Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Bourique δεν θυμάμαι αν εχουμε γνωριστεί...

Εγώ ειμαι η Ερη και εχω εναν γιο τον Κώστα που ειναι 2 χρονών...

οχι δεν εχουμε...ειμαι η γιωτα και εχω 2 γιους,τον γιωργο που ειναι 2μιση και τον ιασονα που ενος ετους...

χαρηκα!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσαρες!!!

αχ πανγιωτα!!!! τελεια!!! ολα καλα να πανε κοριτσαρα μου!!! να γεννησεις ευκολα κ γρηγορα και να εχεις το υγιεστατο αγορακι σου στην αγκαλια σου!!!

αφροδιτη κ ο αναστασης το κανει αυτο που κ που...

τωρα ο κυριος τρωει τη μπουγατσα μου :lol::lol::lol:

σημερα λεω να κανω επιτελους αυτους τους κουραμπιεδες κ τα τυροπιτακια που τα λιβανιζω τοσες μερες :lol::lol::lol::lol:

σημερα εμεις παλι δεν ειχαμε σχολειο.. ο αντρας μου χτες κ σημερα δουλευει ολη μερα :(:(

κ θα δουλευει κ αυριο κ μεθαυριο μεχρι τις 8

κ ολη την επομενη βδομαδα 11 ωρες καθε μερα

ουααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μπουρικ εμενα σε επαιρνε που κ που το ματι μου :D

ειμαι η λενα απο θεσσαλονικη κ εχω ενα χουλιγκαν σχεδον 21 μηνων

Να σου ζησουν τα αγοράκια σου Γιωτούλα!! Που μένεις?

Λενάκι υπομονή με την δουλειά του Τόλη... Ερχονται Χριστούγεννα!

Και εγώ δουλεύω αυτο το σκ...

Καλή επιτυχία με τους κουραμπιέδες!

Κορίτσια στην γιορτή μου κέρασα στην δουλειά κάτι μελομακάρονα ποθ πηρα απο εναν φούρνο, γεμιστά με πορτοκάλι.. Και τρελάθηκαν όλοι! Σημερα ξαναπήγα για να πάρω 3 κουτιά να φέρω σε συναδέλφους που τα θέλανε και πήρα και εγώ ενα κιλό, να τα φάμε, μνα τα παρατηρήσω.. και λέω να τα φτιάξω!

ναι μπουρικ! η λεναθεσσ ημουν!!!!

αχ ερη κ εσυ???

εμενα αν κ δε μαρεσουν τα μελομακαρονα γενικοτερα, εναν απο αυτους με το πορτοκαλι, πολυ ευχαριστως θα τον τσιμπουσα!! :D:D

Ρε κοριτσα...γιατι μερικοι ανθρωποι ειναι τοσο μα τοσο στεοκεφαλοι...

τεσπα...

πολυ νευριασα..

Πες ρε Γιωτα εσυ που δουλευειε σε ιδιωτικη κλινικη..με ποια κριτηρια πανε γιατροι να δουλεψουν εκει;;;;

Εγώ μένω στην Νίκαια στον Πειραιά Γιωτάκι.

Λενάκι εμένα δεν μου αρέσουν οι κουραμπιέδες... Μελομακάρονα έχω φάει πολύ νόστιμα!

Τι έπαθες Χρυσούλα μου?

Δε μας εφταναν τα προβληματα που εχουμε στην δουλεια- και που σοβαρεψαν ακομα περισσοτερο- εχουμε και μερικους που δεν εχουν συνειδητοποιησει ουτε την κριση στην οποια μπαινουμε ουτε τιποτα..ειναι στην κοσμαρα τους μιλαμε.

Συζητουσαμε για την αδελφη μιας συναδελφου- οπως καταλαβαινετε δεν μπορει να δουλεψει κανεις....

προκειτε να γεννησει με προγραμματισμενη στο παπαγεωργιου ( οπως καταλαβαινετε επισης με ενδιαφερει αμεσα) και εχουμε μια συναδελφο η οποια προσπαθει να την πεισει να την κανει στο Διαβαλκανικο γιατι λεει ειναι κλασης ανωτερο νοσυλευτικο ιδρυμα, ειναι τελειο κλπ κλπ..λες και αμα ειναι να πεθανεις εχει σημασια που θα πεθανεις....

Λεει εχει τους καλυτεροςυ γιατρους της Θεσσαλονικη τα πιο συγχρονα μηχανηματα κλπ κλπ...

νευριασα και της λεω..αμα γινει καποια στραβη..τη γυναικα αυτη η το μωρο θα τα κρατησουν στο διαβαλκανικο η θα πανε σφαιρα στο Ιπποκρατειο;;;;

πολυ νευριασα με την λογικη της..

Ναι ΟΚ θα συμφωνισω ειναι καθαρο περιποιημενο κλπ κλπ..αλλα θα διαφωνισω οτι εχει τους καλυτερους γιατρους..

ξερω πολυ καλους γιατρους ολων των ειδηκοτητων οι οποιοι δουλευουν στα δημοσια νοσοκομει ακαι ειναι κορυφη στον τομεα τους και οχι σε ιδιωτικα

σες του συμφερει οικονομικα...γιατι εκτος οτι τα περνουν απο σενα,περνουν και ποσοστα απο το νοσοκομειο...αλλωστε πολλοι απο τους γιατρους αυτους ειναι μετοχοι και μεγαλομετοχοι σε αυτα...οποτε τα οικονομανε απο παντου...ειδικα οι γυναικολογοι και οι χειρουργοι...

ξερω εναν γυναικολογο που ειναι στο μητερα και του ηρθε η εφορια 1.300.000ευρω...οποτε καταλαβαινεις για τι ποσα μιλαμε...χωρια τα μαυρα που περνουν ;)

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σας!!!!! :x:x:x:x:x

Να ειστε ολες καλα ,να χαιρεστε τα παιδακια σας και καλη λευτερια σε ολες τις εγκυουλες!!!!!!!!!

Κοριτσια τελικα θα γεννησω στο ΡΕΑ. (Να θυμαστε το μπουμπουκακι της Αργυρως :) )

Βρισκετε Συγγρου και Ζησιμοπουλου διπλα στο ξενοδοχειο Μετροπολιταν και μπροστα απο το Ευγενιδειο ιδρυμα (Πλανηταριο).

Φυσικα και δεχομαι επισκεψεις!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Το μαιευτηριο λειτουργησε αυτη την εβδομαδα, μονη μου θα ειμαι μου φαινεται!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Πηγα χθες στο γιατρο και με ειδε, η διαστολη ειχε μεγαλωσει το παιδι ειναι χαμηλα εγω εχω βαρεθει και κουραστει με τοσο βαρος οποτε μου λεει ελα το Σαββατο.

Θα μπω κατα τις 7μιση με 8 μεσα και ο Θεος μαζι μας!!!!Οταν καπως θα εχω συνελθει θα σας ενημερωσω.

Φιλακια πολλα πολλα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ και παλι!!!!!

Παναγιωτακι κουμπαρουλα με το καλοοοοοοοοοοοο

Ολα καλα θα πανε!!!!!

Αφου θα ειναι και η ΡΕΑ..στο πλευρο σου...χιχιχιχιχιχι

ολα ΘΑ πανε καλα...

να γεννησεις ευκολα και γρηγορα και μετα φυσικ ανα μας πεις τα νεα σου!!!

Αφρο μαν ακουραγιοοοοο

καλημερα κοριτσακια μου

τι κανετε? αχ ειχα πηξει στην δουλεια...τωρα χαλαρωσα λιγακι και ειπα να σας πω ενα γεια...

Παναγιωτα με το καλό αύριο να ρθει το μωράκι!!!!!!!!!να πανε όλα τελειαααααααα...

σορυ αλλα δεν προλαβαινω να σας διαβασω πολυλογουδες μου...γραφετε τοσα πολλα...

εγω ειμαι πολυ χαρουμενοοοοοοοοοοοο...την κυριακη να πανε ολα καλα θ αμπουμε στο καινουργιο μας σπιτακι!!!!!!!!!!!! ανυπομονωωωωωωω

κατι διαβασα για γλυκα...μην σας πω εγω σε 3 μερες τι χτυπησα... :lol::lol: μονο 8 κουραμπιεδες και οτι!!!!!!!! σοκολατοειδες υπηρχε στο σουπερ και τσιπς....περιμενω και εχω μια λιγουρα απιστευτη...δεν ζυγιστηκα να δω τι πηρα... :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...