Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

eri mou mhn stenaxoriese gia thn prwtoxrwnia ....exw pola xronia na kanw protoxronia me ton antra mou .

exei bardia panta ekeinh thn mera h tha eleipe taksidi ....

perisi ekana stous gitones mou ,ebala thn endoepikinonia kai piaga dipla ,mia xara htan .

fetos an theleis ela apo edw egw palu monh tha einai .

kalhmera koritsia .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σου λέω οτι έχω ήδη στείλει 11,5 εκ. € σε διάφορα νοσοκομεία πανελλαδικώς (σ.σ. τα περισσότερα στην Πάτρα. Γιατί άραγε;;;)

xaxaxaxa καλέ στείλε και σε μας κανένα εκ.!!!!!....στην Πάτρα για ευνόητους λόγους!!! :lol:

Καλημέρα Αφρο,.....

συμπεθέρα έτσι είναι όπως τα λέει η Αφρο, μια πρωτοχρονιά είναι σιγά....!!! μετά θα πας και εσύ με τον γαμπρούλη μου (αχ θα ξενιτευτεί το παληκάρι μου!!!) και μην ξεχνάς θα έχεις και εμάς μαζί σου!!!! όπου και να πας!!!! ;;):roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Εμείς όταν βγάλαμε διαβατήριο στα παιδιά, στο μπουμπούκι πήγε μόνο ο άντρας μου με την κοπέλα και εγώ υπέγραψα το χαρτί, όταν πήγαμε να το πάρουμε, πήγαμε μαζί γιατί ανανεώθηκε και του Λουκά!!!.....και βρε κορίτσια την ίδια στιγμή, που γράφανε τα στοιχεία το διαβατήριο ήταν έτοιμο, αλλά μας είπαν σε μία εβδομάδα!!! :o:o:o:o:o:o:o

Εύη μου δύσκολες καταστάσεις, περαστικά στην μεγάλη σου, κρίμα να είναι μακρυά είμαι σίγουρη ότι δεν της αρέσει..... :x

Φουλινάκι, θυμάμαι όταν ήμουν 17 ετών και φυσούσε πολύ δυνατά, με πήρε ο αέρας και αυτό είναι αλήθεια!!!!

Και γω αυτό ακριβώς εννοούσα για τη σκάλα!

Αλλά όπως λέει και ο 'μάρτυρας' τη δικιά μου φοβάμαι και εγώ να την κατέβω χαλαρά. Είναι ξύλινη ,γυριστή, απότομη και έχει σύνολο 18 σκαλοπάτια...

χαχαχα, όταν ψαχναμε για σπίτι, μεταξύ άλλων που κοιτούσαμε να έχει, εγώ κοιτούσα τι είδους σκάλα έχει, αν είχε σκάλα που σε κάθε σκαλοπάτι έχει και κενό, το καλύτερο σπίτι να ήταν δεν θα το παίρναμε!!! έχω υψοφοβία.......!!!! :roll::roll::roll:

xaxaxaxa kai egw exw ipsofobia ....katalipo twn fobwn ths manas mou :evil:

giauto kai den thelw na bgazw tous fobous mou ston mikro .

tou ebala twra ena zeugari papoutsakia pou exoume ,aforeta entelos ,no21 na dw an tou kanei (an exei megalitero kaloupi) ....to skato exei tosh agaph sta papoutsia tou pou den mou paraponiete kai egw sto na pataw kai na blepw pou einai ta daxtilakia den einai kalh :?

kapou sto 21-22 foraei alla analoga to papoutsi .....

ton rotisa an perpataei kala me ta papoutsakia kai apantise nai ....tha diksei :roll:

Καλημερα ομορφες!!!!

Πω πω διαβαζα διαβαζα και αχταρμα τα εκανα!!!!

Μου εμεινε το θεμα με τη σκαλα και ο Γκελντής (και εγω δεν τον χωνευω). :lol::lol::lol::lol:

Ερη μου ολα θα γινουν.Προεχει να ταχτοποιησετε τα χαρτια σας, να φυγει ο αντρας σου και μετα εσυ να φτιαξεις σιγα σιγα τα πράγματα.Θα ερθουν οι δικοι σου να σε βοηθησουν;;;;

Αναστασια ιδια περιπτωση βρε.Πεθερα Αννα και μαμα Ελενη. Ο προφεσσορ λεει οτι αν κανουμε ποτε κοριτσι (καλα ναι!!!Εδω γελαμε) να το πουμε Ελεαννα!!!!

Τα νεα μου τωρα.

Χθες επεσε και χερι απο κατω. :? Και εχω 2 εκ. διαστολη!!!!Ωωωωωωωωωω!!!

Επισης το μωρο εχει εμπεδωθει.

Αν ημουν 38 εβδομαδες + ειμαι σιγουρη οτι θα μου ελεγε να παω στο νοσοκομειο για γεννα.

την αλλη φορα με 1εκ διαστολη ειχα παει και με κρατησε αλλα ημουν 40 εβδομαδων.

τη Δευτερα θα παω για ενα ντοπλερ να δω και τον πλακουντα και την αλλη Πεμπτη θα με ξαναδει.

Οποτε απο μερα σε μερα ειμαι κοριτσια!!!!!!!

Σας αφηνω για την ωρα.Τα λεμε σε λιγακι .Φιλακια

ax agapousa polu polu tis barbie moy allapio polu thn bibibo mou :ymdaydream:

akoma uparxoun sto patriko mou .ta malia tous apo ta lousimata einai san kamena ksantha alla einai oles tous kala .apolies eixa mono 2 ,mia pou mou espase filh mou to laimo :evil: kai mia pou ths ekopsa ligo ta malia giati eixan mperdeutei toso pou de xtenizotan .

ax twra pia apofeugw ton diadromo me tis koukles ....eimai ikanh na agorasw :D

kai pote ma pote den tha mpei sto spiti mou kamia tous :((:((:((:(( mono o ben ten tha mpei :((:((:((:((nai den to exw kseperasei akoma

Και εχω 2 εκ. διαστολη!!!!Ωωωωωωωωωω!!!

Παναγιώταααααα εεεεεερχεται!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-bd:-bd

να ξέρεις όμως ότι στην 2η εγκυμοσύνη το 2εκ. μπορεί να διαρκέσει και εβδομάδες!!!! έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου!!!! άρα μην το δένεις ότι από μέρα σε μέρα.....!!!

ax twra pia apofeugw ton diadromo me tis koukles ....eimai ikanh na agorasw :D

kai pote ma pote den tha mpei sto spiti mou kamia tous :((:(( :((:(( mono o ben ten tha mpei :((:(( :((:(( nai den to exw kseperasei akoma

χαχαχαχαχαχαχα....μην κάνεις έτσι!!! να εύχεσαι να είναι γερό μωράκι.....και....κάνε και 3ο!!!! :roll::roll::roll::roll:

erH den kanei πυρετο καθε 3 ωρα αλλα καθε 6ωρο!

εχει βηχα!

δεν βλεπω να ερχομαστε το σαββατο....συγνωη αλλα θα ειναι στην αναρωση και δεν θελουμε να σας κολλησουμε!

αλλα επιφυλλασομαστε απο εβδομαδα να σας κανουμε επισκεψη....χρωσταμε κια στην ΑΑφροδιτη επισκεψη!

αλλα να λειπουν οι ανρες σας!

γιατι σιγουρα θα μας μισησουν!

Παναγιωτα δηλ μπορει και να γεννησεις στο τρενακι?

να μας στειλει μηνυμα!

μμμ θα πας και για 3ο?

πας για τη κορη/?

και η αδελφη αλλα εκανε 3 αγορια....αν δεν χωριζε νομιζω θα εκανε και 4ο!

γι αυτο και εχει αδυναμια στην κορη μου!

Συμπεθερα τα φιλια μου στον γαμπρο!!!!!

φιλια σε ολες!

παω να μαγειρεψω!

θα φτιαξω και μηλοπιτα....αφου κλεψω 2 μηλα απο τη μαμμα!!!!!!!!!!!!

εγω ειχα μονο 1 μπαρμπι σαν παιδι.....δεν θεωρουσε η μαμα μου παραιτητατα παιχνιδι ωστε να μου αγορασει....αχ το παραπονο μου!

αλλα ως τωρα η μικρη εχει 2 και τον καθρεφτη της μπαρμπι και ο αγιος βασιλης θα της βερει το μικροφονο της και το αεροπλανο της!

βγαζω το αχτι μου.....καθομαι και τις χτενιζω....Αφροδιτη ελα να παιξουμε....!

σημ. και στη βαφτηστηρα μπνο μπαρμπι περνω.....απο λαμπαδα μεχρι παιχνιδι και ρουχα!

Πάω να πάρω δώρο στον άντρα μου!!!

Αφρο καλά σου λέει η Βίκυ....τι άλλο πια θέλεις να σου κάνει το παιδί για να καταλάβεις ότι θέλει Δ Ε Ν Τ Ρ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα καλημερα

τι κανετε???? εμεις μονοι μας με τον σπυρο και προβλεπω οτι μπορει κι εμεις να περασουμε μονοι μας την πρωτοχρονια :roll::roll::roll:

ο μικρος ειναι μεσα στο δωματιο ακουει παιδικα,παιζει με ενα βιβλιο και τραγουδαει ιαιαοοοοοοοοοοοο

Καλημέρα!!!

Τί κρύο είναι αυτό σήμερα;;;

Βγήκαμε πριν λίγο με την Ειρήνη στο φούρνο και παγώσαμε. Επιτέλους χειμώνας. Μπαίνεις μέσα στο σπίτι και μυρίζεις τη ζέστη! Περιμένω και την τσαχπινομάνα για καφέ. Ωραία θα περάσουμε!!!!

Παναγιώτα μου 2 εκ!!!!!!! Τέλεια!!!!!! Έχει εμπεδωθεί κιόλας! Σε βλέπω να με τρως...

Εγώ ακόμη δε νιώθω τίποτα. Έχω μπροστά μου. Από διαστολή κλπ δεν ξέρω γιατί χεράκι δεν έπαιξε. Σε 2 εβδομάδες αν δεν έχω γεννήσει ότε θα με δει. Να σε ρωτήσω ντόπλερ κάνεις έξω; Δεν κάνεις κάθε φορά με τον γιατρό; Τα αμνιακά πως τα βρήκε;; Το βάρος του γαμπρού;;;;;

Βένι εμείς θα έρθουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων! Θα σε τηλ να μου πεις λεπτομέρειες!

Σισσιώ πολλά λεφτά ρε συ...

Στείλε κανένα έμβασμα κατά δω!!! :lol::lol::lol:

Έρη σκέψου οτι είναι για καλό ρε συ! Θα περάσετε μετά άπειρες μέρες μαζί! Άντε μην πέφτεις...

Όλα για καλό είναι!

Μαρια,Argi, Aφροδίτη, Αναστασία καλημέρα!!

βαλε του ενα μικρο στο δωματθο του!

φερε τον εδω που εχουμε δεντρο!

και να μεινει εδω δεν αμς ενοχλει τοσοσ ησυχος που ειναι!

τωρα πως θα τον παρετε πισω δεν ξερω!

συμπεθερα δεν σας απαταμε αλλα ειστε μακρια...

συμπεθέρα έτσι είναι όπως τα λέει η Αφρο, μια πρωτοχρονιά είναι σιγά....!!! μετά θα πας και εσύ με τον γαμπρούλη μου (αχ θα ξενιτευτεί το παληκάρι μου!!!) και μην ξεχνάς θα έχεις και εμάς μαζί σου!!!! όπου και να πας!!!! ;;):roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Αργυρώ μου αυτο ειναι το πιο σημαντικό! Δεν το ειχα σκεφτεί αλλα πόσο δίκιο έχεις! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες κορίτσια!

Συμπεθέρα μιλησες με την Αθηνά?

Παναγιώτα Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! έρχεταιιιιιιιιιι!!! Τι καταπληκτικά νέα! ελπίζω να ειμαι εδώ και να προλάβω να σας δω! :x

Βικυ δεν πειράζει βρε, σημασία έχει να γινει καλά το νινάκι. Εμεις θα τα πουμε σίγουρα με την Αφροδίτη όλοι μαζι!

Παναγιώτα μου 2 εκ!!!!!!! Τέλεια!!!!!! Έχει εμπεδωθεί κιόλας! Σε βλέπω να με τρως...

Εγώ ακόμη δε νιώθω τίποτα. Έχω μπροστά μου. Από διαστολή κλπ δεν ξέρω γιατί χεράκι δεν έπαιξε. Σε 2 εβδομάδες αν δεν έχω γεννήσει ότε θα με δει. Να σε ρωτήσω ντόπλερ κάνεις έξω; Δεν κάνεις κάθε φορά με τον γιατρό; Τα αμνιακά πως τα βρήκε;; Το βάρος του γαμπρού;;;;;

Αχ με αυτα και τα αλλα ξεχασα να σως πω για τα υγρα και το βαρος.

Τελικα το βαρος δεν ειναι τοσο μεγαλο.Ευτυχως 3200 μου τον εβγαλε χθες.Αλλα μου ειπε οτι εχει μεγαλο κεφαλι. :?

Τα υγρα οπως ητανε.Ευτυχως δεν χειροτερεψανε.

Νατασα μου ντοπλερ κανω εξω.Δεν κανει στο ιατρειο του αν και μου φαινεται οτι θα μπορουσε. :-?:-?:-?:-?

Αργυρουλα και εμενα συτο μου ειπε.Οτι θα μποσουσα να ειμαι ετσι πολλες μερες.Για αυτο θα κανω και ντοπλερ να δει τις ροες αιματος και την αλλη Πεμτη που πλεον θα ειμαι 38+ εβδομαδων θα μου πει πανω κατω για ποτε με βλεπει.Παντως μου ειπε πριν τα Χριστουγεννα.

Παντως απο την εξεταση εχω κατι κοκκινες βλενες.Πηρα και τη μαια και μου ειπε να το παρακολουθω.

Κοριτσια και εγω θελω κουκλες.Να τις λουζω ,να τις χτενιζω, να τις βαπτιζω και να τους ραβω φορεματακια!!!! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Βικυ για τριτο μονο αν ημασταν πολυ πλουσιοι με μεγαλοοοοοοοοο σπιτι και αν ειχα την ηλικια που εχουν οι συμπεθερες μου!!!!!

Παναγιώτα Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! έρχεταιιιιιιιιιι!!! Τι καταπληκτικά νέα! ελπίζω να ειμαι εδώ και να προλάβω να σας δω! :x

Ναι κοριτσακι μου.Εδω θα ειστε!!!!

Α μου ειπε οτι υπαρχει μια παρα πολυ μικρη πιθανοτητα να γεννησω στο ΡΕΑ(Ειναι μετοχος και εκει ο γιατρος).Ειναι χαμηλα στη Συγγρου διπλα στο Πλανηταριο.

Καλα να περασετε αυριο.Να το χαρει ο Κωστής!!!!Πω πω 2 ετων;;;Πως σου φαινεται;;;

panagiwta blepeis blenes ? xaxaxaxa egw otan eida se 2 meres gennisa !!!

ante me to kalo koritsaki mou .mhn mou peis oti tha kaneis to xatiri ths petheras na genniseis sto REA ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

telika malon ta papoutsakia tou kanoun kala ,mou efere na ta ksana balei :!:

emena me boleuei sto REA pantos gia na erthw na se dw :D

na dw kai tis portes tou =))=))=))=))=))

Α το ΡΕΑ ειναι απέναντι απο την δουλειά μου! Ειναι εντυπωσιακό, ολοκαίνουργιο!

Αχ πως να μου φανει βρε ΠΑναγιώτα μου... μεγάλωσε το αγοράκι μου!!! :x [smilie=binkybaby.gif]

=))=))=))=))=)) Βρε παλαβιαρα εκεινο ηταν το ΗΡΑ!!!!

Μπα σε καλο σου!!!!Πεθανα στα γελια. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βολευει πολυ καλυτερα γιατι απο ποσειδωνος μπαινεις Συγγρου και τσουπ στο δεξι σου χερι το βλεπεις.

Αλλα τωρα ξεκιναει.αν εγω γεννησω μεσα στο ΣΚ δεν θα το προλαβω.

Δε με νοιαζει ομως καθολου.Να πανε ολα καλα με ενδιαφερει.

Αυτοματες πορτες εχει και το Μητερα.Αμεεεεεε.Τι με περασες;;;Παρακατιανη;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

REA-HRA kai oi duo theotites mperdeutika :lol::lol::lol::lol::lol:

allatha eixe plaka :lol::lol::lol::lol::lol:

o mikros trigirnaei mono me thn pana kai ta papoutsia !!!!aman me to kilima tou !!!

tou agorasa xthes kenourgies kaltes kai den me afinei na tis balw sta aplita paizei mazi tous !!! :shock:

trelo kolima mekaltses kai papoutsia !!!!!

Μιλάμε ζω μια καταπληκτική περιπέτεια.. που να σας τα λεω.. χαχα, στην τσίτα ειμαι απο χθες!!!

Δεν εκλεισα και ματι.. Πήγε ο Βαγγ τωρα στον εισαγγελέά για κάτι χαρτιά και του ειπε οτι φευγουμε και του λεει "Αχ αγορι μου πόσο σας ζηλευω! Τρέξε παιδι μου, τρέξε, πάρε του δικούς σου και τρέξε!" Και στον γιατρο που ειχε πάει και εκείνος ηταν θετικός να φυγουμε... Λέτε να βρεωμάνε τα πόδια μας ?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τωρα με πήρε τηλέφωνο και μου ειπε ότι πάει να το πει τελειωτικά στο αφεντικό του και να ζητήσει το bomus του.. παπαρια μου φαινεται θα μας δωσει αλλα εμείς πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια.. Τοσα ξενύχτια έχει ρίξει το μωρό μου με αυτη τη δουλεια... Τα διακιούται.. Αλλα μάλλον θα πάρουμε απο τα τρία το μακρύτερο.. χαχαχαχα απο την τσιτα μου μιλάω έτσι...

Και που να παω και εγώ στους δικούς μου να τους πω bye byeeee!!! :mrgreen: Παίζει να με ζωρίσουν πολύ...

Α! Ηρθα σπίτι! Ετοιμάζομαι να κάνω τα κουλουράκια για αυριο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...