Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η φωτο που ειναι νεογέννητη η Μαρια - Ιωάννα (αληθεια , την φωνάζετε Μαριάννα ή οχι ? ) ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ !

Τετοια λες και μας λενε πορωμένες τις θηλάζουσες !!! Φιλιά και στις δυο σας :)

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγκινήθηκα πολύ πολύ με την τόσο όμορφη συνέντευξή σου!

Να είστε πάντα αγαπημένοι , ενωμένοι και να υπάρχει υγεία και παιδικά γελάκια μέσα στο σπίτι σας!

Να χαίρεστε το θαυματάκι σας!

Δημοσίευση

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας και φυσικα αναταποδισουμε!

την μικρη μας την φωναζουμε Μαρια-Ιωαννα, και τα 2 ονοματα για εμας εχουν μεγαλη σημασια και θελουμε να ακουγονται!

η φωτο με την μικρη νεογεννητη ειναι απο την μοναδα, εκει ο ικτερος ειναι γυρω στο 20.... ειναι τοσο χλωμη....ακομα και οι γουλιτσες που εβγαζε ηταν κιτρινες!

αξεχαστες στιγμες ... αλλα σε κανουν να χεις δυναμη!

ευχαριστουμε!

Λενα και παλι ευχαριστω και πολλα πολλα συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Πολύ αληθινή και δυναμική συνένετευξη. Όπως και σύ!!! :)

Να χαίρεσαι την κούκλα-κλώνο του μπαμπά (όπως λες)και κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί της!!!Να'στε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Δημοσίευση

pedi μου γλυκεια και κουκλα!!!αν και εχουμε καιρο να τα πουμε εισαι ενας αξιολογος ανθρωπος που παρολο τον λιγοστο χρονο σου δεν χανεις ευκαιρεια να βοηθησεις οποιονδηποτε σου ζητησει την βοηθεια σου:)

χαιρομαι πολυ που σε γνωρισα εστω και τηλεφωνικα......εστω και απο δω μεσα!!!!εισαι ενας πολυ αξιοπρεπης ανθρωπος και αυτο φαινεται απο την ομιλια σου και απο ολη την διαδρομη εδω μεσα

σε φιλω να χαιρεσαι την οικογενεια σου

φιλια

Δημοσίευση

Pebi μου να σου ζήσει η πανεμορφη κορούλα σου. Να είναι πάντα γερή δυνατή και να πελέυει με όλες τις δυσκολίες της ζωής της όπως με τον ίκτερο, καθώς και να βγαινει πάντα νικήτρια!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την τοποθέτησ σου οτι τα παιδι αμς δεν χαιρονται τα παιδικά τους χρόνια. Εμείς ακόμα τρέχαμε ξυπόλυτα και πέζαμε στις αλάνες άφοβα μέχρι αργά το βραδυ. Τα παιδά μας δεν θα το κανουν. Και θα ήθελα να προσθέσω οτι εμείς ακόμα οριλάβαμε την "γευση" των φρούτων και λαχανικών, τα παιδια μας όμως δύσκολα θα γευτούν αληθηνό φαγητο!!

Δημοσίευση

καλησπερα ειμαι καινουρια στην παρεα και μου αρεσει πολυ! η κορουλα σου ειναι ενα αστερακι! εχω κι εγω εναν μπεμπη 6 μηνων τον ηρακλη και ηταν και αθτοσ για 7 ημερεσ στην μοναδα.ηταν τρελα πραγματικα.να σου ζησει η κορουλα σου.

Δημοσίευση

Peboula..΄πολύ όμορφη συνέντευξη!!! Δεν γνώριζα ότι είχες περασει κάτι τέτοιο στη γέννα..συγχαρητήρια πάντως που παρόλες τις δυσκολίες κατάφερες και τη θήλασες και τη θηλάζεις νομίζω για τοσο καιρό..καμιά φορά όταν συναντάμε δυσκολιες στη γέννα ή γενικά δύσκολα θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι ακόμη πιο δυσκολο για την αρχή όπως είναι ο θηλασμός.Έχεις καταφέρει πάντως να μεγαλώσεις μια κουκλίτσα!! Συνέχισε έτσι..φαίνεται καταπληκτική μαμά με μια ακόμη πιο καταπληκτική κορούλα!!:) Μπράβο σας..

Δημοσίευση

Βίκυ μου, πολύ ωραία συνέντευξη. Είσαι από τις κοπέλες που συνάντησα πρώτες εδώ και μπορούσα να φανταστώ λίγο τι άνθρωπος είσαι από την συμμετοχή σου, σε θέματα του forum. Με την υπέροχη αυτή συνέντευξη σε γνώρισα καλύτερα και επιβεβαίωσα την εικόνα που είχα για σένα. Είσαι μια καλή μανούλα και μια υπέροχη γυναίκα. Να χαίρεστε την Μαρία – Ιωάννα και πάνω από όλα να είναι γερή και ευτυχισμένη. Φυσικά και εσείς μαζί της.

Με τον ίκτερο ταλαιπωρήθηκα και εγώ, τώρα στο δεύτερο αγοράκι μου ( σήμερα είναι σχεδόν 2 μηνών ), ανέβασε 17,1 ( κατάλαβα την αγωνία σου και τον πόνο ). Μπήκε στην λάμπα για 2 μέρες , όπως καταλαβαίνεις έκλαψα και προσευχήθηκα και δόξα το θεό δεν ανέβηκε παραπάνω.

Εύχομαι και πάλι να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...