Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Axxxxx molis kimithike pali to mwro kai mpika ....Anastasia vlepw vrikame kai nonous mpolikous eeee??

Kane mia erotish tou papa esu gia kalo kai gia kako prhn arxisete ta psonia sas mipos kai exei provlima me to na einai perisoteroi oi nonoi kai trexete teleftea stigmh, oxi tpt alo alla na mhn pareksigithite kiolas an tha anaggasteis na dialekseis sto telos...Oso gia thn Athina polu tha to ithela na eimai sthn sinantish alla distixos den mas perisevoun ta eura gia taksidakia :lol::lol:

Koritsia an den valw forema sthn vaftish pirazei??? Den thelw na fortothw ena ampige rouxo pou den tha ksanavalw meta, egw genika eimai tou panteloniou kai osa foremata kai na dokimasa den maresoun..An valw ena lino koustoumaki kalo den tha einai ok???????

Eugenia me gia to gialaki B-) thelw kai egw edw kai poso kairo na parw kenouria gialia hliou alla den exw parei akomi..Genika polla thelw alla o antras mou me exei valei se sklirh litotita :( an den exeis diko sou portofoli einai diskola koritsia...

Elenaki sou euxithika sto FB alla tha sou ta pw alh mia fora kai apo edw, Xronia pollaaaaaaaaaaaa na xerese thn giorth sou kai thn oikogeneia sou...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ενίνα -Ελενίτσα Χρόνια Πολλά !να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Αναστασία τέσσερεις νονοί τελικά !!τυχερή!!!

Εύη περαστικούλια.Θα βρεις φόρεμα βρε συ!ψάξε κ στο νετ! ή σκέψου κ την ιδέα να ράψεις το πολύ πολύ ;)

την επόμενη Παρασκευή τελικά η συνάντηση σας,ετσι μου έρχεται να έρθω ...κοίτα να δεις ειρωνία θα είναι ο άντρας μου εκεί τότε,έχει να πάρει το δώρο του νονού κ διάφορα άλλα,αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε αυτή τη φορά γιατι είμαστε μικρά ακόμη.Μου έλειψε λιγάκι η Αθήνα ...όπως κ οι φίλες μου απο εκεί ,έχω καιρό να τις δω...Εύη πιο πιθανό το βλέπω να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη!

Σήμερα στην φρουτόκρεμα μου ήρθε η ιδέα κα έβαλα μπανάνα σκέτη μαζί με δικό μου γαλατάκι,κατι σαν μιλκσεικ :lol: του έρεσε κορίτσια,επιτέλους έφαγε λιγάκι.

Σχετικά ,με το σίδηρο επειδή είχα αδιαθετήσει κ ήμουν χάλια είχα την ιδέα να παρω κ εγώ σίδηρο αφού ένιωθα χάλια.Πήρα απο αυτο που ειχα απο τον καιρο της εγκυμοσύνης κ το αποτέλεσμα ήταν να κάνει τρεις μέρες ο μπέμπης να κάνει κακάκια του :cry: πρώτη φορά μας συνέβει αυτό :cry:

Την επόμενη Κυριακή έχουμε να πάμε σε βάφτιση,αχ τί θα φορέσω????

Merula egw opote theleis tha eimai diathesimh kai etimh na se ipodextw :YMHUG::YMHUG: Opos kai ta ala koritsia vevea...

Kai na rapsw exw skeftei apla prota lew na dw mipos vrw kanena etimo gia na mhn trexw..

Me to fagito vlepw h kathe mia exei kai thn dikh ths patenta eee???

Na sas rotisw kai kati vre koritsia pou mou ekane entiposh, ths proales milousa me thn ksaderfh mou (exei 1 koritsaki 3 mhnon) kai o paidiatros ths edose sidiro gia to mwro proliptika leei kai mou fanike polu perito mias kai to mwro einai mia xara. Esois dinete sidiro sto mwro proliptika???

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ??ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΛΟΓΟΔΟΙΑΡΙΑ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕ??)ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ?ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ LAP-TOPAKI ΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ COPY ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ... :lol::lol::lol::lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ...ΟΣΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΧΟΧΛΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ...ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙς 26/4 ΗΜΑΣΤΑΝ 74εκ ΚΑΙ 7900..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΕ???

Ο ΥΠΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕΡΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ... :oops::oops:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...(ΔΗΛ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ)ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ...ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΙΑΣΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ...(ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΩ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: )...

ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ...ΟΠΟΤΕ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΛΕΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΩΣΤΑΚΙΑ ... ;);););););)

Na sas rotisw kai kati vre koritsia pou mou ekane entiposh, ths proales milousa me thn ksaderfh mou (exei 1 koritsaki 3 mhnon) kai o paidiatros ths edose sidiro gia to mwro proliptika leei kai mou fanike polu perito mias kai to mwro einai mia xara. Esois dinete sidiro sto mwro proliptika???

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ..ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΟΥΜΕ...ΚΑΚΟ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΟΚ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟ...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΕ??ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΛΙΓΟ ...ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΩ...ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΕ???ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..Η ΑΥΤΗ Η ΕΓΩ..ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΥΛΟ ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ...

ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ (ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012..ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140-160 ΑΤΟΜΑ...ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ...ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΑ ΑΝΕΤΑ... :oops::oops::oops: (ΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΑΤΑ???)

ΕΥΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΦΟΡΕΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΞΑΝΑ...

Pou eisai re Maraki??? Mhn mou peis pws akomi den ekanes thn sizitish pou legame ths proales me ton Aleksh??? Pali aneferes to skiniko me thn koumpara kai thn pethera sou kai mou anevike to aima sto kefali, akou ekei pou ksanaakoustike na dialegei h pethera thn nona tou paidiou...

An den einai kala na alaksei giatro na ths peis, na paei se psixiatro afthn thn fora omos kai na ths dwsei kati isxira iremistika pou s'afinoun me vlema aplanes san ths ageladas :evil::evil:

Prhn ligo eixa mpei sto google na psaksw sxetika me thn glukopatata kai vrethika na diavazw ena themataki paliotero sto mammy sxetika me tis kremes tou emporiou kai ta galata proths vrefikhs ilikias kai emhna me to stoma anixto :o:o En oligis ta koritsia pou to eixan psaksei kalitera to thema elegan pos einai telios akataliles oi kremes giati periexoun xilies duo ousies pou se megales posotites einai karkinogones..Egw lew na thn kopsw pantos thn krema pou tou dinw kai na tou ftiaxnw kati alo anti gia krema..

Shmera tou evrasa mia glukopatata ena mhlo kai 2 mikra axladakia kai meta ta evala sto mplenter. Trelathike o mikros tou arese fanike. Hthela na dw pos tha ginei na exw frouto mazi mou otan vgenoume volta giati merikes fores tou exw dosei vazakia tou emporiou alla den thelw na dinw etima kai nomizw pos autos einai telios tropos na ta alethw kai na ta pernw mazi mou xoris na mavrizoun ta frouta.....

κοριτσια καλημερα,σημερα ειμαι πρωινη!!

ταισα τον μικρο και τωρα κοιμαται παλι,οποτε βρηκα ευκαιρια να βγαλω τα απωθημενα μου!!

χθες το πρωι ειχα παει κομμωτηριο,επιτελους να βαψω τα μαλλια μου..ειχα κλεισει 09:00,ετσι ωστε στις 11:00 να ημουν πισω και να τον ταιζα παλι..βρηκε ευκαιρια ο μπαμπας του και καλεσε την μανα του στο σπιτι για να μην ειναι μονος του με το μωρο..ενα θα σας πω:ο μικρος δεν κοιμηθηκε καθολου την μια ωρα που κοιμαται μετα το πρωινο του γαλατακι κι ηταν μες στα νευρα..η κυρια τον ειχε αγκαλια ολη την ωρα,τον κουναγε,του φιλουσε τα χερια κι ο γιος της επαιζε μπασκετ στο play station :evil:

ειχα ζεστανει νερο πριν φυγω στο θερμος και το μονο που του ειχα πει ηταν να τον κλεισει λιγη ωρα μετα για να ειναι ζεστο το νερακι..ουτε αυτο ειχε κανει!!!και ζεσταινα παλι νερο...ο μικρος ειχε κανει απιστευτα τσισα και η πανα του ηταν φουσκωμενη και της κυριας ουτε καν της περασε απο το μυαλο οτι θελει αλλαγμα :twisted::twisted:

μολις μπηκα σπιτι,ειπα μια ξερη καλημερα,επλυνα τα χερια μου και τον πηρα αγκαλια να τον αλλαξω..εκεινη δυσανασχετησε που της τον πηρα!!συγνωμη κιολας κυρια μου!! κι ειπε το θεικο:μα δεν εχει κανει κακα του!! της εριξα μια ματια που σκοτωνει και της ειπα οτι τα μωρα δεν χεζουν μονο...εμεινε με το στομα ανοιχτο :lol::lol: η ηλιθια!!!λες και δεν εχει μεγαλωσει παιδια...

πηγα μετα να τον ταισω και επειδη αυτες τις μερες ο μικρος κανει νερα και δεν πινει ολο το γαλα του,ηθελε να μας βλεπει που τρωμε..της ειπα με πολυ αυστηρο τροπο οτι θελω να ειμαι μονη μου με το παιδι μου για να μην αποσπαται η προσοχη του οταν τρωει και ακομα το φυσαει και δεν κρυωνει :lol::lol:

την απεχθανομαι γαμωτο αυτην την γυναικα!! οταν ημουν λεχωνα και θηλαζα καθε δυο ωρες περιπου κι ημουν μες στο αγχος για το αν χορταινει το μωρο μου,ερχοταν ολη την ωρα απο πανω μου για να δει πώς θηλαζε ο μπεμπης!!ποσες φορες της ειχα μιλησει αποτομα να με αφησει ησυχη δε μπορειτε να φανταστειτε!!εκεινη δε θηλασε τα παιδια της,οποτε δεν ειχε ποτε το αγχος αν χορταιναν και δεν ειχε την αναγκη μαλλον να ζηταει ηρεμια και ησυχια την ωρα του θηλασμου!!

οταν τα σκεφτομαι ολα αυτα,με πιανει τρελα!!

δε θελω να λεω πολλα,γιατι γιο εχω και πεθερα θα γινω καποτε,αλλα γαμωτο μυαλο θα εχω ελπιζω και διακριτικοτητα επισης για να διακρινω και να ξεχωριζω την θεση μου στο μελλον...

τα ειπα!!

marinaaaaaaa...shkonomai orthia kai se xeirokroto koritsi moy :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: ayta einai thelo kai ego na milhso etsi kapoia stigmh poy den blepo na argei..ki emena to kanei o dikos moy alla ektos toy oti den toy afhno ton mpemph giati edo eimai kai pelagonei poy na toys afhso kai monous...ego otan einai anagkh fonazo thn manoula mou kai as kanei mia ora dromo na erthei..emena etsi ki allios h dikia moy to exei pei me xilious tropous pos den mporei na blepei mora...kai etsi erxetai mono gia episkepsh...5lepth...

eyh mou glykia moy agaphmenh kai athoa moy paidiskh...thn ekana thn koybenta kai h apanthsh htan me yfos mplaze kai antrikio...esy megalose ton gio mas kai ego tha kanoniso ta ypoloipa... :idea::idea::idea: pos eipate???malista ayto moy eipe pos kati kserei parapano apo mena pos ekeinh den prokeitai na asxolithei ksana kai pos ego mporo na kano thn zoh moy opos thelo kai ola tha ta analabei aytos...oti katalabes esy alla tosa katalaba kai ego...oso gia thn krema kai ego to idio leo na kano..etsi ki allios moy fainetai thn barethike...kai tha arxisoyme tis kompostes brazoyme ta froyta me neraki kai poltopoioyme...prepei na kano kamia dokimh...gamoto den exo brei glykopatates sta biologika...

Kalhmera koritsia...

Marietta shgnomh pou tha sto pw alla kanonika o Manos einai autos pou eixe thn euthinh tou mpempi kai ta thalassose gia mena, se auton afises to mwro alla opos panta trexoun sthn mama gia na tous kselasposei..Ekinos ipotithete kserei to programa tou mwrou kai tha eprepe na pei sthn giagia tou pws twra einai wra gia upno kai alagh panas...

Vevea kai auth den tha piraze na diksei ligh diakritikotita thn wra pou thilazeis alla tha sou pw kati pou mou eipe h mama mou otan kai egw mia mera thn pira thlefwno kai eimoun ekso frenon me thn pethera mou gia paromia zitimata (sto proto mou paidaki egine auto)..Ta eipa ola ksespasa kai meta mou leei h mama mou to eksis apithano pou me afise afwnh :o:o "Se ola auta pou eipes prhn vale sthn thesh ths petheras sou emena (thn mama mou) kai meta pes mou akomi se pirazoun auta pou molis mou eipes" kai entelos afthormita ths lew "OXI" :roll::roll::roll:

Giagia einai kai auth kai thelei na xarei to eggonaki ths, na skeftese mono oso diskolo kai na sou fenete twra pws ton agapaei ton mikrouli sas kai den tha tou ekane pote kako epitides....Den ftaiei afth pou einai xazei, amialh kai kanei san na mhn kserei tpt gia mwra, tosa eggefalika kitara ths apemhnan mono :lol::lol::lol:

Oso gia sena Maraki exw mhnei sthn kirioleksia me to stoma anhxto :-o:-o:-o:-o:-o:-oTha mas trelele o dikos sou !!!!!!!!!!!! Ti tha analavei autos akrivos dld??? Xara sto kouragio sou lew mono giati distixos egw den exw tetia ipomonh kai tha ta eixa kanei limpa kai meta na sou pw pios einai o antras o polu varhs kai asikotos....Epidi den einai tou xaraktira mou na anexome tetia simperifora apo KANENAN den thelw na sou pw egw ti tha ekana alla nomizw pos arketa anextikes..Kai pali tha pw pws an o antras thelei na valei ta pragmata sthn thesh tous einai sto xeri tou kai as mhn ta rixnoume ola stis petheres, autes aplononte mexri ekei pou tis pernei an doun pws exoun to ok apo ton gioka tous to travane to sxini.....

Egw pantos thn glukopatata thn phra apo to manavh, apo ta viologika pernw mono thn krema ths Holle nifades riziou pou vazw kai mesa sthn xortosoupa gia na desei kalitera oles tis ales tha ths kopsw, outos h alos oute kai h Flwra den efage tetia pragmata giati den ta ithele eutuxos kai mia xara megalose..

Κοριτσια εσκασε το πρώτο μας δοντάκιιιιι!!!!!!

Ειρηνάκι μαζί θα γυρνάμε τις ταβερνούλες με τα μπεμπάκια μας πλέον!

Κατα τα άλλα είμαστε καλά. Βολτάραμε και σήμερα σ' ένα πανέμορφο πάρκο με ελάφια, πάπιες και χήνες εδώ στην Πάρνηθα που έχουν φτιάξει.

Μαράκιιιιιιιιι!!! Χαίρομαι που είστε καλά και που ξαναγύρισες στο παρεάκι μας. Ο Μανωλιός είναι μια χαρά ε;;; Μη χάνεστε!

Κορίτσια μου κάνω ένα "σερφάρισμα" για προσκλητήρια και μπομπονιέρες για την βάπτιση και αν βρω κάτι καλό θα σας το "ανεβάσω" να μου πείτε τις γνώμες σας οκ? Σας φιλώ προς το παρόν!

Ευη συμφωνω απολυτα μαζι σου κι η δικη μου η μητερα ακριβως τα ιδια καθε φορα μου λεει,μανα ειναι κι αυτη και θελει να βλεπει το εγγονακι της,αλλα ελα ομως που μενει και πολυ κοντα μας και ειναι σχεδον οποτε της πει ο γιος της...δηλαδη καθε τρεις μερες...τσουπ η κυρια εμφανιζεται σαν την τσουτσου...ενω η μητερα μου μενει λιγο μακρυα και ενω εχω αναγκη στο κατω κατω την μανα μου,δεν την εχω κοντα μου...αυτο ειναι που με πιανει καποιες φορες το παραπονο...

και ναι για τον Μανο εχεις δικιο,τα εκανε μη πω πώς!!!

ας μη γκρινιαζω αλλο!!

σημερα πηγαμε σε βαπτισια,ο γιος μου ηταν κυριος στο καροτσακι του..ειναι αρκετα κοινωνικος τελικα,χαμογελαει,βγαζει την γλωσσα του δυστυχως σε ολους..τον ειχα διδαξει να το κανει μονο σε ενα προσωπο,αλλα!!! :lol::lol:

πωπω με εχετε αγχωσει..δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα βαπτισια..τι μανα ειμαι!!!

η αληθεια ειναι οτι παμε για Σεπτεμβρη,αλλα και παλι ο καιρος περναει πολυ γρηγορα...

φιλια σε ολες!!!

καθε τρεις μερες???φτου σου κ@#@#@φαρδη..εγω την εχω πανω στο κεφαλακι μου καθε μερα...και επισης ειναι εντελως διαφορετικο θελω να χαρω το εγγονι μου και εντελως διαφορετικο θελω να χωθω να δω τι κανεις και να στην πω γιατι αποκλειεται να το κανεις καλυτερα απο μενα...η δικια μου παντως το χαιρεται μονο οταν ειναι χαρουμενο και γελαει οταν εχει γκρινια και κλαιει ειναι ολος δικος μου... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ευη μου και εμενα δεν αντεχουν αλλο τα νευρα μου και για αυτο ειμαι ετσι οπως ειμαι...αλλα δεν μπορω να κανω κατι...πρεπει να καταλαβει μονος του τι γινεται δεν γινετε ολα να του τα δινω με το κουταλακι στο στομα...και να σου πω και κατι?εχω ειλικρινα κουραστει και με καβγαδες και με φασαριες δοξα το θεο αρκετα χαλασαν την ζωη μου...ως εδω τελος...μου αρκει που ερχεται 5 λεπτα βλεπει τον μικρο και φευγει...τελος...και αμα θελει αγαπες και αγκαλιες στις αλλες νυφες της που την εχουν αναγκη...εγω δεν την εχω..

αναστασακι με το καλοοοοο :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: αντε με εναν πονο και τα υπολοιπα...εμεις παλι τιποτα μονο σαλιααααααααααααααααααααααα.....φαφουτακος θα μου μεινει....

κοριτσια εγω εχω αποφασισει η βαφτιση να εχει θεμα μηχανες...για πειτε καμια ιδεα...

Anastasia kaloriziko to dontaki sas :D:D:D:D me to kalo kai ta ipolipa........

AAAAAA twra katalava giati exw toooosssssoooooo megalo popo, me ala logia (kolofardh)...... =))=))=))=))=))=))=)) Emena h dikia mou den erxete sxedon pote sto spiti mou,panta emeis pame sto diko tous kai to kalo me auto kserete pio einai eee??? Oti mporeis na figeis opote theleis :-p:-p:-p

Shmera pantos pou efere thn Flwra girnontas apo to xwrio kai anevike na dei kai ton mikro paraligo na lipothimisw apo thn anapnoh ths, pia anapnoh ths dld apo xiliometra vromouse h skordila :ymsick::ymsick::ymsick: Exei ipertash kai nomizei pos an faei kanaduo kefakia skordo tha to glitosei to eggefaliko...Pire to mwro aggalia kai arxise na klaiei o kaimenos, den anteksa kai ths ton pira giati ton lipithika ton kakomirh. Ths kakofanike to katalava alla alh fora na mhn plakonete sta skorda otan tha erxete, edw to eixa na ths to pw alla kratithika gia na apofigoume to thermo episodio..

Marietta emena na deis pws mou kakofenete pou den exw konta thn manoula mou se mia diskolh stigmh pou thn xriazome h kapion na afisw to mwro kai na kseniasw 1 wra kai egw san anthrwpos....

Καλημερα κοριτσια!!

Μαρακι να δεις εμεις ποσες φασαριες εχουμε κανει για την κυρια και για τριτα προσωπα γενικως!!

Σε σας το εξομολογουμαι,τον Φεβρουαριο που μας περασε,πηρα το μωρο και πηγα στην μητερα μου για δεκαπεντε ημερες!! Ελεγα οτι θα ειναι για παντα,αλλα εκατσε και μια στραβη με τον αδελφο μου και ειχε ιωση και για να μην κολλησει ο γιος του,που ειναι κι αυτος μικρουλης,η μητερα μου προσφερθηκε να τον φιλοξενησει,οποτε εγω επρεπε να την κανω με ελαφρυα πηδηματακια και να γυρισω σπιτι!!Δεν ημουν ετοιμη να γυρισω,αλλα επρεπε για το μωρο μου...ο μπαμπας του ερχοταν και τον εβλεπε για λιγο καθε μερα...ηταν πολυ ασχημη περιοδος και δε θελω να την θυμαμαι..

τι να πω!! ισως τα εβλεπα και λιγο υπερβολικα,μπορει να ηταν και η επιλοχεια καταθλιψη που μπορει να περναγα και να μην το ειχα παρει εντελως χαμπαρι...παντως για να αναγκαστω να παρω το μωρο,φαντασου Μαρακι σε τι σημειο ειχαν φτασει τα πραγματα...και παντα ελεγα και ακομα το λεω,παλι καλα που ακομα δεν εχουμε παντρευτει...αλλο θεμα αυτο που με αγχωνει..δε θελω να λενε το παιδι μου εξωγαμο...αλλα πού να παρω την αποφαση πια να παντρευτω και την μαμα του μαζι :twisted::twisted:

Τελος οι γκρινιες απο μενα!!!Αρκετα σας κουρασα!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ!!!!!!!!

καλη βδομαδα ομορφιες μου......

καθε μεγαλη αλλαγη στην οικογενεια,οπως ο ερχομος ενος παιδιου,διαταρασει τις ισορροπιεςκαι χρειαζεται χρονος και υπομονη και απο τις 2 πλευρες!!!!!!

εμεις μετα την ιωσουλα του μπεμπη τα εχουμε παιξει....εκει που ηταν καλος και κοιμοταν ολο το βραδι...αλλαξε ο Μανωλιος....βογγαει και ξυπναει συνεχως

ειμαι κουρασμενη σωματικα και ψυχολογικα,γενικα δεν ειμαι στα καλυτερα μου

αντε να τα πουμε στην Παρασκευη απο κοντα

φιλακια ζουζουνες

λοιπον παμε ολυμπικο παρασκευη????τι ωρα <?ποιες ειμαστε μεσα?????

καντε λιστᨨ

ειρηνη

αναστασια

μαρινα

παναγιωτα

συμπληρωστε η διορθωστε με

Παρασκευη απογευμα μετα τις 18:00 μπορω για να εχει γυρισει ο Μανος απο την δουλεια και να του κανω πασα το μωρο...αλλη ωρα δυστυχως δε μπορω... :(

Καλημέρα κορίτσια κι απο μένα!

Τι κάνετε; Προβλήματα με τρίτους βλέπω ε; ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. Όσο μπορείτε και όπως μπορείτε να το πετύχετε αυτό, προσπαθήστε το.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα. Η πεθερά μου είναι πολύ διακριτική. Δεν της αφήνει και περιθώρια όμως ο αντρας μου. Την έχει σε απόσταση.

Λοιπόν ελάτε να ασχοληθούμε με ευχάριστα πράγματα.

Με την συνάντησή μας την Παρασκευή!!! ποιες είναι μέσα τελικά; (Δεν θέλω απουσίες! ΌΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! Όσες μείναμε δηλαδή) Μπορείτε απόγευμα; Κι αν ναι, τι ώρα;

Που θα συναντηθούμε τέλικά; Το THE MALL (που προτείνει και η Ειρηνούλα) βολεύει;

Ρε κορίτσια (άσχετο!) και το Ναταλάκι έχουμε χάσει. Έχετε κανα νέο του; Είναι καλά με τα πιτσιρίκια της άραγε;

Μέχρι την Πέμπτη πρέπει να έχουμε ορίσει μερος και ώρα.

καλημέρα ,καλή εβδομάδα!

εμείς χθες πήγαμε θάλασσα στο εξοχικό επίσκεψη,υπέροχα ήταν κ ο μπέμπης δεν με κούρασε όσο τις άλλες φορές που ήταν μικρότερος.Κρεμούλα εμείς φρουτόκρεμα προς το παρον,που μαλώνουμε μαμα κ γιος να την γευτεί αντε να κατεβασει κ μια δυο κουταλιτσες.υπομονή κάνω......

κρητικό μαράκι πολλεεες απουσίες αλλά έχεις δικαιολογητικό :D αυτή η πεθερά σου ακόμη σε βασανίζει ε???? άποψη μου,πρέπει να γίνεις πιο πανούργα απο αυτή για να τα καταφέρεις...έχω πολλά να γραψω αλλά δεν εχω χρονο ο μικρος γκρινιαζει....η δική πριν μερες τον παίρνει αγκαλια κ του λέει, νταντα μαμα :shock: .έμεινα καγκελο κ δεν προλαβα να αντιδρασω,αλλά την επομενη φορά την έχω έτοιμη την αντίδραση,νταντα γιαγια ,θα πω κι εγω :lol:

Μαιρουλα τελικα ολες ιδιες ειναι

εγω λεω κατι καλυτερο να της κανεις....δωσε της μια σφαλιαρα και πες κοιτα μπεμπη νταντα γιαγια :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...