Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Μαρινάκι εμεις τις πρώτες μέρες που ξεκινήσαμε κρεμούλα τρώγαμε κάθε μέρα από δύο κουταλιες επι πλεόν μέχρι να φτάσουμε τις 20 με 25 κουταλιές. Όσο τρώγαμε λιγότερο από 20, μόλις σταματούσαμε την κρέμα πίναμε και γαλατάκι ανάλογα με την ποσότητα που είχμε φάει. Π.χ την πρώτη μέρα φάγαμε 3 με 4 κουταλιές και είπαμε 180ml γάλα (κανονικά πίναμε 210) Την επόμενη φάγαμε 6 με 7 κουταλιές και είπιαμε 150ml γάλα και έτσι φτάσαμε μετά από μια βδομάδα να τρώμε όλη την κρέμα και να μην πίνουμε γάλα.

Κατα το ίδιο τρόπο βάλαμε και τα υπόλοιπα γεύματα στο πρόγραμμά της. Την φρουτόκρεμα στις 11 το πρωι και την χορτόσουπα στις 2 το μεσημέρι.

Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα και μάλλον ξέρω που οφείλεται. Από τότε που της πήρα το καρεκλάκι φαγητου όταν την βάζω εκεί γκρινιάζει αρχικα παρ' όλο που να φάει θέλει φαίνεται δηλαδή και μετά από λίγο κλαίει σπαρακτικά και τελικά δεν τρώει. Ενώ αν την πάρω αγκαλιά από την αρχή τρώει κανονικά.

Επομένως δεν της αρέσει (προς το παρόν) το καρεκλάκι και είναι τόσο ωραίο γμτ! Τι θα την κάνω;

Ευγενία μου επειδη δεν είμαι σίγουρη κι εγώ ότι φταίει μόνο το καρεκλάκι γιατί μου το κάνει κυρίως στην φρουτόκρεμα και μένα, ρώτησα κι εγώ την γιατρό τι να κάνω και μου είπε να μην την πιέζω γιατί αυτά δεν λειτουργούν ρολόι όσπου να συνηθίσουν θα δούμε πολλά. Μία δεν θα τρώνε,μία θα τρώνε λιγότερο, άλλες φορές περισσότερο κ.τ.λ. άρα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Ελίσα έχετε γκρίνιες κι εσείς ε; Μεγαλώνουν τα μωρά μας και θηριεύουν μου φαίνεται.

Όλα έτοιμα για την βάπτιση ε; Μωρε μπράβο. Άγχώθηκα τώρα. Μάλλον είμαι η μόνη που δεν έχει ξεκινήσει να κοιτάει. Κατ' αρχήν περιμένω απάντηση από τους φίλους μας που είχαν πει ότι θα μας την βαπτίσουν και δεν το είχαμε ξανα συζητήσει αλλά εχτές τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ξεκιναω το ψάξιμο και θέλω μια σίγουρη απάντηση. Όποτε θα μου πουν ναι ή όχι να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.

Για καπελάκι μάλλον πρέπει να κοιτάξεις σε μαγαζιά με καλοκαιρινά είδη αλλά να έχει και παιδικά. Θα είναι δύσκολη η αναζήτησή του όμως σίγουρα.

μηπως να την εβαζες να καθεται μεσα στην μερα απλα για να παιζει και οχι απαραιτητα για να φαει,ετσι ωστε να το νιωσει πιο ανετα;;μπορει βεβαια να το εχει συνδυασει με την φρουτοκρεμα και επειδη δεν θα της αρεσει,να γκρινιαζει...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Επιτέλους σήμερα έφαγε όλη την φρουτόκρεμα με δυο μπισκοτάκια της nutricia μέσα. Μου είπε ο παιδιατρος οτι μπορω να του βαζω και μιράντα. Έχουμε άλλο πρόβλημα όμως τώρα και είναι σοβαρότερο. Ο μικρός είναι αλλεργικός σε κάτι που είχε η βανίλια της nutricia και τις δυο τελευταίες μέρες μου την έκανε όλη εμετό. Χθες ήμασταν έξω στο avenue με τις κουμπάρες μου και τα μωρά τους και αφού την έφαγε με όρεξη μετά από δέκα λεπτά την έβγαλε όλη. Μετά απο μιαμιση ώρα που γύρισα σπίτι και πήγα να τον κάνω μπάνιο είδα όλο του το σώμα γεμάτο κοκκινίλες και σπυρακια. Τον είχα αλλάξει κατευθείαν αλλά δεν τον είχα πλύνει - μόλις τον έκανα μπάνιο ήρθε και ηρέμησε αρκετά η επιδερμίδα του. Μέχρι και τα αυτια του είχαν πρηστεί και ήταν κατακόκκινα. Πυρετό δεν έκανε. Και πλέον κατάλαβα ότι ο βήχας που είχε δεν ήταν απο κρυωμα αλλά από την αλλεργία του στην κρέμα. Όταν ξεκίνησε την κρέμα ξεκίνησε και ο βήχας. Τον είχε δει ο γιατρός και μου είχε πει οτι ο λαιμός του ηταν κόκκινος και έπερνε συρόπι για τον βηχα...Το θέμα μου είναι άλλο. Αν είναι αλλεργικός στην συγκεκριμένη ή σε όλες τις βανίλιες....αυτά τα νέα μας. Έχω σκάσει.......

Eυγενία μου τι λέει ο γιατρός σας γι' αυτό; Τον ενημέρωσες; Μήπως πρέπει να του δοκιμάσεις άλλη βανίλια ή μηπως μπορείς να του δώσεις μόνο ρυζάλευρο;

Μπράβο για την φρουτόκρεμα! Κάτι τέτοιο μάλλον θα κάνω κι εγώ εάν εξακολουθήσει να μην μου την τρώει.

Εγώ έχω άλλο τώρα (τι τραβάμε...) κάνει σφιχτά κακά πάλι αρκετές μέρες τώρα. Την άφησα γιατί μου είπε η γιατρός θα στρώσει είναι θέμα προσαρμογής λέει αλλά δεν το βλέπω. Μάλλον την στουμπώνουν τα φρούτα. Της έδωσα χαμομηλάκι τώρα για να δούμε... Την Δευτέρα που έχουμε εμβόλιο θα τα θέσω όλα όσα με απασχολούν ως θέματα να βρούμε λύσεις γιατί δεν μπορώ να είμαι στην τσίτα συνεχώς. Αν θα φάει, αν θα κάνει κανονικά κακά, αν θα κάτσει στο καρεκλάκι, αν θα γκρινιάξει.

Αχ Μαρινάκι όντως γαλατάκι και πάλι γαλατάκι!

κοριτσια ποσα γευματα δινετε στα μωρακια σας; εμεις ακολουθουμε το πρωι-μεσημερι-απογευμα-βραδυ συμφωνα με την παιδιατρο,αλλα φοβαμαι μηπως πρεπει να του εβαζα και το δεκατιανο...αλλα αν ειναι ετσι,μεχρι να φαει και να χωνεψει ενα γευμα,παμε κατευθειαν στο επομενο..εγω τον παω ανα τεσσερις ωρες,αλλα μηπως ειναι λιγο;δε ξερω!!

εμεις κανουμε συνεχεια κακα μας σημερα!! τι πραγμα!!! εχω βαρεθει να τον πλενω και να τον αλλαζω!!!!!!

Mαρινάκι εμείς σύμφωνα με τις οδηγίες της γιατρού τρώμε το πρωί μόλις ξυπνήσουμε (γύρω στις 7) γάλα. Μετά (στις 11) τρώμε φρουτόκρεμα, το μεσημέρι (στις δύο) τρώμε χορτόσουπα, το απόγευμα (στις 6) τρώμε την κρέμα βανίλια και το βράδυ ενώ έχουμε κάνει μπάνιο (γύρω στις 9 με 9.30) πίνουμε (στις 10) γάλα και ξερενώμαστε στον ύπνο (ομαδικώς εντομεταξύ...) Σου έβαλα τις ώρες σε παρένθεση γιατί δεν είναι απαραίτητα κανόνας να φάμε ακριβώς σε αυτές τις ώρες. Πανω κάτω όμως καπου εκει τρώμε. Απ' ότι ξέρω το σημαντικό είναι να συμπεριλαμβάνουμε στα γεύματα τους τα παραπάνω. Τώρα το κάθε μωρό "φτιάχνει" το δικό του ωράριο αναλόγως κάθε πότε πεινάει και τι πρόγραμμα έχει.

Ας μας πουν όμως και τα υπόλοιπα κορίτσια γιατί μπορεί να μην είναι και στάνταρ αυτά που κάνω εγώ. Εμας μας έχει βολέψει πάντως. Δεν γκρινιάζει για φαι και της αρέσει το καθιερομένο πρόγραμμα της .

Kalhspera koritsia..

Provlimatizeste vlepw me ta mpempakia sas. Eugenia o dikos sou malon exei alergia se kati pou periexei h kremoula sas kai afou antidra etsi entona mhn tou ksanadoseis.Episis mhn trelenese an den trwei krema den einai kai aparetito edw pou ta leme. H Flwra htan polu idiotroph me to fagito ths kai tis kremes den ithele oute na tis mirisei opote kai egw den ths edina kremes. Evaza apo kamia koutalia rizalevro mesa sta frouta gia na thn kratane kalitera kai ths edina 2 fores thn hmera frouta kai to meshmerh fagaki (pou pote den etroge kai mou ekane thn zwh diskolh).Ektos afto parolo pou htan mish merida anthrwpaki o giatros mas tote den mas afise na arxisoume oute frouta mexri ton 6 mhna..

Rotise an mporeis na tou dineis traxana as poume anti gia krema h na tou kaneis kremoula me simigdali psilo..Pantos egw pou tou alethw ta frouta vazw mesa kai 2 koutalies ths soupas nifades riziou ths HOLLE me 70 ml nero kai ginete pentanostimh (h mpanana kirios dinei gefsh) alla esu den kanei na tou dineis logo diskiliotitas ee???

O xumos apo damaskino voithaei polu sthn diskiliotita , episis kai to maggo. Rotise an kanei na tou dineis tetia frouta prota giati se ligo tha arxisoun na vgenoun oi vanilies kai einai ena kai ena gia to xesimo :lol::lol:

Marinaki esois vlepw exete pathei san kai emas, den prolavenoume apo to xesimo, akomi kai mesa sthn nuxta ta kanei pleon. Proxtes me to pou ton alazw 4 to proi ksanakanei kai travousa ta malia mou nuxtiatika. Emeis stathero programa den exoume me to fagito alla kanoume 5 gevmata to 24wro. Na skeftese pos otan arxisei kai fagaki tha pinete gala proi- vradi kai endiamesa frouta, fagito kai krema.

Egw ton taizw ana 4 wres peripou ektos an koimate ton afinw parapano..

Anastasia mou egw lew na mhn anisiseis me ta kakakia ths Sofoulas afou kanei kathe mera giati anxonese?? Toso polu taleporite gia na ta kanei?? Se ligo kairo pou tha mathei na troei kai arketa laxanika tha strosei to enteraki ths. Opos sas eipa kai parapano emeis exoume to antitheto provlima kai mou eipe h paidiatros mas pos thelei ton xrono tou gia na mpei se mia regoula to mwro...

Ο γιατρός μου είπε να δοκιμάσω να του δώσω άλλη κρέμα. Δοκίμασα αλλά δεν είχα καμία τύχη..για αρχή έδωσα της frezylac που είχα σπίτι έτσι και αλλιώς. Έλεγα τώρα που την είχε μάθει ότι θα ήταν πιο εύκολο να την φάει. Και φυσικά δεν την έφαγε...και του είχα βάλει και ένα μπισκότο μέσα μήπως και την γλυκάνω λίγο. Πέρνω τον παιδιατρο και μου λέει πάρε ΓΙΩΤΗΣ. Στέλνω τον άντρα μου να μου πάρει μια ΓΙΩΤΗΣ και μια NESTLE. ΓΙΩΤΗΣ πηρε κρέμα ορύζης σκέτο και ξέρω ότι δεν θα την φάει. Οπότε δοκίμασα την nestle.Ατυχήσασα και πάλι...τελικά δεν έφαγε τπτ. 5-6 κουταλιες κρέμα να έφαγε μέσα σε μια ωρα προσπάθειας. ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ και μάλιστα της μαμας να μην έχει και δυσκοιλιοτητα. Εύη μου μάλλον και εγώ κατι τετοιο θα κάνω με την φρουτοκρεμα.Φρούτα σε 10 μέρες περίπου μπορεί να αρχίσε να δοκιμάζει και άλλα. Μέχρι τότε μόνο μήλο και αχλάδι..ίδιος η μάνα του μην της πω τίποτα!!!!

Κακάκια εμένα σήμερα γιοκ..αύριο μας βλέπω να ξεχειλίζουμε πάλι. :mrgreen::mrgreen:

Να 'μαι κι εγώ!

Τι κάνετε κορίτσια; μου λείψατε πολύυυυ! με τα 2 "μωρά" στο σπίτι που χρόνος. Ευτυχώς ο Στέλιος είναι πολύ καλύτερα, εξυπηρετείται μόνος του κλπ αλλά ακόμα δεν μπορεί να με βοηθάει με τίποτα, έχει εξεταστική από βδομάδα (πηγαίνει σε μια σχολή) και καταλαβαίνετε...

Από ψυχολογία ακόμα χάλια δυστυχώς... η μάνα μου συνεχίζει να με τρελαίνει με τις ανησυχίες της για το μωρό, η μικρή χθες και σήμερα είχε πολύ μουρμούρα και γκρίνια, ο Στέλιος στο δικό του κόσμο, έχω και διάφορα άλλα στο κεφάλι μου και δεν την παλεύω. Χαίρομαι που έχω εσάς για παρέα και κατανόηση!

Προχθες κάναμε εμβόλιο (πολύ κλάμα!) την εξέτασε ο παιδίατρος και την βρήκε καλά. Εφτασε 7.100 γρ. και 65 πόντους. Μου είπε γύρω στις 20 του μήνα να ξεκινήσω κι εγώ την κρέμα βανίλια. Μου έδωσε το ίδιο πρόγραμμα με την Αναστασία, 5 γεύματα δηλαδή την ημέρα ενώ τώρα πίνει γάλα 4 φορές την ημέρα, να δω πως θα την αλλάξω... Γενικά μου είπε να μην την πιέζω, θα ξεκινήσουμε με λίγες κουταλιές και σιγά σιγά να το αυξάνουμε, να με καθοδηγεί εκείνη δηλαδή και να μην της δινω στάνταρ ποσότητες στην αρχή. Το ίδιο μου είπε και για την φρουτόκρεμα, να μη βιαστώ να της τη δώσω μόλις συνηθίσει την κρέμα τότε να την προσθέσω και αυτήν. Είχα διαβάσει κιόλας ότι όσο πιό αργά ξεκινήσουν τις τροφές τόσο το καλύτερο, για να συνηθίσει ομαλά το στομαχάκι τους.

Βλέπω οι περισσότερες είστε σχεδόν ετοιμες για τη βάπτιση ε; εγώ δεν έχω κάνει τίποτα :oops: .. Τουλάχιστον καταλήξαμε στον νονό, θα την βαπτίσει ο κολλητός μας που μας το είχε ζητήσει από τότε που ήμουν έγκυος. Η κουμπάρα μου που μας πάντρεψε, που σας είχα πει ότι ήταν κολλητή μου φίλη από το γυμνάσιο, ακόμα δεν έχει φανεί!!! της έχω στείλει μερικά μηνύματα, όλο λέει "θα κανονίσουμε από βδομάδα να έρθω να σας δω" και ακόμα την περιμένω... αφήστε, με έχει πληγώσει πολύ η συμπεριφορά της, δεν το περίμενα! Τόσα χρόνια φίλες, ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί ούτε για το παραμικρό, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε τώρα. Ούτε για όνομα έχουμε καταλήξει, ούτε για εκκλησία, ούτε αν θα κάνουμε τραπέζι μετά... Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν κάνουμε τελικά τραπέζι δεν θα είναι όλοι καλεσμένοι γιατί θα έχουμε πάνω από 200 άτομα, δεν έχουμε τόσα λεφτά να τους έχουμε όλους! αν κάνουμε με το ζόρι 100 θα καλέσω στο τραπέζι.

Αυτά προς το παρόν γιατί κοιμάμαι όρθια, θα προσπαθήσω να μπαίνω πιό συχνά. Εχω τόσα πολλά να σας πω αλλά μην σας ζαλίζω άλλο. Φιλάκια πολλά!

καλημερα κοριτσακια,διαβαζω τα νεα σας αλλα που χρονος???????

σημερα εχω ερθει στο ιατρειο του συζηγου,γι αυτο βρηκα λιγο χρονο......

τα νευρα μου ειναι χαλια......δεν ειμαι στα καλα μου,εχει ερθει η πεθερα μου,η συνηφαδα μου ο μικρος της και ο κουνιαδος μου,καταλαβαινεται τι γινετε στο σπιτι με 3 παιδια και δεν εφτανε αυτο αλλα παλι ξεκινησε να ξεχωριζει τα παιδια..δεν αλλαζει αυτη η γυναικα τελικα,δεν με βοηθαει καθολουκαι εχει την απαιτηση να παμε το καλοκαιρι στο χωριο....ασ κανει ονειρα!!!!!!

οταν πηγαινουμε αντι να μου κραταει λιγο τα παιδια να ξεκουραστω και εγω λιγο ,κραταει της συνηφαδασ μου τον γιο που τον εχει ολο τον χρονο και του εχει αδυναμια......τα νευρα μου...τα χαπια μου και ενα μονοκλινο στο Δαφνι!!

σημερα εχω υπερηχο να δουμε αν εχει μεινει ζημια στην μητρα ,εχω αγχωθει,δεν αντεχω αλλο τους γιατρους και ειδικα τους γυναικολογους

δοξαζω τον θεο που ζω...μετα απο ολα αυτα και δεν ειναι ορφανα τα μωρακια μου!!!!

αχ δεν ειμαι στα καλα μου σημερα

ξεκινησαμε ρυζαλευρο βανιλια,τα παμε αρκετα καλα,αλλα εχουν φουσκωσει τα ουλακια μας και εχουμε γκρινια

ειμαστε 9100 και 67 ποντους ,αντρακια για αλλα κολπα!!!!!

ειναι τελειο παιδι,πολυ συνεργασιμο ,χαμογελαστο και κοινωνικο.....το λατρευω και ο παναης τον αγαπαει πολυ,κανω σαν να ειναι το πρωτο μου παιδι....πω πω στον 3ο γιο

θα αποχαζεψω :lol::lol::lol:

κι εγω μαμα Παναη ειμαι στα ορια μου!! χθες ηρθε η μαμα του Μανου την ωρα που τρωγαμε την κρεμα μας και ηθελε σωνει και καλα να τον ταισει εκεινη!! της λεω να αρχισει πρωτα με την μαμα το φαγητο και μετα με την γιαγια...και μουτρωσε και κοιτουσε τον Μανο μπας και πει κατι και αλλαξω...αλλα εγω καθετη συνεχιζα να ταιζω τον μπεμπη,που βρηκε την μερα να μη τρωει!! κι ελεγε η ηλιθια οτι θελει την γιαγια του για να φαει και εγω ηθελα ενα φλογοβολο για να την εξαφανισω απο προσωπου γης!!! και δωστου ο μικρος να τσιτωνεται κι εμενα να με εχει πιασει εσωτερικη ταραχη,αλλα ελεγα απο μεσα μου:ΗΡΕΜΗΣΕ!!

τελικα τον καταφερα να φαει και δεν της εδωσα ουτε μια κουταλια να τον ταισει...νομιζουν ρε γαμωτο οτι το μωρο ειναι το παιχνιδι τους!!ΕΛΕΟΣ!!!λες και δεν μεγαλωσε δυο παιδια και εχει ξεχασει πώς ειναι να παιδευεσαι για να ταισεις ενα μωρο κι ειδικα τωρα στην αρχη που τρωει στερεες τροφες!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ!!!

ο Μανος μου κραταει μουτρα,αλλα απο δω πανε κι οι αλλοι!!πανω απο ολα η ηρεμια του μωρου μου!!! αφηστε που ο μικρος οταν την βλεπει την κοιταει συνεχεια σοβαρος και δεν της σκαει ουτε ενα χαμογελο!!!Καταλαβαινει πώς νιωθει η μαμα του και την συμμεριζεται!!! :lol::lol::lol: ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΑ!!!

αχ Μαρινακι ομοιοπαθουσες ε???????

η δικια μου ειναι πολυ κακια και ζηλιαρα γυναικα,ο φθονος της για την οικογενεια μου δεν εχει ορια!!!ανοιξαμε ιατρειο και το ειδε εχθες για πρωτη φορα και τι ειπε με το που μπηκε???

α χρυσα μου....(η συνηφαδα μου) να παρεις και εσυ τετοιους καναπεδες!!!!ουτε καλοριζικο,ουτε μια ευχη σαν μανα στο παιδι της!!!!!!

εχει προσπαθησει να μας χαλασει καθε ομορφη και σημαντικη στιγμη της ζωης μας.....

ειναι απο τους ανθρωπους(ισως ο μοναδικος) που αν παθει κατι δεν θα με νοιαξει καθολου....αντιθετως θα ψαξω να αγορασω την πιο ομορφη και κομψη μαυρη τουαλετα ;)

Καλημερα κοριτσακια!

Μαμα Παναη αστα να πανε και εγω εχω χαζεψει με τον μικρο...τελικα ειναι βλακειες αυτα που λενε ....

Λοιπον τιλες τελικα να παμε και για τον 3ο γιο ε? :lol::lol::lol:

εμενα ο δικος μου τον προηγουμενο μηνα ηταν 7700 και 71ποντους τωρα εχουμε εμβολιο στο τελος του μηνα να δουμε και ποσο εχουμε παρει!

Οσο για τις πεθερες κουραγιο!Και εμενα δεν ειναι η καλυτερη αλλα πλεον την αγνοω...στην αρχη παθαινανε τα νευρα μου αλλα πλεον δεν θα χαλιεμαι γι αυτην.

Καλημερα κοριτσακια!

Μαμα Παναη αστα να πανε και εγω εχω χαζεψει με τον μικρο...τελικα ειναι βλακειες αυτα που λενε ....

Λοιπον τιλες τελικα να παμε και για τον 3ο γιο ε? :lol::lol::lol:

εμενα ο δικος μου τον προηγουμενο μηνα ηταν 7700 και 71ποντους τωρα εχουμε εμβολιο στο τελος του μηνα να δουμε και ποσο εχουμε παρει!

Οσο για τις πεθερες κουραγιο!Και εμενα δεν ειναι η καλυτερη αλλα πλεον την αγνοω...στην αρχη παθαινανε τα νευρα μου αλλα πλεον δεν θα χαλιεμαι γι αυτην.

ναι παμε για τον 3!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΗ.......................ΕΡΩΤΑΣ

Καλημέρα.

Επιτέλους σήμερα έφαγε όλη την φρουτόκρεμα με δυο μπισκοτάκια της nutricia μέσα. Μου είπε ο παιδιατρος οτι μπορω να του βαζω και μιράντα. Έχουμε άλλο πρόβλημα όμως τώρα και είναι σοβαρότερο. Ο μικρός είναι αλλεργικός σε κάτι που είχε η βανίλια της nutricia και τις δυο τελευταίες μέρες μου την έκανε όλη εμετό. Χθες ήμασταν έξω στο avenue με τις κουμπάρες μου και τα μωρά τους και αφού την έφαγε με όρεξη μετά από δέκα λεπτά την έβγαλε όλη. Μετά απο μιαμιση ώρα που γύρισα σπίτι και πήγα να τον κάνω μπάνιο είδα όλο του το σώμα γεμάτο κοκκινίλες και σπυρακια. Τον είχα αλλάξει κατευθείαν αλλά δεν τον είχα πλύνει - μόλις τον έκανα μπάνιο ήρθε και ηρέμησε αρκετά η επιδερμίδα του. Μέχρι και τα αυτια του είχαν πρηστεί και ήταν κατακόκκινα. Πυρετό δεν έκανε. Και πλέον κατάλαβα ότι ο βήχας που είχε δεν ήταν απο κρυωμα αλλά από την αλλεργία του στην κρέμα. Όταν ξεκίνησε την κρέμα ξεκίνησε και ο βήχας. Τον είχε δει ο γιατρός και μου είχε πει οτι ο λαιμός του ηταν κόκκινος και έπερνε συρόπι για τον βηχα...Το θέμα μου είναι άλλο. Αν είναι αλλεργικός στην συγκεκριμένη ή σε όλες τις βανίλιες....αυτά τα νέα μας. Έχω σκάσει.......

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Ο ΜΙΚΡΟς ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ!!!!!!!

ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕς ΜΗΠΩς ΕΙΧΑΝ ΑΥΓΟ?????ΘΗΛΑΖΕΙς?????/ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙς ΚΡΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙς ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ...ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΧΕΙΡΗΣΜΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΓΕΙς ΤΙς ΤΡΟΦΕΣ.

Eeeee re glentia oi petheropliktes :lol::lol::lol:

Sorry pou gelaw alla exete polu plaka, idika me to Marinaki kai to flogovolo ths lithika :lol::lol::lol:

Telika h dikh mou pethera prepei na einai polu kalh, den anakatevete pouthena kai me to mwro den tolmaei na pei kouventa (souza thn exw). Oute aggalia den ton pernei an dei pos einai kakokefos kai den ths xamogelaei gia na mhn ton taraksei...

Siggrisois den exoume giati o kouniados mou einai xorizmenos opote egw eimoun panta h kalh nufh kai alla eggonakia den exei opote ta dika mou ta latrevoun...

Emeis emvoliakh tha kanoume thn Deftera gia na mhn exoume pireto mesa sto s/k kai xalasei olo to programa mas....

Ευουλα μου σε ευχαριστω πολυ,δεν θελω πολυ δουλεια,γιατι θελω να ειμαι κοντα στα μικρακια μου.......ισα ισα να ζουμε αξιοπρεπως!!!!!!!!

εισαι τυχερη με την πεθερα σου,ειναι οτι χειροτερο μια κακη πεθερα γιατι δημιουργουνται προβληματα στη σχεση του ζευγαριου καλυτερα κακος συζηγος παρα τρελη πεθερα

Ειρηνακι μου καλοριζικο βρε το ιατρειο ξεχαστηκα πριν και δεν σου πα τιποτα!Ρε συ θα προσπαθησω να βαλω ειχα προσπαθησει μια φορα και δεν μπορεσα.Καλο ο δικος σου ειναι κουκλος και εχω την εντυπωση οτι σου μοιαζει αν θυμαμαι καλα απο μια φωτο που ειχες βαλει!

Ευγενια μου προσεχε το πηγαινε στον γιατρο για να εισαι σιγουρη.

Ευακι τι κανεις?

Βγαλαμε δοντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ναι .........ταβερνουλες τωρα πια ειμαστε 4 ,μαχη θα γινει!!!!!!!

ειμαστε οι πρωτοι απο τα μωρακια του Δεκεμβριου????????

με το καλο και στα υπολοιπα.................................................

Egw shmera koritsia eimai kapos, oxi stenoxorimenh akrivos alla esthanome perierga..

Edw kai kairo sizitame me ton antra mou to endexomeno na figoume sthn Souhdia (sxedon to exoume apofasisei) apla shmera mpenontas sto FB ida pos kai mia filh mou apo palia pou emene edw efige piso.

Apo thn mia xarika giati skeftika pos oloi tha ksanamazeftoume pali sta palia mas limeria alla apo thn alh siniditopihsa pos auto tha einai to telefteo mou kalokairi sthn Ellada kai tha ginw pali metanastria :roll::roll::roll: Vevea egw eimai auth pou fagothika na figoume alla opos kai na exei tha einai diskola sthn arxh toulaxiston mexri na taktopih8oume...

Istera egw eixa mathei na exw to koumanto mono tou spitiou kai tis ekso doulies tis exei analavei o antras mou, twra tha prepei na pernane ola apo emena giati o antras mou den kserei gri Souhdika kai genika fovate thn olh katastash...

Mia zwh esthanomoun misos anthrwpos epidi oi gonois mou mas megalosan me to oneiro tou epanapatrizmou kai den mas afinan na ksexasoume pos den eimaste Souhdoi, sinexia kapion h kati afinw piso opou kai an vriskome. Ilikrina me exei kourasei auth h katastash alla etsi opos ta exoun kanei edw ta pragmata den kserw pos tha mporesoume na dosoume sta paidia mas oti tous aksizei....

Auto to thema gia mena einai mia anixth pligh kai mporw na sas grafw selides ateliotes alla den tha sas kourasw alo......O Theos na valei to xeri tou kai na mas fwtisei na kanoume to sosto.....

Γεια σας φιλενάδες! Βλέπω είχαμε κουβεντολόη καλό ε;

Ελενάκι μου γιατί είσαι τόσο πεσμένη ρε κοπέλα μου; Μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάει την ψυχολογία. Κοίτα την κορούλα σου, κάντε τις βόλτες σας, τα ψώνια σας και αστους να οδείρονται. Η γκρίνια πρέπει να είναι απ' τα ούλα της. Είναι ο καιρός τους τώρα για δοντάκια. Μην χάνεσαι, να μπαίνεις να μας τα λές και να ξεσπάς ή αν μπορούμε, σε ότι μπορούμε να βοηθάμε.

Ειρηνάκι μου εβγαλε δοντάκι ο μπεμπάκος μας;;;; Βρε τι παιδί είναι αυτό. Θα το φάω!!!

Ευάκι μου στην Σουηδία αν θυμάμαι καλά είναι οι γονείς σου ε;

Σκέψου λοιπόν ότι θα είσαι κοντά τους και τι καλύτερο απ' αυτο. (Εγώ αν δεν είχα την μητέρα μου κοντά δεν ξέρω τι θα εκανα). Είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το σωστό εφόσον ότι κάνετε θα είναι για το καλό της οικογένειας σου. Εγώ που είχα πάει στην Σουηδία ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Αξίζει το κόπο! Πόσο μάλιστα για σένα που έχεις μεγαλώσει εκεί . Βέβαια σε καταλαβαίνω για την νοσταλγία της πατρίδας μας. Δεν παύει να μεταναστεύεις. όμως η ζωή σας (φαντάζομαι...) θα είναι ποιο ποιοτική και πιο εύκολη εκεί κι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Από δουλειές εκεί ξέρετε από τώρα με τι θα ασχοληθήτε; Αν και αν καταλαβα καλά δεν "παίζει" ανεργία εκεί. Εγώ θα πάω σίγουρα πάλι Σουήδια. Θα μου πεις σε ποια πόλη θα μένετε να έρθω να σας δω! (Δεν βρεθήκαμε Ελλάδα, θα βρεθούμε στο εξωτερικό!).

Εμείς σήμερα βολτάραμε όλη μέρα με την Σοφία. Ήταν τέλεια! Δεν με κούρασε καθόλου. Έφαγε όλα τα γεύματα της ανετότατα και τώρα κομάται σαν πουλάκι. Είναι πορτογύρω σαν την μανούλα της φαίνεται!!!

Με τα κακάκια της συνεχίζουμε να έχουμε θέμα αλλά τουλάχιστον όντως Εύη μου κάνει κάθε μέρα και δεν ζορίζεται μαλιστα. Θα δούμε τι θα μας πει η γιατρός μας την Δευτέρα.

Αυτά κοριτσάκια μου προς το παρόν. Θα τα πούμε αύριο πάλι. Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά!

Καλησπέρα κ από εμένα.Γράψατε αρκετά βλέπω,έχετε θέμα με το φαγητό,εμείς θα το ξεκινήσουμε εντος των ημερών.Εύη για καλό θα πας Σουηδία!μην σε πιάνουν οι ανασφάλειες,κ άλλωστε μπορείς πάντα να γυρίσεις πίσω :D όλοι μας ψάχνουμε το καλύτερο κ αυτό θα δεις κ εσύ ποιό είναι τελικά....

Εγώ είμαι αρρωστούλα,με μία κατακόκκινη μύτη σαν κλόουν,συνάχι...είχε κρυώσει ο άντρας μου κ κόλλησα κι εγώ, ο μπέμπης μου φτου φτου φτου είναι μια χαρά μέχρι στιγμής δεν έχει κατι .Μου λείπει όμως πολύ .....φοράω μάσκα στο σπίτι μέσα κ δεν τον πάιρνω αγκαλιά ,παρά μόνο όταν είμαι μόνη μου σπίτι κ όταν πρέπει. μάλιστα όποτε τον παίρνω αγκαλιά γυρίζω το κεφάλι μου να μην πέσει πάνω μου κ κολήσει...αχ πόσο θέλω να αναρώσω να τον ζουλίξω να του κάνω αγκαλιές φιλιά κ παιχνίδια.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...