Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας το κρατούσα για έκπληξη!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Οι φίλες μου Εβίτα και Μαρία μου πρότειναν να κάνουμε αυτόν τον διαγωνισμό. Για όσες δεν τις γνωρίζουν είναι οι κοπέλες που έχουν το e-shop maria-evita.gr. Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα κι' έτσι σήμερα σας παρουσιάζω με περηφάνια τον διαγωνισμό!!!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και απορίες γράψτε εδώ και θα σας απαντάω κι' εγώ και η Εβίτα.

Καλή επιτυχία σε όλες! ;)

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

mariaevita έγραψε:

Η μικρή είναι γεννημένη STAR!

Να τη χαίρεστε!

Ευχαριστώ Εβίτα μου!!!! Δεν ξέρω σε ποιόν έμοιαξε αυτο το παιδί. Έχει δικό της στυλάκι. :P

Δημοσίευση

Τερμα πια τα νερα στο μπανιο

η ακαταστασια και οι πατημασιες σε ολο το σπιτι

Τωρα πια ηρθε και στην Ελλαδα το πρωτο ...τσαλακωμενο μπανακι !!!

τσαλακωνει και δεν λερωνει !!!

Δημοσίευση

Σε λιγο καιρο περιμενω τον πριγκιππα μου να ερθει να γεμισει τις ζωες μας και τις αγκαλιες μας :) Πιστευω οτι θα μας χρησιμευε πολυ. Μου αρεσει πολυ,φαινεται ευχρηστο και σιγουρα θα αρεσει πολυ στο μπεμπακο μου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Σε λιγο καιρο περιμενω τον πριγκιππα μου να ερθει να γεμισει τις ζωες μας και τις αγκαλιες μας. Μου αρεσει πολυ το μπανακι,φαινεται ευχρηστο και ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθει ο μπεμπουλης μου στα πλατσουρησματα :P:P:P

Δημοσίευση

Ρουβέλλα

για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, γράψε μας αν σου αρέσει το "flexibath" και τι ακριβώς σου αρέσει. Ψάχνουμε να βρούμε πρωτότυπους ή ακόμη και κοινότυπους χαρακτηρισμούς για να καθιερώσουμε το βραβείο του "mammyland" για το μπανάκι "flexibath"!

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?FLEXIBATH.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?FLEXIBATH.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΩΔΗΣ ΜΠΑΝΑΚΙ?FLEXIBATH.ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ?FLEXIBATH ΚΑΙ ΠΑΛΙ FLEXIBATH.TO ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΟ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ.

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ?? ΚΟΥΒΑΛΑΣ Η ΠAIΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟ FLEXIBATH!! :silly: :lol:

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΤΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟ ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΝΑΚΙ...

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΚΙ... :P

Δημοσίευση

Ένα φοβερό μπανάκι για κάθε ξεχωριστό μωράκι!!!!!!

Καθαρίζεις το μπεμπάκι στο πιο τέλειο μικρό μπανάκι!!!

Δε φοβάσαι,δεν λερώνεις χωρίς κόπο τελειώνεις...!!Έχεις το flexibath...έχεις το τσαλακωμένο εύχρηστο μπανάκι στο δικό σου το σπιτάκι...!!!!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ?? ΚΟΥΒΑΛΑΣ Η ΠAIΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟ FLEXIBATH!! :silly: :lol:

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΤΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟ ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΝΑΚΙ...

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΚΙ... :PIMG_1423_Small.JPG

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Είμαι ένα μικρό αγοράκι και θέλω και εγώ το μπανάκι,για να κάνω πλάτσα πλούτσα χωρίς να κάνω τους άλλους λούτσα..την μαμά μου να ξεκουράσω και τον μπαμπά μου να ησυχάσω,πως θα πεσω νομίζει και το μάτι του ανάποδα γυρίζει...για αυτό δώστε μου το μπάνακι και θα τιμήσω και με το παραπάνω το flexibathaki..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μικρό στο μάτι..... αλλά μεγάλο όταν ανοίξει!

Τέλειο!

Κλείνει ώστε να μην πιάνει χώρο όταν δεν το χρησιμοποιούμε ή όταν θέλουμε να το πάρουμε μαζί μας στις διακοπές!

Η καλύτερη αγορά για το καλοκαίρι και όχι μόνο!

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα @Nerina το πότε θα σου έρθει η περίοδος εξαρτάται καθαρά από το σώμα. Εμένα με χοριακή 500+ το πρωί,  άρχισε το αίμα το ίδιο μεσημέρι και διήρκησε κάπου 10 μέρες. Λίγο πιο έντονη περίοδος αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό πέρα από το να παίρνω κανένα παυσίπονο. Αυτά όλα είναι ενδεικτικά για μένα.Πάντως μη τρομάζεις δεν έχει πολύ διαφορά με την περίοδο, γιατί όλες ξέρουμε ότι το άγχος μεγαλώνει όταν δε ξέρεις τι σε περιμένει.. Ο σωματικος πόνος θα περάσει σύντομα, εσύ προσπάθησε να σε φροντίσεις όσο περισσότερο γίνεται όσον αφορά την ψυχική σου υγεία. Δε χρωστάς τη ζωή σ σε κανέναν. Πάρε τον χρόνο σ και όταν σηκωθείς χάρισε σου τη ζωή που σου αξίζει!!😊
    • @almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 
    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...