Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πιστευα οτι δεν θα εγραφα ξανα σε αυτη την ενοτητα,ομως 5 θετικα τεστακια :oops: και μια θετικη χοριακη(66μοναδες)με εκαναν να λεω ποτε μη λες ποτε..στην αρχη σοκαριστηκα :o:-o:-o:-o αλλα τωρα χαιρομαι παρα πολυ που θα αποκτησω ενα ακομα παιδακι.... :x:x:x

αν και δεν ειμαστε στα καλυτερα μας οικονομικα πιστευω οτι θα τα καταφερουμε...ο θεος κατι ηξερε που μας εκανε αυτο το δωρακι....

ευχομαι ολα να μας πανε καλα...να εχουμε την υγεια μας και αγαπη...

πολλα πολλα φιλια σε ολες :-*:-*:-*:-*

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελα ρε!Τι λες τώρα!Αυτά είναι τα ωραία!

Και λέω για να λέει ο τίτλος ταλιμπανάκι και μάλιστα 3ο, να δεις η μπουρικ θα είναι!

Μπράβο!Συγχαρητήρια!

Σου εύχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη και ένα κοριτσάκι αυτή τη φορά!

Εντάξει ξέρω και εννοείται γερό να είναι...αλλά ειστε πλήρεις από αγόρια!Ενα κοριτσάκι τώρα θα συμπληρώσει την ευτυχία σας!

Δημοσίευση

Γιωτακι με το καλο,κοπελα μου,για να σου το στειλει ο Θεουλης κατι ξερει μην ανυσηχεις θα τα καταφερετε μια χαρα,το ξερεις οτι τα παιδια ειναι ευτυχια,καλωςηρθες στο κλαμπ των τριτεκνων κι εσυ,να εχειςμια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και μην σε χασουμε απο το ποστ μας εεεεε!!!!!

Δημοσίευση

το τριτο;;;παναγια μυ..χαρα στα κουραγια σου ρε μπουρικ..ολα καλα να πανε..

πες μου οτι θα πας και για τεταρτο...

μωρε μπραβο..και μη στεναχωριεσαι για τα οικονικα..εμεις πως μεγαλωσαμε;;

ολα τα παιδια βρισκουν τροπο και μεγαλωνουν..καλη χρονια να εχεις.

Δημοσίευση
Πιστευα οτι δεν θα εγραφα ξανα σε αυτη την ενοτητα,ομως 5 θετικα τεστακια :oops: και μια θετικη χοριακη(66μοναδες)με εκαναν να λεω ποτε μη λες ποτε..στην αρχη σοκαριστηκα :o:-o :-O :-o αλλα τωρα χαιρομαι παρα πολυ που θα αποκτησω ενα ακομα παιδακι.... :x :x :x

αν και δεν ειμαστε στα καλυτερα μας οικονομικα πιστευω οτι θα τα καταφερουμε...ο θεος κατι ηξερε που μας εκανε αυτο το δωρακι....

ευχομαι ολα να μας πανε καλα...να εχουμε την υγεια μας και αγαπη...

πολλα πολλα φιλια σε ολες :-* :-* :-* :-*

ααααααααααααα :o:o:o μπραβο φιλεναδααααααααα!!!!!!!Ευχομαι ενα ακομα γερο μωρακι!!!!!! :D

Δημοσίευση

Καλησπέρα bourique συγχαρητήρια να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.Να σου ζήσουν και τα άλλα δύο.

Να σε ρωτήσω σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι και σου έδειξε η χορειακή 66 μονάδες.Γιατί έκανα και εγώ μια προχθές (1 μέρα καθυστέρησης) και μου βγήκε μόνο 55,75 και μου φαίνεται αρκετά χαμηλή.

Δημοσίευση
Καλησπέρα bourique συγχαρητήρια να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.Να σου ζήσουν και τα άλλα δύο.

Να σε ρωτήσω σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι και σου έδειξε η χορειακή 66 μονάδες.Γιατί έκανα και εγώ μια προχθές (1 μέρα καθυστέρησης) και μου βγήκε μόνο 55,75 και μου φαίνεται αρκετά χαμηλή.

κοιτα να δεις...τωρα δεν ξερω τι γινεται..γιατι θηλαζω και δεν ειχα κανονικη περιοδο...ομως στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα 64 μοναδες την ημερα που περιμενα περιοδο...μην τρελενεσαι...σημασια εχει η ανοδικη ταση της χοριακης και οχι η τιμη της...ξερω κοπελα με χοριακη 19 και εχει μια χαρα το μωρακι της τωρα..οπως επισης κοπελες με χοριακες 600 μοναδες και το εχασαν..ολα ειναι σχετικα....ευχομαι ολα να πανε καλα... :)
Δημοσίευση

Γιώτα μου με το καλό λοιπόν και το τρίτο ταλιμπανάκι σου!

Ο Αι Βασίλης φέτος έφερε σε σένα και στην οικογένειά σου το καλύτερο δώρο.

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, ένα γερό μωράκι και μακάρι αυτή τη φορά να έρθει μια ταλιμπανίτσα!

:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
    • Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...