Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έχω μια νύστα άλλο πράγμα...

Κουτουλάω μιλάμε. Και είναι 10.30 ακόμη :shock::shock::shock:

Με μάτιαξαν!!!

Αναστασία μου σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Όλο λέω να σε πάρω τηλ και όλο το ξεχνάω....

Περαστικά σας μωρέ.Παγώσατε ε;;; Φιλιά στην Άννυ!!!! Και από την Ειρήνη!!!

Μαρία περαστικά ρε συ. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να κόλλησε. Αφού αντιμετωπίζεται να μην ανησυχείς!

Νατάσα γιατί να μην κανονίσω;;; Αφού έχω χρόνο ακόμη!!!!χαχαχα

Λένα σου έλλειψα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η Ιουλία έχει καιρό να φανεί!

Και το popaki και η amanda.

Δημοσίευση

νατασουλα συμφωνω μαζι σου...μα μια σταση ειχαν μονο ολο το μηνα :lol::lol::lol::lol:

ευακι να χαιρεσαι τη κορουλα σου..με το καλο να τις χαρισεται ενα αδερφακι

αργι αν ξυπνουσε κ σενα 7 καθε μερα οχι 1 αλλα 4 τα χαραματα θα τον εβαλζες για υπνο..

φιλαισ ε ολες..

κανω βασιλοπιτα..

κ ακομα εχω μια ωρα σιγουρα :shock:

Δημοσίευση

γεια τι κανετε? ειπα να μη γραψω σε αυτο το τρενακι ... τελικα θα το κανω το πικροχολο σχολιο μου... :D:D:D:D:D:D:D

μεθαυριο ερχομαι οχι αυριο...

αλήθεια ,έπεσε η δουλειά στα άλλα καφέ και αρχισαν να μαζεύονται όλοι εδώ.....???? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση
:x και για να μην λετε ...εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω!!! ποιος αλλος καταφερνει να εχει φαρυγγιτιδα,λαρυγγιτιδα και ιγμοριτιδα μαζι?ποιος? μια σακουλα φαρμακα παιρνω... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ενα κινητο πτωμα εχω καταντησει :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Δημοσίευση
  ο/η thouli είπε:
αυτο για τη μαρινιω ειναι γαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

ρε γιωτα2 τη ργραψες κιολας..

εσυ γιωτα εισουν κ παλια καλε στο τρενο...μετα κατεβηκες :twisted:

ναι δεν ημουν στα πολυ καλα μου τοτε :oops::oops::oops::oops: και δεν ηθελα να σας ριχνω ολες σας....εκανα αποχη και απο το μαμυ...σιγουρα 3 μηνες! :roll:
Δημοσίευση

μπουρεκακι γτ να φυγεις? εγω λεω αυτο που σκεφτηκα, αλλωστε εγω πλεον δεν μπαινω συχνα...ουτε ειναι πριβέ το μαγαζί...δεν γραφει η καθε μια σας οτι της κατέβει? βουαλά ,εγραψα και εγώ... ααα! κονγκρατς κ για το μπεμπε!

Δημοσίευση
  ο/η savropinguinos είπε:
μπουρεκακι γτ να φυγεις? εγω λεω αυτο που σκεφτηκα, αλλωστε εγω πλεον δεν μπαινω συχνα...ουτε ειναι πριβέ το μαγαζί...δεν γραφει η καθε μια σας οτι της κατέβει? βουαλά ,εγραψα και εγώ... ααα! κονγκρατς κ για το μπεμπε!
σε ευχαριστω πολυ :x

απλα το ειπα γιατι οι πιο πολλες κοπελες γραφεται πολυ καιρο εδω και δεν θα ηθελα να προκαλεσω καποιο προβλημα με την παρουσια μου..αυτο ειναι ολο...καλα εκανες και το εγραψες...αλοιμονο ;)

Δημοσίευση

θουλη για να σου λυσω την απορια

ναι στον ανασταση μονο μια σταση καναμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οοοοολο το μηνα!!

το ειχα ευχαριστηθει η αληθεια ιεναι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κ τη δευτερη φορα ειχαμε κανει μονο 2 φορες κ τις δυο στην ιδια σταση γιατι δεν ειχα ορεξη :lol::lol::lol:

γιωτα :lol::lol::lol::lol::lol:

ρε λαρισσαιααααα γιου κιλντ μι!!!! :lol::lol::lol:

νατασα ναι μου ελειψες!! εχω κ καιρο να σε δω στον υπνο μου :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

επερασαμε ομορφα,ομορφα,ομορφααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια ηταν κοριτσια!!!!τελειαααα!!!!!!!!! :D

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι υγεια κι ευτυχια για ολες μας και για τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααα,και πολυ σεεεεεεεεεεεεεεξ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερααααα

τι κανετε;;;

Γιωτακι αψογη η αντιρασ του συζυγου...χαχαχαχα..νταμπλας του ρθε..το ακουσε και απο το στομα του παιιου...

Θουθου..ελεος με τις πητες...ξεκουρασουυυυυ

Δημοσίευση

ουφεχω μια νυστα κ κατι νευρα... εριξα εναν ωραιοτατο καυγα με τον αντρα μου πρωι πρωι.. ειχαμε πολυ καιρο να τσακωθουμε ομως :?

θελω να παω σουπερ εχω να παρω παρα πολλα πραγματα

θελω να παω να ψωνισω κατι τελευταια πραγματα για την πρωτοχρονια

μας ηρθαν κ τα κοινοχρηστα 170 ευρω!!!!! αχ αυτο το πετρελαιο...

σημερα δε θα γραψω πολυ, εχω ρητη εντολη απο την θουλαρα να σταματησω να γεμιζω σελιδες :(

Δημοσίευση

καλημερα!!

τι ωραια που το ειπες γιωτα2 στον αντρα σου!!!!!! τελειος τροπος!!!!!!! :)

γιωτακι αρρωστη???? και πως θα ερθεις να φας τον κορμο γμτ????????????? :twisted:

μην γκρινιαζεις :D

εγω δεν ξεω τι θα κανουμε την πρωτοχρονια..και θελω καιβαριεμαι..

βασικα ξερω τι θελω..ρεβεγιον εξω θελω αλλα δεν προκειται οποτε.. :evil:

λενα εγω δεν σου ελειψα καλε κακια???????... :evil::evil::evil::evil:

φιλιααααααα!!!!

Δημοσίευση

ελα βρε μαιμουδιτσα δεν πειραζει!θα μονιασετε το μεσημερι ,θα κοιμηθει ο Τασης και θα κανετε μαιμουδοαγκαλιτες!!! :D:D:D:D:D

Βενακι παίρνω αντιβίωση ,σε εσένα θα έρθω καλά!!! ;)

Χρύσα καλημέρα!!

κάνω δουλειές για να αφήσω το σπίτι καθαρό! φιλιά!

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

πηγα εκανα χοριακη...μετα τις 4 θα ειναι ετοιμη....και εδωσα μονο 7 ευρω :D:D:D:D:D τελεια τιμη....

κατα αλλα τα ιδια...εχω να κανω ενα σωρο δουλειες...βαριεμαι...το στομαχι μου ειναι χαλια και δεν εχω καμοια μα καμοια ορεξη :(

σαυρογιωτα περαστικα σου..

λενακι μην στεναχωριεσαι...συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες :P

παωωωωωωωωωωωω...φιλια :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Βενετια καλημερα!!!

Φιλια στον Φιλιππακο!!!

Γιατι καλε εν προκειτε εξω να πατε;;;;..ολα γινονται!!!!!!!!

Να περασετε καλα οτι και να κανετε!!!

Σαυρογιωτα αυριο ηλαη θα αναπνεουμε τον ιιο αερα...ουαου!!!!!

Λενακη μη μασας...θα τα βρειτε σηγα...

Γιωτα ντουο καλα αποτελεσματα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...