Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες!Καιρό έχουμε να τα πούμε!Μετακομίσαμε πριν ένα μήνα στο καινούργιο σπίτι και πλέον έχουμε τακτοποιηθεί.Ο μπέμπης έχει κι αυτός ένα μήνα που ηρέμησε από κολικούς και ήταν το πιο ήρεμο και βολικό παιδάκι του κόσμου και λέω ήταν γιατί εδώ και τρείς μέρες έχει μια απιστευτη γκρίνια με απο κορύφωμα σήμερα που έτσι και τον αφησω απο την αγκαλιά μου σπαράζει στο κλαμα.Βαζει συνέχεια τα χεράκια στο στόμα λετε να βγάζει δόντια τόσο νωρίς?Επίσης εκει που ενα μηνα κοιμόταν καθε μέρα 9 τωρα έχει άστατα ωραρια υπνου ξαφνικα....

ελπίζω να είστε όλες καλα με τα βλασταρια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια.

Ο μπέμπης έκανε το 3ο εμβόλιο την Τρίτη και δεν έκανε καθόλου πυρετό, όπως και τις προηγούμενες φορές. ΑΑΑΑ και δεν έκλαψε καθόλου για πρώτη φορά!! Είναι 67 πόντους και 7250 στο βάρος. Πέρνει πολύ βάρος για παιδί που θηλάζει μου είπε ο παιδίατρος...τρώει καλά η μάνα, τρώει και το παιδί!!! :oops::oops::oops:

Ξεκινάμε με φρουτόκρεμα εμείς το Πάσχα και μετά από 10 μέρες και κρεμούλα..ανάποδα δεν γίνεται συνήθως? Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις του στο φαγητό, γιατί ήδη όταν τρώμε εμείς μας κοιτάει και νομίζω ότι ζηλεύει....

Τις τελευταίες μέρες κοιμάται και συνεχόμενα - τρώει κατά τις 9, κάνει νάνι στις 10.30 και τον ξυπνάω εγώ στις 8.30 το πρωί, που πλέον τα μεμέ μου είναι έτοιμα να εκραγούν!! Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσω το βράδυ και να κάνω θήλαστρο...περίμενα τόσο καιρό να κοιμηθώ συνεχόμενο 8ωρο και δεν σκοπέυω να το χαλάσω..

Εγώ λέω τέλος Μαίου να κόψω τον θηλασμό και σιγά σιγά μου είπε ο γιατρός αφού ξεκινήσουμε στερεά τροφή να κόβω ένα γεύμα και θα μου σταματήσει το γάλα χωρίς χάπι..άντε να δούμε. Αν και πλέον ο θηλασμός είναι παιχνίδι. Σε 10 λεπτά έχει πιει και από τα 2. Απλά θα μπορώ να πάω κάπου και να μην τον έχω μαζί μου!!

Βάπτιση κανονίσαμε για 25 Σεπτεμβρίου και σκέφτομαι ήδη τι θέμα να έχει...πειρατές παίζουν πολύ..το ίδιο και τα αερόστατα..θα δούμε...Φιλάκια

Καλησπέραααα!!

Κατερίνα καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι!! σε ποιά περιοχή μετακομίσατε;

Κάποια στιγμή βρε κορίτσια πρέπει να κανονίσουμε αυτή τη συνάντηση, πριν γυρίσουμε πάλι στη δουλειά και τρέχουμε και δεν φτάνουμε! επειδή όμως δουλεύει η Αναστασούλα να το κανονίσουμε απογευματινή ώρα ή Σαββατοκύριακο. Σκεφτόμουν μετά το Πάσχα, που θα έχει ανοίξει και ο καιρός, τι λέτε;

Εύη πολύ στενοχωρήθηκα για το κοριτσάκι της ξαδέρφης σου... ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πιό σοβαρό, αλλά και αυτό θα τη στενοχωρεί την καημενούλα μεγαλώνοντας...

Μαρίνα έκλεισα ραντεβού χθες στο Παίδων για τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε θα ακυρώσουμε το ραντεβού της Ευρωκλινικής. Θα σου στείλω πμ το βραδάκι, αν έχεις χρόνο να μου απαντήσεις χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για το νοσοκομείο! Οσο για την τριχόπτωση άστα, κι εμένα μου χτύπησε την πόρτα η άτιμη!! είχα σταματήσει το σίδηρο λόγω της δυσκοιλιότητας της μικρής, αλλά τώρα θα το ξαναρχίσω. Τόσο πολύ σου μειώθηκε το γαλατάκι; όσο έχεις καλά κάνεις και του δίνεις.

Μαιρούλα κι εμένα μου φαίνεται περίεργο... να είναι υπέρ του ντεπόν αλλά για το τζελ να σε καθυστερεί. έχει δίκιο πάντως ότι μπορεί να το συνηθίσει, κι εγώ το είχα σκεφτεί και δεν της βάζω συχνά, συνήθως το βράδυ πριν κοιμηθεί αν τη δω ότι έχει πολύ γκρίνια. Αλλά γενικά και από άλλες μανούλες ξέρω ότι δεν κάνει θαύματα! και αργότερα δηλαδή που θα πονάει περισσότερο, ίσως να μην κάνει και τίποτα. Ισως όμως και να εξαρτάται από το παιδί!

Ευγενία κι εγώ χωρίς χάπι θα ήθελα να κόψω το γαλατάκι όταν έρθει η ώρα, να το αφήσω δηλαδή να μειωθεί κι άλλο από μόνο του. Μήπως όμως χρειάζεται το χάπι για να είμαστε σίγουρες; δεν ξέρω...

Κοριτσάκια πάω να ταϊσω τη ζουζούνα μου και να ετοιμαστούμε για βόλτα, ο μπαμπάς μας θα γυρίσει νωρίς σήμερα και θα πάμε για καφεδάκι όσο έχει ακόμα ήλιο! φιλάκια!!

Καλησπέρα κορίτσια? Που είσαστε όλες?

Εμείς πήγαμε με την γιαγιά σήμερα και πήραμε καθισματάκι φαγητού και κουταλάκια και μπολάκι και ο Νώντας ήταν πολύ χαρούμενος που τον έβαλα και έκατσε λίγο!!

Σήμερα είμαι να σκάσω - την ώρα που του αλλαζα πάνα πιάστηκε το δαχτυλάκι του στο συρτάρι. Εκλαψε το αγόρι μου πολύ και του έβαλα λίγο πάγο και του περασε. Θέλουν πολύ προσοχή πλέον, το κατάλαβα με πολύ άσχημο τρόπο :cry:

Μου είπε ο παιδίατρος ότι έτσι θα κόψουμε το γάλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Εγώ είμαι μέσα σε συνάντηση - απλά δεν βλέπω να έχουμε και μεγάλη συμμετοχή.

Καλησπέρα κι από μένα! Είστε καλά; Εμείς είμαστε μια χαρά! Βολτάραμε απ' το πρωϊ με την Σοφούλα μαζί με τον μπαμπάκα. Περάσαμε σουπερ! Έχει αρχίσει κι απολαμβάνει και μικρούλα μας τις βόλτες πλέον.

Κι αύριο θα βολτάρουμε αλλά το απόγευμα. Έχουμε παιδικό πάρτυ! (Είναι το δεύτερο που θα παρεβρεθούμε παρακαλώ!) Της κουμπάρας μας (που μας πάντρεψε και τότε ήταν 7 μηνών έγκυος) έγινε ενός χρονών η μικρούλα της! Πότε πέρασε ο καιρός που γέννησε, έμεινα εγώ έγκυος, γέννησα, η κόρη της είναι ενός κι εμένα πέντε μηνών ούτε που έχουμε πάρει χαμπάρι!

Ευάκι στεναχορήθηκα κι εγώ πολύ για το κοριτσάκι ρε γαμώτο. Πως είναι τώρα;

Κατερινάκι καλορίζικο το καινούργιο σας σπίτι, να είναι γεμάτο με χαρές! Όσο για την γκρίνια του μπέμπη μην ανυσηχείς μαλλον απ' τα ούλα του θα είναι εφόσον βάζει και τα χεράκια του στο στόμα. Υπομονή.

Κι εγώ το τζελ δεν της το βάζω συνέχεια γιατί όντως άλλοστε δεν κάνει θαύματα αλλά κανένα βράδυ που έχει πολύ γκρίνια της βάζω λίγο.

Η περίοδος μου κι εμένα έχει αλλάξει λίγο, εχω περισσότερο αίμα κι εκεί που δεν πονούσα τώρα αν δεν βάλω υπόθετο βολταρέν δεν αντέχω δυστυχώς... όσο για το στήθος μην τα ρωτάτε. Έχει επανέλθει στο αρχικό μέγεθος και δεν το είχα και πολύ τρομάρα μου και είναι και πλαδαρό...

Μερούλα χαρας τα κουράγια σου με τόσα που κάνεις. Τα πρόλαβες εν τέλει; Εγώ μόνο που τα διάβασα κουράστηκα!

Ευγενία αντράκι ο μπέμπης σου ε; Δεν έκλαψε στο εμβόλιο. Μωρε μπράβο! Μια χαρά και οι αναλογίες του. Φτου, φτου, φτου! Κι εμεις σε 15 μέρες ξεκινάμε διατροφή. Για να δούμε...

Ειρηνάκι μου σώπα βρε που θα βάλετε τον μπέμπη σε δίαιτα. Άστο να τρώει εκεί να μεγαλώσε γρήγορα (έτσι δεν λένε οι παλιές χι,χι,χι). Να δώ πότε θα τον δω αυτόν τον μπουλούκο κι όλους δηλαδή οικογενειακώς.

Ελενάκι σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες για την συνάντηση να μπορώ κι εγώ. Να ξέρετε εγώ Παρασκευές δεν δουλεύω όπότε ή απογεύματα ή Παρασκευή πρωϊ είμαι μέσα!

Αυτά κορίτσια από μένα. Σας φιλώ όλες. Καλές βόλτες!!!!

Καλησπέρα κορίτσια? Που είσαστε όλες?

Εμείς πήγαμε με την γιαγιά σήμερα και πήραμε καθισματάκι φαγητού και κουταλάκια και μπολάκι και ο Νώντας ήταν πολύ χαρούμενος που τον έβαλα και έκατσε λίγο!!

Σήμερα είμαι να σκάσω - την ώρα που του αλλαζα πάνα πιάστηκε το δαχτυλάκι του στο συρτάρι. Εκλαψε το αγόρι μου πολύ και του έβαλα λίγο πάγο και του περασε. Θέλουν πολύ προσοχή πλέον, το κατάλαβα με πολύ άσχημο τρόπο :cry:

Μου είπε ο παιδίατρος ότι έτσι θα κόψουμε το γάλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Εγώ είμαι μέσα σε συνάντηση - απλά δεν βλέπω να έχουμε και μεγάλη συμμετοχή.

Ευγενία κι εμείς θα πάμε να πάρουμε καθισκάτάκι την επόμενη εβδομάδα. Μπορείς να βάλεις φωτό απ' αυτό που πήρες εσύ να παίρνω καμια ιδέα; Έχω προβληματιστεί λιγάκι με το πως να είναι αυτό το καθισματάκι.

Θέλει να μου δώσει η κουνιάδα μου το δικό της που είχε στα παιδιά της αλλά επειδή η δικιά μου ακόμα δεν στερεώνεται στον ποπό της φοβάμαι πως σ' αυτό που έχει η κουνιάδα μου θα γέρνει δεξιά κι αριστερά. (Έχει ευθεία πλάτη, δεν κάνει κούρμπα). Εσένα στερεώνεται ο Νώντας;

enina mou ti egine kai ekleises ranteboy sthn euroklinikh???ki egw exw apisteuth trixoptvsh...einai thema sidirou mhpws kserete?kai eixa arxisei na anhsyxw oti karafliazw !anastasia blepw mesa se ola eisaste,se 2 paidika party apo twra?egw eimai ligo fovitsiara fovamai mh moy kolhsei tipota.eugenia pote ksekinate sterea trofh?emeis prepei gia th baftish na katalhksoyme epitelous se nona/nono kai apo ton allo mhna na dialeksoume mponieres giati iounio mallon tha ginei h baftish oikogeniaka sth Thno.gia sunanthsh eimai mesa ektos aprooptoy sigoura tha einai duskolo na sugxronistoume oles me ta mwrakia mas alla oses kai na kataferoume telika na vrethoume kala tha einai.

koritsia na thesw ki ena themataki na mou peite tiw gnwmes sas??exete diathesh gia sex pia?? :oops::oops::oops::oops: egw den kserw an einai fysiologiko vre koritsia alla den exw katholou kai niwthw tupseis gia ton antra mou pou ton exw paramelhsei...h mhtrothta exei mpei gia ta kala sth zwh mou kai ta exei eksalipsei ola!!!!!isws ftaiei h kourash olh mera poy eimai me to mpemph isws ftaiei oti exei allaksei to swma moy poly kai den niwthw aneta...isws poy ton exoyme akoma sto dwmatio mas...de kserw......please help!!!!!!

κοριτσακια μου καλημερα, εχω να μπω καιροοο αλλα πεθανε ο μπαμπακας μου, στις 28 μαρτιου, ειμαι ενας ράκος κυριολεκτικα, ολη μερα κλαιω..

η αδερφη μου ειναι το ιδιο χαλια και φοβαμαι πολυ για εκεινη γιατι ειναι εγκυος.. προσπαθω να στηριξω την μαμα μου..

του ειχα τοση αδυναμια και μου εχει στοιχίσει παρα πολυ :cry::cry:

Nαταλάκι τα συλληπητήρια μου κοριτσάκι μου.... κουράγιο σε όλους σας και δύναμη να σας δίνει ο Θεός. Τι να πω... Λυπάμαι πάρα πολύ. Λογικό είναι να σου έχει στοιχίσει. Προσπάθησε όσο μπορείς όμως να είσαι καλά για να στηρίξεις όπως λες την μανούλα σου και να προσέχετε την αδερφούλα σου. Οτι χρειαστεις μην διστάσεις να το ζητήσεις. Φαντάζομαι πως όλες οι κοπέλες θα νιώθουν όπως κι εγώ οτί είμαστε πλέον φίλες που νοιαζόμαστε η μία την άλλην.

γεια σας κοριτσακια.Ναταλακι μου τι να πω,κουραγιο σε ολη την οικογενεια σου.

Ανα στασουλα στον γαμο ,ειπαμε θα τα πουμε :lol:

εχθες ειχαμε εμβολιο,παλι εκανε 38 πυρετο ,δεν τρωει και γκρινιαζει το μικρακι μου.

ενω ο Παναης οτε δεν μου εκανε πυρετουλι!!!!!

στενοχωριεμαι πολυ ...πως θα αντεξω καθε μηνα πυρετο???? :?

Ναταλακι,συλληπητηρια για τον μπαμπα σου..δυναμη και κουραγιο να δινει ο ενας στον αλλον στην οικογενεια σας για να αντεξετε τον πονο της απωλειας..

δυστυχως ξερω πώς ειναι να χανεις τον λατρεμενο σου μπαμπα..ετσι τον εχασα κι εγω πριν τρια χρονια και ακομα και τωρα, ειναι καποιες φορες που νομιζω οτι θα σηκωσω το ακουστικο και θα τον καλεσω στο τηλ για να μιλησουμε..

δυναμη κοριτσι μου,τιποτα αλλο!

Geia sas koritsia...Shmera mpika kai xriastike na alaksw kai selida gia na sas diavasw, wow :!::!::!:

Tha ksekinisw legontas poso lipithika otan diavasa ta nea sou Natalaki, sullhphthria koukla mou kai kouragio se olous sas den mporw oute na fantastw pos tha einai na xasw enan apo tous gonois mou :cry:

Eugenia megalo antraki egine kai o Nontas sou ftou,ftou skorda. Simfwnw gia to thema ton atuximaton thelei na exoume ta matia mas 14 apo edw kai pera, egw fovame polu thn Flwra na mhn tou dosei kamia mera tpt akatalilo kai to valei sto stoma.

Elenaki ksesikwneis ta koritsia gia sinantish vlepw, axxx poso sas zilevwwwww :mrgreen::mrgreen: thelw kai egw na sas dw apo konta, toso pou an eimoun oikonomika aneth isa pou eperna kai to aeroplano na erthw...Alla sas proidopiw kakomires an den vgalete fwtografies na mou diksete den sas ksanamilaw :lol::lol:

Anastasia emeis exoume to kathizmataki ths Peg-perego to Prima pappa http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=3139713

kai me volepse para polu otan to eixa sthn Flwra, einai ligaki akrivoutsiko alla ta aksizei ta lefta tou.

Eirhnh kai esena kanei pireto kathe fora me to envolio????? Kai o dikos mou ta idia, kathe fora traviomaste kamia evdomada, me thn Flwra oute pou to katalavena kai twra mou kakofenete..

Meroula ontos polu treksimo paizei, xara sto kouragio sou..

Katerinaki To thema me to sex to exw kai egw teleftea :oops::oops: kai o antras mou olo mou paraponiete alla egw kserw giati den exw diathesh....Exw ginei san teras kai prepei na xasw kila. Otan den sou aresei to kormi sou den theleis na ........... Toulaxiston egw etsi litourgw....

Koritsia mhn pedeveste me to sidiro sto thema ths trixoptosis, einai ormoniko kai to pathenoun oles oi gynnekes meta thn genna kai emena exei adiasei to kefali mou...

To koritsaki ths ksaderfhs mou einai akomi sto nosokomio, mexri to pasxa mesa tha einai opos fenete giati thelei h xirourgos na dei mexri pio simio tha kserathei to komati pou den aimatonete mpas kai glitwsei kapio komati tou daxtilou..

κοριτσακια μου να 'σται καλα, προσπαθω και εγω για να μην με βλεπουν ετσι ειδικα τα μωρα μου!

εμεις παιδιατρο εχουμε τελος της βδομαδας, αντε να δουμε και εκει! εχει αρχισει τις τελευταιες μερες και μου κανει κατι κολπα με το γαλα. πινουμε FREZYLAC 1 της FREZYDERM και τις φτιαχνω με 150ml νερο 5 μεζουρες και ενω μου το επινε ολο τωρα πινει 70 γραμμαρια περιπου και προσπαθησα να της το δωσω οταν την περνει ο υπνος αλλα τιποτα! :?

εσεις ποιο δινετε?

Γεια σας κοριτσια!Εχω να μπω πολυ καιρο !!!

Ναταλακι συλληπητηρια κοπελα μου,να ζησετε να τον θυμαστε!

Εμεις καλα ειμαστε ,μεγαλωνουμε...εχω αρχισει και του δινω και ξενο γιατι εχει μειωθει το γαλα μου...στην αρχη ειχε ενα προβλημα δεν το ηθελε αλλα τωρα το καταφροχθηζει και αυτο!

Εχω αρχισει και τις ετοιμασιες για την βαπτιση και εχω μεγαλη χαρα...πολυ μ αρεσει να ασχολουμαι με αυτα.

Κατα τ αλλα τα ιδια...ευτυχως που φτιαχνει ο καιρος και τωρα ποιος θα μας μαζευει ολο εξω θα ειμαστε :lol:

Καλησπέρα!!

Ναταλάκι τα συλληπητήρια και από εμένα. Ζωή σε εσάς. Το έχω σκεφτεί και εγώ ότι κάποια στιγμή θα τους χάσω και δεν μπορω να το δεχτώ - ειδικά την μητέρα μου που της εχω τρελή αδυναμία.

Πήγαμε και εμείς σήμερα σε πάρτυ σε παιδότοπο και περάσαμε τέλεια...είχε της κουμπάρας μου της πρώτης γεννέθλια η κορούλα της - εκλεισε τα 3. Την Παρασκευή έχει της άλλης μου κουμπάρας η μικρή τα πρώτα της γεννέθλια και έχουμε και λέμε.Την Τετάρτη γεννάει φίλη και γειτόνισσα την κούκλα της που είναι ήδη 4 κιλά και είναι ακόμα στην 37η εβδομάδα και την Πέμπτη η μέλλουσα νονά του Νώντα το άγνωστου φύλλου ακόμα μωράκι της..οπότε του χρόνου 13, 14 και 15 Απριλίου θα έχουμε κάθε μέρα γεννέθλια...ααα και του χρόνου σαν σήμερα θα έχει ο γιόκας μου την γιορτή του!!!

Κατερινάκι και εγώ έχω το ίδιο θέμα με το sex. Βέβαια δεν βλεπω και ο άντρας μου να το επιδιώκει και πολύ. Εγώ έχω θέμα - επειδή θηλάζω ακόμα ο κόλπος μου είναι θεόξερος και πονάω πάρα πολύ κατά την διάρκεια. Μου εδωσε ο γιατρός μου κάτι σαν λυπαντικό αλλά όσες φορές έβαλα ενιωθα χειρότερα και έβγαλα και κάτι σαν μύκητες οπότε το εκοψα και δεν κάνω σεξ!! Όλα αυτά που λέτε έχουν σαν αποτέλεσμα να μην θέλουμε, αλλά πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας για να κρατήσουμε και τους άντρες μας!! Που θα πάει θα κάνουμε και διαίτα όταν τελειώσει ο θηλασμός και θα βλεπόμαστε λιγάκι...

Κάθισμα πήρα και εγώ του prima pappa duplo της peg perego για τον λόγο ότι έχει διπλό μαξιλαράκι για να βάζουμε τα μωρά μας τώρα που είναι μικρά. Σας στέλνω φωτο..

post-13057-13873936764851_thumb.jpg

ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ--ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ---ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΕΜΒΟΛΙΟ--ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΚΡΥΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ---ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ--ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ---ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Geia sas koritsakia mou, shmera kaname kai emeis emvoliaki (ths miniggitidas) kai apo oti mou eipe h paidiatros logika den tha anevasei pireto. Mesa sthn evdomada tha arxisoume na dokimazoume froutakia, mpanana ,mhlo kai axladi kai meta apo kamia 10ria meres tha ksekinisoume rizalevro..

Exoume psonisei kai ta aparetita aksesouar koutalakia, mpolakia kai podia fagitou. twra mas menei na feroume kai to kareklaki mas apo to xwrio...

Eftuxos den pire toso varos authn thn fora opos tous proigoumenous mhnes parolo pou afksisame to galataki, 8350 g. exei paei kai 71,5 cm mia xara mas vrike h giatros mas kai to palikarh mou htan polu genew sxedon den eklapse thn wra tou emvoliou..

Twra thelw na vrw kremoules pou na mhn periexoun extra zaxari giati to theorw vlakia na pernoun xoris logo thermides, idika apo thn stigmh pou oute kan gnorizoun thn gefsh auth kai den tha tous lipei.

Opia exei kanei erevna agoras as mirastei ths plirofories please..

Filakia koritsares :-*:-*:-*

καλησπερα κοριτσακια μου, και παλι ευχαριστω για τα συλληπητηρια σας..

ευη μου ψαχνεις για κρεμουλες? εχω βρει κατι αρκετα χρησιμο,λεει και για τα γαλατα και για τις κρεμουλες, στο παραθέτω..

-> http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/pub/pd ... kremes.pdf :D

Γειά σας μανούλες! Εχω από την Παρασκευή να σας γράψω αλλά έμπαινα σχεδόν κάθε μέρα και διάβαζα τα νέα σας. Το Σ/Κ κάναμε πολλές βολτούλες και όταν ήμουν σπίτι πλακωνόμουν στις δουλειές, το είχα παραμελήσει αρκετά και δεν άντεχα να το βλέπω άλλο έτσι χάλια! τώρα το συνέφερα κάπως, έχουν μείνει κάτι "χοντρές" δουλειές (πολύφωτα, παράθυρα). Μαζέψαμε και τα χαλιά και ησυχάσαμε!

Ναταλάκι μου συλληπητήρια και από μένα, να ζήσετε να τον θυμόσαστε. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά όπως είπες κι εσύ, πρέπει να φανείς δυνατή για τα αγγελούδια σου. Και για την αδερφούλα σου φυσικά, πω πω κι αυτή η καημένη στην κατάστασή της... Όποτε όμως θέλεις να ξεσπάσεις και σε κάποιον να τα πεις εμείς είμαστε εδώ. Για το γαλατάκι που ρώτησες, εγώ για συμπληρωμα της δίνω το frisolac. Πόσο καιρό έχεις σταματήσει το θηλασμό, είναι καιρός δηλαδή που πίνει αυτό το γαλατάκι; αν ναι και τώρα ξαφνικά άρχισε να μη σου το πίνει ίσως να μη φταίει το γάλα, αλλά π.χ. να την ενοχλούν τα ούλα της και να μη έχει όρεξη.

Σήμερα είχαμε το ραντεβού στο νευρολόγο, δόξα τω Θεώ τη βρήκε μια χαρά τη μικρούλα μου. Ψηλάφισε το κεφαλάκι της, της έκανε και εξετασούλες για τα αντανακλαστικά κλπ και τα βρήκε όλα τέλεια (όπως και ο παιδίατρός μας, αλλά η γιαγιά που να ακούσει!). Του έδειξα σε βιντεάκι την κίνηση που κάνει με το κεφαλάκι της και μας είπε να μην ανησυχούμε (στη μάνα μου τον παρέπεμψα!), ότι αν ήταν κάτι δεν θα είχαν κλείσει οι πηγές της και αν τυχόν το συνεχίσει να την ξαναπάμε μετά από 3 μήνες προληπτικά, γιατί συνήθως τα παιδάκια που το κάνουν αυτό το σταματάνε μέχρι τον 6ο μήνα. Ελπίζω λοιπόν να το σταματήσει σύντομα και να είναι απλά κίνηση νανουρίσματος όπως πίστευα από την αρχή. Η μάνα μου ψιλοηρέμησε αλλά δυστυχώς όχι εντελώς, απλά θα κάνει υπομονή 3 μήνες μου είπε... :lol::roll::roll:

Αλλά επειδή δεν θα ήταν τόσο εύκολο να ησυχάσω, τώρα μου κάνει άλλα!! έχει βλένες στα κακάκια της, σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; δεν είναι από κρύωμα γιατί το έχει πάνω από 2 εβδομάδες. Πήρα τηλ. τον παιδίατρο το απόγευμα και μου είπε να το αφήσουμε λίγο ακόμα και αν συνεχιστεί αρχικά θα της δώσουμε υποαλλεργικό γάλα για συμπλήρωμα, και αν πάλι δεν περάσει βλέπουμε...

Οι υπόλοιπες χαίρομαι που είστε καλά! Εύη μου δεν έχεις σκοπό να κατέβεις Αθήνα κάποια στιγμή π.χ. για κάποια δουλειά; η Μαιρούλα; ωραία θα ήταν να καταφέρναμε να συναντηθούμε όλες αλλά είναι δύσκολο.

Φιλάκια πολλά μανούλες και μπεμπάκια, τα λέμε αύριο!

τώρα κατάφερα και μπήκα κ διάβασα τα νεάκια σας,ουαου γράψατε αρκετά βλέπω και παραπονιόμασταν οτι δεν γράφουμε....

Ναταλάκι τα συληπητήρια για τον μπαμπάκα σου.να ζήσετε να τον θυμόσαστε.έχω χάσει κ εγώ τον μπαμπά μου πριν 6 χρονια και πολύ ξαφνικά και μου είχε στοιχίσει,γνωρίζω τι περνάς.....

ενινα κανονίζεται συνάντηση βλέπω,εγώ όμως δεν θα μπορέσω να έρθω :( μένω μακριά,Θεασσαλία μεριά κ με το τρέξιμο που κάνω δεν έχω χρόνο για ταξίδια.ο άντρας μου θα κατέβει τώρα σύντομα αλλά δεν θα τον συνοδέψω.Αν δεν είχα το θέμα με το γάλα-αντλήσεις θα ερχόμουν για λίγες μέρες,μου έλειψε η Αθήνα,να δω τις κολητές μου τα ανήψια κ άλλους συγγενείς.

Είχα μέρες να μπω γιατι είχα ένα θεματάκι,μου έκανε τα νεύρα κρόσια μία κοπέλα στο Ιεκ,μαλώσαμε για τα καλά κ την θεωρούσα φίλη :cry: μου πέρασαν τώρα ευτυχώς τα νεύρα.αν δεν είναι μάνα κάποια δεν μπορεί να καταλάβει..κ αυτή προσπαθεί για παιδί καιρό φανταστείτε κ την στήριζα τόσο πολύ...ίσως ήταν κ ζήλια αυτό που μου έβγαλε,δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί της....

Για την βάφτιση περιμένω απο μέρα σε μέρα απο το Χαμόγελο του Παιδιού την μακέτα με το σχέδιο.Ώρα έβαλα 12,30 Κυριακή.ο παπάς μου είπε αυτή την ώρα γιατι αργεί να τελειώσει η εκκλησία εκείνη την μέρα ,είναι της Πεντηκοστής,12 Ιουνίου.ψάχνω φωτογράφο να κλείσω.

Κορίτσια εσείς τί μπουκάλια χρησιμοποιείτε να δώσετε γαλατάκι στα μωρά σας????κάποιες βλέπω πλησιάζεται στο καιρό να δώσετε κρέμα,με τί ροή στο μπιμπερό δίνετε γάλα??εγώ χρησιμοποιώ της avent τα μπουκάλια με τις δύο τρυπούλες κ λέω να αρχίσω να του δώσω με τις τρείς τρύπες.'Ομως αναρωτιέμαι πριν τα αγοράσω ,μηπως θα ήταν καλύτερα να αγοράσω γυάλινα πια μπουκάλια ,γιατι σταματάμε την αποστείρωση σε λίγο καιρό κ τα γυαλινα καθαρίζουν καλύτερα :roll::roll::roll:

κ αν αλλάξω μάρκα δεν θα είναι κ διαφορετική η θηλή ,οπότε μπορεί να μην τρώει :roll:

Enina ειδες που ολα ειναι μια χαρα με την κορουλα σου;Μπραβο!!!

οσον αφορα στο υποαλλεργικο γαλα,εμεις πινουμε απο τον 2ο μηνα σχεδον το NOVALAC AR digest ειναι υποαλλεργικο και αντιαναγωγικο..βεβαια το αγοραζω απο το φαρμακειο γιατι δε το βρισκεις στα σουπερ μαρκετ και κανω παραγγελια..επειδη κανει μικτη διατροφη και απο το ξενο πινει πολυ,αγοραζω την μεγαλη συσκευασια 800gr και κοστιζει 35,60...συζητησε το βεβαια παντα με τον παιδιατρο...

Μαιρουλα εγω απο την αρχη εχω τα μπιμπερο της Avent τα πλαστικα και εχω θηλες με ρυθμιζομενη ροη απο Ι εως ΙΙΙ...ο μικρος πινει σε χρονο dt με την ροη ΙΙ μεσα σε 7' το γαλα του...η παιδιατρος μου εχει συστησει να σταματησω την αποστειρωση,αλλα εγω επιμενω ακομα μεχρι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε το ρυζαλευρο...

marinax αυτες οι θηλες με ρυθμιζομενη ροη είδα έχουν σχισμή μπροστά .νομίζω θα με βολέψουν κι εμένα,δεν το είχα σκεφτεί να πάρω τέτοιες :roll: όμως γράφει κάτω στο φυλλάδιο οδηγιών είναι για πυκνότερα υγρά ,τί εννοεί???? το γάλα είναι γάλα,είναι υγρό,δεν έχει διαφορετική πυκνότητα????! τα μπουκάλια που έχεις είναι των 330ml σωστά?εγώ έχω των 260ml κ ο δικός μου μέχρι τώρα δεν πίνει ποτέ πάνω απο 200ml.θα φτάσει το παιδί ποτέ να πίνει 330ml?πολύ δεν είναι ?

marinax αυτες οι θηλες με ρυθμιζομενη ροη είδα έχουν σχισμή μπροστά .νομίζω θα με βολέψουν κι εμένα,δεν το είχα σκεφτεί να πάρω τέτοιες :roll: όμως γράφει κάτω στο φυλλάδιο οδηγιών είναι για πυκνότερα υγρά ,τί εννοεί???? το γάλα είναι γάλα,είναι υγρό,δεν έχει διαφορετική πυκνότητα????! τα μπουκάλια που έχεις είναι των 330ml σωστά?εγώ έχω των 260ml κ ο δικός μου μέχρι τώρα δεν πίνει ποτέ πάνω απο 200ml.θα φτάσει το παιδί ποτέ να πίνει 330ml?πολύ δεν είναι ?

το πιστευεις οτι τωρα που μου το γραφεις διαπιστωνω οτι οι θηλες ειναι για πυκνοτερα υγρα...ευτυχως δηλαδη,γιατι το γαλα που του δινω NOVALAC AR ειναι παχυ σχετικα,οποτε περναει απο τις θηλες τις συγκεκριμενες.... :oops::oops:

δε ξερω ποτε θα φτασουν να πινουν 330ml,ο δικος μου πινει 210,αλλα ειναι καποιες φορες που τον βλεπω να θελει κι αλλο!! :shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...