεν τα πάω και καλά με τις βελόνες... :? Αυτή τη φορά, θα του πω ότι θα τα κάνω κατευθείαν τη μεγάλη, γιατί δε το ρισκάρω!!! :lol: Πάντως, αν είναι οριακή ή παθολογική η τιμή, φαίνεται κι από τη μικρή και μετά αναλόγως σε κατευθύνει... ;)

Αργυρώ, γιατί μόνη; Θα λείψει ο άντρας σου για δουλειά; Μη φοβάσαι βρε, θα σου κρατά συντροφιά ο άλλος άντρας του σπιτιού... Ο κυρ-Γιώργης να 'ναι καλά, θα είσαι ασφαλής!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Τι έγινε κοριτσούδια μου; Το ξεχειλώσατε το τρενάκι!!! :lol: Γιατί δεν ανοίγει καμιά; Θα άνοιγα εγώ, αλλά το δικό μου ήταν υπερταχεία και είχα ζαλιστεί μέχρι κι εγώ!!! Δε το ρισκάρω. :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφού είσαι έγκυος βρε, να οδηγείς αργά!!!!!! :-p8-}8-}8-}

Δημοσίευση

Αρτζι ναι...Περίπου τέτοιο στυλ είναι το παντελονάκι μας... :D:D:D Είναι πολύ βολικά αυτά... ;);)

Βένι είχε καλές τιμές στα Gap;;;Για πες.... :D:D Ο Φιλιππάκος καλά;;;;;

Snowgirl (αλήθεια ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα) μένεις Νορβηγία ε;;;;;;; :o:o:o Ουάαααααααααααααααααου....Ωραία;;;;;Ο άντρας σου Έλληνας ή Νορβηγός;;;; :roll::roll::roll:

Αρζτι ποιος είναι ο κυρ-Γιώργης;;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια!! Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο για περιδεση, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε επιπλοκές!! Καλό κουράγιο σε όλες μας❣️
    • Οχι,έχω ένα αγοράκι 12 ½ μηνών...αυτή ήταν η πρώτη "απρόσεκτη" επαφή...
    • Καταρχάς μην διαβάζεις άσχετα στο ίντερνετ για το τι μπορεί να συμβεί κτλ. Θα πηγαίνεις πάντα με ότι σου λέει ο γιατρός σου και το ένστικτο σου (το κανονικό ένστικτο, όχι αν έχεις διαβάσει τίποτα περίεργο και έχεις επηρεαστεί). Εγώ έτσι πήγαινα και δεν είχα καθόλου άγχος ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε όταν γέννησα, γιατί κακά τα ψέματα τότε δημιουργείται το περισσότερο άγχος και με τις ορμόνες επιδεινώνεται η κατάσταση. Θα σκέφτεσαι πάντα ότι όλα πάνε καλά και θα γεννήσεις ένα τέλειο μωρό στην ώρα του. Αν συμβεί κάτι στην πορεία θα το αντιμετωπίσει τότε με τα σωστά δεδομένα.  Τώρα στο θέμα γονείς... Τι να πω... Προσωπικά δεν έχω μητέρα γιατί πέθανε νωρίς και ο πατέρας μου είναι πέρα βρέχει, οπότε έχω αποστασιοποιηθεί καιρό τώρα... Θα σε συμβουλευα να ξεκινήσεις συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο ώστε να σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα, γιατί είναι δύσκολο να μην σε επηρεάζει η στάση τους και τώρα έχεις πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς (το παιδί σου!). Οπότε θα χρειαστείς μία βοήθεια στο πως να χειριστείς καλύτερα την κατάσταση.  Τώρα που θα βγουν τα χειμερινά βουρ στις αγορές 😜 Για καρότσι ξεκινήστε να ψάχνετε γιατί μπορεί να πάρει καιρό να βρείτε το κατάλληλο και συνήθης τα παραγγέλνουν και θέλουν και 2 εβδομάδες να έρθουν.  Να βγαίνεις με τους φίλους σου και να περνάς καλά 😊 Απόλαυσε την ζωή χωρίς παιδιά γιατί μετά αλλάζουν τα δεδομένα 😅 
    • Τέλεια, στην ίδια θα πάω πάλι μου φαίνεται. Εγώ είχα μείνει ικανοποιημένη από το Ιασώ αλλά ήμουν σε μονοκλινο οπότε είχα άνεση. Οι μαίες έρχονταν αμέσως μόλις ζητούσα αλλά δε με βοήθησαν σχεδόν καθόλου με το θηλασμό που είναι τεράστιο φάουλ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...