Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ Ν0 2!!!

ΣΙΑ.

Recommended Posts

Καλά κορίτσια έχω πεθάνει στο γέλιο! =))=))=))=))=))

Από την αρχή δε μου κατσε καλά αυτό το ... ξώφαλτσο και αναρωτιώμουνα αν ήταν μόνο ιδέα μου; Τώρα επιβεβαιώνομαι γιατί άρχισα να ανησυχώ μήπως εγώ είμαι η υπερβολική που τα παρεξηγεί όλα!

Λοιπόν εγώ προμηθεύτηκα με popcorn και κοκακολίτσα και περιμένω να αρχίσει το σίριαλ

Αν έχει αλάξει κανάλι ενημερώστε που παίζει ε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρικακι μου μην στεναχωριεσαι θα καταλαβεις συντομα :YMHUG::YMHUG:

θα δεις το επεισοδιο νουμερο 1276 της Λαμψης =))=))=))=))

ξεκιναει οπου να ειναι :lol::lol::lol:

MaDi μια χαρα σε βρισκω την καλυτερη δουλεια κανεις :lol::lol::lol: οταν ξεκινησει το σηριαλ και δεν το παρω χαμπαρι να με ειδοπειησετε και μενα ε? :D:D πρωτη θεση να μου κρατησετε παρακαλω θελω να τα δω ολα με λεπτομερεια :lol::lol::lol:

αν και μου φαινεται οτι μαλλον θα αλλαξει καναλι :-?:-?

ΛΑΜΨΗ Ν0 12387644890 και παει λεγωντας

Αχχχχχ κοριτσια δεν ειμαι καλα :-s:-s:-s:-s:-s:-s θα λιποθυμησω :((:((:((:((:((:((

θελω να αμολησω και μια πορδηηηηη :o:o:o:o:o:o:o

=))=))=))=))=))=))=))

ε ναι μαρικακι να μην βαριομαστε να καθομαστε χωρις να παρακολουθησουμε κατι :lol::lol::lol::lol:

[smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] ακουστε ακουστε απομακρυνθειτε ολες απο το p/c σας ερχεται μομβα απο την ΣΙΑ =))=))=))=))=))

πρεπει να βγω κοριτσια λυπαμαι που σας αφηνω αλλα δεν αντεχω αλλο την βρωμα :)):)):)) πλακα κανω :-p καλη συνεχεια στο σηριαλ μην χανετε επεισοδια ειναι ολα συνταρακτικα =))=))

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))Αμόλα την ΣΙΑ μου, αμόλα την!!!!

Στο καλό ρόουζ, θα σε κρατάμε ενήμερη...τα καλύτερα δεν έχουν παιχτεί ακόμα... έρχονται...έρχονται... :lol::lol::lol::lol::lol:

σαν δεν ντρέπεστε !!!! άκου ποπ κορν διπλά σίριαλ, τσίπα καθόλου ;; :lol::lol::lol::lol:

για λίγο να ηρεμίσουμε λέω εγώ!! :-? να κάνουμε και καμιά εποικοδομητική συζήτηση. Έχουμε και πολλές νέες κοπέλες στην παρέα, τι θα σκεφτούν ;

με κάποιες δεν έχουμε γνωριστεί καθόλου..

????σια μου δεν γεννησε κανεις στην οικογενεια..η αδερφουλα μου ειναι εγκυος και περιμενει τον μαη το μωρακι μας..ελπιζω να του κανω ξαδερφακι..εχεις καθυστερηση;αρχισαμε παλι τις πορδες;χαμος θα γινει!!! :lol:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΛΥ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΑΙ???? Η ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ??? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

:)):)):)):)):)):)):))

καλε εδω ειστε ακομα?τι εγινε το σηριαλ ακομα δεν παιζει ε?ευτυχως δεν εχασα τιποτα γιατι ειχα μια ανησυχια μην ξεκινησει χωρις εμενα =))=))=))=))

βρε ΣΙΑ ξεκινησες παλι τον εξαερισμο?καλα ειχαμε ηρεμησει τον τελευταιο καιρο τωρα αντε παλι απο την αρχη.οχι τιποτα αλλο αλλα τωρα στεναχωριεμαι μην ερθει το ξωφαλτσο και φυγει απο την μποχα :)):)):)):)):)):)) θα χασουμε και το σηριαλ ρε γαμωτο :lol::lol::lol::lol:

πειτε της και εσεις βρε κοριτσια δικιο δεν εχω? :-??:-??:-p

παντος τωρα ξερουμε το σημα κατατεθεν της ΣΙΑΣ οταν θα εχει πορδες θα περιμενει περιοδο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))

Ρόουζ δίνεις ρέστα τελευταία!!!!! Είσαι σε πολύ μεγάλα κέφια!!!! :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Μ' αρέσει.... μ' αρέσει....

Αμάν ρε ΣΙΑ, είσαι άπαιχτη!!!!!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Να είσαι καλά, παιδάκι μου, μας φτιάχνεις τη διάθεση.... :-*:-*:-*:-*:-*

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΛΑΧΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

ΛΑΜΨΗ 1987653948498458 ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch::pinch:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]

x_x ουφ ευτυχως που φωναξε το μαρικακι και φυλαχτηκα 8-}:lol::lol:

βρε Σια βρε Σια δεν προειδοποιεις καθολου :-p

τι να κανω βρε μαρικακι μου δινουν ολοι χοντρα και ζητανε και ρεστα μετα :lol::lol::lol::lol: για αυτο τα δινω αυτες τις μερες ειναι πολλα :lol::lol::lol::lol:

εχω κεφια γιατι να μην εχω...αφου εχουμε την υγεια μας ας διασκεδασουμε λιγο δεν κανει κακο ;):x:x:x:x

βρε ΣΙΑ ελεος πια με τις πορδες που κανεις πως να μην ζαλιστεις :lol::lol::lol::lol::lol: εσυ θα εισαι το ξωφαλτσο Νο2 μου φαινεται σου ανηκει ο τιτλος =))=))=))=))

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...