Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το κρεαβατάκι είναι τέλειο!!!!!!! Και για κοριτσάκι και για αγοράκι!!!!!!!!!!

Όποια και να το κερδίσει θα είναι πολύ τυχερή.

Εγώ αν το κερδίσω

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: θα το χαρίσω ή στην φίλη μου την Samantha ή στην φίλη μου Anastasia32.

Φιλιά σε όλες και καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε το δωράκι.Είναι πράγματι πανέμορφο! Μακάρι να το κερδίσει όποια το έχει περισσότερο ανάγκη. [smilie=blob6.gif]

Δημοσίευση

Πανεμορφο δωρο το κρεβατακι!!! Λατρεψα αμεσως την ιδεα!!! Pleaseeeeeeeeeee ας κερδισουμε κατι!!! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες μας και καλα Χριστουγεννα, προπαντων, με υγεια, αγαπη και τελειες οικογειανκες στιγμες!!! :D

Δημοσίευση

Κι εγω θελω να συμμετεχω!Αρε Ανδιανα εισαι καλη φιλη!Αν το κερδισεις να το δωσεις στη samantha που περιμενουν αμεσα την μπεμπουλα τους!!Εντομεταξυ την ημερα που θα γινει η κληρωση θα κανω και χωριακη μετα απο σπερματεγχυση...λετε να ειμαι 2 φορες τυχερη? μακαρι!!! :D

Δημοσίευση

Μολις το είδα το κρεβατάκι , κλωτσησε πολύ δυνατά το καραμελάκι μου, σαν να μου φωνάζει "Μανούλα το θέλωωω"

Το πιο ομορφο μερος για να κοιμηθει , μολις βγεί απο τη κοιλίτσα μου!!!!

Δημοσίευση

εγο παιδακι δεν εχο ..αλα ελπιζο απο ολι την καρδιαμου..που ο θεοσ τα μου δοσι σιντομα...

λεο να σιμετχο και εγο μπασ και τα μου φερι τιχι..ποτε δε ξερισ!! ποτε!!!

σασ φιλο ολεσ..και σε οσεσ εχετε παιδακι ,..να τα χερεστε..και οσεσ ιστε εγκιουλεσ..να εχετε μια ομορφι εγκιμοσινι..και υγιεστατα μορακι!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Μετά τα Χριστούγεννα περιμένω το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω, το αγγελούδι μου!!!! Και αυτό το κρεβατάκι θα ήταν το πιο όμορφο δώρο για να κοιμίζω ένα αγγελούδι σαν το μωρό μου!! Καλή επιτυχία σε όλες και καλά Χριστούγεννα!!! [smilie=angel11.gif]

Δημοσίευση

Καλά... εχω πάθει την πλακάρα μου.Είναι τέλειο και είμαι μεγάλη λάτρης των swarovski !!! :D:D

Όχι απλά ψήνομαι έχω ξεροψηθεί.....και οτι λέγαμε οτι πρέπει να βγάλουμε το μπουμπούκι μας από το λίκνο...Τι καλύτερο απο να κοιμάται στο τέλειο κρεββατάκι.Perfect timing! :lol::lol: Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια ευχομαι!!!Κάλες γιορτές να έχουμε και με το καλό το 2011!!! :P:P:P

• Απαντήσεις

• Γεια σας.. Σήμερα έπεσα πάλι… προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, δεν τα κατάφερα. Η ψυχολόγος με βοηθάει αρκετά αλλά δε φεύγει από το μυαλό μου το ίδιο πράγμα… Ο φόβος οτι δε θα τον ξεπεράσω… και η απορία… γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Θέλω να τον ρωτήσω τόσα πολλά, θέλω να επικοινωνήσω με τους φίλους του κι ας ξέρω οτι είναι λάθος… δε θα το κάνω εννοείται… αλλά δε μπορώ να διανοηθώ όσα έχουν συμβεί. Δε μπορώ… Σήμερα μου ήρθε περίοδος και είναι έντονο το αίμα.. στην αρχή πολύ σκούρο, σαν καφέ μαύρο, από το μεσημέρι τωρα φαίνεται πιο κόκκινο.. και πονάει η κοιλιά μου πολύ..  ουφ… δυσκολο… ηθελα απλά κάπου να τα γράψω…
    • Όντως είναι αρκετουτσικα αλλά λέμε δόξα τον θεό που υπάρχουν κ αυτά και βοηθάν την κατάσταση🥰 θα περάσει ο καιρός και ούτε που θα το καταλάβεις κι εγώ μέρα μέρα τις μετράω!! Να τα πιστεύεις πολύ τα μωράκια σου και να εμπιστεύεσαι το σώμα σου, όλα θα πάνε τέλεια 🩷🩷🩷
    • Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί το μυαλό σου πάει στο κακό σενάριο αλλά προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη. Αυτές οι αποκλίσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο, δεν προεξοφλούν παθολογία. Είναι απλώς μια λαχτάρα παραπάνω που μια μαμά μαθαίνει να συνηθίζει! 🥲
    • Η μία ένεση που κάνω είναι προγεστερόνη, γιατί ο οργανισμός δεν παράγει από μόνος του στην αρχή της εγκυμοσύνης όταν είναι από εξωσωματική, οπότε πρέπει να την παίρνεις εξωτερικά, και ενέσιμη μορφή είναι η καλύτερη.. και κάνω και αντιπικτική ένεση προληπτικά, γιατί έχω κάποια παραπάνω κιλά με τα φάρμακα που έπαιρνα τόσο καιρό, οπότε αυτό βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση της μήτρας.. καλύτερη ροή του αίματος δηλαδή στο σώμα. Αλλιώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα. 
    • Εχεις δίκιο @Diwni. Και εγώ θυμάμαι τον μεγάλο που στο 3-6 πρέπει να ήταν οι καλύτεροι του μήνες. Και οι δικοί μας μαζί 😂 Κοιμουνται συνήθως παραπάνω, σταθεροποιούν το φαγητό και τις ώρες τους. Βγαίναμε ωραίες και μεγάλες βόλτες μαζί του. Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Το θερμό που βάζετε το νερό το αποστειρώνετε και αυτό; Ή απλά βάζετε μέσα βραστό νερό;       
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...