Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το κρεαβατάκι είναι τέλειο!!!!!!! Και για κοριτσάκι και για αγοράκι!!!!!!!!!!

Όποια και να το κερδίσει θα είναι πολύ τυχερή.

Εγώ αν το κερδίσω

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: θα το χαρίσω ή στην φίλη μου την Samantha ή στην φίλη μου Anastasia32.

Φιλιά σε όλες και καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε το δωράκι.Είναι πράγματι πανέμορφο! Μακάρι να το κερδίσει όποια το έχει περισσότερο ανάγκη. [smilie=blob6.gif]

Δημοσίευση

Πανεμορφο δωρο το κρεβατακι!!! Λατρεψα αμεσως την ιδεα!!! Pleaseeeeeeeeeee ας κερδισουμε κατι!!! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες μας και καλα Χριστουγεννα, προπαντων, με υγεια, αγαπη και τελειες οικογειανκες στιγμες!!! :D

Δημοσίευση

Κι εγω θελω να συμμετεχω!Αρε Ανδιανα εισαι καλη φιλη!Αν το κερδισεις να το δωσεις στη samantha που περιμενουν αμεσα την μπεμπουλα τους!!Εντομεταξυ την ημερα που θα γινει η κληρωση θα κανω και χωριακη μετα απο σπερματεγχυση...λετε να ειμαι 2 φορες τυχερη? μακαρι!!! :D

Δημοσίευση

Μολις το είδα το κρεβατάκι , κλωτσησε πολύ δυνατά το καραμελάκι μου, σαν να μου φωνάζει "Μανούλα το θέλωωω"

Το πιο ομορφο μερος για να κοιμηθει , μολις βγεί απο τη κοιλίτσα μου!!!!

Δημοσίευση

εγο παιδακι δεν εχο ..αλα ελπιζο απο ολι την καρδιαμου..που ο θεοσ τα μου δοσι σιντομα...

λεο να σιμετχο και εγο μπασ και τα μου φερι τιχι..ποτε δε ξερισ!! ποτε!!!

σασ φιλο ολεσ..και σε οσεσ εχετε παιδακι ,..να τα χερεστε..και οσεσ ιστε εγκιουλεσ..να εχετε μια ομορφι εγκιμοσινι..και υγιεστατα μορακι!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Μετά τα Χριστούγεννα περιμένω το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω, το αγγελούδι μου!!!! Και αυτό το κρεβατάκι θα ήταν το πιο όμορφο δώρο για να κοιμίζω ένα αγγελούδι σαν το μωρό μου!! Καλή επιτυχία σε όλες και καλά Χριστούγεννα!!! [smilie=angel11.gif]

Δημοσίευση

Καλά... εχω πάθει την πλακάρα μου.Είναι τέλειο και είμαι μεγάλη λάτρης των swarovski !!! :D:D

Όχι απλά ψήνομαι έχω ξεροψηθεί.....και οτι λέγαμε οτι πρέπει να βγάλουμε το μπουμπούκι μας από το λίκνο...Τι καλύτερο απο να κοιμάται στο τέλειο κρεββατάκι.Perfect timing! :lol::lol: Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια ευχομαι!!!Κάλες γιορτές να έχουμε και με το καλό το 2011!!! :P:P:P

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Αν δεν έχεις σταθερό κύκλο κ δεν ξέρεις πότε έγινε ωορρηξία τότε ένα νούμερο δεν λέει κάτι, δλδ με βάση την τελευταία περίοδο μπορεί ναι είσαι 5 εβδομάδων αλλά με βάση ωορρηξία να περίμενες αυτές τις μέρες. Μόνο ο διπλασιασμός θα δείξει την εξέλιξη. Με το καλό εύχομαι να δεις μια υψηλή χοριακη αύριο!!!
    • Αχ κορίτσι μου, καταλαβαίνω πόσο δύσκολες είναι αυτές οι μέρες με τη ναυτία και την αδυναμία, ειδικά όταν σε περιορίζουν τόσο πολύ… Κράτα γερά και μη νιώθεις τύψεις αν χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο — το σώμα σου τώρα δουλεύει για δυο! 🙏 Ελπίζω η πίεση να σταθεροποιηθεί και να νιώσεις καλύτερα σύντομα.
    • Σου το εύχομαι πραγματικά, όλα να πάνε αυτή τη φορά καλά. Να ζήσεις το όνειρο σου.   Πρέπει να σηκώσω το κεφάλι ψηλά,το καταλαβαίνω, απλά μια προσπαθώ και μια ξαναπεφτω, στο κλάμα, στους φόβους… Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν για καλό, ότι όλα θα γίνουν και θα βρω έναν άνθρωπο ξεχωριστό, όμορφο στην ψυχή. Φαύλος κύκλος τα συναισθήματα μου. Νομίζω πως απλά έχω απογοητεύσει πρώτα τον εαυτό μου που έκανε όνειρα, κι έπειτα την οικογένεια μου που κι εκείνοι μαζί με μένα ήταν τόσο ευτυχισμένοι .. Αρχίζω σιγά σιγά απλά να λέω στον εαυτό μου «δε μας νοιάζει τι θα λένε »… θέλω να περάσει αυτό το καλοκαίρι και απλά να φύγω και να φτιάξω τη ζωή μου μακριά, αλλά ως τότε;  Ως τότε πώς όλο αυτό να μη με καταπιεί; Έκανα λάθη.. Ήμουν «εξαρτημένη» από αυτον τώρα το βλέπω που χωρίς αυτόν νιώθω κενή και μόνη… 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, μην ανησυχείς έτσι είναι! Και εγώ μετά την απόξεση η πρώτη περίοδος ήταν με πολύ πόνο και πολύ μεγάλη ροή, σχεδόν δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί λερωνώμουν συνέχεια. Η επόμενη θα είναι πιο ήπια, θα το δεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...