Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

:silly: :woohoo: :silly: :woohoo: Ο ΡΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.

ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΟΥΛΑ 80% ? ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ! :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

Νωρις δεν ευχαριστεις βρε Ρουμπελακι..

Σε τρεις μερες πολλα μπορουν να γινουν..εδω μεχρι χτες προηγουταν κα ιμε διαφορα το λενακι 26..και η Μαρβελ κανει θραυση

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Νωρις δεν ευχαριστεις βρε Ρουμπελακι..

Σε τρεις μερες πολλα μπορουν να γινουν..εδω μεχρι χτες προηγουταν κα ιμε διαφορα το λενακι 26..και η Μαρβελ κανει θραυση

καλα σιγουρα ειναι νωρισ αλλα εγω θελω να ευχαριστησω κερδισω δεν κερδισω....επισησ συμφωνω με την βαλεντινα και ελπιζω να μην παρακαλαμε για το μπανακι....το θεμα ειναι να κερδιζουμε ψηφουσ επειδη αρεσουν τα σχολια μασ οχι επειδη το ζηταμε.......

Δημοσίευση

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

εμενα μου αρεσε το ποιηματακι σου..αλλα ομολογω οτι ψηφισα μια πολυ αγαπημενη μου φιλη..εχει πολυ λιγοτερς ψηφους βεβεια και ειναι μακρας εκτος συναγωνισμουαλλα τι να κανω..εγω την αγαπαω..οποτε σορυ αλλα ψιφησα με βαση την καρδια μου...χιχιχιιχ

Καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

δε πιστευω να εννοεις για αποστολη πμ και ανοιγμα καινουργιων λογαριασμων;;;

θα σε μαλωσω!!!

σιγα καλε μην ετοιμασω και το αλυσοπριονο!φιλια!

ΑΝΤΕ ΣΩΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ??? ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Δημοσίευση

margaritak έγραψε:

και μόνο για το μαλλί πρέπει να το κερδισει το μελινάκι!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΜΑΛΛΙ.....

ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΙΟΓΚΑΚΙ....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!!

Δημοσίευση

αμα βαλουμε σαν κριτηριο το μαλλι ....τοτε λυπαμαι μα πρεπει να το κερδισει ο Φιλιππος της VENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o λαος απαιτει φωτο του Φιλιππου να μπει!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια λεω να βαλω ολους μου τους γνωστους και φιλους και βεβαια ολο το σοι να τους πω να φτιαξουν λογαριασμο για να με ψηφισουν....γιατι με μια ψηφο δεν παιρνω ουτε φωτοτυπια απο το μπανακι.χαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Απαντήσεις

• @Tinasardin8689 καλά αποτελέσματα!! Πότε περιμένεις να βγουν ;
    • Λογικά τοτε αφού την έκανες τώρα δεν θα σε βάλει και αργότερα να την κάνεις 
    • Όχι,έκανα κανονικά..Μ πήρε το νηστείας,ηπια το ζαχαρονερο έμεινα εκεί..δεν επιτρεπόταν τπτ εκτός από νερό κ ανά μια ώρα αιμοληψια...
    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...