Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol::lol:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ B)B):P !!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ "ΔΕΟΝΤΟΣ" ;)

ΛΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΣΕΝΑ :kiss: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΕΒΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ :kiss:

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ... :silly: :lol::lol::whistle::pinch:

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΙΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕΣ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol::lol:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ B)B):P !!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ "ΔΕΟΝΤΟΣ" ;)

ΛΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΣΕΝΑ :kiss: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΕΒΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ :kiss:

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ... :silly: :lol::lol::whistle::pinch:

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΙΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕΣ :kiss::kiss::kiss:

:woohoo: Να' σαι καλά Ντίνα μου!!!! Είσαι πολύ τυχερη!!!! :woohoo: Καλά πλατσουρίσματα.... :P :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!!! :lol::lol::lol:

καλέεεεεες βουτιές :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εμείς δυστυχώς δεν κληρωθήκαμε... κλαψ κλαψ :(:(:(

Γι αυτό περιμένουμε τις ψήφο σας χιχιχι :P:P:P

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

λενααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Ποτε ειναι η ψηφοφορια? :)

Αύριο ή απο δευτέρα που όλοι θα γυρίσουν απο τα μπάνια θα την βγάλω. ;)

Δημοσίευση

ΘΑ.......ΘΑ......ΘΑ.......ΘΑ....... :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΗΦΟΥΣ??? ΛΟΙΠΟΝ.....ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΝΕ..... ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ..... ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΙΠΙ ΚΤΛ..... ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ 20ΩΡΟ..... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΑ.... ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ!!!! ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ??? :lol: :laugh: :silly: :laugh: :silly:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΙΚΑ ΛΕΝΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ :( :laugh: :laugh:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ!!! :woohoo:

ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! :P;):kiss:

Δημοσίευση

elenatsak έγραψε:

ΘΑ.......ΘΑ......ΘΑ.......ΘΑ....... :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΗΦΟΥΣ??? ΛΟΙΠΟΝ.....ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΝΕ..... ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ..... ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΙΠΙ ΚΤΛ..... ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ 20ΩΡΟ..... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΑ.... ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ!!!! ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ??? :lol: :laugh: :silly: :laugh: :silly:[/quote

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΔΕΚΑ FLEXI ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΤΕ :P :laugh: .

• Απαντήσεις

• Με το καλό το αγοράκι σας!! Θα ακολουθήσεις κάποιο πλάνο διατροφής; Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω γλυκά αν και δεν είναι εύκολο ειδικά αυτές τις μέρες που έχει παντού γλυκά. 
    • @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...