Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζοντε για τον συνάνθρωπο! Για αυτό ο τοπος μας ειναι ευλογημένος και μακαρι να μην αλλάξουμε ποτέ ... όσες οικονομικές δυσκολίες και αν μας φέρει αυτή η κρίση. Να είστε ΠΑΝΤΑ χαμογελαστές για αυτά τα υπέροχα πλασματάκια που μας χάρισε ο Θεός. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Σε περίπου τρεις μήνες θα κρατάω στα χέρια μου το γλυκό μου το κοριτσάκι και είμαι τρισευτυχισμένη!

Μακάρι να καταφέρω να κερδίσω το κρεβατάκι για το αγγελούδι μου! Λες αν γράψω γράμμα στον Αη-Βασίλη να έχω περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσω;

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους μας! :)

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Κι εγώ θέλω, πραγματικά είναι φανταστικό το κρεβατάκι και το λευκό είναι τέλειο μιας και ακόμα δεν έχουμε δει το φύλλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες και καλά Χριστούγεννα.

• Απαντήσεις

• Λευκη μου καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι! Η αδελφή μου είχε ακριβώς αυτό το πρόβλημα δεν έπαιρνε ούτε ο μικρός της βάρος!! Όλη μέρα αγκαλιά και το βράδυ χωρίς ύπνο μιας και ήθελε συνέχεια να είναι σε όρθια στάση το παιδί λόγο της έντονης ενοχλήσεις που είχε ο καημένος! Πολύ δύσκολη κατάσταση πραγματικά θέλει πολύ υπομονή! Πιστεύω ότι με τις τροφές θα βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση κορίτσι μου! Τουλάχιστον αυτό έγινε στον μικρό μας! Αρκεί μόνο να δεχτεί εύκολα τις στερεές για να μπορέσεις να του αντικαταστήσεις τουλάχιστον 2 γεύματα και να αρχίζει να παίρνει βάρος! Υπομονή θα ευχηθώ θα τα καταφέρετε και θα πάνε όλα καλά! 
    • Καλημέρα κορίτσια και εμενα η μικρή μέσα στη μέρα έχει λίγο γκρίνια και πίνει ανά 2 ωρες γάλα λιγότερο βέβαια προφανώς γτ διψάει. Πάντως απο όταν το γύρισα τελείως στο ξένο νομίζω μπηκαμε σε μια σειρά. Οσο έδινα μητρικο και μετά συμπλήρωμα πεινουσε συνέχεια γιατί το μητρικο είναι πιο εύπεπτο και το χωνευε αμέσως.Προς Θεού δεν λέω να το σταματήσει κάποιος αν κάνει μικτή διατροφή, λέω μόνο τι δούλεψε σε εμάς.   
    • Εμένα όταν έρχεται ο πόνος είναι συνεχόμενος πονάει η κοιλιά μου όπως όταν έρχεται περίοδος  κ υπάρχει μια ενόχληση.. από την αρχή τα έχω αυτά αλλά ήλπιζα ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα εξαφανιστούν!  
    • Καλημερα σε ολες!!!!! Να ρωτησω κατι αν και μπορει να ακουστει χαζο; Μιας και ειναι πρωτη φορα. Αν εμεις οι ιδιοι ως ζευγαρι επιθυμουμε στις τεχνικες που θα χρησιμοποιησουν οι εμβρυολογοι να κανουν και διαχωρισμο σπερματος (zymot), σε ποιον απευθυνομαστε; Ενημερωνουμε το γιατρο ή πρεπει να ερθουμε σε επαφη με το εργαστηριο;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...