Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με εκανες και δακρυσα μανουλα μου!!Πολυ συγκινητικη η ιστορια σου Ευχομαι ολα παντα στην οικογενεια σου να πηγαινουν μονο προς το καλυτερο!!!Να χαιρεστε την κορουλα σας και με το καλο το δευτερο μωρακι κοπελα μου!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Manoula, και γω με την σειρα μου να σου πω καταρχας συγχαρητηρια για την 2η εγκυμοδυνη σου κ με το καλο να φερεις στον κοσμο κ το δευτερο μωρακι σου!!!Συγκινηθηκα πολυ με τα οσα περιγραφεις για την προσπαθεια αποκτησης της κορουλας σου...Σου ευχομαι να ειναι γερη κ να την χαιρεσαι...

Δημοσίευση

Παναγιώτα να σας ζησει η κουκλιτσα σας και με το καλο να υποδεχτεις στην οικογενεια σου το νεο μελος. ολα βολικα να σου ερθουν. μπραβο σου που μοιραστηκες την ιστορια σου μαζι μας, για να παιρνουν κουραγιο ολα τα κοριτσια που προσπαθουν. ειστε και οι δυο κουκλες (καλα η πιπιλα ολα τα λεφτα!!!!!!) :)

Δημοσίευση

Ευχαριστω!!!!!!!!Ευχαριστω!!!!!!Ευχαριστω!!!!!!!!Δεν εχω λογια ποια κοριτσια να σας πω με ολα τα καλα που μου λετε!!Ολα τα καλα του κοσμου να εχετε!!Τι αλλο ποια να πω;δεν περιμενα να με υποδεχτητε ετσι!!Με συγκινιτε πολυ!!!!:) :) :)

Δημοσίευση
:) :) Παναγιώτα μου πολλά πολλά συγχαρητήρια καταρχάς για το χαρμόσυνο νέο και σου εύχομαι ολόψυχα ναπάνε όλα καλά. Αλήθεια σου λέω συγκινήθηκα τόσο πολύ!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ που σου γράφω πέρασα ούκ ολίγα μέχρι να κάνω τα άλλα δύο μου παιδάκια και μάλιστα στην μπέμαπα μου η γιατρός φώναζε όταν το έμαθε. Αλλά με την βοήθεια και την στήριξη και από τον άνδρα μου και από την γιατρό μου και από τους γονείς μας τα κατάφερα. Οπότε εύχομαι και σε όσες δεν ατ αέχουν καταφέριε μέχρι τώρα να μην το βάζουν κάτω και να έχουν πάντα θετική σκέψη ακόμα και στα δύσκολα.
Δημοσίευση

Κατερινα μου ετσι ειναι!!Εαν δεν εχεις και συμπαρασταση απο τους δικους σου τι να κανεις μετα;Σου ευχομαι παντα ευτυχια με την οικογενεια σου και προ παντον υγιεις:)

Δημοσίευση

Γλυκιά μου Παναγιώτα , με έκανες πάλι να κλάψω, είσαι υπέροχη!!! Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά εσένα κ την οικογενειά σου!!! Φιλιά στο Ρουμπιανάκι το μοντέλο κ στο σποράκι σου!!!

Δημοσίευση

Μανουλίτσα μου….γλυκιά μου Παναγιώτα ……. Είμαι σίγουρη πως με την ιστορία σου θα δώσεις θάρρος και κουράγιο σε πολλές κοπέλες που προσπαθούν……………

Ο θεός σε αντάμειψε για τις δυσκολίες που είχες στο πρώτο σου μωράκι, την κούκλα Ρουμπιάνα, με το να σου χαρίσει έτσι απλά και απλόχερα το αδερφάκι της :) ………. Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου και όσο για τις οικονομικές δυσκολίες, ¨έχει ο θεός¨, έτσι και αλλιώς το ψευδώνυμό σου τα λέει όλα, είσαι ¨ manoyla¨ θα τα καταφέρεις :) :) :) ……

Φιλιά πολλά…θα τα λέμε :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου συγχαριτηρια πραγματικα για την δυναμη που εδειξες σε ολα οσα σου συνεβησαν.Πραγματικα με σιγκινησες.Με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι σου και ειμαι σιγουρη πως εισαι μια καταπλικτηκη μανουλα.Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.:laugh:

Δημοσίευση

Αχχχ αυτό το άγχος. Δεν αντέχω άλλο πώς έχουμε καταντήσεις έτσι να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε καθόλου.

Manoyla να σου ζήσει η οικογένεια σου . Και... δώσε ένα φιλάκι στο μωράκι σου..

Πολύ συγκινήθηκα Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:laugh:

Δεν τα ήξερα τα ευχάριστα!Με το καλό γλυκιά μου να υποδεχτείτε και το δεύτερο παιδάκι σας και η Ρουμπιάννα το αδερφάκι της!:P Συγχαρητήρια και για την όμορφη και συγκινητική συνέντευξη που έδωσες.

Νομίζω είσαι ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν:)Η έλλειψη άγχους τελικά,φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Να έχεις μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εγκυμοσυνη,να προσέχεις τον ευατό σου και να ολοκληρωθεί η οικογενειακή σας ευτυχία με ένα υγιές μωράκι!

Φιλάκια πολλά:kiss:

Δημοσίευση

Πολλες ευχουλες και απο μενα!!!!!

Καποια στιγμη ερχεται η ωρα που οτι σου "χρωσταει" η ζωη στο δινει πισω απλωχερα!!!!! Ετσι δεν ειναι;;

Ειναι πολυ ομορφη η ιστορια σου και με διδαγματα για πολλες απο εμας!!:kiss:

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

παναγιωτα μου με την ιστορια σου μας συγκινησες πολυ. μπορει να περασες πολλα αλλα η ρουμπιαννα και η δευτερη εγκυμοσυνη ειναι ενα δωρο που σου εδωσε ο θεος για την ολη ταλεπωρια. σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και να φερεις στην ζωη ενα υγιεστατο μωρακι. να χαιρεσε την οικογενεια σου και να εχετε παντα μονο χαρες και αγαπη. η ιστορια σου θα δωσει σιγουρα μεγαλο κουραγιο σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν να αποκτησουν ενα μωρακι. φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Παναγιώτα σε έχω χασει.. εχω περασει απο τις αγωνιες και τις χαρες της πρωτης εγκυμοσυνης και θεωρουσα οτι ειχαμε μια απο τις πιο καλες σχεσεις.. παλια μελη και οι δυο!! χαιρομαι που ακουω οτι ενα δευτερο μικρο ηρθε να προστεθει και να ολοκληρωσει την ευτυχια της οικογενειας σας.. ευχομαι να πανε ολα καλα.. χαρηκα για σενα!! χχχ συγχαρητηρια!!

Δημοσίευση

Πολύ ωραίο αυτό με την συνέντευξη.

Παναγιώτα να είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και όλη σου η οικογένεια.

Με το καλό να δεχτείτε και το νέο μέλος !!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα.

Πράγματι πολύ συγκινητική η ιστορία...

Μπράβο σου Παναγιώτα μου --- manoyla...

Πήραμε όλες ένα μεγάλο δίδαγμα με όλα αυτά ....

Να έχεις μια υπέροχη ζωή !

Φιλιά !

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...