Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

kalhmera koritsia!!!xathika alla ti na kanv h kapserh??poly treksimo vre koritsia...diabasa liga apo ta neakia sas,eugenia emena o giatros moy den me afhse na toy dwsw ta dhmitriaka sto gala ,ap'oti katalaba ayta toy dineis?emeis den exoyme ksekinhsei akoma kremoyles stis 10 iouniou ksekiname.euh kalh h skepsh gia souidia....sigoura apo dv tha einai kalutera.emena o antras moy einai apo italia kai to mono poy mas krata pia edv einai oi goneis kai oi filoi mas... alliws tha thn eixame kanei!elenaki den eisai h monh me kakh psixologia ki egw exv ta panv moy kai ta katv moy ki egw antimetwpisa thn idia sumperifora apo poly kalh filh alla genika epeidh me ola auta poy moy exoyn sumvei eimai poly kaxypoptos anthrvpos den to phra prosvpika..koritsia peite me kakia peite opws thelete alla genika den pisteuv sta kollhtilikia kai genika stis filies.h zwh moy exei apodeiksei polles fores oti mono oi syggeneis mas tha einai pragmatika ekei se mia dyskolh stigmh.sigoyra yparxoyn kai kaloi filoi...alla panta kratav tis apostaseis moy.isws den kanw kala kai einai amyna alla to protimav apo to na plhgvnomai sunexeia!eirhnaki pws phge o yperhxos ola kala???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalhmera koritsia.

Katerinaki ti kaneis?? Mas elipses...Poso tha simfonisw mazi sou den ksereis sto thema ths filias.

Eixa poles "kolites" kapote h toulaxiston etsi nomiza alla apodixtike pos den htan oute kan fhles. Genika den thelw oute thn leksh auth na xrisimopiw pleon..

Elenaki an einai h prwth fora pou thn patas sigoura se pirazei polu alla mhn to perneis katakarda koritsi mou, auth tha xasei mia uperoxh vaftistikia :D

Oso gia thn manoula mipos einai h wra na ths mhliseis kai na ths peis pos se epireazei polu h simperifora ths, as krataei kai tpt. gia ton eafto ths kai me to paramikro na mhn se anxonei. Exeis xronia kai xronia na anxonese apo edw kai pera, to paidi megalonontas tha megalonoun kai ta provlimata pou tha dimiourgounte, exeis akousei to rito pou leei (mikra paidia, mikra vasana megala paidia megala vasana)........

Meroula perastika sas, elpizw na gineis grigora kala kai na trelathite sta filia kai tis aggalies me ton mpempi sou...

Oso gia thn epistrofh mou sthn Souhdia den einai gia mena pou stenaxorieme toso oso gia ton antra mou

pou den exei zhsei pote sto eksoteriko kai ton vlepw pos fovate alla ntrepete na to ekdilosei fanera...

Oi gonois mou apo thn alh ta exoun vapsei mavra na mhn sas pw, giati pistevan pos toulaxiston ena apo ta paidia tous tha zouse epitelous sthn patrida kai twra tha kanw kai ton antra mou metanasth :roll::roll:

Doulies exei den einai auto pou me apasxolei alla iparxei megalo provlima me ta spitia sthn Stockholmh, iparxei elipsei kai gia na vreis se kalh perioxh kentrika thelei xronia kai egw thelw na menw konta stous gonois mou. Einai periploko to sistima tous kai thelei ligo xrono na sas to eksigisw alla den exw xrono twra....

Anastasia les na kataferoume na vrethoume sthn Souhdia telika????? Polu tha to ithela ilikrina :D:D:D

Paw twra giati idi eprepe na eimai fevgati kai egw kathome kai lew istories....Filia....

Που εισαι Κατερινακι???? σε σκεφτομουνα

δοξα το θεο ο υπερηχος καλα.........παμε για τριτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ετοιμαζομαστε για μια βαπτιση το απογευμα αντε και στα δικα μας παιδακια κοριτσακια

πολλα φιλακια

σημερα πηγα με τον αντρουλι μου βολτα στο κολωνακι,ηπιαμε καφε και ψωνισα 2 φορεματακια ,ειχαμε καιρο να βγουμε τα δυο μας ;)

Καλησπέρα κορίτσια!!

Κατερινάκι επιτέλους τα κατάφερες και μπήκες.. όλες σε είχαμε στο μυαλό μας και ας μην το λέγαμε...

Εγώ στο θέμα φιλίας νιώθω πολύ τυχερή. Έχω δυο φιλες απο το Γυμνάσιο με τις οποίες πλέον έχουμε γίνει και κουμπάρες και είναι οι μόνες που εμπιστεύομαι πλέον. Φυσικά και έχω πικραθεί από άλλες φιλίες αλλά αυτές πλέον τις νιώθω σαν αδερφές μου και όχι σαν φίλες. Και πάντα στα δύσκολα ήμασταν κοντά η μια στην άλλη.

Εύη νομίζω οτι η σκέψη σου για την Σουηδία είναι σωστή - έτσι όπως είναι τα δεδομένα στην Ελλάδα είναι η καλύτερη λύση. Δυστυχώς η Ελλάδα αξίζει μόνο για διακοπές το καλοκαίρι, σε κανένα νησάκι, αλλιώς η ζωή μας δεν έχει καμία ποιότητα. Εγώ σαν σκέψη κάποια στιγμή θέλω να φύγω να ζήσω στην Μήλο - βέβαια με την δουλειά του άντρα μου είναι αδύνατο να φύγουμε...

Ο μπέμπης μου χθες έφαγε ριζάλευρο με γάλα (με το ζόρι) αλλά το καλό είναι ότι δεν έκανε εμετό και ότι δεν φούντωσε αλλά πέρνει ακόμα συρόπι για την αλλεργία. Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Ξέρω ότι πρέπει να το ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα - είναι εύκολο να κάνω τεστ αλλεργίας για να δω σε τι είναι αλλεργικός ή πρέπει να κάνω το κλασικό που κάνεις στην πλάτη? Το μπισκότο δεν εχει γάλα. Είναι ειδικό για μωράκια της NUTRICIA. Βέβαια τον έκανε πάλι δυσκοίλιο και τελικά σήμερα του έβαλα ριζάλευρο αντί μπισκότο.

Καλορίζικο και το ιατρίο σας!! Καλές δουλειές!! Ειρήνη τι ειδικότητα έχεις? Να σε έχουμε στα υπόψη μας....

Γεια σας κορίτσια!!!

Βλέπω πολλές σελίδες και τι να πρωτοδιαβάσω;!;!

Ειρηνάκι καλορίζικο το ιατρείο - καλές δουλειές!!!

Και καλορίζικο το πρώτο δοντάκι - καλές μάσες!!!

Εύη συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σου.. κι εγώ στο εξωτερικό έχω γεννηθεί (Ελβετία) και όταν ήμουν 2,5 οι γονείς μου αποφάσισαν να γυρίσουν στην Ελλάδα για να μη γίνουν τα παιδιά τους Ελβετάκια.. Ξέρεις πόσες φορές αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα θα'ταν τα πράγματα σε πολλούς τομείς αν είχαμε μείνει εκεί;;.. Βλέπω και τα ξαδέλφια μου που μένουν ακόμα εκεί, μια χαρά δουλειές - μισθούς έχουν, καλή ποιότητα ζωής κλπ κι έρχονται και για 4-5 εβδομάδες για διακοπές στην Ελλάδα! Στα νησιά κλπ κλπ.. Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να πάω διακοπές κάπου εκτός από τα πάτρια εδάφη (για οικονομία).. Τι να το κάνω, να μένω στην όμορφη πατρίδα μας, για να λέω ότι κάπου μακριά είναι και η θάλασσα και τα νησιά;; Έτσι χάλια που είναι η κατάσταση, η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές καλή...

Τέλος πάντων... μεγάλη κουβέντα... πολύ μεγάλη κουβέντα...

Εμείς καλά είμαστε, ευτυχώς τη γαστρεντερίτιδα την περάσαμε μόνο εγώ κι ο Γιάννης, ο μικρός τη γλίτωσε - το θαύμα του θηλασμού εε;;

Έχουμε 20 μέρες που ξεκινήσαμε φρουτάκια και κρέμα βανίλια. Την κρέμα την τρώει ευχαρίστως, αλλά με τα φρούτα δεν πολυτρελαίνεται.. τρώει μερικές κουταλιές και μετά σουφρώνει τα χειλάκια και τέλος! Τρώει γύρω στα 80γρ. μάξιμουμ.. Μέχρι στιγμής του'χω δώσει αχλάδι, μήλο, μπανάνα.. δοκίμασα να του βάλω και μπισκοτάκι μιράντα μέσα, αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Καμιά ιδέα;;;

Θα δείτε eurovision απόψε;; :D

σας ευχαριστω κοριτσακια μου

Ευγενια μου αλλεργιολογος ειμαι και ο συζηγος οφθαλμιατρος.

σε αυτου του τυπου αλλεργια πρεπει να κανεις δερματικα τεστ με νυγμο και ραστ τεστ απο το αιμα και ολικη igE.

τα πατσ τεστ (στην πλατη) τα κανουμε σε αλλες περιπτωσεις οπως πχ αλλεργικη πρωκτοκωλιτιδα απο τις πρωτεινες του γαλακτος.

οτι θελεις πες μου ,θα χαρω να σε βοηθησω

φιλακια παω να δω γιουροβιζιον

Γεια σας κορες!!!

Ειμαστε καλα,χθες πηγαμε στο πρωτο μας παρτυ!! Ειχε γενεθλια ο γιος της αδελφης μου και περασαμε καλα..ειδαμε κι αλλα παιδακια,τα περιεργαζομασταν μαζι με τα παιχνιδια τους,γελαγαμε οταν μας μιλουσαν...αλλα μη μας παρει καποιος αλλος αγκαλια εκτος απο την μαμα και τον μπαμπα!!!γινεται το σωσε!!

εσεις το αντιμετωπιζετε αυτο; :o

Αγορασαμε και παρκο το Σαββατο..δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστιεται οσο περιμενα!!Ολοι μου λενε οτι αργοτερα θα περναει καλα εκει μεσα..οταν θα αρχιζει να σηκωνεται..αντε να δουμε ποτε θα κανουμε την αποσβεση!!! :lol::lol:

Σημερα κοριτσια ειχαμε παει βολτα στο Πορτο Ραφτη και συναντησαμε μια απο τις δυο κοπελες που ειμασταν μαζι στο μαιευτηριο!!!Ηταν συγκινητικα..ενιωσα σαν να εβλεπα ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο!!!

Ειρηνη καλοριζικο το ιατρειο σας!!!

κοριτσια σημερα ειμαι χαλια!

ειναι η πρωτη μερα που το μωρο δεν ηθελε καθολου το στηθος μου..ακομα και τα λιγα λεπτα καθε πρωι που τον βαζω,ουτε αυτα δεν ηθελε να κατσει..τραβιοταν και εκλαιγε και τσαντιζοταν..ενιωσα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑ :cry::cry:

ξερω οτι το μωρακι δεν χορταινει απο μενα,αλλα προσπαθω τοσο καιρο εστω και τις λιγες σταγονες που βγαζω να του τις δινω πιο πολυ για αντισωματα..ομως δε θελω να τον εκνευριζω και δε ξερω αν του κανω κακο με το να πιεζω το μωρακι να μεινει στο στηθος πανω απο 3 λεπτα..απο την αλλη σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα πινει γαλα μονο δυο φορες την ημερα,οποτε μπαινουμε σε αλλη φαση..πιο πολυ ειναι δικο μου θεμα που στεναχωριεμαι οτι θα μου λειψει η αγκαλια του στο στηθος μου και αυτη η ιδιαιτερη επαφη της μανας με το μωρο της..ειμαι εγωιστρια οταν το λεω αυτο γιατι ξερω οτι αλλες μανουλες δε μπορεσαν να θηλασουν καθολου τα παιδακια τους,αλλα με πιανει το παραπονο γιατι ξερω οτι αν ημουν πιο καλα ενημερωμενη αλλα και πιο ηρεμη την πρωτη περιοδο του θηλασμου,τωρα ισως ακομα τον θηλαζα και αποκλειστικα κιολας!!

ομως εκανα ο,τι καλυτερο μπορεσα για το μωρο μου και ακομα και οι τεσσερις μηνες δηλαδη μεχρι τον Απριλιο που επινε ενα γευμα κανονικο χωρις να του δωσω συμπληρωμα,ηταν καλα και για εκεινον και για μενα..μπορει επειδη περιμενω περιοδο να εκνευριζεται το μωρο γιατι το εχω ακουσει κι αυτο..δικαιολογιες και παρηγορια στον αρρωστο απο την αλλη!!

τελος παντων κοριτσια,σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου γιατι το πρωι ημουν χαλια..τωρα που τα εγραψα νιωθω λιγο πιο δυνατη!!

φιλια σε ολες!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ???????????????????????????ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!! 8-)

marinax μην στεναχωριέσαι καθόλου,εγώ πιστεύω θα καταφέρεις να θηλάσεις πολύ καιρό ακόμη,αρκεί να επιμένεις ,τα κατάφερες μια χαρά τόσο καιρό άλλωστε ;) εγώ παρ όλο που δεν θηλάζω αλλά αντλώ και τάιζω ,άλλο βάσανο κι αυτο ,μπορώ και τσεκάρω απόλυτα πόσο γάλα έχω .Λοιπόν έχω παρατηρήσει πως όταν είναι να μου έρθει περίοδος μειώνεται δραστικά το γαλατάκι μου κ ο μικρός έχει γκρίνια γενικώς.Να σου δώσω να καταλάβεις πόσο μειώνεται το γάλα,βάζω κάθε μέρα στην κατάψυξη 150-200-250Ml γαλα που μου περισεύει απο τις αντλήσεις,μία εβδομάδα πριν αδιαθετήσω δεν περισσεύει καθόλου γιατι βγαζω -έχω λιγότερο γαλατάκι,και αυτο γίνεται πέντε μήνες τώρα.σκέφτομαι πως είναι λογικό γιατι το σώμα μας κάνει κατακράτηση υγρών πριν την περίοδο οπότε που να περισσέψει για γάλα,κ πίνω κ πολύυυυ νερό.]

Εγώ επιτέλους ανάρωσα πάει το κρύωμα κ ο μπέμπης ΔΕΝ κόλησε :D:D:D

κορίτσια εγώ αυτές τις μέρες συνέχεια για εγκυμοσύνες νέες ακούω απο φίλες μου κ χαίρομαι,γέννησε κ μια φίλη μου την περασμενη Πέμπτη αν κ πρόωρο μωράκι όλα καλά,το έχει θερμοκοιτίδα,τι τραβάνε κ αυτές οι μάνες... .

Kορίτσια κι εγώ είμαι χάλια. Είμαι άρρωστη. Δεν πήγα στην δουλειά σήμερα. Έχω εμετούς και διάροια. (Μάλλον γαστρεντερίτιδα). Μέχρι πριν λίγο ήμουν αγκαλιά με την λεκάνη. Έχω απομονωθεί στον δεύτερο όροφο και η Σοφούλα μου είναι κάτω με την γιαγιά της. Ελπίζω να τα καταφέρω να μην την κολλήσω. Έχω πάρει και ένα σπρέι Dettol και ότι ακουμπάω το ξεκάψω αμέσως. Έχει κάνει και το εμβόλιο βέβαια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κολλήσει. Τι να πω; Μακάρι το γλυτώσουμε γιατί δεν θέλω με τίποτα να δω το παιδάκι μου να κάνει εμετό.

Μαρινάκι μην στεναχωριέσαι μπορεί να ήταν τυχαίο σήμερα. Προσπάθησε όπως σου λέει και η Μαιρούλα κι αν πάλι δεν κάθεται ο μικρούλης σου μην το πέρνεις βαριά. Αγκαλίτσες θα κάνετε ούτως ή άλλως και το δέσιμό σας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Τα έχεις καταφέρει τέλεια μέχρι τώρα και μπράβο σου.

Μαιρούλα να της ζήσει της φίλης σου το μωράκι. Να είναι πάντα γερό!

Συνήλθες ε; Μπράβο βρε Μαιρούλα και δοξα το Θεό δεν σου κόλλησε ο κούκλος σου. Ευχήσου μας να συμβει το ίδιο και σε μας...

Αναστασία περαστικά σου!! Πόσο χαίρομαι πραγματικά που δεν δουλεύω - καταρχήν δεν έχω αρρωστήσει ούτε μια φορά φέτος. Μόνο λίγο μπούκωμα είχα μια φορά και αυτό γιατί με κόλλησε ο άντρας μου. Όταν δούλευα ήμουν μια ζωή άρρωστη...

Ειρήνη είμαστε σίγουροι πελάτες. Και μυωπία έχω, και αστιγματισμό, και ψωρίαση και αλωπεκία και τα πάντα όλα!!! Και αιματολόγο συγγενή αν έχεις και αυτόν τον θέλω!!! Στίγμα, θρομοβιλία και ρεζους αρνητικό!!!Ελαττωματικό μοντέλο!! Για αυτό και είπα κατευθείαν το ναι στον άντρα μου όταν με ζήτησε σε γάμο στον ένα μήνα σχέσης.....για να μην καταλάβει τι προβληματικό μοντέλο είμαι!!! :lol::lol::lol:

Σήμερα θα ξαναπάμε παιδίατρο να μας δει για την αλλεργία και να δούμε που θα κάνουμε τα τεστ. Το έψαξα και εγώ αρκετά στο INTERNET και έμαθα μερικά πράγματα για την αλλεργία και τι πρέπει να κάνω. Φυσικά και δεν του δίνω τίποτα που να περιεχει γάλα. Για την ώρα τρώει και στα δυο γεύματα φρουτόκρεμα,απλά στην απογευματινή του βάζω λίγα φρούτα, πολύ ρυζάλευρο και λίγο νερό για να γίνει πιο ρευστή. Πήρα και βανίλια που είναι χωρίς γάλα ειδική για αλλεργικά παιδία αλλά πρέπει να βάζω και γάλα και μέχρι να δούμε σε τι είναι αλλεργικός θα βγάζω με το θήλαστρο και θα την φτιάχνω. Ήθελα μέχρι τέλος του μήνα να αποθηλάσω αλλά μέχρι να κάνουμε τα τεστ το βλέπω αδύνατο. Ελπίζω να μην περιμένουμε μήνες στο Παίδων για να τα κάνουμε, έτσι ώστε να δικαιολογεί το ΙΚΑ τα γάλατα.

Σας φιλώ γλυκά...άντε να κανονίσουμε την συνάντηση πριν χρονίσουν τα παιδία και έχουμε βάλει μπροστά για τα επόμενα!!!!

Καλησπέρα!!

Γυρίσαμε από τον παιδιατρο και μου έκανε την καρδιά περιβόλι....θα πρέπει να θηλάσω για άλλους 6 μήνες!! Ξέρω άλλες παρακαλάνε να έχουν γάλα και να θηλάζουν τα μωρά τους για όσο καιρό μπορούν αλλά εγώ ήθελα να τελειώσω με τον θηλασμό για να έχω μια πιο φυσιολογική ζωή και να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα για εμένα.Να βάψω μαλλια γιατί τα άσπρα έχουν φτάσει μια παλάμη, να κάνω διαιτα και τελος πάντων να πιω και το ουζάκι μου το καλοκαίρι...Ο μικρός πέρασε βαρυ αλλεργικό σοκ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την διατροφή του από εδώ και πέρα. Εξετάσεις δεν θέλει να κάνω ακόμα για να δούμε σε τι είναι αλλεργικός - μου είπε μόλις γίνει 1 έτους να τις κάνω. Θα το ψάξω και άλλο γιατί όλοι οι υπόλοιποι μου λένε ότι πρέπει να τις κάνει...Ο μικρός έχει πάρει μόνο 100 γραμμάρια σε 10 μέρες.Λίγο δεν είναι???????

Καλημερα ομορφες ;)

ευγενια ,να μου επιτρεψεις να παρεμβω λιγο στον γιατρο σου......πιστευω οτι επειδη αυτο που περασε το παιδακι σου ειναι πολυ σοβαρο και επικυνδυνο,το διατροφικο του πλανο και τι ειδους εξετασεις και ποτε θα τισ κανει,πρεπει να τα καθορισει ειδικος αλλεργιολογος και οχι παιδιατρος!!!!!!!

το ναταλακι και το κρητικο μαρακι που ειναι????????

καλα βρε τεμπελες ποτε θα συναντηθουμε???????

Αναστασία περαστικάαααα κ φτου φτου σκορδα μην κολήσει η μπεμπούλα σου O:-)

Ευγενία (ελαττωματικό μοντέλο -πολύ γέλασα μ αυτο ) κάνε κουράγιο με την αλλεργία.συμφωνώ με Ειρήνη να πάτε σε ειδικό αλλεργιολόγο.Σε φίλη μου που θήλαζε (πριν πέντε χρόνια)εμφανίστηκε αλλεργία στο μωρό κ της είπαν να σταματήσει οτι έχει σχέση με μοσχάρι,τελικά όμως το μωρό είχε στο αυγο αλλεργία κάτι που το ανακαλύψαν πολύ καιρό μετά,κ η μαμα έτρωγε αυγοκομένες σούπες .... η αλεργία αυτή ευτυχώς πέρασε μετά απο 1 χρόνο στο μωρό αφού κάνανε τεστ.

Εγώ περιμένω να ξυπνήσει ο κανακάρης μου να τον πάω βόλτα!!!!επιτέλους κ λίγο ήλιος :D:D:D

Kalhspera koritsia mou...

Anastasia perastika elpizw na mhn exei kolisei kai h Sofoula sou gastrenteritida giati einai oti xirotero, enan piretouli ton paleveis alla mia asximh gastrenteritida einai megalo zori gia ena vrefos..

Eugenia tha simfonisw me ta koritsia gia to thema ths alergias, einai sovarh periptosh kai an den ksereis apo ti na filaxteis einai epikindino. Toulaxiston twra einai akomi noris kai den exei dokimasei toses poles trofes oste na mhn vgazete akrh. Einai vevea kai o thilazmos, thimase ti efages ekinh thn hmera??? Pantos emena apo ta liga pou kserw vevea gia na mhn to paizw kai eksipnh den mou fenete pos einai apo to gala h alergia (den exw akousei pote na kanei alergiko sok h laktozh) alla diataraxes sto peptiko, aimataki sta kaka tou h akomi kai kapies dermatitides alla oxi alergiko sok...

Tetia tromera senaria exw akousei gia ta avga, to psari, tous ksirous karpous, to kokkhno xroma sta laxanika kai ta frouta.Elpizw sintoma na vgalete mia akrh..

Emeis exthes kaname 2 emvoliakia, akomi den exoume kamia antidrash elpizw na thn glitosame afthn thn fora kai na mhn anevasei pireto.

Eimaste 9200 g :shock::shock: (mosxaraki ektrefw egw oxi paidi) kai 74 cm. Den kserw giati alla apo exthes exw anxothei me to varos tou den thelw na ginei paxhs, vevea den sou dinei thn entiposh pos einai xontros (ektos apo to magoulo pou einai afrato,afrato). Einai kai polu efkinitos alla malon ton pianoun auta pou troei..

Shmera tou edosa gia proth fora xortosoupa, thn dokimase alla meta apo merikes koutalies den anige oute to stoma kai :ymsick::ymsick: anagouliaze, anamenomeno htan vevea.....

Sas afinw twra giati ton krataw aggalia kai kontevei na mou figei apo ta xeria, filia......

Καλησπέρα μανούλες! Τι δυσάρεστα είναι αυτά που διαβάζω;;; λέτε να μας έχουν ματιάσει ομαδικώς;;

Αναστασία περαστικά εύχομαι και γρήγορα, μακάρι να τη γλιτώσει η Σοφούλα. Ευτυχώς σε βοηθάει η μανούλα σου, που να σου αφήσει δυνάμεις η παλιογαστρεντερίτιδα...

Ευγενία συμφωνώ κι εγώ με τα υπόλοιπα κορίτσια, ψάξτο παραπάνω σε ειδικό γιατρό. Αν χρειαστεί εξετάσεις αίματος δεν είναι κάτι φοβερό για το μωράκι μην ανησυχείς κι εγώ της έχω κάνει της μικρής 3 φορές μέχρι τώρα, 2 λόγω θυρεοειδή και 1 για την αλλεργία στο αγελαδινό που νόμιζα ότι είχε. Λίγο θα κλάψει με το τσιμπηματάκι και μετά όλα καλά. Κάνε και όποια άλλη εξέταση χρειάζεται για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και τώρα που είπα για εξετάσεις αίματος πρέπει πάλι να την τρυπήσω την καημενούλα, μου είχε έρθει χαρτί λίγες μέρες αφότου γέννησα ότι ίσως έχει ανεπάρκεια ενζύμου G6PD και πρέπει να επαναλάβω την εξέταση μόλις γίνει 6 μηνών, σύντομα δηλαδή... άντε να δούμε και με αυτό τι θα γίνει.

ΜαρίναΧ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι κι εγώ, για άλλη μια φορά... πάλι το γαλατάκι μου έχει μειωθεί ΠΟΛΥΥΥ! το περίμενα βέβαια όταν αναγκαστικά ελάττωνα τις αντλήσεις μετά την επέμβαση του άντρα μου. Εκεί που της έδινα 3 μπουκάλια δικό μου και 1 ξένο, τώρα της δίνω 1,5 δικό μου και αυτό με το ζόρι! μειώθηκε στο μισό δηλαδή. Αλλά όσο και αν με στενοχωρεί κι εμένα σκέφτομαι ότι τα κατάφερα καλά μέχρι τώρα παρά την ταλαιπωρία και το μωράκι μου ήπιε αρκετό μητρικό γαλατάκι, το ίδιο πρέπει να σκέφτεσαι κι εσύ! Οσο για το θέμα της επαφής μη νιώθεις ότι επειδή δεν θα θηλάζεις δεν θα έχεις δέσιμο με τον μικρό, μια χαρά δέσιμο θα έχετε και πάλι! οι κοπέλες που δεν θήλασαν καθόλου δηλαδή δεν έχουν δέσιμο με τα μωράκια τους; έκανες ό,τι μπορούσες μη νιώθεις άσχημα. Στα λέω κιόλας για να τα ακούω κι εγώ, χα χα χα!

Μαιρούλα θηρίο, βγάζεις γάλα για την ημέρα και αποθηκεύεις και τόσο πολύ; μπράβο σου!! συνέχισε για όσο αντέχεις, το εξάμηνο το κατάφερες αφού όμως έχεις τόσο γαλατάκι τι θα κάνεις τελικά; θα συνεχίσεις; εγώ θα συνέχιζα αν δεν μου μειωνόταν τόσο πολύ, πλέον έχω συνηθίσει τις αντλήσεις και την ταλαιπωρία και είχα σκοπό να συνεχίσω για όσο πάει, αλλά με πρόλαβε η μείωση! φαντάζομαι ότι κι εσύ θα θέλεις να το συνεχίσεις και καλά θα κάνεις!

Ρηνιώ μου καλορίζικο το ιατρείο! πρέπει όντως να κανονίσουμε να βρεθούμε! το άφησα κι εγώ λόγω της επέμβασης του Στέλιου, υποκίνησέ μας!

Συμπεθέρα μια χαρά είναι ο γαμπρούλης μου, είναι μικρούλης για δίαιτα! εξάλλου και η νύφη αφρατούλα είναι ;)

Σας αφήνω πάω να ετοιμαστώ για καφεδάκι, τα ξαναλέμε! φιλάκια!

λοιπον για Παρασκευη που δεν δουλευει και η Αναστασια τι λετε,παμε για καφεδακι?????

αντε βρε να τα πουμε και απο κοντα,θα ειναι πολυ ωραια εμπειρια να γνωριστουμε !!!!!!!

εγω ειμαι μεσα για οπου και οτι ωρα μπορειτε.

Να βάψω μαλλια γιατί τα άσπρα έχουν φτάσει μια παλάμη, να κάνω διαιτα και τελος πάντων να πιω και το ουζάκι μου το καλοκαίρι...Ο μικρός πέρασε βαρυ αλλεργικό σοκ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την διατροφή του από εδώ και πέρα.

Επειδη και εγω θηλαζω αποκλειστικα και τα βαφω τα μαλλια μου και σε διαιτολογο εχω παει και κανω διατροφη!!! Ενταξει ουζακι δεν πινω . :lol::lol::lol:

Ρε συ μη το σκεφτεσαι.Αν το παιδι (χτυπα ξυλο) εχει αλλεργια ξερεις τι καλο του εχεις κανει που το θηλασες;;;;

Καλα Ειρηνη τι μπεμπαρος ειναι αυτος ρε συ!!!!Καλα και ο Παναης κουκλος ειναι αλλα και αυτος αντρακλας!!!!Καλοριζικο το ιατρειο σας!!! :)

Ευη και ο δικος σου τρομερη αναπτυξη!!!!Τελικα τι λετε με το θεμα της Σουηδιας;;;Παντως εδω ρε συ ειναι πολυ χάλια τα πράγματα.Τουλ. εκει τα παιδια σου θα εχουν ισες ευκαιριες μορφωσης,δουλειας κτλ.

Εμεις ακομη δεν εχουμε αρχισει στερεες!!!Ειμαστε μαλλον οι πιο μικροι της παρεας.Σημερα γινομαστε 5 μηνών!!!!α

Καλησπέρα!!

Γυρίσαμε από τον παιδιατρο και μου έκανε την καρδιά περιβόλι....θα πρέπει να θηλάσω για άλλους 6 μήνες!! Ξέρω άλλες παρακαλάνε να έχουν γάλα και να θηλάζουν τα μωρά τους για όσο καιρό μπορούν αλλά εγώ ήθελα να τελειώσω με τον θηλασμό για να έχω μια πιο φυσιολογική ζωή και να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα για εμένα.Να βάψω μαλλια γιατί τα άσπρα έχουν φτάσει μια παλάμη, να κάνω διαιτα και τελος πάντων να πιω και το ουζάκι μου το καλοκαίρι...Ο μικρός πέρασε βαρυ αλλεργικό σοκ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την διατροφή του από εδώ και πέρα. Εξετάσεις δεν θέλει να κάνω ακόμα για να δούμε σε τι είναι αλλεργικός - μου είπε μόλις γίνει 1 έτους να τις κάνω. Θα το ψάξω και άλλο γιατί όλοι οι υπόλοιποι μου λένε ότι πρέπει να τις κάνει...Ο μικρός έχει πάρει μόνο 100 γραμμάρια σε 10 μέρες.Λίγο δεν είναι???????

Ευγενια κι εγω βαφω τα μαλλια απο 8 μηνων που ημουν εγκυος,αλλα τα βαφω σαν να κανω ανταυγειες,ισα να μην πιανει ριζα η βαφη..μου το ειχε επιτρεψει ο γιατρος μου...δυστυχως εχω πολλα ασπρα κι εγω,οποτε τι να εκανα...αν τα αφηνα στην τυχη τους,ο μικρος οταν θα γεννιοταν θα γνωριζε την γιαγια του κι οχι την μαμα του :lol::lol:

λοιπον για Παρασκευη που δεν δουλευει και η Αναστασια τι λετε,παμε για καφεδακι?????

αντε βρε να τα πουμε και απο κοντα,θα ειναι πολυ ωραια εμπειρια να γνωριστουμε !!!!!!!

εγω ειμαι μεσα για οπου και οτι ωρα μπορειτε.

εγω ειμαι μεσα για Παρασκευη μετα τις 18:00 περιπου..μενω Παλαιο Φαληρο,ασχετο αλλα σας ενημερωνω για να βρουμε μια χρυση τομη οσον αφορα στον τοπο συναντησης!! θα φερουμε και τα μωρακια ή οχι; τα μεγαλα μας μωρα λεω να τα αφησουμε στο σπιτι!!! 8-)8-)

Και εγώ μέσα είμαι φυσικά!! Όπου και ότι ώρα θέλετε..και η Παρασκευη είναι μια χαρά!! Εγω θα πάρω μαζι μου τον μικρό μου φωνακλά...

Σίγουρα θα κάνω τις εξετάσεις ότι και αν λέει ο παιδιατρος μου. Δεν θέλω να το αφήσω στην τύχη του και κάθε φορά να ζω με το άγχος αν θα πάθει τα ίδια με κάτι νέο που θα τρώει..χθες πάντως έφαγε βανίλια με γάλα για παιδιά με αλλεργία και δεν εμφάνισε τίποτα και ούτε την έβγαλε :ymsick::ymsick: Τουλάχιστον ας τρώει λίγο γιατί από βάρος μάλλον είμαστε τα πιο αδύνατα...7560 και 71 cm.

Η διαδικασία του θηλασμού δεν με ενοχλεί καθόλου - το μαλλί μου με ενοχλεί απίστευτα πολύ!!! Παναγιώτα μάλλον θα χρειαστώ τον διαιτολόγο σου...για κομμωτή έχω στα μέρη σου!!

Για το ουζάκι θα κάνω υπομονή και θα πάρω μπύρες χωρίς αλκοολ - λένε ότι κανει και καλό στο γάλα...

Χθες πήγαμε και στην γιαγιά μας την άλλη και μας έφαγε να πάρουμε μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια από μια φίλη της που τα κάνει χειροποίητα αλλά καθόλου παιδικά....κάθε φορά που με βλέπει μου το λέει...αφού δεν της απαντάω γιατί δεν το καλαταβαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει..χθες της το είπα οτι με ενδιαφέρει κάτι πιο οικονομικό...κατα τα άλλα περάσαμε καλά και ο μικρός έκανε χαρά που ήμασταν όλοι μαζί...

Γειά σας κορίτσια!!

Ναι Παρασκευή να το κανονίσουμε, να μπορεί και η Αναστασία. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ώρα αρκεί να μην είναι πολύ πρωί, δηλαδή μετά τις 11, για να προλάβω να ταϊσω τη μικρή και να βγάλω και γάλα. Μαριέττα δεν σε βολεύει καθόλου πρωινή ώρα; το λέω από την άποψη ότι οι περισσότεροι μέχρι τις 5 είναι στις δουλειές τους οπότε θα είμαστε πιό άνετα σε μια καφετέρια για να παρκάρουμε τα καροτσάκια μας! Ανοίγει κιόλας ο καιρός, να δούμε λίγο ήλιο. Σχετικά κοντά μένουμε, εγώ είμαι Ταύρο.

Ευγενία δόξα τω Θεώ που βρήκατε κρεμούλα για τον Νώντα! και το βάρος του φυσιολογικό μου ακούγεται, εμένα είναι 1 εβδομάδα μικρότερη και είναι 7.200. Απλά επειδή τα αγοράκια συνήθως είναι πιό βαριά από τα κοριτσάκια, φαντάζομαι ότι ο δικός σου θα είναι λιγότερο αφρατούλης από τη δικιά μου, σκετο μοντέλο δηλαδή! Σήμερα ήμουν στα μέρη σου! πήγα τον άντρα μου στο ΙΚΑ Ελευσίνας γιατί εκεί δουλευει ένας από τους δύο γιατρούς που του έκαναν την επέμβαση, για να του δώσει επιπλέον άδεια από τη δουλειά. Είχα καιρό να έρθω προς τα εκεί, θυμάμαι πριν από χρόνια είχα πάει σε μια ωραία καφετέρια που τα τραπεζάκια ήταν πάνω σε νησίδα να το πω, κάτι τέτοιο, μες στη θάλασσα. Υπάρχει ακόμα; κάναμε μια βόλτα στην παραλία αλλά δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να κάτσουμε και για καφέ γιατί η μητέρα μου είχε γυμναστηριο και έπρεπε να πάμε να πάρουμε το μωρό... :( Επρεπε να την είχαμε πάρει μαζί μας, βλακεία μας.

Στο γυρισμό πήγαμε τζάμπο και πήραμε μερικά πραγματάκια για την μπουμπού-πιατάκι και κουταλάκι, σαλιάρες και πολλές κουδουνίστρες για να μη βαριέται! τρελαίνεται για παιχνιδάκια η ζουζούνα. Α σήμερα γύρισε για πρώτη φορά! συγκινήθηκα η μάνα.... πάνω από μήνα προσπαθούσε η καημένη και επιτέλους τα κατάφερε. Οχι τελείως όμως γιατί ακόμα δεν ξέρει πως να γυρίσει και το χέρι που έχει από κάτω, έχει πλάκα! πω πω βρε κορίτσια, πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα... πότε λέγαμε για τις κλοτσίτσες στην κοιλίτσα μας! θα το πιστέψετε ότι ακόμα και τώρα μερικές φορές την κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι δικιά μου;

καλημερα κοριτσια!!

ναι και φυσικα μπορω πρωι μετα τις 11πμ...ειμαι χαζη που δεν το σκεφτηκα!! :?

απλα εγω δεν εχω αυτοκινητο,οποτε δε θα μπορω να μετακινηθω ευκολα με το μωρο..

αν βρεθει τοπος συναντησης που να βολευει ολες μας,το πολυ πολυ να μας φερει ο Μανος,για αυτο ελεγα απογευμα που θα εχει γυρισει απο την δουλεια του και να μας φερει και να φυγει :!:

αν σας βολευει ομως καπου στον Φλοισβο,εχει καφετεριες και παιδικες χαρες και θα ειναι ομορφα!

περιμενω νεα σας!!

ΥΓ.το πραγματικο μου ονομα ειναι Μαριεττα :lol::lol:

καλημερα κοριτσακια,

σημερα δεν ειμαι καλα.....εχθες βραδι ο μικρουλης μου ηταν ανυσηχος ,ειχε γκρινια και δεν μπορουσε να κοιμηθει

το πρωι εκανε πυρετουλι εως 37,8

δεν εχει συμπτωματα ιωσης γι αυτο και ανησυχω....

λετε να ειναι απο τα δοντια,να βγαινει και αλλο???

τι να πω ,ο Παναης ποτε δεν εκανε με τα δοντια πυρετο,οποτε εχω αγχωθει

αχ αχ υστερικη μανα που ειμαι :?

βρε φιλεναδες,εσεις αγχωνεστε τοσο πολυ με τα παιδια σας???

δεν με αναγνωριζω,ενω ειμαι αρκετα ψυχραιμος ανθρωπος,.....με τα παιδια σαλταρω

εσεις πως αντιμετωπιζετε τα μικροπροβληματακια ?????

μηπως πρεπει να ανυσηχωωωω :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...