Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

pebi ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

καλημερα Pebi.να χαιρεσαι την κορουλα σου.ειναι πανεμορφη!!!!πολυ ωραια η συνεντευξη σου-ξερεις ειναι πολυ ωραιο να γνωριζεις καλυτερα καποιον με αυτον τον τροπο.ελπιζω να τα λεμε.φιλια

Δημοσίευση

πολυ ωραια συνεντευξη!!!!!!!

ευχομαι να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ιδιαιτερα την δυνατη και κουκλα κορουλα σου!!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Βίκυ μου ωραία η συνέντευξή σου, εύχομαι η Μαρία-Ιωάννα να σας δίνει πάντα και μόνο χαρές και να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια γεμάτη υγεία....φιλάκια στην κορούλα σου...

Δημοσίευση

Βίκυ συγχαρητήρια για τη πολύ όμρφη συνέντευξή σου!! Να σου ζήσει το μωράκι σου και να τη δεις όπως επιθυμείς. Οι συμβουλές σου για το θηλασμό είναι πάντα πολύτιμες.

Δημοσίευση

Βικάκι να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να είστε γεροί και για την υπόλοιπη ζωή σας τόσο μονιασμένοι όσο σήμερα!!

Χάρηκα που διάβασα λεπτομέρειες για σένα. Την περιπέτεια της Μαρίας Ιωάννας την είχα ξαναδιαβάσει αλλά συγκινήθηκα από την περιγραφή σου.. Από δω και πέρα μόνο χαρές!!!!!!!! Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Πολύ ωραία συνέντευξη.

Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, σ'εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί μ'εχεις βοηθήσει πολύ στον θηλασμό.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Η Μαρία-Ιωάννα είναι μια κούκλα, εύχομαι να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Δημοσίευση

πανεμορφη συζητηση...

βικυ να σου ζησει η κορουλα σου...

παντα σας ευχομαι να ειστε ευτυχισμενοι κ ενωμενοι σαν οικογενεια..

σε ευχαριστω για τη βοηθεια ανω στο θηλασμο...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βίκυ... πολύ ωραία συνέντευξη! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και να την απολαμβάνεις πάντα! Με συγκίνησες με την περιπέτεια σας, δεν το ήξερα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας!!!

Δημοσίευση

Πραγματικά μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη.

Τα δύσκολα στην αρχή σας έδεσαν πιο πολύ σαν οικογένεια. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα γεμάτοι υγεία και ευτυχία.


  • Απαντήσεις

    • Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...