Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Πάνω στην ώρα μπήκα πάλι ε??? Είχα πρόβλημα με το ιντερνετ και τελικά έφταιγαν τα καλώδια στο σπίτι.

Παναγιώτα μου ήρθε η ώρα????? Κοντοζυγώνει??? ΠΩ πωωωω.....Περνάει ο καιρός.

Νατάσα μου εσύ περίμενε στις 42 βδομάδες.. :lol::lol:

Κορίτσια μου έχω ξε....λιαστεί. Έχω μια γαστρεντερίτιδα από την Κυριακή το βράδυ. Μιλάμε τα χω δει όλα. Πονόκοιλος να διπλώνομαι στον πόνο και δεν μπορώ να πάρω και τίποτα γμτ!!! Μ'αρέσει που δε θέλω να κάνω και επισκληρίδιο. Εδώ στον πονόκοιλο και γονάτισα. Θέλω να το παίξω και ήρωας τρομάρα μου.

Ο μικρός με χαιδέυει και με φιλάει στο μέτωπο για να περάσει. Το τρυφερό μου το παιδάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαράκι μου περαστικά σου! Και ο δικός σου καιρός περνάει! Χάζευα το τικεράκι σου!

Αφροδίτη μου, τωρ αη μανα μου μου βάζει ιδέες.. μου λεει που θα παει μονος του ο Β στην ξένη χωρα, σε ξένο σπίτι.. Και μου λέει αν ειναι να φυγω και εγώ το συντομότερο, να αφησουμε το παιδι εδω.. :o:( , να τακτοποιηθούμε με σπίτι, επιπλα και τέτοια και να έρθει μετά η μαμα μου ή η πεθερά μου με το παιδι...

Αλλα μάλλον δεν παιζει αυτο σενάριο.. θα τρελαθω΄χωρίς τον Κώστα

Καλημέρα, τι κάνετε?

σήμερα έχω άδεια και από το πρωϊ ξεπατώθηκα στις δουλειές, ετοίμασα και τα πράγματα και περιμένω να σχολάσει ο Η και να φύγουμε. Ελπίζω να μην γυρίσουμε μόνο όλοι άρρωστοι με τέτοιο κρύο

Αναστασία είπα χλωμό το βλέπω για καφεδάκι γιατί ΣΚ θα λείπουμε και από βδομάδα θα ξεκινάνε οι υποχρεώσεις με νονούς και βαπτιστήρια

Νατάσα-Αναστασία καλό καφέ:D:D:D

Παναγιώτα σε βλέπω να γεννάς εντός των επόμενων ημερών, όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου και με ένα πόνο:D:D:D :D:D

Έρη μην στεναχωρίεσαι, εντάξυ ξέρω ότι είναι δύσκολο τέτοιες μέρες να μην είσαι με το έτερον ήμισυ αλλά σκέψου ότι θα είναι για καλό. Πότε θα ανέβεις στους γονείς σου?

Σισσιώ που δουλέυεις?????? Μήπως ξέρεις τίποτα και για τον "Θησέα" που έχουμε να πέρνουμε πολλά?????? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Εμένα δεν μου αρέσουν οι Barbie δεν είχα ούτε 1 σαν παιδί και ελπίζω να μην αρέσουν και στην Έλενα :?:?:?:?:?

Πάω να κάνω μπάνιο και θα επνανέλθω

Κορίτσια σας παρακολουθώ στα κλεφτα. Πνίγομαι σήμερα και ήθελα τόσο πολύ να σχολιάσω ρε γμτ!!

Παναγιώτα μου υπέροχα νέα! Έρχεται σιγά σιγά το νέο μέλος!

Νατάσα τα λεφτά πολλά αλλά δυστυχώς όχι δικά μας... :evil:

Πάντως τα 11,5 εκ. € είναι μικροποσό σε σχέση με άλλα που έχω δώσει. :lol::lol::lol:

Έρη συνταγή θέλω για μανιταρόπιτα!

Θέλω να πάω σήμερα στο σ/μ να πάρω τα υλικά, γιατί το Σάββατο το πρωί έχω να πάω σε ένα πάρτυ και δε θα προλάβω!!! :-p:-p:-p

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω :((:((:((:((:((:((

Καλημερα!!!

Θα σχολιασω μονο το νεο της Παναγιωτας ..με το καλο ρε συ..αντε..πολυ χαρηκα

Εμεις χαλια

ο μικρος ολη νυχτ απηρετο 39-39,5 που δεν επεφτε με τιποτα...

Σημερα πηρα την παιδιατρο και μου ειπε φερτον δεν μπορω να κανω διαγνωση απο το τηλεφωνο..

τον ακουσε εχει πυον στο λαιμο και κοκκινα και τα δυο αυτια και μηξες

δωσαμε ουρα για καλλιεργεια- ετυχως κατουρισε αμεσως- και επιχρισμα λαιμου θα βγουν οι εξετασεις το απογευμα για το αν και ποια αντιβιωση θα παρει.

Ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα με επιασε και ταχυπαλμια σε καποια φαση που ο καημενος ο Οδυσσεας δεν ηξερε τι να κανει και ποιον να πρωτοπαριγορισει

Χρύσα περαστικά σας! :(

Παλιοίωση θα είναι, θα περάσει...

Παναγιώτα είχα 2 εκ διαστολή (ενώ το απόγευμα που με είχε δει ο γιατρός δεν είχα τίποτα) και χωρίς καθόλου αίμα και σε 4 ώρες γέννησα #:-s

Xρυσα περαστικα σας!

να γινεται γρηγορα καλα!

φιλια στο Χ.

εχω απιστευτα νευρα!

εχω τον μικρο ανηψιο μου σημερα εδω!(4 ετων)

ξαφνικα ξεκλειδωσε την πορτα και βγηκε εξω να παει σπιτι του...τον φωναζα στη σκαλα και με εγραφε...!

φωναζα αλλα τιποτα αυτος!

κλειδωσα την Μ-Ι σπιτι και ανεβηκα να τον φερω(3ο ορ.)ειχε ανοιξει την τηλεοραση κα με γραφε κανονικα!

μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!

τον βουτηξα και τον κατεβασα κατω!

τωρα κλαιει!

εχω τοσα νευρα που ειναι σα να μην τον ακουω!

και κλαιει και ασχημα!

Χρυσα μου περαστικα σας κουκλα μου!!!! :x:x:x

Μαρια Ιωαννα μου με το καλο να ερθει αν ειναι να ερθει!!!!

Ηρθε ο μικρος μου.Σας αφηνω.

Κοριτσάκια καλημέρα....Σήμερα μας πλάκωσε το πάπλωμα και αργήσαμε να ξυπνήσουμε...10.30 παρακαλώ και οι τρεις μας....Ο Γιώργος είχε ρεπό, αλλά εγώ πετάχτηκα και λέω στο Γιώργο "Πάει, δε θα προλάβουμε να πάμε για καναπέ..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά πήγαμε παραγγείλαμε έναν πολύ σούπερ μοντέρνο καναπέ κρεβάτι από τα Εντός...Από 600 τον πήραμε 300....Δώρο της λατρεμένης μου πεθερούλας.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Το Ιωαννάκι καλά...

Γράφετε πολλά..Δε σας προλαβαίνω κι έχω και πολλή δουλειά....

Παναγιώτα μου άντε με το καλό μάτια μου....Εγώ είχα πάει στις 39 εβδομάδες στο γιατρό, μου είχε πει ότι έχω διαστολή 2 και τελικά μπήκα μετά από 4 μέρες με πρόκληση και γέννησα και πάλι πάλευα 9 ώρες... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ερη μου όλα να σας πάνε τέλεια......

Χρύσα και Βίκυ περαστικά στα μικρούλια σας....

Οι υπόλοιπες τα φιλιά μου.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερη μου γιατί το λες αυτό;;;;Επειδή δεν με έπιασε λογοδιάρροια σήμερα;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ...Δεν είμαι πεσμένη...Απλώς έχω πολλή δουλειά και η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο κουρασμένη παρά τις τόσες ώρες ύπνου.... :roll::roll::roll:

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!

ερη μου μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου, ολα για το καλυτερο της οικογενειας σας γινονται!! θα εισαστε μετα απο λιγες μερες κ παλι ολοι μαζι!!!

αχ πολυ ζηλευω που φευγετε!!

για το διαβατηριο ξερω οτι πρεπει να ειναι και οι δυο γονεις εκει, εκτος αν εχει αλλαξει κατι προσφατα..

και μην ανησυχεις, ετσι κ αλλιως με ψηφιακη μμηχανη της βγαζουν, θα κανει 3-4 κλικ και θα τον πετυχει!!

αντε παναγιωτα ερχεται η ωρα!!!!! εμενα οταν με ειχε δει ο γιατρος και ειχα 2 διαστολη γεννησα μετα απο 3 ωρες!!! :lol::lol::lol: αντε αντε σουρχεται!!!!!!!!!!!

αφροδιτη :lol::lol::lol::lol::lol: με πεθανες με τις κουκλες και τον μικρο που κοβει τη χαρτοπετσετα!!!!

αχ κοριτσια αφηστε τα κ ο αντρας μου ειναι 2 μηνες απληρωτος...

εγω παλι πηγα σημερα στο τζαμπο να αγορασω δωρα για τα παιδια μου.. τους πηρα απο ενα μικρο βιβλιαρακι με μια χριστουγεννιατικη ιστορια και ενα μεγαλο στολιδι.. αγιοβασιλακια χιονανθρωπακια κλπ καλα δεν ειναι??

επισης ουτε εμενα μαρεσαν οι μπαρμπι!! επαιζα με αυτοκινητακια κ τρανσφορμερς!!!!

αχ ο μικρος ειναι πολυ πολυ καλυτερα!!!! δε βηχει σχεδον καθολου και γενικα ειναι πολυ ζουζουνακι οπως παντα!!!!! αλλα βενι δεν ξερω αν θα ερθουμε... φοβαμαι μην κολλησουμε κανενα.. θα ρωτησω κ την παιδιατρο κ θα δουμε!!! αλλα θελω πολυ!!!!

καλε νατασα αναστασια θελω κ εγω καφε!!!! ουα!!!!!

νατασουλα να περασετε σουπερ!!!! βγαλε πολλες φωτο να δω πως ειναι αυτη η τρανη ονειρουπολη!!!

ελα ρε χρυσα... περαστικα σας κοριτσι μου!!! αχ τι να πω, τι ταλαιπωρια το μαναρι μου... η παιδιατρος τι σου ειπε, ιωση ειναι ε??

επισης ερη ησυνταγη της μανιταροπιτας πρεπει να ειναι θεικη!!!!!

εχω κ μια αλλη να δεις, ειναι της μαγκυ και ειναι πολυ ευκολη γρηγορη και νοστιμη!!!

θα τη δοκιμσω κ αυτη κ θα σου πω! αλλα φαινεται παρα πολυ καλη!!

εμεις εχουμε τρελα με τα μανιταρια!

ρεσυ ειχα παρει μια μερα φρεσκα μανιταρια, τα καθαρισα, τα επλυνα, τα στραγγιξα και τα φυλαξα στην καταψυξη... οταν τα μαγειρεψα ρεσυ δε μαρεσαν καθολου!!! μηπως εκανα κατι λαθος στην ολη διαδικασια?? πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο εννοω?

Λενακι δεν ξερουμε αν ειναι ιωση η τι θα ξερω αργα το απογευμα και θα μιλισουμε με την παιδιατρο

δωσαμε ουρα για καλλιεργεια για να αποκλεισουμε ουρολημοξη και επιχρησμα λαιμου για να δουμε αν το κοκκινο ειναι ιωγενης η μικροβιακης προελευσης και αναλογα με τα αποτελεσματα θα δουμε και τι αγωγι θα παρει

Για την ωρα ειναι με σουπες- δεν εφαγε ουτε τη σιμιγδαλοκρεμα που τρελενετε - και πολλα υγρα χαμομιλακι νερο φυσιολογικο ορο- δεν εχει πολλες μηξες!!!

Ως εκ τουτου Βενη καταλαβαινεις πως δεν θα ερθουμε στο παρτι σας..οσο και να το ηθελα

Γωγω και εμενα μου κακοφανικε που εγραψες τοσα λιγα!!!!

Περαστικά βρε Χρύσα πολύ ταλαιπωρείται φέτος το πουλάκι μου :cry:

Το επίχρισμα λαιμού πως το πέρνουν?

Λένα θα βγάλω οπωσδήποτε φωτό και θα σας δείξω από βδομάδα

Και ο Τόλης απλήρωτος? αμάν βρε παιδί μου

Θα πάτε Αλεξανδρούπολη?

Κοριτσάρες μου, μπήκα να πω ένα γρήγορο γεια και ξαναφεύγω.

Τρέχω λίγο σήμερα και σας παρακολουθώ όσο μπορώ!

Πήγα για τις εξετάσεις το πρωί, εκείνο το γνωστό κατεβατό, ζαλίστηκα κιόλας, παραλίγο να ταβλιαστώ... :oops::oops::oops: Ευτυχώς η μικροβιολόγος είναι οικογενειακή μας φίλη! :lol:

Θα επανέλθω αργότερα!

Καλορίζικο το τρενάκι, σας φιλώ όλες! :D

Συμπεθερούλα μου, στο ΜΗΤΕΡΑ να γεννήσεις, όχι γιατί το γουστάρω, αλλά γιατί εμένα με βολεύει να σε επισκεφθώ! :lol: Αστεία-αστεία, αν τα καταφέρω και δέχεσαι επισκέψεις, πολύ θα χαρώ! :D

Το επιχρισαμα το παιρνουν με τα ξυλακια που πατανε τη γλωσσα..

με το ενα ξυπακι πατανε τη γλωσσα και με ενα αλλο ιδιο αλλα πιο λεπτο ξυνουν λιγο το λαιμουδακι για να παρουν δειγμα στο οποιο κανουν καλλιεργεια.

Αυτο θα δειξει εαν εινα μικροβιο- οποτε και θα παρει αντιβιωση, η ιος οποτε και δεν θα παρει απολυτως τιποτα παρα μονο αντιπυρετικο- αντιφλεγμονοδες

Ειχε πηρετο 38,5 παλη, τον εκανε χλιαρο ντουζακι η πεθερα με ξυδονερο και τωρα κοιμαται...

νομιζω πως με κολλισε....εχω πονοκεφαλο αρκετο!!!

νατασουλα το επιχρισμα λαιμου το παιρνουν με ενα μαρκουτσι που το βαζουν μεσα στο λαιμο, οχι πολυ βαθια μη φανταστεις, αλλα αρκετα για να ουρλιαξουν!!

οχι δε θα παμε.. αν πηγαιναμε δε θα επαιρνα το μικρο μαζι και δε μπορω να τον αφησω στη μανα μου

οχι απο αποψη υγειας, ειναι πολυ πολυ καλυτερα, αλλα δε μπορω να τη βασιστω ουτε αυτη ουτε τον πατερα μου οτι θα του κανουν τις εισπνοες και θα του δωσουν την αντιβιωση. εδω με βλεπουν να του τα δινω και μονο που δε με δερνουν!!

δε μπορω να τους καταλαβω, αν αρρωστησει κ δεν του δινω φαρμακο με λενε αναισθητη, αν του δινω παλι αναισθητη με λενε!! :evil::evil:

σημερα ανοιξε η μυτη μιας μαθητριας μου... καλα ποσο αιμα μπορει να ετρεχε!!!!!! επαθα πλακα!!

παλι καλα δεν εχασα την ψυχραιμια μου και δεν τρομεξε η μικρη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...