Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Μαιρουλα τελικα ολες ιδιες ειναι

εγω λεω κατι καλυτερο να της κανεις....δωσε της μια σφαλιαρα και πες κοιτα μπεμπη νταντα γιαγια :lol:

:lol::lol::lol::lol:

να σε καλα βρε Ειρήνη με έκανες κ γέλασα.Σωστή ιδέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν θηλασε το μωρο καθολου...μαχη για να πιασει το στηθος,εβαζε τα χερια του στο προσωπο,φωναζε,γυρναγε απο την αλλη και στο τελος εκλαιγε :(

μαλλον σημερα ειναι η πρωτη μερα τελικου αποθηλασμου...τα συναισθηματα αστα να πανε...

κοριτσια οποια κοπελα επικοινωνει με την crazy,ενημερωστε την για την συναντηση της Παρασκευης!!

φιλια σε ολες!!!

παω να πιω ενα λικερακι μετα απο 15 και κατι μηνες...νομιζω οτι το δικαιουμαι...παω να πνιξω την στεναχωρια του αποχωρισμου του στηθους μου απο το μπεμπη... :cry:

να πω την πικρη μου αληθεια και εγω εχω σκεφτει να τα βροντηξω και να φυγω αλλα σκεφτομαι τον μικρο που τωρα κανει σαν τρελος καθε φορα που βλεπει τον μπαμπα του και φυσικα δεν προκειται να αφησω καμια να χαλασει το σπιτι μου...αλλα πως να μιλησω κι ολας οταν βλεπω πως ο ιδιος ο αλεξης ειναι της αποψης μωρε σιγα μην χαλασω την ζαχαρενια μου σε καβγαδες τι να κανω???εχω σκοπο παντως να αρχισω τισ ειρωνειες και τισ σποντες και οπου βγει...τελος αυτο ...

εισαστε κακιες κακιες κακιες και πολυ κακιες...και επισης ξεχασα να σας πω οτι εισαστε πολυ κακιες...γιατι μωρε να ειστε ολες εκει στην αθηνα μαζεμενες?δεν ειπαμε να φυγουμε στα χωρια μας???κρατηστε μου και εμενα μωρε μια θεσουλα και θελω και φρεντο εσπρεσο σκετο...καλα θα περασετε εγω να κλαιω που παλι μονη μου θα τον πιω τον καφε μου...

να πω την πικρη μου αληθεια και εγω εχω σκεφτει να τα βροντηξω και να φυγω αλλα σκεφτομαι τον μικρο που τωρα κανει σαν τρελος καθε φορα που βλεπει τον μπαμπα του και φυσικα δεν προκειται να αφησω καμια να χαλασει το σπιτι μου...αλλα πως να μιλησω κι ολας οταν βλεπω πως ο ιδιος ο αλεξης ειναι της αποψης μωρε σιγα μην χαλασω την ζαχαρενια μου σε καβγαδες τι να κανω???εχω σκοπο παντως να αρχισω τισ ειρωνειες και τισ σποντες και οπου βγει...τελος αυτο ...

εισαστε κακιες κακιες κακιες και πολυ κακιες...και επισης ξεχασα να σας πω οτι εισαστε πολυ κακιες...γιατι μωρε να ειστε ολες εκει στην αθηνα μαζεμενες?δεν ειπαμε να φυγουμε στα χωρια μας???κρατηστε μου και εμενα μωρε μια θεσουλα και θελω και φρεντο εσπρεσο σκετο...καλα θα περασετε εγω να κλαιω που παλι μονη μου θα τον πιω τον καφε μου...

μη κλαις!!!!!!! θα σε παρουμε τηλεφωνο την ωρα που θα πινουμε καφε για να ζηλευεις!!! ελα πλακα κανω!! για να σου μιλησουμε και να μη νιωθεις μονη!!

να΄ξερες ποσο τυχερη εισαι που ζεις στην Κρητη και ποσο σε ζηλευω!! μια συμφοιτητρια μου μενει Χανια μιας και παντρευτηκε κρητικο κι οταν ημουν ελευθερη,πηγαινα κι εκανα διακοπες μαζι τους...επαιρνα το αεροπλανο και τσουπ...να'ου η κυρια μπροστα τους...τωρα που να τα κανω αυτα!! το νησι σου και οι ανθρωποι της Κρητης παντα με ενεπνεαν κατι ρε γαμωτο!!!! τυχαιο που σου μιλαω;;;;δε νομιζω!!!! :lol::lol: λες στην προηγουμενη ζωη μου να εμενα καπου εκει;;;;

Γειά σας κορίτσια!! πω πω ένα Σαββατοκύριακο σας άφησα και γεμίσατε 4 σελίδες;;; άντε επιτέλους, να το γεμίσουμε αυτό το θεματάκι και να πάμε για άλλα πολλάααα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη γιορτούλα μου :D ! Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν έκανα τραπέζι δηλαδή ούτε είπα σε πολύ κόσμο να έρθει όπως άλλες χρονιές, αλλά είχα κόσμο από το πρωί και πολύ το χάρηκα που είπα δύο κουβέντες παραπάνω! και την Κυριακή ήρθαν λίγοι, καλά περάσαμε.

Μαράκι Κρητικό χαίρομαι που επανήλθες! ακόμα όμως προβλήματα με την πεθερά ε; α ρε γαμώτο.. φυσικά και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην την αφήσεις να χαλάσει το σπίτι σου! άλλωστε αγαπιέστε με τον αντρούλη σου, οπότε θα τα καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα γιατί δυστυχώς η πεθερά μου δεν ζει, αλλά λυπάμαι γιατί ήταν φοβερή γυναίκα και δεν θα είχα προβλήματα αντιθέτως, θα μπορούσε να κοιτάζει και το παιδί όταν γυρνούσα για δουλειά αντί να ψάχνω τώρα για παιδικούς....

Θα μπω για περισσότερα αύριο πάλι ελπίζω. Με την Ναταλια μπορώ να επικοινωνήσω εγώ μόλις το κανονίσουμε, ίσως να την πάρω και αύριο να το βάλει στο πρόγραμμα. Οσο για το μέρος το κακό με το mall είναι ότι επειδή ακόμα κάνουν έργα στο τρένο θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά για να ανέβουμε :( . Αν όμως βολεύει τις περισσότερες κανένα πρόβλημα. Αλλιώς Ολύμπικο ή Βίλατζ, να το κανονίσουμε όμως μέχρι Τετάρτη ε; Ας δηλώσουμε όλες προτιμήσεις και βλέπουμε!

Φιλάκια μανούλες, πάω για ύπνο γιατί είναι αργά... :-*

καλημερα ,

Μαρακι δεν θελω να ακουω τετοια....μιλα του ειλικρινα,πες του πως αισθανεσαι και προσπαθησε να την απομακρινεις με τον τροπο σου.

την Ρουλα την ενημερωσα εγω ,ειπε οτι θα προσπαθησει να ερθει

το Κατερινακι και το Ναταλακι να ενημερωσουμε,αλλα αμεσα οκ????

σας φιλω

:((:((:((:((:((:((:((:((:(( AAAAAAAA kai egw tha klaiw san to Maraki....... :((:((:((:((:((:((:(( Re na mhn exw enan siggeni ths prokopis sthn Athina na kanw mia episkepsh to S/K :)):)):)) ........

Koritsia sto alo thema twra pou legame katalavenw pws esthaneste giati kai egw exw ftasei se simio na ton dioksw apo to spiti ton antra mou (asxeto an autos den efige) egw to enoousa pantos otan to elega giati eixa ftasei se simio na pnigome, esthanomoun pos den me katalavenei sthn parousa fash kai genika pernousa mia krish gia na mhn pw katathlipsh kai autos sthn kozmara tou...An den htan o antras mou psixremos ekinh thn periodo kai pragmatika ekane alagh 180 miron malon tha eixame xorisei tote. Twra eimaste pio erwtevmenh kai apo thn mera pou gnoristikame alla pragmatika eniwsa pws katalave ti pernaw kai pws den eimai diatethimenh na zw mesa se ena gamo mono kai mono giati exoume paidia.. Shmera kserw pws einai o anthrwpos mou giati me niazete, m'agapaei, me pothei san gunaika ( an ton akouseis pws mou milaei xoris na me ksereis tha nomizeis pos eimai h Zizel) Eimai alla epi duo :lol::lol::lol:

Distixos h eutuxos den mporw kai den thelw na kanw simvivasmous pano sto thema auto, an den eimai kala mesa ston gamo mou den prokite na katsw apla gia ta matia tou kozmou. Krisois tha perasoume kai ales eimai sigourh alla thelw na esthanome pws den palevw monh mou, gia na aksizei ton kopo....

Autaaaaaaa eipa kai egw ta dika mou, oxi gia kapio siggekrimeno logo alla gia na katalavete pws skeftome.....Pame gia pio euxarista twra.......

Exthes psonisa kati rouxalakia, 2 pantelonia kai 3 mlpouzes = 300 euro :o:o:o Na kai enas prosthetos logos pou prepei na adinatisw re gamoto, s'afta ta magazia me megala megethoi sou pianoun ton pisino kai me ta duo xeria mazi [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=pottytrain2.gif]

Paw na magirepsw twra kai ta leme argotera, filakia :x:x

Λοιπόν Olympico τότε οκ; Τι ώρα; 19.30 είναι καλά;

Ευάκι τι ωραία σχέση πλεόν που έχετε με τον άντρα σου! Φτου,φτου σκόρδα! Κι έτσι να μείνετε πάντα!

Κι εγώ με τον Βασίλη δόξα το Θεώ είμαστε πολυ δεμένοι και αγαπημένοι. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα τώρα με το παιδί τον βλέπω όχι μόνο απέναντι στο παιδί πιο στοργικό αλλά και σε μένα. Ευτυχώς και έχει πολύ ψυχραιμία και υπομονή γιατί εγώ μερικες φορές την χάνω και λέω και καμια κουβεντούλα παραπάνω αλλά δεν ανταποδίδει και μ' αφήνει να ξεσπάσω και μόλις ηρεμώ προσπαθούμε να βρούμε την μέση λύση ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι και οι δυο. Μακάρι να είμαστε πάντα έτσι κι όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα ζευγάρια.

Όσο για την επίσκεψη στην Αθήνα δεν χρειάζεται να έχεις συγγενείς. Έχεις εμάς! Τόσες είμαστε, λές να μην μπορεί καμια μας να σας φιλοξενήσει. Πάρτο εσύ απόφαση να έρθεις κι όλα γίνονται.

Αυτό φυσικά ισχύει και για το Μαράκι απ' την Κρήτη και την Μαιρούλα εννοείται. Μακάρι να βρισκόμασταν όλες μαζί!

Anastasaki mou s'efxaristw para polu kopela mou pou prosferese na me filokseniseis alla den tha ithela na eimai varos se kamia sas, an tha erxomoun tha ithela na mhnw se ksenodoxio kai distuxos lefta gia tetia eksoda den iparxoun twra...Frontiste mono na vgalete polles fwtografies gia na sas kamarosoume kai emeis pou eimaste makria.....

Marietta to GKORTZOS ti simenei, an epitrepete???

Anastasaki mou s'efxaristw para polu kopela mou pou prosferese na me filokseniseis alla den tha ithela na eimai varos se kamia sas, an tha erxomoun tha ithela na mhnw se ksenodoxio kai distuxos lefta gia tetia eksoda den iparxoun twra...Frontiste mono na vgalete polles fwtografies gia na sas kamarosoume kai emeis pou eimaste makria.....

Marietta to GKORTZOS ti simenei, an epitrepete???

ρε συ!!! δε θυμασαι μια ελληνικη ταινια με την Καρεζη,που ο μπαμπας της εβγαινε υποψηφιος δημ.συμβουλος κι ηταν αγαπητος στο νησι και αντιπαλος του ηταν ο Μπαρκουλης...και τελος παντων,αυτος που υποστηριζε ο Παπαγιαννοπουλος (μπαμπας Καρεζης),λεγοταν Γκορτζος...βλ.ταινια ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΝΗ.....επειδη διαβασα την κουβεντα της Ειρηνης περι λαου,μου ηρθε αυτο στο μυαλο!!!

μαλλον ηταν αποτυχια το αστειο μου!!! :lol::lol:

Καλησπέρα!!! τι κάνετε; είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρεθούμε επιτέλους, μακάρι να μπορούσαμε να είμασταν όλες :(:( . Εννοείται ότι αν κάποια στιγμή έρθει κάποια Αθήνα θα μας ενημερώσει να βρεθούμε ε;;;;

Δηλαδή καταλήξαμε στο Ολύμπικο; από ότι κατάλαβα οι περισσότερες δεν θα φέρουν τα μπεμπάκια ε; να ενημερώσω τη μητέρα μου λοιπόν ότι θα έχει babysitting, άλλο που δεν θέλει!! καλύτερα κιόλας γιατί τώρα που η μπουμπού τρώει κρεμούλα το απόγευμα και πίνει και γάλα στο καπάκι δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα έξω να την ταϊσω...

Δεν σας είπα.. ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια την Κυριακή και ξετρελάθηκε :P ! Περίμενα κι εγώ να δω περίεργες γκριμάτσες ή να μου φτύσει την κρέμα στα μούτρα, αλλά αυτή έτρωγε λες και είχε ξαναφάει η μπουλούκα! μάλιστα χθες που ήταν η δεύτερη φορά ρούφαγε την κρέμα από το κουτάλι, αφού λέγαμε με τον Στέλιο να της δίνουμε πιά το γάλα με καλαμάκι :lol::lol::lol: ! Τώρα περιμένω να ξυπνήσει γιατί είναι η ώρα της κρέμας αλλά δεν ξέρω πως το έπαθε σήμερα, κοιμάται του καλού καιρού! μάλλον κουράστηκε από τη βολτούλα για καφέ που πήγαμε το μεσημέρι!

Αναστασία καλορίζικο το δοντάκι σας! άντε ξεκινάτε κι εσείς παϊδάκια τώρα ε;;; χα χα!

Ενημέρωσα τη Ναταλία και περιμένω απάντηση, θα σας πω αν έχω νέα της αργότερα! πάω γιατί ξύπνησε τελικά και θα θέλει να φάει κι εμένα! φιλάκια!

αχ θελω πολυ να σας γνωρισω

το κατερινακι καμμια σας το ενημερωσε???????

θα εχω ραμματακια την παρασκευη γιατι θα βγαλω 2 υποπτες ελιες :cry:

οποτε θα θελω αγαπηηηηηηη :oops:

παναγιωτααααα θα ερθεις ε??????

Ολυμπικο τελικα ε???? πω πω θα σαλταρουν οι αντρες του μαγαζιου μολις μας δουν τοσες μοντελες μαζεμενες :roll::roll:

δεν το κανουμε 19.00???????

Ασχετο: η κοιλια ρε κοριτσια σας εχει φυγει; δηλαδη οχι να παει καπου μακρυα :lol::lol::lol: αλλα να εχετε χασει ποντους;

εμενα ακομα ειναι λιγο λαπας να το πω,δε ξερω!! αφου οσοι με βλεπουν και δε με ξερουν,νομιζουν οτι ειμαι εγκυος :cry::cry: εχω φτασει στα κιλα μου πριν εγκυμοσυνης,αλλα αυτη η μουλαρα δε λεει να επανελθει :x:x καποια κοπελα μου ειπε προχθες οτι εμεις που γεννησαμε με καισαρικη θα κανει ενα χρονο για να ελθει στα κανονικα της :o:o ισχυει;;;αν ναι,παω για πλαστικη :lol:

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελενη αν και καθυστερημενα :oops::oops: να εισαι πολυχρονη κοριτσι μου!!!!

Πω πω ρε Μαρια τι τραβας!!!!

Κοριτσια για την Παρασκευη δε ξερω ακομη.Θα προσπαθησω παντως. θελω πολυ να σας γνωρισω.

Βασικα το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι δεν οδηγω και επειδη παντα παιρνω το μπεμπη μαζι λογω θηλασμου δε μπορω να μπω και σε ταξι.(δεν εχουν καθησματακι)

Ειρηνη μου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ με τις ελιες.Για αισθητικους λογους θα το κανεις ή για ιατρικους;;;εχω και εγω παρα πολλες.

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελενη αν και καθυστερημενα :oops::oops: να εισαι πολυχρονη κοριτσι μου!!!!

Πω πω ρε Μαρια τι τραβας!!!!

Κοριτσια για την Παρασκευη δε ξερω ακομη.Θα προσπαθησω παντως. θελω πολυ να σας γνωρισω.

Βασικα το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι δεν οδηγω και επειδη παντα παιρνω το μπεμπη μαζι λογω θηλασμου δε μπορω να μπω και σε ταξι.(δεν εχουν καθησματακι)

Ειρηνη μου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ με τις ελιες.Για αισθητικους λογους θα το κανεις ή για ιατρικους;;;εχω και εγω παρα πολλες.

ναι παναγιωτα.....με τις φιλες σου απο το αλλο θεμα συναντιεσαι με εμας οχιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

εγω μαριναχ ουτε κοιλια εχω,ουτε κωλους,ουτε κυτταριτιδα :roll::roll::roll:

θα με δεις την παρασκευη και ειμαι σιγουρη πως θα αισθανθεις ΤΕΛΕΙΑ.........

καλημέρα!βλέπω η συνάντηση προχωράει..τι καλά!!! :)

ευχαριστώ για την πρόσκληση για διαμονή :D εγώ βρε κορίτσια έχω συγγενείς μια χαρά να μείνω όταν έρθω ,αλλά οοοοταν έρθω.έχω τον αδερφό μου (παντρεμενο με παιδακια)κ τον κουνιάδο μου (εργένης)κατ αρχας, συν φίλες κολλητες πολύ δύο ,συν συν αλλους συγγενεις,έμενα βλεπεται 13 χρονάκια Αθήνα ,αλλά όπως είπε το κρητικό μαρακι αποκέντρωση!!!!!ακολούθησα αυτό το δρόμο :D σήμερα έρχεται ο αντρούλης μου Αθήνα μέχρι το Σάββατο όμως δεν έχω το κουραγιο να τον ακολουθήσω,βγάζω γαλα βλεπεται κ ταιζω κ οι μετακινήσεις μου είναι δύσκολες :cry: όμως αν το παρεακι μας μεινει, θα σας συναντησω σιγουρα λιγο αργοτερα που θα εχει μεγαλωσει ο μπεμπουλης :D Ευη κ Θεσσαλονικη εχω πρωτα ξαδερφια να μεινω με τα οποια εχω πολυ καλες σχεσεις,αλλά Θεσσαλονικη πεταγομαι για καφε άνετα ,απλά μετα τις 30 Ιουνίου που τελειώνω με το ριμαδοιεκ

Σήμερα πήγα λαική,που είχα κατι μήνες να πάω......φυσικα κ πηγα μόνη,τον μικρο τον κρατουσε ο μπαμπας.Δεν θελω να παρω τον μικρο στη λαικη με τοσο κοσμο κ στρίμωγμα και φωνες..εσείς κυκλοφορείτε άνετα όπου θέλετε?

Καλημέρα!!!!

Επιβεβαιώνω κι εγώ για τη συνάντηση! 19.00 στο Ολύμπικο! που θα συναντηθούμε; να μαζευτούμε ακριβώς απ'έξω, εκεί που ξεκινάνε οι σκάλες και η ράμπα; και εντάξει όσες είμαστε φίλες και στο facebook θα γνωριστούμε πιστεύω! μήπως να κρατάμε και ένα τριαντάφυλλο; :lol:

Μαριέττα κι εγώ έχω ακόμα κοιλίτσα και γέννησα φυσιολογικά, οπότε δεν νομίζω να ισχύει μόνο για τις καισαρικές :( . Τα έχω χάσει τα κιλά μου μόνο ένα έχει μείνει που με παιδεύει γιατί... πηγαινοέρχεται! Η κοιλιά όμως είναι όπως το περιγράφεις... λαπάς! αλλά μου είπαν ότι θέλει 9 μήνες όσο η εγκυμοσύνη, κοντεύουμε σχετικά.

Παναγιώτα ευχαριστώ για τις ευχές :) ! Ελπίζω να καταφέρεις να έρθεις ευκαιρία είναι τώρα που το αποφασίσαμε και μαζευτήκαμε οι περισσότερες από Αθήνα! δεν μπορεί να σε φέρει κάποιος; που μένεις, μήπως μένει κάποια από εμάς κοντά σου και μπορει να έρθει να σε πάρει;

Μαιρούλα, εγώ κυκλοφορώ σχετικά ανετα. Σχετικά πάντα, γιατί δεν κυκλοφορούσα και πολύ μέχρι τώρα! Δηλαδή, την παίρνω σούπερ-μάρκετ, σε μαγαζιά κλπ, λαϊκή ακόμα δεν έχω πάει με το μωρό αλλά τώρα που έφτιαξε ο καιρός (παραέφτιαξε μάλλον γιατί σκάσαμε!) και μόλις γυρίσει ο άντρας μου στη δουλειά, θα την παίρνω γιατί δεν γίνεται και αλλιώς. Το κρύο με ανησυχούσε τόσο καιρό επειδή ήταν και πολύ μωράκι. Τυχερές όσες γεννάνε άνοιξη-καλοκαίρι! μια φίλη μου που τώρα σαράντησε είχε βγάλει το μωρό από 20 ημερών και όλα καλά. Εμείς πως να το κάναμε αυτό;;;

Σας αφήνω πάμε σούπερ μάρκετ, τα λέμε αργότερα!

γεια σας!!

σημερα πηγα και αγορασα για τον εαυτο μου η μανα!!επιτελους να ανανεωσω λιγο τα ρουχα μου,ακομα δεν εχω βγαλει καλοκαιρινα..ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 8-)

πηρα τον μικρο και βγηκαμε βολτα αλλα οπως παντα ΚΟΙΜΟΤΑΝ 8-)

τωρα φαγαμε και παμε να ξαπλωσουμε μαμα και γιος μαζι στο κρεβατακι μας..η καλυτερη παρεα ολη μερα!!! ;)

χθες παλι τσακωθηκαμε με τον Μανο,αλλα συνηθισα και μπορω να πω οτι ενας τσακωμος την μερα,την πεθερα την κανει περα!!!! :lol::lol: πού να πατησει στο σπιτι αν εμεις εχουμε γινει κώλος!!συγνωμη και για την εκφραση :oops:

Μαρακι κρητικο ακους!!!κανε κι εσυ τα ιδια!!!(πλακα κανω)...

πολυ ζεστη σημερα!!και υγρασια εδω στο Φαληρο..το βραδυ τον κοιμιζω με κοντομανικο και ενα σεντονακι...τον ελεγχω και ειναι και παλι ζεστος,οποτε πανε οι κουβερτες...εχω κατι πικεδενιες,καιρος ηταν!!μαζεψα τα χειμωνιατικα του μπεμπη και βαλαμε σε μια σειρα τα ρουχα που δεν μας κανουν για να τα επιστρεψω στην αδελφη μου...

κοριτσια ανυπομονω να σας γνωρισω!!!

φιλια τα λεμε απο βραδακι!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...