Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπραβο σου Αναστασια μου:)Γνωριζω την ιστορια σας και το ποσο δυνατη σταθηκες!!!Σε συγχαιρω με ολη μου την καρδια!!!!Σας ειδα εξωφυλλο και συγκινηθηκα!Ο μπεμπουλης θα γινει ενας αντρακλας και συ θα τον καμαρωνεις ολο χαρα!!!Σου στελνω πολλα φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία μου ακόμα κλαίω...

Μόνο χαμόγελα εύχομαι στη ζωή σου πουλάκι μου...

Είσαι υπέροχη!

Χαίρομαι απίστευτα που μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω άτομα σαν κι εσένα!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΩΡΑ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΛΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.:kiss: :kiss: :kiss:;)

Δημοσίευση

Αναστασία μου μπράβο!! Πολύ ωραία η συνέντευξη σου.

Στην επόμενη συνάντηση μας να φέρεις φέρεις και τον Σπύρο Ταξιάρχη!! Τώρα που μεγαλωσε οφείλει να σε συνοδεύει! :laugh: :laugh:

Πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Αναστασία μου..πολύ όμορφη η συνέντευξή σου!! Βλέπω ότι έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα(χρώματα, κατασκευές, ψυχολογία κτλ)! Συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία του γιού σου! Θα σου ευχηθώ να αποκτήσεις κι ένα δεύτερο παιδάκι και όλα να κυλήσουν όμορφα αυτή τη φορά..όπως σου αξίζει! Χωρίς άγχος , αγωνία και δάκρυα..!!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη εσυ και η οικογένειά σου!!

Δημοσίευση

Είχα καταλάβει ότι είσαι πολύ δυνατή γυναίκα, αλλά μετά τη συνέντευξη σε ένιωσα περισσότερο. Με συγκίνησε πολύ η πορεία σας μέχρι εδώ..

Εύχομαι από δω και πέρα μόνο χαρές! Να είστε γεροί και χαρούμενοι πάντα και να σας ζήσει ο μπεμπούλης!!!

Δημοσίευση

γλυκα μου κοριτσια καλες μου φιλεναδες σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου τι να πω τωρα οτι με εχετε συγκινησει εσεις με την σειρα σας και εχω χαρτομαντηλα διπλα μου???

με εχουν παρει τα ζουμια που νιωθω οτι εχω τοσους ανθρωπους διπλα μου που με νοιαζονται που με στηριζουν!!!

ελπιζω ατην επομενη συναντηση να μαζευτουμε πιο πολλες και φυσικα αν μπορω θα με συνοδευει και ο γιοκας μου

μα επιτρεψτε μου ομως να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην LENA μας!!!!!!!!!! το αξιζει αλλωστε

λενακι μου ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΜΗ...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

Αναστασια να ειστε γεροι ολοι σας στην οικογενεια σου...

Ο γιος σου ειναι μαχητης και βλεποντας την φωτο απο την κλινικη που ειναι στην θερμοκοιτιδα καπως ανατριχιασα...

Να ειστε καλα καρδια μου!!

Σε φιλω!

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΡΥ ΕΥΤΧΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! :) :) :)

Δημοσίευση

Αναστασια μου εισαι υπεροχος ανθρωπος..μας συγκινησες πολυ..

εχεις παρα πολυ δυναμη μεσα σου ..

και ο μπεμπουλης ομως γιγαντας...αγωνιστης!!!

να χαιρεσε την οικογενεια σου και τον πανεμορφο μπεμπουλη σου..:kiss:

Δημοσίευση

ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!!!!!!!να ειστε παντα υγιεις κι αγαπημενοι!!!!!!!!!!!

να σου ζησει ο ΔΥΝΑΤΟΣ μπεμπακος σου!!!!!

φιλια!!!!!!:kiss:

• Προσθήκη...