Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο28-γιατί όλα γίνονται!!!

Recommended Posts

Bourique etsi gia na sou dosw ligo kouragio tha sou pw pos kai egw perisi teties meres exasa to sporaki mou sthn 12 evdomada. San exthes ekana thn apoksish kai sths 8 tou flevari eixa thn teleftea mou periodo giati emhna egguos amesos pali sto palikaraki mou...

Twra pou to skeftome (giati to skeftome sinexia den sto krivw) lew pos htan gia kalo telika alios den tha eixa afto to aggeloudi shmera...

Oti kai na ginei sou efxome na einai to kalitero gia sena kai thn oikogenia sou, kai an den htan grafto na gennhthei afto to sporaki sigoura tha erthei ena pou tha einai gero kai tha mhnei konta sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βγηκα! Νατασαααα!!! και πάλι να χαιρεσαι το νεο νινάκι!!!

Τονια δεν ξέρω πότε θα φυγουμε.. Απι Δευτέρα φορτσάρω για τα πράγματα που έχουμε εδώ και βλέπουμε...

Πάω να δω εισητήρια...

Σπαθόλαδο.. Εγώ αγοράζω βάλσαμο, σε αποξηραμένη μορφή και βάζω κλωναράκια σε λάδι. Το αφήνω και αυτό ετοιμάζεται σε 15 μέρες...

Αχ έλειψα σήμερα και άδειασε το τρενάκι....Τίποτα δε γράψατε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ δε δούλευα σήμερα..Ούτε ο αντρούλης μου... :D:D:D Χθες ήμουν ένα όρθιο πτώμα....Μάτια, μύτη χάλια...Σήμερα λιιιιιιιιγο καλύτερα.....

Η μικρή καλά!!!!!Βήχει καμιά φορά, αλλά ευτυχώς καλά....

Αμα με δείτε είμαι σαν τον Καραϊσκάκη....Έχω ένα κόκκινο μουστάκι...Κάτω από τη μύτη έχω πάθει έγκαυμα... :shock::shock: Λες και κάηκα στην αποτρίχωση... :lol::lol::lol: Τόσο που φυσάω τη μύτη μου.... :?:?:?

Χθες πήρα τηλ τη μαία του γιατρού μου, μου είπε μέχρι 3 ντεπόν την ημέρα και Fysiomer..Τίποτα άλλο!!!!!!Αχ πότε θα γίνω καλά;;;;; :?:?:?:?:?

Καλέ σας είπα;;;Αύριο γιορτάζει το Ιωαννάκι μου!!!!!!!!!!!!1 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι πέρυσι τέτοια μέρα γιόρταζε και ο μπαμπάκας μου και ήμασταν όλοι μαζί και φέτος...... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Κι επειδή Τόνια με λες ανοικοκύρευτη, ένα θα σου πω.....Σε λίγο θα φτιάξω βασιλόπιτα πάλι (σαν κέικ περισσότερο) και ένα Τσιζκέικ.....Γιώτης, έτοιμο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \M/ \M/

Και θα πάμε μετά να πάρουμε και γλυκά για τη μικρή γιατί περιμένουμε κόσμο....

Καλέ δε σας είπα.....Θα έρθει ο πεθερούλης μου!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::-??:-??:-??:-??:-?? Ο οποίος βέβαια όλο τηλ είναι και αγάπη μου με ανεβάζει, αγάπη μου με κατεβάζει.......Θα τον περιποιηθώ καταλλήλως!!!! :-w:-w:-w:-w:-w

Κορίτσια στο μοσχαράκι και στο κοτόπουλο της ρίχνω λίγο ζουμάκι μέσα, 5-6 κουταλιές...Όχι όμως σούπα...Αλλά δεν ξέρω...Από το να το φάει ωητό, το προτιμώ να το τρώει έτσι.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Φρανι καλωσήρθατε!!!!!!!!Καλές βόλτες τώρα... :D:D:D

Ερη μου........ :x:x:x:x:x:x:x:x

Γιωτάκι δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς έγινε, αλλά αν κατάλαβα καλά κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη;;;;; :(:(:(:( Μη χάνεις την πίστη σου....Εξάλλου, έχεις τα δύο αγγελούδια σου και μπορείς να κάνεις 3ο..... :x:x:x:x:x

Νατασούλα χαίρομαι που η μικρή είναι τόσο καλόβολη..Ελπίζω κι εμένα η μικρή να είναι έτσι.... :D:D:D:D

Βένι είσαι μεγάλο σούργελο...Γέλασα με τα νυφικά πολύ... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα, Νατασούλα, Αφρο. τα φιλιά μου....

ΥΓ:Τόνιαααααα θα μαρτυρήσουμε στο θηλασμό.... :?:?:?

Α, κορίτσια δε σας είπα...Σήμερα συζητούσαμε πάλι με το Γ. ότι θέλω να θηλάσω και ότι θέλω να με στηρίξει και μου είπε ότι είναι δίπλα μου, απλώς θα πρέπει να έχω υπομονή....Και ότι θα μου πάρει λαβίδες να μου τραβήξει έξω τις ρώγες μου... =))=))=))=))=))=))=))=))=)) Έχω εισέχουσες θηλές μωρέ.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Α, και κάτι τελευταίο..Η εκπαίδευση τουαλέτας πάει σούπερ...ΜΟΝΟ στην τουαλέτα κάνει κακά πλέον, όταν θέλει μου λέει ή "Μαμά σέλω κακά..." ή "Λεκάνη κάνω κακά" και τρέχει προς την τουαλέτα....Από σημερα μου λέει και πάμε και για τσισάκια στην τουαλέτα αν και κάνει και στην πάνα της....Κακά πάντως εδώ και μια εβδομάδα μόνο την 3η μέρα έκανε πάνω της...Και ας χέζει 3 φορές την ημέρα... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Γωγώ μπράβο για την τουαλέτα!!!

Για την μικρή θα σου ευχηθώ αυριο! .. Καταλαβαίνω την συναισθηματική σου φόρτιση για τον μπαμπάκα σου... μακαρι να ηταν αλλιώς τα πράγματα...

Φιλάκια πολλά!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Είμαι στην Αθήνα!

Τι θα λέγατε για μια εξπρες συνάντηση; Μίλησα και με τη Φρανίτα και περιμένει νεότερα από μένα! Θα ποιύμε ένα χυμό παρέα;

Δυστυχώς η τοποθεσία θα πρέπει να είναι στην Αγία Παρασκευή καθώς δεν έχω καρότσι και δεν μπορώ να απομακρυνθώ. Θα είμαι με την Ιλιάνα! Τι λέτε; Να το τολμήσουμε την Κυριακή το πρωί; Στείλτε μου ΠΜ να το κανονίσουμε!

Σας χαιρετώ! Εγώ είμαι καλύτερα!

Νατάσα να σου ζήσει το νέο μέλος. Δηλαδή γέννησες 3 Ιανουαρίου; Σαν τη Δανάη μου; Είχαμε γεννέθλια τη Δευτέρα! Γίναμε 2 χρονών! Περνάνε γρήγορα τα χρόνια...

Είχαμε γεννέθλια τη Δευτέρα! Γίναμε 2 χρονών! Περνάνε γρήγορα τα χρόνια...

[smilie=occasion13.gif] :ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif]

Να την Χαίρεσαι Αθηνά, Χρόνια της Πολλά, να τα εκατοστήσει,.....όντως περνάνε πολύ γρήγορα!!!! :YMHUG::x

telika pigame sto attiko parko .

molis girisame kai eimai ptoma .....

toso kourastikh bolta den exoume ksana kanei ....o mikros mesa sta neura na min kathete me tipota kala ....eidame epidiksh apo fwkies kai apo delfinia kai kPOI zwa sta petakta giati eixe pagwnia !!!

pirame to podilataki gia na kathete ekei alla den kathotan me tipota ....autos hthele na to odigisei !!!

sto delfinario na einai mesa sthn grinia na thelei na figei ....mono otan arxise to olo theama kathise kapos ....ta neura mas krosia .

egw entaksi den kourastika opos nomiza ...twra mou bgenei h kourash kai exw liosei .

auta ta nea mas .

panagiwta den me pires ena thl gia to spatholado ...tosa farmakeia brikame sto dromo tha psaxname .

telika kanonises me th xrusa h na paw aurio na dw ?

κοιμησα το μικρο και ειπα να μπω να δω νεα σας....

κανονιζεται συναντηση βλεπω;;;;;για πειτε λεπτομεριες μηπως και καταφερω να ερθω...

αθηνα να χαιρεσαι την κορουλα σου..να τα χιλιασει και παντα καλοτυχη να ειναι :ymparty::ymparty:@};-@};-@};-@};-

αφρο εντυπωση μου κανει που δεν εκατσε :roll: πιστευω οτι τα ζωακια τρελενουν τα παιδια και τα αφηνουν αναυδα...αφου λεω οτι αν παω τον ταλιμπαν εκει που δεν βαζει κωλο κατω δεν θα ξεκολαει....

πειναωωω

giwta mou malon nistaze giati olo elege nani ,o upnos apo to spiti ws to attiko den tou eftase ....eixa upologisei oti tha tou eftane ...alla den brikame katholou kinisi kai den xathikame oute gia ligo :lol:

lipame polu gia oti egine ,na eisai dunath exeis duo ageloudia mhn to ksexnas . :-*

Καλησπερα!!!

Περιμενω τον μπαμπα μας να κανει μπανιο τον μικρο για να τον κανουμε νανι...

Νυσταζω φριχτα. Αυριο πρεπει να παω στην δαιχειριστρια να μου κανει εκπαιδευση γιατι αναλαμβανω εγω τωρα :evil: και θα χω και τον μικρο. Να δω πως θα κατσει!!

Νπουρεκακι μου πως εισαι? Σου στελνω μια αγκαλια μεγαλη!! :x:YMHUG:

Καλε τι εγινε ο Μανωλης δεν ειναι φιλοζωος? :lol::lol:

παναγιωτα θυμαμαι σε ενα ποστ το παπακι ειχε γραψει για μια κρεμα ζινκο...την βοηθησε παρα πολυ....το γραφω γιατι δεν γνωριζω αν στο εχει πει :oops::)

Ναι το είχα πει για τη Zinco. Εμένα με βοήθησε σε μια βδομάδα αλλά είναι συμβατική κρέμα και δεν ξέρω αν κάνει να την τρώει νεογέννητο. Πάντως μετά από 5 μήνες που χα δοκιμάσει τα πάντα, αυτή με έσωσε.

Καλησπερα!! Τί μου κάνετε;

Χρόνια πολλά η σημερινή (Που λεν και στο χωριό μου) :lol::lol:

Σήμερα το πρωί πήγαμε στο πάρκο (Πεδίο του Άρεως). Ολοκληρώθηκε η αναπλαση και πήγαμε να το δούμε. Ήταν για χρόνια κλειστό για εργασίες και πριν τις εργασίες είχε γίνει ακατάλληλο. :evil::evil::evil:

Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα... :oops::oops::oops: Καθώς με πήγαιναν στο πάρκο άπ' όταν φορούσα πάνες και σήμερα πήγα με το παιδί μου...!

Έγινε πάρα πολύ ωραίο και όσες βολεύεστε από συγκοινωνίες σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το επισκεφτείτε.

Την εποχή που πήγαινα δημοτικό πηγαιναμε μόνα μας τα παιδιά και όταν ξεχνιόμασταν ερχονταν οι μαναδες μας να μας μαζεψουν!! :o:o:o:D:D:D

Το μεσημέρι ψήσαμε μπριζολες και πανσετες στο τζάκι, έστρωσα στο τραπεζακι του σαλονιου και φάγαμε με τη μικρή παίξαμε και φυσικά για να κλείσει καλα η μερα είχαμε και τον τσακωμό μας!!!!

Απαγόρεψα στη μικρή να πάρει ένα διακοσμητικό που έχω αυτη το πήρε, της το πήρα απο τα χέρια και αρχισε να ουρλιάζει και να με χτυπάει, της εδωσα μια στον πισινο αφού δεν έπαιρνε απο λόγια, πήγε στον πατέρα της, αυτος την πήρε αγκαλια και την πήγε στην κουζίνα να της δλωσει σοκολάτα, του είπα οτι της έχω δωσει για σήμερα σοκολάτα και οτι το ταιμινγκ που της δινει δεν είναι καθολου σωστό και μου είπε οτι δεν πειράζει!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σταματησα να του μιλάω, έβαλα τα ακουστικά μου, απομονώθηκα και ακούω Μπρους Ντίκινσον μήπως μου πέσει η πίεση απο το 22 σε φυσιολογικα επίπεδα!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Έχουν πάει οι 2 τους στο δωμάτιο να παίξουν.

Μπουρικάκι, πολύ λύπαμαι για την εξέλιξη την εγκυμοσύνης σου... :(:(:(:(:(

Δεν ξέρω τί άλλο να πω... :oops::oops:

Άφρο ζηλεύω θέλω και γω Αττικο Πάρκο!!!

Γωγούλα σε καταλαβαίνω... έτσι νιώθω και γω κάθε 27 Δεκ... :cry::cry::cry:

Μπράβο στην Ιωάννα.

Παναγιώτα περαστικα σου κοριτσάκι μου! Σε σκεφτομαι και σου συμπαραστέκομαι έστω και απο εδώ!

Αθηνά αν δωσεις παραπάνω πληροφορίες ίσως να καταφέρω κα έρθω με τη μικρή μου.

Αργυρούλα τα ίδια έκανα και γω ως μεγαλύτερη στην αδερφή μου!! Μια χαρά το πάει ο Λουκας!! :lol::lol::lol::D

Φράνι καλως ήρθες!

Ερη καλως ήρθες και συ!!

Πώς περάσατε;; Αρχίζεις διαδικασίες για το ταξίδι ακούω!! Όλα καλα να πάνε!!

Νατάσσα, Θούλη, Τόνια, Χρυσάκι, Αναστασίες, εξαφανισμένο Λενάκι, Νατασσούλα, Βένη και οποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου!! :x:x:x

παπακι εγω αυτη την εβαζα στο ποπο του ιασονα....ειναι παρα πολυ καλη παντως...θα μπορουσε να την βγαζει αν ηθελε πριν θηλασει....αν δει προκοπη με αυτη...ελπιζω να ηρεμησει το κοριτσακι μας... :)

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ. :x :x :x :x

Νατασα μου θα στειλω στη Χρυσα τη διευθυνση μου που το εχει και σπιτι, να μην τρεχεις τωρα εσυ μωρε που εισαι λεχωνα.

Ποναω κοριτσακι μου γιατι εχουν σκιστει οι θηλες μου.Καμια κοπελα να μη το παθει αυτο.Σου χαλαει ολη τη μαγεια του θηλασμου :? :?

Χρυσα μου σε υπερευχαριστω.Σου στελνω πμ.

Ρε Τονια με αυτα και τα αλλα δε σου εχω πει με το καλο το κοριτσακι σου. :oops: :oops: :oops: Δες το θεμα "προετοιμασια θηλων....".

Παναγιώτα πες μου και μενα να σου στείλω. Δεν ξέρω όμως αν σε βοηθήσει το σπαθόλαδο. Βασικά το μωρό πίνει από το πονεμένο στήθος? Αν ναι δε νομίζω να σε σώσει το σπαθόλαδο. Θέλει πολύ χρόνο. Σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι. 5 μήνες έζησα έτσι. Βασικά για την επούλωση η Πατσούρου μου είχε πει να απέχω όσο μπορώ από τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά γιατί εμποδίζουν τη γρήγορη επούλωση. Δεν την άκουσα με την πείνα που είχα (είμαι και λαίμαργη οπότε δεν έπαιζε να το παλέψω έτσι)

sissiw se katalabenw ax ax ax autoi oi antres .....

eutuxos o dikos mou to exei kopsei kai tora me rwtaei kathe fora ti na kanei .

mpenoume sta diskola 2 xronia tou kai exei ginei polu spastiko tomikro mou ,neuriazei mas katsadiazei (sthn glwssa tou) exei ekrikseis kai ta exei dei ola o K giauto kai ebale thn oura sta skelia kaime rwtaei gia ta panta ...

kathe bradu me rwtaei...mipos ginete kakomathimeno ? kai tou eksigw oti pername ta duskola 2 xronia tou .

Εγω αυτα του τα ειχα ξεκαθαρισει πριν καν μεινω εγκυος. Με υποστηριζει σε ολα. Μπορω να πω οτι εγω ειμαι αυτη που δεν τον υποστηριζω... :oops: Δεν μπορω οταν τον μαλωνει. Προσπαθω να κρατηθω αλλα δεν μπορω!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! Μονο εγω!! :mrgreen:

ήθελα τοσα πολλα να γρψω..για τα τραπεζια που εκανα κ πηγαν τελεια,για τον γιο μου που ειναι ο ερωτας της ζωης μου κ τα απιθανα που κανει,για το ποσο ευτυχισμενη κ πληρης νιωθω,ηθελα να σχολιασω κ τα γραφομενα σας,τουλ.καποια!,..ΟΜΩΣ διαβασα την εμπειρια τοκετου της νατασας..κ ολα εσβησαν!συγκινηθηκα τοσο πολυ,ισως επειδη προλαβα λιγακι να την γνωρισω κ απο κοντα κ,πιστεψτε με,φαινεται στα ματια της ποσο καθαρος,γνησιος κ ανιδιοτελης ανθρωπος ειναι..

κοριτσακι μου ολα τα καλα του κοσμου στην οικογενεια σου!να καμαρωνεις τις κορουλες σου κ να ειστε παντα ενωμενες κ ευτυχισμενες!

μακαρι καθε μερα να ζεις το ονειρο με την ιδια ενταση που το εζησες πριν 4 ημερες!

φιλια πολλα!

γεια σας βρε κοριτσια!κοιμαται ο μικρος κ δουλευω στο λαπτοπ...κανω διαλειμμα!!!

τρις τι κανεις???

Τελικα θα συναντηθουμε να δουμε την Αθηνα? Εγω μπορω να παω Αγια Παρασκευη (αρκει να μου πει καποιος πως πανε!!!!) αλλα δεν θα παρω τον Σεμπ μαζι...

Εχω τρεχαματα παλι, διοτι τελη μαρτιου μετακομιζουμε αλλα μεσα φεβρουαριου πρεπει παλι να παω εκτακτως Δανια κ αυτη τη φορα οχι για διακοπες...ουφ... :?

Οσο για το μαλωμα που λετε...εγω δεν επεμβαινω καθολου οταν τον μαλωνει ο πατερας του...Δεν θελω να φαινεται οτι δεν συμφωνουμε. Ουτε ο Κ επεμβαινει οταν τον μαλωνω εγω...ισα που αν του πει κατι ο πατερας του ερθει σε μενα για παρηγορια του λεω παντα δικιο εχει ο μπαμπας..καλα βεβαια οχι οτι τον μαλωνουμε κ συχνα αλλα οταν κανει βλακειουλες...

Παω πισω στη δουλεια...κ νυσταζωωωωω

diabaste auto

- Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!

(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

- Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!

(Τώρα, κάτι κάνουμε)

- Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!!

(Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι! Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;

- Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα.

(Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;; Εντωμεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...)

- Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.

(Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε; Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)

- Ο πιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα.

(Μμμμμμμμμμμ..........)

- Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

(Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο?)

- Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί.

(Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD?)

- Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!

(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν?)

- Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.

(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!)

- Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!

(30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια?)

- Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.

(Τρομακτικό! Μπρρρρ....)

- Το αρσενικό "αλογάκι της Παναγιάς" δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.

("-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη μου?...Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ"

Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)

- Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα...

(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την 'Ποιότητα' από την 'Ποσότητα')

- Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους.

(ουουου... πολύ φετιχιστικό! Είναι σχεδόν το ίδιο βλακεία όπως και με το γατόψαρο!)

- Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)

- Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο

(Και τέτοιους φίλους έχω!)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:

ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

τι κανετε???????????

εμεις σημερα πηγαμε χωριο..μας ξυπνησε απο της 7.30

κ στο τραπεζι ενω ετρωγε κοιμηθηκε..πρωτη φορα το κανει..ε τον εβαλα καναπε κοιμηθηκε 40 λεπτα..

μετα στο γυρισμο ξανακοιμηθηκε..δε αναγνωριζω το παιδι μου

αυριο εχω μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ εχω απογευμα γιατρο :D:D:D:D

ρε ιουλια που χαθηκες εσυ????????????

σισσιω σε καταλαβαινω,,κ γω το ιδιο θα ενιωθα ρε..ευτυχως δε μου το κανει...

ακους κ μπρους ντικινσον????????????σωστηηηηηηηηηηη

ηη

αργι χαμος ε?ρε αδερφια ειναι..λογικο να γινετε ο χαμος...

χρυσα τελειωσες με τις δουλειες σου?να δω με 2 μωρα πως θα κανεις δουλειες μετα

συμπεθερα πλακα κοιλια?τελειααα

εγω αν κ φυσιολογικα αργησε πολυυυ να πεσει..ισως επειδη ειχα μετα αλλα 12 κιλα να χασω..παντως μπραβο..αχ κ η μικρη στο υπνο σου βγηκε σουπερ ε?τελεια

νατασουλα καλυτερα ο μιχαλακης?

γωγω αχ σε κολλησαμε μαγειρικη ε?χαχαχα

γιωτα2 λυπαμαι..αλλα οπως λεν κ τα κοριτσια εχεις τα αντρακια σου..ελα χαμογελααα

μπεμπουλης να χαιρεσαι το αντρα σου

η βικυ που ειναι?

παναγιωτα ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα..αχ δε παλευετε γμτ ο πονος..

αφρο κ μενα να δε κοιμηθει καλα μετα ειναι..χεσταααα

αννα τα φιλια μου

αθηνα να χιαρεσαι το κοριτσακι σου..

πω πω κ μεις τον αλλο μηνα χρονιζουμεεε :shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...