Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Γιατι καλε Αφρο...μια χαρα ειναι και τα δημητριακαη..αστον να φαει..και αυτα μη νομιζεις..βαριουνται τα ιδια και τα ιδια.

Αμαν βρε Λενα..αυτοι δηλαδη εσενα δε σου δινανε φαρμακα;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και δεν αναγουλιάζουν ρε σείς με το ξυλάκι μέσα στο λαιμό :o:o:o

Εγώ δεν θα ήθελα να μου το κάνουν πάντως :cry:

Λένα εγώ δεν τα μπορώ τα αίματα καθόλου, ιδίως άν είναι παιδάκι μπράβο που ήσουν ψύχραιμη

Δημητρούλα καλά αποτελέσματα :)

αυτοι το λενε γιατι ο μικρος κλαιει και σφαδαζει.. ποσο αναισθητη ειμαι που του δινω την αντιβιωση η τις εισπνοες... πως μπορβ και τον ακουω να κλαιει? ποσο αναισθητη ειμαι?

κ οταν αρρωσταινει κ δεν του δινω αντιβιωση (ο πατερας μου ειδικα θεωρει οτι τα παντα περνανε με τις αντιβιωσεις) ποσο αναισθητη ειμαι που δεν του δινω? αυτοι δε μπορουν να τον ακουνε ετσι!!

εγω ας πουμς που τα βραδια δεν κοιμαμαι απο τη γκρινια κ το αγχος μου ειμαι αναισθητη! δεν το αγαπαω το παιδι!!

καλα μη φανταστεις.. επειδη ειναι μικρα ερχονται με ενα βλεμμα αποριας κ απο την αντιδραση σου βλεπουν αν πρεπει να πανικοβληθουν η οχι! φαντασου να ερχοταν κ αν της ελεγα μαριααααααααααααααα τι επθες?????????πωπω!! θα εμπηγε τα κλαμματα

εκτος απο αιματα θα ειχαμε κ μυξες κ φωνες κλπ

Μιτσακι - κουμπαρουλα καλα αποτελεσματα!!!!

νατασα πως δεν αναγουλιαζουν..και αναγουλιαζουν και ουρλιαζουν..σε καποια φαση οταν τον πηρα το καημενο δεν μπορουσε να παρει ανασα , τρομαξε τον φυσιξα στο προσωπακι και συνηλθε..

αλλα ειναι αναγαιο γιατι αυτο θα δωσει το αποτελεσμα και βασι αυτου θα γινει και το αντιβιογραμμα

Αχ κουρατσικα

μα να αρρωσταινει και χωρις να πηγαινει παιδικο

Λένα ο μπαμπάς μου την 1η φορά που με είδε να βάζω ορό στον Μιχάλη τρελάθηκε, ήθελε να τον πάρει και να φύγει. Μου λέει είναι δυνατόν να τυραννάς έτσι το παιδί σου????? :o:o:o:o:o:o:o:o

Λες κι εμείς το ευχαριστιόμαστε :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ναι χρυσα τι σου λεει?

αφου δεν παει παιδικο που στο καλο τα βρισκει και κολλαει ρεσυ!!!

εκτος αν ερχεστε συχνα σε επαφη με παιδακια που πανε παιδικο.. αυτα ολο κ κατι κουβαλανε

ασε νατασουλα ασε... μου εχουν πει πολλα θεικα κατα καιρους

θυμασαι περσυ που ειχε μπει στο νοσοκομειο τι μου ελεγαν?

οτι εγω φταιω που αρρωσταινει που εχει αναιμια γιατι του μαγειρευω στον ατμο..

εχω ακουσει οτι μπορεις να φανταστεις

Ναι νατασα δεν το ηξερες..τη βρισκουμε στο να τα τυραναμε τα καημενα!!!

Την τελευται αφορα ειπε να τον σταματισουμε απο τον παιδικο γιατι εχει ανυναμο ανοσοοπιτικο και αρρωσταινει τοσο συχνα και να τον ξαναστειλουμε την ανοιξη προ ςκαλοκαιρι για να ειναι πιο μεγαλος και πιο δυναμομενος.

Τωρα ειπε πως κυκλοφορει ιωση με πηρετους μεγαλου ςπου δεν πευτουν ευκολα και πως αμα δεν πεσει ο πηρετος σε 48 ωρες και το επιχρισμα και

τα ουρα δε μας δωσουν στοιχεια θα κανουμε πιο εξειδηκευμενς εξετασεις.

Που να μη θηλαζε ρε παιδια τι θα μου εκανε!!!

Χρύσα αν δεν θήλαζες σίγουρα θα ήταν χειρότερα τα πράγματα

Το αδύναμο ανοσοποιητικό έχει σχέση και με τις αλλεργίες?

Λένα απλά αγνοησέ τους, θυμάμαι για πέρσι αυτά που έλεγες :(:(:(

Γωγουλα μου ο τόνος σου μου φάνηκε υποτονικός... κριμα που δεν θα έρθετε αυριο...

Τα μπισκοτάκια δεν τα εκανα yet... λέω να τα κάνω πιο μετά με τον γιο μου μαζί! Θα βγάλουμε φωτος!!!!

επισης ερη ησυνταγη της μανιταροπιτας πρεπει να ειναι θεικη!!!!!

εχω κ μια αλλη να δεις, ειναι της μαγκυ και ειναι πολυ ευκολη γρηγορη και νοστιμη!!!

Λενάκι μου γλυκο, το site της Μαργαρίτας ειναι το αγαπημένο μου! Μου αρέσουν πάρα πολύ όλα αυτά που φτιάχνουν τα κορίτσια. Εγώ απλά έχω την μαγειρική χόμπυ μου.. και εκει ξεσπάω γενικώς..

Χθες γυρισα σπίτι, λυσούσα και ο αντρας μου με τα πεθερικά μου πήραν πακέτο το καλύτερο κεμπαπ του κόσμου και δεν πηραν για μένα.. :twisted::twisted::twisted::twisted:

Κρανιοεγκεφαλιώθηκα και μπήκα κουζίνα.. εφτιαξα, πίτσα, κοτόσουπα και σαν τηγανιτές πατάτες στον φούρνο.. Δεν εφαγα τίποτα τελικά αλλα ξεσπασα.

Μπορώ να σου πω ότι η συγκεκριμένη μανιταρόπιτα ειναι το πρώτο πιάτο που έφτιαξα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν 15 χρόνια. Την λατρέυουν όλοι, φίλοι, συνάδελφοι, νομίζω ότι δεν υπάρχει κανείς που να κάνει παρέα μαζι μου και να μην την έχει φάει...

Παιδιά!!!!! Ο αντρας μου ειναι ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!!! Ελπίζω να μην μου πάθει τίποτα...

Τι να κάνω πως να τον στηρίξω????

Εγώ έχω μια θολούρα ειναι η αλήθεια αφού ειμαστε στο ζενιθ για να φυγουμε....

Δεν ειναι τίποτα η αιμοραγιά απο την μυτη.. αν και απο οτι γνωρίζω τα αγορια στα 12-17 το εμφανίζουν πολύ συχνά!

Οχι αντιβιώσεις για απλές ιώσεις...

Μαγειρεύω... μοσχαράκι κοκκινιστό, μανιτάρια σιτάκε στον φούρνο και αργότερα θα κάνω πουρε...

Περιμένω να έρθει ο αντρας μου να του βάλω κοτόσουπα απο χθες να στανιάρει και να τον βάλω για ύπνο... Ο μικρός ειναι στην πεθερά μου...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!!!!

Λένα ο μπαμπάς μου την 1η φορά που με είδε να βάζω ορό στον Μιχάλη τρελάθηκε, ήθελε να τον πάρει και να φύγει. Μου λέει είναι δυνατόν να τυραννάς έτσι το παιδί σου????? :o:o:o

Εμένα ο δικός μου, οταν με είδε μου είπε " Και μας η μανα μας έτσι μας έκανε, μας έβαζε φυσιολογικό ορο να μας φυγουν τα καρκάδια" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα μπορει αυριο να ειναι μια χαρα!

η Μ-Ι παει καλυτερα!

απο τις 6 δεν εχει ξανακανει πυρετο!

θα δουμε πως θα κυλισει η μερα!

ειναι κακοκεφη και δεν τρωει...

εφαγε λιγα μακαρονακια και αυτα με πολυ κυνηγι!

της ειχα φτιαξει χηλοπιτες αλλα δεν τις ηθελε, ουτε πατατες φουρνου!

αααα και 2 μερες πινει μονο 150 μλ γαλα!

ο ανηψιος εκλαιγε 1,5 ωρα ..δεν σταματουσε με τιποτα!

μας πηρε τα αυτια!

Λενα δεν τους πιανεις πουθενα!

η μανα μου στην αρχη που πρωτο θηλαζα μου ελεγε δωσε ξενο να το πιασει

μετα ελεγε....τικαλα που δεν δινεις ξενο...μεγαλωνει σωστα

αν ετρωγα κανα σουβλακι η πιτσα ...ελεγε...μμμμ τωρα θα φαει και το παιδι σουβλακι....

αν ετρωγα σουπα... θα γινοταν το γαλα νερουλο και δεν θα επιανε το παιδι....

επησις κι εγω την εχω κανη να δωσει 4 μλ ντεπον αντι 7,5 γιατι τα 7,5 της φαινονυαι πολλα!

χαχαχαχαχαχαχα ερη!!!!!

αχ μη στεναχωριεστε!! θα ξεκινησετε μια καινουρια ζωη και ολα θα πανε καλα!!

λιγο στην αρχη θα ζοριστειτε μεχρι να προσαρμοστειετε αλλα ολα θα πανε καλα!!

μην αγχωνεστε, ξερετε ποσο θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας?????

νατασα δεν ξερω αν εχει σχεση η οχι να πω την αληθεια δε σκεφτικα να ρωτισω

οταν την παρω τηλεφωνο θα τη ρωτισω

Αλαλ δ ενομιζω

βασικα μου ειπε πως παντα ειναι 2-3 παιδια σε μια ταξη παιδικου που αρρωσταινει συνεχεια σοβαρα..τα υπολοιπα την περνανε ελαφρα..ο Χ ανικει στα 2-3..

να φανταστεις δεν ξερω πως αρρωστησε σπιτι ειναι ολη μερα σχεδων σε καραντινα, κανει βολτες σε παρκα μεσα στο καροτσι κλπ κλπ.

Τεσπα

Βικυ ασε..εμενα να δεις τι με λεγανε..ακουγε η μανα μου τη γειτονισσ απου θηλασε 40 μερες και με επρηζε..

Ερη τι να σου πω..εγω σηγα μη μαγειρευα..θα ετρωγα απο του αντρα μου

πυρετο και βηχα....

κανουμε αεριλιν

μας ειπε η παιδιατρος αν δεν πεσει μετα το 3ο 24ωρο να ξεκινησουμε αμοξιλ..αλλα παει καλα!]γιατι δεν ξεραμε αν και η αμοξιλ θα της εκανε αλλεργια

ερη και εγω το ιδιο με τη χρυσα θα εκανα..

Φτιάχνω τα δωράκια :x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Φοράω και κάτι κέρατα ταρανδου :shock::lol::lol::lol: Που αρπαξε ο μικρος μου χθες απο τα jumbo...

Αχ τι θα κάνω με τον αντρα μου... ερχεται απο στιγμή σε στιγμή...

Πηγε να πουλήσει το μηχανάκι... :(

Καλέ δεν τους πρόλαβα χθες με τα σουβλάκια... Οταν ηρθα ειχαν φάει ήδη... :evil::evil::evil::evil:

Τους ειπα, "για μενα γιατι δεν πηρατε, επειδή ειμαι 75 κιλα ζωο? "

- "οχι" μου λένε "αλλα θα ηταν κρυααα"

-"δεν πειράζει εγώ θα τα ζεσταινααα"" :evil::evil::evil::evil::evil:

Χρύσα μήπως να του τονώσεις το ανοσοοποιητικό! με βιταμίνες ή ακόμη ακόμη γιατί δεν πας σε ομοιοπαθητικό? αυτοί έχουν σκευάσματα που τονώνουν τον οργανισμό!!! βέβαια δεν ξέρω αν είναι για αυτή την ηλικία!!!! :-?

Περαστικά....

Συμπεθέρα Έρη γιατί αγχώνεται τόσο πολύ αφού πάει σε γνώριμα μέρη και με έτοιμη δουλειά, δεν πάει για να ψάξει δουλειά!!!! μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ή η μαμά σου ή η πεθερά σου (δεν θυμάμαι): πώς θα τον αφήσεις μόνο του σε ξένη χώρα!!!! μα είναι δυνατόν? πόσο χρονών είναι? 10?!!!

μήπως αγχώνεται γιατί τον αγχώνουν οι γύρω του?!

και εγώ θα έτρωγα από το κεμπάπ του!!!

κάτι τέτοια κάνουν και τα δικά μου πεθερικά: σκέφτονατι ΜΟΝΟ τον εαυτό τους και τον γιος του!!!!

κάθε μέρα ερχόντουσταν με μια πάστα για τον πεθερό και σε μένα δεν έδιναν τίποτα!!! :evil::evil: κάθε μέρα.....και μια μέρα αγόρασαν και για τον άντρα μου και έτσι έδωσαν και σε μένα, αλλά το πώς το είπαν? "υπάρχει και για σένα, θέλεις?" :evil::evil::evil: , να μην πω καμμιά κουβέντα, είπα αργότερα και άρχισα να καθαρίζω τα κουφώματα ενώ αυτοί έτρωγαν!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

πήγα και πήρα δώρο στον άντρα μου: μια δωροεπιταγή για μασάζ σώματος και προσώπου και ποδιών (ρεφλεξολογία!!!) και μπερδεύτηκα με τους δρόμους!!!! τελικά τα κατάφερα να γυρίσω πίσω πριν τον άντρα μου!!!! ευτυχώς η μικρή δεν μιλάει πολύ για να το μαρτυρήσει!!!! :roll::P:P:P:lol::lol::lol:

πάω να πάρω τον Λουκάκο μου!!!!

Ξέχασα να σας πω ότι βρέχει και έχει 5 βαθμούς και αύριο 6!!!! καταλαβαίνετε πού πήγαν τα χιόνια!! :( , από βδομάδα πάλι!!! :)

α επίσης μίλησα χθες με την Αθηνά, για λίγο όμως στο κινητό επειδή ήταν έξω, και μου είπε ότι ξενυχτά με την μικρή και έχει λίγο πόνο στο στήθος!!!, της είπα να φροντίσει να κοιμάται τα πρωινά, αφού είνι μόνη στο σπίτι.....η μαμά της έφυγε και η ίδια φεύγει τέλη Δεκ για Ελλάδα και γυρίζει μέσα Γενάρη!!! :)

ξερω οτι η ομοιοπαθητικη κανει κ απο 0 μηνων.. αλλα δεν εχω ασχοληθει γενικοτερα..

αχ κοριτσια σκεφτομαι τι δωρο να παρω στον τολη....

σκεφτομαι να του παρω ενα ναβιγκειτορ για το αμαξι..

αυτο για την πρωτοχρονια για τα χριστουγεννα κανενα ρουχο??

για πειτε καμια ιδεα

εσεις τι θα παρετε στους αντρες σας?

Α ρε Ερη πολ γελασα...φορας τα κερατα...75 κιλα ζωο...δηλαδη εισαι ταρανδος;;;;;

ναι ναι

πήγα και πήρα δώρο στον άντρα μου: μια δωροεπιταγή για μασάζ σώματος και προσώπου και ποδιών (ρεφλεξολογία!!!)

Τελειο δώρο συμπεθέρα!!!!

Εγω παλη του αντρα μου δεν θε του παρω τιποτα

Εγω ειμαι το δωρο του...θα του κανω και ενα καλοκαιρικο δωρακι το νινι...φτανει

Εχει και γεννεθλεια στις 16..το δωρο του θα ειναι ο χτυπος της καρδιας του νεου μας μωρου!!!

Πλακα κανω!!!

Ρε παιδια εμεις δεν παιρνουμε ο ενας στον αλλον δωρα σε γιορτες..

ο Οδυσσεας μου παινρει λουλουδια στην επετιο μας και στα γεννεθλεια μου...αλλα παιρνουμε δωρα σε ασχετες φασεις...πχ θα δει κατο ο Οδυσσεας που του αρεσει και θα το παρει και ας μην ειναι γιορτι...το ιδιο και εγω κανω παντα

κ εμεις παιρνουμε δωρακια ετσι οπως λες χρυσα

σε ασχετες φασεις

αλλα κ χριστουγεννα πρωτοχρονια

ενα χριστουγεννα

ενα πρωτοχρονια

ενα στα γενεθλια μου

ενα στη γιορτη μου

ενα στα γενεθλια του μικρου (γιατι ειναι οτι ωραιοτερο του χαρισα λεει :lol: )

ενα στην επετειο γνωριμιας

ενα στην επετειο γαμου

συν τα εξτρα δωρακια!!

καλα μη φανταστειτε οτι ολα αυτα ειναι μεγαλης αξιας!!!

τελικα παιρνω πολλα δωρα ε?? :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...