Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΘΗΛΕΣ

Recommended Posts

Μπραβο Μαριαμ που τα καταφερατε!!!!

Και εγω το 1ο παιδι μου το θηλασα 11 μηνες τους πρωτους 6 αποκλειστικα.Δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.

Για αυτο τωρα εχω φαει ηττα.

Εσυ βελτιωσες καθολου τον τροπο εισαγωγης της θηλης στο στομα του μωρου;;;Λενε οτι αυτο φταιει.

Και εγω τελικα τις εκοψα τις κρεμες και ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω.

Το οινοπνευμα δεν απογορευται;;;Λενε οτι ξυραινει τη θηλή;;; Δηλαδη εσυ το εβαζες πανω στην πληγή;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Panayiota οντως αυτο φταεί!! Ημουν με το βιβλιο της Παπατσουρου αγκαλια!! Την εβαζα, την ξανάβγαζα οταν δεν επιανε καλά, την ξανάβαζα μετα!! Ξανά και ξανα και ξανα!!! Υπήρχαν φορες που εβαζα τα κλαμματα απο τον πονο, την κουραση και την απογοητευση και ελεγα σταματάω. Αλλα τοτε εστω για λιγα δευτερολεπτα επιανε σωστα και επαιρνα κουραγιο, ελεγα αντε αλλη μια φορα, αντε αλλη μια μερα, θα τα καταφερουμε!! Και τελικα οντως τα καταφεραμε!! Η Μαρινα αρχισε να πιανει σωστα και εγω να θηλαζω κανονικα!!! Για να ειμαι ειλικρινης συνέβαλε καθοριστικα και ο πολεμος που δεχτηκα απο το περιβαλλον, οσο πιο πολλα μου ελεγαν για να σταματησω τοσο πιο πολυ πεισμωνα εγω!!! ;) Η Μαρινα μου αρχισε να βεντουζωνει στο στηθος σε ηλικιά 5 μηνών μεχρι τοτε ακουγα για βεντουζα αλλα δεν ηξερα τι ηταν!!! :?

Γι'αυτο σας λεω. Κουραγιο κοριτσια!! Θα τα καταφερεται!! Υπομονη και επιμονη θέλει!! Θα δειτε πως αξιζει ο αγωνας σας!!!

Το οινοπνευμα δεν κανει, οσους ρωτησα ηταν αντιθετοι!! Αλλα πιστευω πως δεν ειχα αλλη επιλογη. Η μικρη επινε αιμα. Η θα εβρισκα τροπο να σταματησει το αιμα και ο πονος ή θα σταματαγα τον θηλασμο!! Καταρχην δεν εβρεχα ποτε τις θηλές μου, τους εβαζα μητρικο γάλα και μετα οινοπνευμα και μετα απο λιγο ελαιολαδο για να τις ενυδατωσω. Το στηθος μου γυμνο φυσικα!! Ο πονος ηταν αφορητος αλλα τα καταφεραμε. Ελπιζω να μην περασω τα ιδια σ'αυτο το μωρο μου, αλλα αν τα περασω τουλαχιστον τωρα ξερω τι να κανω!! Πιο δυσκολα απ' οτι ηταν με την Μαρινα δεν θα ειναι!!! Μην απελπιζεσαι, θα τα καταφερεις. Υπομονη και επιμονη θελει!!

Απ' οτι καταλαβαινω τα παιδια μας θα εχουν την ιδια διαφορα ηλικιας ε; Πως σου φαινεται; Πως αντιδραει το μεγαλυτερο ζουζουνι σου;

Μαριαμ εγω στο πιασιμο εχω το αντιθετο προβλημα.Βεντουζωνει τρελα!!!Λες και ειναι χρονιαρικο μωρο.Και ρουφαει με μανια.Φοβαμαι ομως μηπως δεν μπαινει πολυ "μεμε" στο στομα του.

Τα παιδια μου εχουν 21 μηνες διαφορα.Ο μεγαλος ειναι πολυ ζωηρος.

Γενικα δεν τον εχει παρει και με πολυ καλο ματι τον μικρο. :?

Αν μπορουσε θα τον χτυπαγε (δυστυχως).Συνεχεια ειμαστε σε επιφυλακη να μην τον πειραξει.

Ελπιζω ομως οτι με τον καιρο θα συνηθησει και το καλοκαιρι τα πραγματα θα ειναι καλά.

ειρηνη να σου ζησει ο γιος.....αντε κ με μια κορη τωρα.....φιλια στο μωρακι...

παναγιωτα να σου ζησει κ σενα ο γιοκας σου....

καλη χρονια να εχετε....

στο θεμα σας τωρα με τις θηλες....

εγω θηλασα τον γιο μου 11 μηνες.....δεν μου σκιστηκαν ποτε οι θηλες....ειχα δει τι τραβηξε η αδελφη μου κ ειπα δεν θα παθω το ιδιο.....μονο κ μονο οτι δεν αντεχω τον πονο....το κεφαλι με ποναει κ ξερναω για να καταλαβετε....απο τις 30 εβδομαδες εβαζα οινοπνευμα κ βαζελινι στο στηθος (αλλοι λενε κ αλατονερο)το οινοπνευμα κ το αλατονερο αφυδατωνουν το στηθος κ η βαζελινη το μαλακωνει....3 φορες την ημερα....μετα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα....μονο στις αρχες ειχα πολυ γαλα κ πονουσα τρομερα....η αδελφη μου ειχε το ιδιο θεμα με σας στον πρωτο της γιο...στο δευτερο εκανε αυτο που μας ειχε πει ο γυναικολογος κ δεν αντιμετωπισε το ιδιο θεμα....

θελει υπομονη κ πολυ αντοχη τωρα.....εγω δεν μπορω να σας σμβουλεψω για τωρα αλλα εχει μεγαλη σημασια το πριν...καλη προετοιμασια του στηθους.

υπομονη..φιλια σε ολες....

• 4 weeks later...

Κοριτσια ξαναγραφω για να δωσω κουραγιο σε ολες τις κοπελες που εχουν παθει κατι παρομοιο.

Τελικα τις σταματησα τις κρεμες και το μονο που εβαζα ηταν σπαθολαδο.

επισης συνεχεια αεριζα το στηθος μου και προσπαθουσα να το εχω οσο λιγοτερο γινεται μεσα σε επιθεματα.

Επιπλεον προσεχα στο μπανιο να μην βρεχω τις θηλες.

Με ολα αυτα μεσα σε 40 μερες οι θηλες φτιαξανε και ο θηλασμος εγινε ανθρωπινος.

Εμενα το μωρο μου επιανε και πολυ σφιχτα.Για αυτο το λογο καλεσα οστεοπαθητικο.Ξερω οτι ακουγεται "καπως" αλλα εμενα κοριτσια με βοηθησε πολυ ο ανθρωπος. Περιττο να σας πω οτι οταν ειπα στον αντρα μου για τον οστεοπαθητικο με κοιταζε ετσι :shock::shock::shock::shock: και μου εβαλε και τις φωνες.

Ελπιζω να σας τονωσα λιγο το ηθικο σας και να μην τα παρατησετε.

Α, να αναφερω οτι εμενα με βοηθησε και πολυ η επικοινωνια με κοπελα που ειχε παρομοιο προβλημα (ΑthinaK) και πραγματικα με εκανε να πιστεψω οτι αυτο το πραγμα θα περασει.

Παναγιώτα πολύ χαίρομαι που είσαι καλά.

Εγώ εδώ και ένα μήνα και βασικά από τότε που μιλήσαμε είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Πλέον απολαμβάνω τον θηλασμό και προσφέρω το στήθος μου χωρίς να το σκέφτομαι ή να πονάω. Οι πληγές έκλεισαν εντελώς στους δύο μήνες.

Κορίτσια θα ξαναπω αυτό που λέω πάντα... Αξίζει τον κόπο. Δίνεις πολλά και παίρνεις πολλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...