Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζοντε για τον συνάνθρωπο! Για αυτό ο τοπος μας ειναι ευλογημένος και μακαρι να μην αλλάξουμε ποτέ ... όσες οικονομικές δυσκολίες και αν μας φέρει αυτή η κρίση. Να είστε ΠΑΝΤΑ χαμογελαστές για αυτά τα υπέροχα πλασματάκια που μας χάρισε ο Θεός. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Σε περίπου τρεις μήνες θα κρατάω στα χέρια μου το γλυκό μου το κοριτσάκι και είμαι τρισευτυχισμένη!

Μακάρι να καταφέρω να κερδίσω το κρεβατάκι για το αγγελούδι μου! Λες αν γράψω γράμμα στον Αη-Βασίλη να έχω περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσω;

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους μας! :)

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Κι εγώ θέλω, πραγματικά είναι φανταστικό το κρεβατάκι και το λευκό είναι τέλειο μιας και ακόμα δεν έχουμε δει το φύλλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες και καλά Χριστούγεννα.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλή ανάσταση να έχουμε.. Εύχομαι το φως, να φωτίσει τα όνειρα μας και να γίνουν πραγματικότητα 🤍❤️
    • Καλή Ανάσταση θα ευχηθώ κορίτσια μου ❤️ με Υγεία και Φώτιση!  μονο χαρές στις οικογένειές σας!    Εμείς πήγαμε με τα παιδάκια μου στην πρώτη Ανάσταση το πρωί κ κοινωνήσαμε επειδή το βράδυ δεν αντέχουν να πάμε. Μόλις τα κοίμισα τα μισά παιδιά κ ετοιμάζω βαλίτσες γιατί την πέμπτη βαφτίζουμε τον μπέμπη.  Προχθεσ έγινε 2 μηνών κ ακόμα δν το έχω καταλάβει 🩵   να είστε καλά όλες και όποτε κ να διαβάσετε τ μνμ μου εγώ θα χαρώ να μάθω νέα σας! Φιλιά πολλά 😻
    • @Maria98 συμφωνω με την @Diwni αρχικα δεν κανουν κολπικη εξεταση με χερι στην εβδομαδα σου, αλλα μετα την 39η συμπληρωμενη και να ξερεις οτι δεν ενοχλει σχεδον καθολου. Στο λεω ως παθουσα με κολπικη εξεταση με χερι και ματσουκι υπερηχο καθε δυο εβδομαδες απο το γιατρουλη μου μεχρι την 32 εβδομαδα. Με το χερι κοιτουσε αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος και με τον υπερηχο τον μετρουσε. Εγω ειχα το προβλημα γιαυτο με ψαχουλευε μην τρομαξεις. Επισης απο την 36 εχω και γω πρηξιμο τους αστραγαλους εχω σοκαριστει🤣🤣. @ΜαρίαΔημήτρης καλα κανεις να πας στη μανουλα σου να εχεις παρεουλα. 
    • @Maria98 ειλικρινά στο λέω δ υπάρχει λογος να σε εξετασει ετσι από τώρα. Και να στο προτείνει δηλ αν δ τ θέλεις δ ειναι κάτι π γίνεται υποχρεωτικά, έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Μακαρι να ειχα την ίδια ενημέρωσα για όλα αυτά στην 1η μου κυηση. 
    • Εκείνη μου είπε πως την ενόχλησε πάντως, δε ξέρω αλλά το σκέφτομαι και γω , θα δείξει τώρα αν μου πει να κάνουμε και μεις  Εγώ σήμερα είμαι 36+2 βάση του τελευταίου υπερηχου και έχουμε ξανά ραντεβού την Τετάρτη που θα κάνουμε και ένα καρδιοτοκογραφημα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...