Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ Ν0 2!!!

ΣΙΑ.

Recommended Posts

κορίτσια έρχομαι απο το νοσοκομείο, σήμερα ο μπέμπης είχε το πουλί του σηκωμένο :lol::lol::lol::lol:

δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εφοδιάστηκα με μάσκα οξυγόνου :lol::lol::lol::-B

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ορίστε και το σουτιέν μάσκα οξυγόνου για έκτακτες πορδές.

Να, το κάνω παρουσίαση, είναι δική μου πατέντα και αυτή είμαι εγώ :lol::lol::lol: τον άλλων τον βρήκα αγαθιάρη και τον έβαλα να κάνει την γλάστρα για την παρουσίαση

koritsia apo aurio perimenw periodo..alla kati periergo simvainei autes tis meres

edw kai 2-3 meres...mporei na mirisw kati kai na anagouliasw...as poume mirizw glyko koutaliou fraoula pou alles fores to etrwga san trellh kai anagouliazw...mirizw gala kai anagouliazw ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ????????????? ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.................

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕ ΡΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΕΙΑ ΑΛΛΟΥ .......................... ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...................ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ..........

ΜΩΡΟΥΔΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΣΑΙ......... ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ..........................................................

koritsia...polla diabasa...liga katalaba :?

katarxin na efxithw ta kalytera gia oles mas!!!elpizw to 2011 na ferei polla ygies mwrakia!!thelw na rwtisw kati k xwris pareksigisi!exw grapsei 2-3 fores se afto to thema(dn thymamai omws an itan to nu.1 i to nu.2 :( )xwris antapokrisi k ithela na mathw....synxwreste me bre koritsia k mi me pareksigisete an afto to thema yparxei gia kapoies sygkekrimenes kopeles pou einai mia "pareoula" !!!sto allo thema apantisa k egw k meta eida edw o ntoros pou ginete!!!mporeite ligo na me diafwtisete???an sas einai efkolo!!!! ;)

Καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!Καλα οταν λειπω βλεπετε ταινιες χωρις εμενα? :evil::lol::lol:

Ρε Σια πάλι αρχισες να κερνας τον κόσμο?Δεν σου είπα να βαλεις ταπα?Θα μας μεινει καμια στα χερια και θα ειναι και εγκυος και θα εχει και αναγουλες και δεν θα μπορει να τρωει γλυκο φραουλα μετα!!! :lol::lol:

Πηγα κι εγω χθες στο γιατρο...ενα ωοθηλακιο 12,5 χιλ και αλλα 2 μικρα ειναι ομως ουτε τα δωσαμε σημασια....τελευταια προσπαθεια λοιπον με σπερματεγχυση και ο Θεος βοηθος!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΛΛΟ!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΞΩΦΑΛΤΣΟ...

ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ''ΠΑΡΤΗ'' ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ?

Η ΔΕΝ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ελπιζω να μην γινετε κ σημερα τις κλανιας εδω......για συμμαζευτειτε λιγουλακι.....κ καντε υπερπροσπαθειες για νινι....για μπρος θα σας προλαβω......

ti eidous groupaki einai loipon afto??? :?

mallon gia sygkekrimenes kopeles!!

na eiste kala k oti potheite..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ .......... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.......ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

Σια μου του γιου μου του αρεσε το avatar σου...μου λεει τωρα τι ειναι αυτο που παει πανω κατω?του λεω ενα κοκορακι.....

Σια μου του γιου μου του αρεσε το avatar σου...μου λεει τωρα τι ειναι αυτο που παει πανω κατω?του λεω ενα κοκορακι.....

ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗΣΩ :lol::lol::lol::lol:

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ??? ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ???

μια χαρα ευτυχως...η πλακα ποια ειναι?ο πονος ελλατωθηκε απο την ημερα που πηγα στο νοσοκομειο....φοβηθηκα :lol: δεν μπαινω χειρουργειο με τιποτα...που να χτυπιουντε ολοι

Koritsiaaa ti vlepw??olo skwfaltsa pordes kai kefia....etsi na anevenoume giati egw exw pesei...marikaki kala??perimenw newssss...egw koritsia exw sispaseis sti mitra..stin arxi eperna mono magnisio,twra mou edwse utrogestan ton 100 kai ama den perasei tha parw ton 200,mou eipe akinisia kai ksapla,,afiste exw stenaxwrethi,,den ta eixa afta stin prwti egymosini kai skeftome bas kai ekana kati egw..alla re koritsia apo tin wra tis silipsis..peripou leme twra,eixa tetious ponous,mono pou twra einai pio dinatoi..den borw oute 2 vimata na kanw xwris na me piasei ponos...ouf sorry an sas kourasa..perimenw kala nea apo oles.filia

χτες ειχαμε παει παιδαιτρο με τον μικρο για εμβολιο....πρωτη φορα εκανα εδω στην ροδο...εντωμεταξυ καθε φορα που καναμε στην αθηνα στον παιδιατρο μας του ελεγα γυρισε αγαπη μου απο την αλλη κ η μαμα θα σου κανει το εμβολιο....γυρναγε που λες το μικρο μου εκανε ο γιατρος το εμβολιο κ του ελεγα εγω..σε ποναω οχι μου απαντουσε.....ολα καλα...δεν πρηστικε ποτε το χερι κ ηταν ολα καλα...χτες που καναμε εδω ακολουθησαμε την ιδια την διαδιακασια...του παταει ο γιατρος το εμβολιο κ του το εκανε σε χρονο dt....κοκκινισε το χερι πρηστικε...επειδη πηγε γρηγορα το φαρμακα...ενας πανικος χτες..δεν μπορουσα να τον ακουμπησω καθολου...εντωμεταξυ εγω εκανα κ την βλακεια να δωσω το αριστερο χερακι..κ ο κακομοιρης ειναι αριστεροχερος....που να φανταστω η γυναικα την εξελιξη.....ευτυχως ειχα αλουμινονερο κ του εκανα χτες κομπρεσες κ ανακουφιστηκε το καμαρι μου...κ μου λεει μετα δεν μου το εκανε καλα το εμβολιο...στην αθηνα το εκανες καλα....του λεω να σου το κανει την επομενη ο γιατρος...οχι μου λεει εσυ κ ας με πονεσες.... :lol: σημερα δν ποναει....αχ το παλικαρι μου.....

μαρικακι μου ολα καλα να πανει σημερα.....

κ μου λεει μετα δεν μου το εκανε καλα το εμβολιο...στην αθηνα το εκανες καλα....του λεω να σου το κανει την επομενη ο γιατρος...οχι μου λεει εσυ κ ας με πονεσες.... :lol: σημερα δν ποναει....αχ το παλικαρι μου.....

μαρικακι μου ολα καλα να πανει σημερα.....

:lol::lol::lol: εσύ και ας με πονέσεις !! η ψυχούλα μου !!!!

kiska όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου, να προσέχεις και να μην κάνεις τίποτα !! επιτρέπετε το κλάσιμο :lol::lol:

jannolino δεν παίζει κοπέλα μου κανένα γκρουπάκι, απλά έπεσες στην περίπτωση αυτές τις μέρες με τα ξόφαλτσα :lol::lol:

Αναστασία με το καλό !!!!!

κανένα νέο απο το Μαρικάκι μας ;;;;;;;;

Γειά σας φιλεναδίτσες μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σήμερα κάναμε την εμβρυομεταφορά. Μου τοποθέτησαν 1 καλό ωάριο και 2 πολύ τεμπέλικα... Ο Θεός βοηθός τώρα... η επιστήμη ό,τι ήταν να κάνει το έκανε... από εδώ και μπρος αναλαμβάνει Άλλος...

Αναστασούλα προχώρα με το ένα ωάριο, δυνατά με τσαμπουκά!!! Μόνο μην ξεπεράσεις χρόνο με τα clomiphene γιατί βλάπτουν...

Κίσκα κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός και να μην ξεχνάς τα utrogestan. Είναι πολύ σημαντικό να τα βάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες σου. Κουράγιο, υπομονή και ψυχραιμία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η μήτρα σου να σταματήσει τις συσπάσεις.

jannolino μην εγκαταλείπεις την παρεούλα μας. Σε θέλουμε μαζί μας, γιατί όλες έχουμε κοινούς στόχους, κοινές αγωνίες και κοινές ελπίδες. Σε φιλώ γλυκά και ελπίζω να μας γράψεις τα νέα σου :-*:-*:-*:-*

Πάω να ξαπλώσω τώρα και θα σας ξαναδιαβάσω το βράδυ. Σας φιλώ όλες και προσευχηθείτε για μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...