Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλα να περασετε κοριτσαρες!!! Μαλλον δε θα βρεχει κιολας.

Λοιπον περιμενω φωτο!!! :D:D:D

Ειρηνη παρε κατι απ εξω να φερεις γιατι μαγειρευω αθλια... :lol::lol::lol:

Επισης πες μου καλε αυτο που σε ρωτησα για τις ελιες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια....

Δυστυχώς δεν σας έχω ευχάριστα νέα... μου έστειλε μήνυμα η Ναταλία και οι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν. Η μπεμπούλα της έκανε κάποια επέμβαση και τώρα μου είπε ότι είναι πλέον στο σπίτι, αλλά θα ταλαιπωρηθούν για λίγο καιρό ακόμη. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες εδώ στο φόρουμ γιατί δεν ξέρω αν θέλει να το δουν κι άλλοι, θα σας ενημερώσω από κοντά. Τι να πω βρε κορίτσια... ειλικρινά πάγωσα όταν το διάβαζα, δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυα. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να μπορούσα να τρέξω κοντά της να την αγκαλιάσω, φαντάζομαι το ίδιο νιώθετε κι εσείς. Της είπα ότι όλες θα προσευχόμαστε για τη μικρούλα, για να είναι κάτι περαστικό. Οποτε μπορέσει θα με πάρει να τα πούμε, δεν θέλω να την ενοχλώ ούτε να φανταστώ δεν μπορώ πως νιώθει..

Μου ζήτησε να σας δώσω χαιρετίσματα και είπε ότι μόλις μπορέσει θα μπει να μας τα πει, και ελπίζει να μπορέσει να έρθει σε επόμενη συνάντηση.

Θα τα πούμε λοιπόν το απόγευμα από κοντά. Κατερινάκι εγώ δεν θα φέρω την μπέμπα.

ωχ στενοχωρηθηκα παρα πολυ....ελπιζω να ειναι κατι περαστικο

Παναγιωτα δεν με εχεις γνωρισει,αλλα οταν θα γινει αυτο.....θα καταλαβεις οτι το θεικο κορμι μου δεν χρειαζεται καμμια αισθητικη παρεμβαση :lol:

επισης εισαι ολο δικαιολογιες για να μας αποφυγεις :roll::roll::roll::roll::roll:

σε λιγοτερο απο 4 ωρες θα γινει η μεγαλη συναντηση.....τρεξτε παπαρατσι!!!!!!!

ελπιζω να περασουν ολα ειναι κριμα κι αδκο να ταλαιπορουνται ετσι τοσο νωρις τα μωρουλια μας.... :(:(:( κουραγιο και περαστικα να πεις απο μας στην ναταλιτσα μας...

κι εγω δεν θα τον φερω...ειναι πολυ χαλια ο καιρος...τρομακτικα χαλια...εναντιον μας θα τολμουσα να πω :o εχω τρομαξει με τις αστραπες λιγο!

Μμμμμμμμμμμ Ειρηνη!!!!!!!!!!! :evil::evil::lol::lol::lol::lol:

Στην επομενη συναντηση θα ερθω ρε!!!Οχι για να μη λες οτι σας αποφευγω!!!

Καλε διαβασα για την Ναταλια!!! :o:o:o:o Περαστικα!! Μα καλα, μια χαρα δεν ηταν η μικρουλα της;; Τι να πω;;

Επισης σημερα θυμηθηκα και μια αλλη κοπελα απο τον Καναδα που ειχε γεννησει προωρα ενα αγορακι.Την μαριακαπ75.Τη θυμαστε;;Εχετε κανα νεο της;;;

koritsia ti tha kanoyme?gia mena einai eykolo na erthw eimai dipla.esas skeftomai poy erxeste apo makria :? egw lew na mh pame kontra sta kairika fainomena kai na to kanoyme thn allh bdomada twra an erthete ennoeitai tha erthw egw poy eimai kai dipla alliws tha hmoyn gaidoyra! :lol::lol::lol:

Κορίτσια ας μην το ακυρώσουμε τελευταία στιγμή γιατί δεν θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε όλες. Η Ευγενία ίσως να έχει ήδη ξεκινήσει που είναι και μακριά. Πάμε δεν πειράζει, με βατραχοπέδιλα είπαμε και κανό!

Λοιπόν, εγώ θα ξεκινήσω γύρω στις 6.30 μέχρι τότε θα έχω ανοιχτό το λάπτοπ, όποια μπει ας μου στείλει π.μ. με το κινητό της να συνενοηθούμε όταν φτάσουμε οκ;

Kale ti diavazw :?::?: Den tha pate sthn sinantish :?::?::?:

Den kserw ti kairo kanei ekei alla apo thn stigmh pou den exete mpempakia mazi sas ti sas pirazei h vroxh?? Thelw fwtografies na sas kamarwsw me vatraxopedila :lol::lol::lol:

Yg. Emena na me vgalete apo thn lista sas den kanw tetia egw, isa isa pou xerome me thn sinantish les kai tha erthw kai egw ena pragma....

Stenaxorithika polu me to Natalaki mas re gamoto, ola mazi ths etuxan ths kopelas :(:(

Elpizw na einai perastika ola kai apo edw kai pera mhn tous vrei alo kako.

Natalaki mou siderenia na einai h kouklitsa sou.....

Panayiota h Maria einai kala apo ton Canada, polu spania na milisoume pleon alla vlepw fwto pou anevazei sto FB kai o Stavros fenete na exei ginei olokliro palikari. Etimazonte gia vaftish apo oti katalava kai autoi..

Κορίτσια η συνάντηση έγινε και περάσαμε ΣΟΥΠΕΡ!!!! Θα το επαναλάβουμε σίγουρα! (Ελπίζω την επόμενη να είμαστε πιο πολλές).

Μας είπε η Ελένη και τα νέα για την Ναταλία και στεναχωρηθήκαμε παρα πολύ. Ευχομαι να είναι καλά από εδώ και στο εξής και να μην περάσει άλλη στεναχώρια για κανένα λόγο.

Φωτογραφίες μάλλον θα περάσουμε αύριο γιατί τώρα πάμε για νάνι....

Καληνύχτα!

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι που περάσατε καλά!

Τελικά δεν κατάφερα να έρθω, άργησε ο Γιάννης και με αυτόν τον καιρό δίστασα να βγω με το παιδί. Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να έρθω!

Περαστικά για τη μπεμπούλα της Ναταλίας..

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.. και σύντομα να'ναι απλά μια κακή ανάμνηση αυτή τους η περιπέτεια..

Δεν είμαι στα πολύ καλά μου τελευταία, έγινε κάτι πολύ άσχημο κι έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ.. έχασε η κολλητή μου τον άντρα της, ξαφνικά.. μπαμ και κάτω, από καρδιά, στα χέρια της... και ήταν μπροστά και η βαφτιστήρα μου..

Να μην αφήνουμε τίποτα έτσι, "δεν είναι τίποτα, θα περάσει".. Αν είχε πάει νωρίτερα στο γιατρό, αν είχε κάνει εξετάσεις τόσο καιρό που τον έπρηζε η κολλητή μου κι όλο το ανέβαλε, ίσως σήμερα να'ταν ακόμα ζωντανός..

Κορίτσια, υγεία πάνω απ' όλα.. το σημαντικότερο..

απο εχθες σκεφτομαι το Ναταλακι και την ζουζουνιτσα........δεν ξερω αν αντεχα να περασω τετοια περιπετεια και στην Ναταλιτσα μας εχουν τυχει πολλα τωρα τελευταια.

ευχομαι να περασει ολο αυτο γρηγορα ,σαν ενα κακο ονειρο

ειμαστε ολες κοντα σου,σε αγαπαμε πολυ και σε περιμενουμε στην παρεουλα μας μονο με καλα νεακια απο δω και περα......

το καφεδακι ηταν τελειο

δεν εχω λογια για ολες τις κοπελες,η μια πιο καλη και πιο ομορφη απο την αλλη!!!!!! ;););) ειχαν να μοιασουν τα μωρακια μας ,γι αυτο ειναι αστερακια :roll::roll:

ο αντρας της παρεας ο γνωστος Παναης μας συνοδεψε ολες αλλα ηταν δυσκολος και δεν εβγαλε φωτογραφιες :lol:

Καλημέρα κουκλάρες!!!

Προσεύχομαι να γίνει σύντομα καλά και αν μπορέσω θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για την ζουζούνα της.. θέλω το Ναταλάκι στην επόμενη συνάντηση και εύχομαι όλα αυτά να περάσουν τόσο γρήγορα όσο ήρθαν και να μην είναι τίποτα το σοβαρό.

Δεν μπορώ και εγώ να φανταστώ τι δύναμη χρειάζεται για να περάσει όλο αυτό που της συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.. :(:(

Όσον αφορά την συνάντηση μας πραγματικά είσαστε όλες υπέροχες..χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα και ελπίζω να πίνουμε συχνά πυκνά αυτό το καφεδάκι - θέλω όμως περισσότερες συμμετοχές. Πως θα βρω εγώ νύφη για τον γιόκα μου?

Ο Δημήτρης όταν φύγαμε μου είπε ότι πραγματικά ήσασταν όλες φυσιολογικότατες και καλά κορίτσια...μάλλον νόμιζε ότι ήμασταν όλες για το Δαφνί!!! :lol::lol::lol::lol:

Ντοκουμέντα της συνάντησης ακολουθούν για όσες δεν ήρθαν...είναι υπέροχες οι φωτογραφίες γιατί δεν είμαι εγώ μέσα!!!! :P:P:P

Ειρήνη φιλιά στον καπετάνιο!!!!

post-13057-13873937109986_thumb.jpg

φατσουλες ομορφες και γελαστες αλλα ψυχολογια χαλια απο οτι καταλαβαινω εεε???πειτε περαστικα στα ναταλακι και απο μενα και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολο αυτο να ειναι να ειναι ενα κακο ονειρο δεν χρειαζεται να ξερουμε τι εχει συμβει αρκει να ξερει εκεινη πως ολη η δυναμη μας ειναι μαζι της...

υγεια κοριτσια τελικα μονο αυτο εχει αξια...

θελω και εγω photoshop αλλα θελω το σωμα της jenifer lopez το δικο μου τι να το κανω???

εχθες εμεις καναμε τα εμβολιακια μας και κλαψαμε οσο ποτε..ειμαστε 76 ολοκληρους ποντους και 8350...μια χαρα νομιζω..κοψαμε την κρεμα το απογευμα και αρχιζουμε τα γιαυρτακια τον τραχανα και τον ντακο...δοντια εμεις ποτε θα βγαλουμεεεεε?????

σας ειπα πως κανουμε και βηματακια????τον κραταω και τρεχει... :D:D:D:D:P:P:P:P:P ειναι τοσο ομορφο να τον βλεπω να μεγαλωνει...

αααα τωρα που το θυμηθηκα...φυσικα και δεν εχω καμια σχεση με τον κακο καιρο :roll::roll::roll::roll::roll::roll: αλλωστε θελω καλοκαιρι για να αρχισετε τις εκδρομες και να ερθετε και απο δω καμια βολτα για διακοπουλες εεε???

Καλησπέρααα!

Πραγματικά περάσαμε τέλεια χθες και χαίρομαι πολύ πολύ που επιτέλους σας γνώρισα και από κοντά! Είσασταν όλες πραγματικά υπέροχες, όπως σας περίμενα και καλύτερα! μακάρι να ήταν μαζί μας και οι υπόλοιπες κοπέλες και μακάρι να ήταν και το Ναταλάκι μας και όλα να ήταν καλά, να μην είχαμε δυσάρεστα νέα μόνο ευχάριστα...

Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση (που να μην αργήσει, ε;;) να έρθουν κι άλλες κοπέλες και να είναι εκεί και η Ναταλια να μας περιγράφει όσα έγιναν μόνο σαν μια κακή ανάμνηση. Ναταλάκι όλες προσευχόμαστε για τη μικρούλα σου και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς.

Τελικά δεν μας γκαντέμιασε καμία, γιατί μόλις βρεθήκαμε σταμάτησε η βροχή :D !

Ευγενία τέλειες οι φωτογραφίες! θα ανεβάσω κι εγώ αργότερα. Καμία δεν χρειάζεται photoshop είστε όλες κούκλες, εξ'ου και τα πανέμορφα μωράκια μας! Γέλασα πολύ με τη διαπίστωση του άντρα σου ότι τελικά είμαστε φυσιολογικές! Φανταστείτε τι σκέφτονται οι άντρες μας τόσο καιρό!

Κρητικό Μαράκι, ντάκο;;; περπατάτε κιόλας;; πω πω ολόκληρος άντρας έγινε καλέ!! σε λίγο θα σας ζητάει και γυναίκα :lol::lol: ! Οσο για το δοντάκι μη σκας θα έρθει κι αυτό. Και η δικιά μου θα αργήσει από ότι φαίνεται.

Να μην αφήσω ασχολίαστη και την αντρική παρουσία χθες στο παρεάκι μας, ο Παναής μας συνόδεψε σαν τέλειος τζέντλεμαν! πανέμορφος και πολύ καλό παιδάκι, συγχαρητήρια Ειρήνη! τυχερή και η νύφη Σοφούλα :)

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι καλα που περασατε ομορφα!!! :D:D Ελπιζω την επομενη φορα να ερθω και εγω!!! :roll::roll::roll:

Λοιπον στις φωτο ειναι : η Ελενη η σγουρομαλλα, η Ειρηνη με τα γυαλακια,η Αναστασια με τη γκρι μπλουζα, η Μαριεττα με το πιασμενο μαλλακι και η Δημητρα με την κοτσιδα;;;;

Κουκλες ειστε ολες σας!!!!! Καλε τι παραπονιεστε για τα κιλα;;;

Επισης θελω να δω και την Ευγενια!!!! Α, καλα να δεις τι λεει ο δικος μου αντρας για το μαμυ!!!

Ρουλα λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου!Πω πω!!!Κριμα. :(:(

Παναγιώτα η μικρή της παρέας, το μικρό αυτό κοριτσάκι με την κοτσίδα είναι η Κατερίνα γνωστή ως μπεμπάκος..ο χαρακτηρισμός μάλλον δεν πάει στον γιο αλλά στην μαμά!! Εμένα τι με θες? Δεν χάνεις και τίποτα!!! :P

αααα πόσο μου έσπασε τώρα τα νεύρα ο Δημήτρης!!!! Κοιμόταν του καλού καιρού,ο μικρός μετά απο πολύωρη γκρίνια και κλα΄μα κοιμήθηκε...ξαφνικά χτυπάει το κινιτό του άντρα μου και αρχίζει να μιλάει δυνατά λες και ήταν σε κανά club....τελικά ξύπνησε το μωρό και αυτός ξανακοιμήθηκε.Φεύγω γιατί ο μικρός επιμένει να μάθει τυφλό σύστημα. Έχει διαλύσει το πληκτρολόγιο. Φιλάκιαααααα

Αχ ναι καλε!!! Κατερινα τι Δημητρα γραφω!!!Καλααααααα!!! :lol::lol::lol:

Ελε καλε !!!Ακου δε χανω και τπτ.Γιατι τι εχεις;;;

Καλο κουραγιο με τον μπεμπη!!!Ελπιζω να μην τον πιασει η γκρινια που ξυπνησε ετσι!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...