Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Geia sas κοπελιες!!

Ξερω πως κουβεντιαζετε πιο σοβαρα θεματα απο

αυτο με το οποιο ασχολουμαι αλλα.....

Γιατι δεν μπορω να κανω τη φωτο του αβαταρ μου να φαινεται ολοκληρη??

Γιατι μου κοβει λιγο κεφαλακι κ λιγα ποδαρακια???

Χιονισε!!!!Και εδω! :P

Η Νατασα δεν γεννησε...Δεν της μιλησα αλλα...δε θα το ενιωθα? :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Λάρισα με τόσο χιόνι

Όπως το 2002 :lol::lol::lol::lol::lol:

συγνώμη αλλά η Λάρισα το 2002 ήταν ένα δράμα με τόσο χιόνι!!! να μην μπορείς να περπατήσεις, λάσπες, βρωμιά....κ.λπ., κ.λπ., κλπ.

Γεια σας και επίσημα!

Δε γέννησα ακόμη...

Κόντεψα όμως να σαβουριαστώ στη σκάλα πρωί πρωί!!! Ήθελα να το παίξω τρελίτσα...

Είχε χίονια στη σκάλα και πήγα να κατέβω. Γλύστρησα λίγο αλλά δεν έπεσα και τώρα που το σκέφτομαι δεν ήταν τίποτα σοβαρό... Έταξα στην Ειρήνη κουλούρι το πρωί και είπα να βγούμε να της πάρω. Ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και βγαίνοντας βλέπω οτι γλυστράσει η σκάλα. Λέω 'Ειρήνη πάμε πίσω δε θα βγούμε γιατί θα πέσουμε' Και νααααααααααααααααααααα το κλάμα η σκατού

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( . Δεν μπορόυσα να της το πάρω πίσω. Μπήκαμε μέσα , πήρα χοντρό αλάτι να ρίξω στη σκάλα έβαλα και τα παπούτσια του σκι και φύγαμε τελικά!!!

Το καταχάρηκε η ψυχή μου! Είδε και χίόνι!!! Μετά πήρε τηλ η Θου και ήρθαν με τον Θοδωρή από το σπίτι για καφέ. Εμείς ή θα βαριόμαστε η μια την άλλη από τους πολλούς καφέδες ή θα κάνουμε να βρεθούμε κανένα 6μηνό... :lol::lol::lol:

Αναστασία δεν πιστεύω να πήγες κόσμος;;; Εγώ ήθελα να πάω εφορία αλλά το άφησα. Δεν έβαλα τα χειμωνιάτικα λάστιχα ακόμη στο τουτού και φοβήθηκα να σου πω!!!

Θου πού είσαι;;; Αυτοκτόνησες;;;;;

Γωγώ τέλεια!!!!!!!!!!!!! Άντε με το καλό η μπουμπού!!!! 2 στα 2 αυτό είναι!!!!

Παναγιώτα που είσαι καλέ;;;; Ξεσκόνησες σήμερα;;;

Λένα μη σκας ρε ,τίποτα δε θα ναι. Εγώ βγάζω συχνά τέτοια από το αποσμητικό. Τελευταία φορά έβγαλα πριν 2 μήνες και ούτε κατάλαβα πότε έφυγε...

Αφροδίτη καλά;;;; Γιατί γραφεις greeklish καλέ;;; Στραβώνω!!! :lol::lol::lol:

Νατάσα πως είστε;;; Θέλω να σε τηλ...

Γιώτα βλακεία έπρεπε να την πάρεις τη φόρμα. Μα ΜΟΝΟ 140 ευρώ;;;;; :shock::shock::shock:

Σισσιώ θα σας ξυλοφορτώσουν εκεί ρε συ...

Μαρία τόσο πολύ χίονι έχει στη Λάρισα;;;

Χρύσα πως είναι ο Τζεφ;;

Argi περαστικά στο αγόρι σου! Εδώ πάντα όταν χινόζει όλα φαίνονται πανέμορφα!!!! Είτε έχει λάσπή είτε όχι!!!! Μη συγκρίνεις...

Βίκυ πολλά φιλιά!!!

Συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία!!!

καλησπερα σε όλες τις μανουλες..

τι μου κανετε ?

Αναστασια χρονια πολλα για χθες...χιλιοχρονη νασαι με υγεια και πολυ ευτυχια στην ζωη σου...

και σε οποιο μωρακι γιορταζε...

εγω ειχα αδειουλα και εμεινα σπιτακι με την παπενια μου...αχ τι ωραιο συναισθημα να χουζουρευεις και να μην ξυπνας πρωι πρωι...για να βαφτεις και να πας στη δουλεια..

Νατασσα με το καλο να ερθει το μωρακι σου...

Χρυσα μου..τι κανει ο Ταζουλης μας? το σποράκι μας? με τις αναγούλες πως εισαι?

φιλια σε όοοοοοοοοοοοοολη την παρεα...

Όχι ρε Νατασάκι....Νομίζω ότι έχω χάσει τη φόρμα μου στο τρενάκι.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω, παλιά έγραφα ατελείωτες σελίδες, τώρα 2 λέξεις και τέλος.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Τι έχω πάθει;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Βοήθηστε με καλέ!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τι κανετε??????????

εγω καπως ηρεμησα αλλα.παιδια κλυτερα δουλεια να μουν..

ξυπνησε 6,30 κ μετα κοιμηθηκε 8-8,30 λιγο ακομα..μετα με πηραν απο το μαγαζι να μη παω γιατι δε εχω δουλεια κ εμ το χιονι κτλ κ χαααρηκααα!!!!!!1

πηγαμε στον απο πανω για καφε(εχει ενα αγορακι 1 μηνα πανω μας)κ αν κατσαμε 1,30 ωρα ε τη μιση ωρα εκλαιγε..γιατι???????????γιατι ηθελε οοοολα τα αυτοκινητα του στεφανου...τιποτα δε εδινε..

ε φυγαμε...

μετα παμε στη νατασα..εκει ηταν καλυτερος..

γυρναμε σπιτι να τον κοιμησω κ λεω θα ξεραθει..

κλαμαααααααααααααα δε ηθελε..εγω ομως ηθελα να ηρεμησω..αληθεια..

κ μυξοκλαιγε μανουλα μανουλα..στα 40 λεπτα παω κ κλαμαααααααα..με τιποτα να μη κοιμαται

κ με πιανουν κατι κλαματα..τρομαξα κ γω..

μα ηθελα να ηρεμησω..δε αντεχα..

κ με βλεπει οτι κλαιεω κ κλαιγαμε μαζι..

ε τον πηγα κρεβατοκαμαρα κ κοιμηθηκε μετα απο 15 λεπτα..κ τελικα κοιμηθηκε αλλη 1,5 ωρα..

μα θα με σκασει..αληθεια

α γωγω τι λες μαρη οτι σου μοιαζει?????εγω αυτα τα κοροιδευω :oops: τι σκατα να φανει απο υπερηχο?

μολις εφαγα 1 πιτα σουβλακι κ 2 σκετες πιτες..κ περιμενω κουκουμαδες γεμιστους..

μα τι εχω παθει καλε?????????????πωπωωω

με εχε ανοιξει η ορεξη!!!!!!!!!κ ακομα δε ηρθαν χριστουγεννα :shock:

αναστασια κ γαμω τις φωτο..ειναι τρελα η αγιοβασιλινα

Έλα Γωγούλα μου

Μην είσαι ντεφορμε :YMHUG:

Πως να σε βοηθήσω???

Argi Την πρώτη μέρα είναι το χιόνι μαλακό και καθαρό και ωραίο..

ακόμη χιονίζει να δω αυριο πως θα είναι

Μόλις έφαγα ένα σοκολατένιο Αγιο Βασίλη, 4 μπάρες κιντερ και πάω για ψυγείο να τις αποτελειώσω

χαχαχα!!!Γεια σου Γωγωωωωω!!!!!

Νατασακι δεν πηγα φυσικα!!!Δες στο φεις να δεις ποσο χιονι εχουμε<!!!!

Εσυ να προσεχεις παραπανω!Ειναι πολυ επικινδυνες οι σκαλες σας...

Αλλα χαιρομαι που χαρηκε το χιονακι η Ειρηνη!!!

Λενα-ξεχασα-εχω κ εγω αυτη τη στιγμη ενα τετοιο μπαλακι στη μασχαλη...

Δεν ανησυχω γιατι ποναει!Αν δεν πονουσε τοτε θα ανησυχουσα!

Οπως λεει η Νατασα μαλλον ειναι απο το αποσμητικο...Θα περασει σε λιγες μερες...νομιζω!

Αν παλι θελετε να το δειτε...Καλο θα κανει!Εστω στην ψυχολογια σας! ;)

Να υποθεσω πως δεν θα ερθεις αυριο???

Χρυσα μου δεν πολυκαταλαβα τι παιζει με τη δουλεια σου...

Ελπιζω τπτ που δε διρθωνεται...

Περαστικα στα αρρωστουλια!!!

Θουλη παρτο αποφαση...με τοσο υπνο χορταινουν...

αλλα ειναι το "γαμ*το"...Αλλα να λιωνουν στον υπνο κ αλλα...Γαριδα!...

Θούλη μου μη στεναχωριέσαι μωρε΄

Σε λίγο θα έχεις δυο

Και είμαι σίγουρη ότι το δεύτερο θα κοιμάται πολύ

Πάντα έτσι είναι ένα κ ένα

Να την ακούς την παλιάααα :lol::lol::lol::lol::lol:

Nα 'μαι πάλί! :D

Χρυσουλάκι, εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη δουλίτσα σου και να μη χρειαστεί να αποφασίσεις τίποτα... Αν και καταλαβαίνω το "ηθικό" δίλημμα, θα συμφωνήσω με τη Σισσιώ... Θα πρέπει να αποφασίσεις με γνώμονα τη δική σου ασφάλεια. Αν ήταν φυσιολογικές οι συνθήκες, σίγουρα θα αποφασίζαμε αλλιώς, αλλά δυστυχώς τη σήμερον ημέρα... :?

Γωγούλα, μπράβο για τα υπέροχα νέα απ' το γιατρό! :D Με το καλό η κοράκλα σας!!! Αλλά κι εγώ θα σε κοροΪδέψω... Τι να φανεί μαρή απ' τον υπέρηχο; :P

Ανασταcia, τέλεια η αγιοβασιλίτσα σου!!!!!!! :D

Μανούλα Παναή, καλώς όρισες στο τρενάκι μας και να σου ζήσει το μωράκι!!! Δεν ήξερα καν ότι περίμενες 2ο! :oops: Πολλά συγχαρητήρια κι εύχομαι γρήγορα να διορθωθούν οι θηλές και να απολαύσεις τον θηλασμό! Είσαι λίγο καλύτερα τώρα ή ο πυρετός επιμένει; Είναι δυνατόν ο πυρετός να προέρχεται απ' τις πληγωμένες θηλές; :? Ιδέα δεν είχα!

Νατασούλι, ακόμα μέσα το μωρούλι; Να προσέχεις με τις σκάλες, ο Θεός να φυλάει!!! Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα... Μη τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι!!!!! Κυριολεκτικά!!!! :lol:

Μαρθουλάκι μου, αυτό που σου είπε η Βίκυ είναι η εξήγηση... Τόσο του χρειάζεται για να χορτάσει ύπνο. Έτσι είχαν πει και στους γονείς μου προ πολλών ετών, όταν πήγαν την αδερφή μου σ' ένα γιατρό, γιατί κοιμόταν ελάχιστα! Απάντησε στη μαμά μου... "Τόσον ύπνο χρειάζεται κυρία μου, το παιδί! Επειδή εσείς θέλετε να κοιμηθείτε;;;;" Καθησυχαστικός μεν, αγενέστατος δε!!! Η κακομοίρα η μανούλα μου είχε απηυδήσει!!! Εργαζόμενη, με ΔΥΟ μωρά, γιατί οι αδερφές μου έχουν ένα χρόνο διαφορά ακριβώς και το 2ο βγήκε βρυκόλακας!!!!! :lol:

Κι η Β πάντως, αν σε παρηγορεί αυτό, κοιμόταν ελάχιστα ως μωρό (καθόλου κατά τη διάρκεια της μέρας) και γενικά πολύ λίγο, μέχρι τα 2 της. Άλλαξε αρκετές φορές ωράρια και ρυθμό, αλλά μετά τα 2, 2 και κάτι, έστρωσε μια χαρά. ;) Υπάρχει ελπίδα........ ;)

Argi, πως είναι ο Λουκάκος; Το πουλάκι μου... Κι εμένα απελπισία με πιάνει με τους πυρετούς, τ' ομολογώ... :oops: Θα ήμουν πολύ ψύχραιμη, αλλά μετά την ουρολοίμωξη, πάει πάντα ο νους μου στο κακό.... :?

Ανασταcia και ΜαρίαΙωάννα, ζηλεύω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! Θέλω κι εγώ χιόνι!!!!!!!!!!!!! :evil:

Ρε κορίτσια αλήθεια σας λέω καλέ...Σε μενα μοιάζει...Φαινόταν η μουρίτσα της πεντακάθαρα στο 3d..

Αν δείτε τις φώτος στο Fb, κοιτάξτε τη μύτη τη δικιά μου, της Ιωάννας και του Γιώργου...Ο Γιώργος έχει μεγάλη μύτη και μυτερή... :roll::roll::roll: Εγώ την έχω κομψή...Έτσι και το Ιωαννάκι...Ε, και η μπέμπα έτσι την έχει.... :oops::oops::oops::oops:

Καλέ δεν είμαι κουκουβάγια... :lol::lol::lol: Αφού και ο γιατρός που είναι σοβαρός και δε λέει πολλά πολλά το είπε.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Αντε μην πάω σπίτι το βράδυ και σας ανεβάω τη φώτο και σας πω εγώ....Που θα μου πείτε ότι δε μου μοιάζει... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης Θούλη επειδή είσαι κακιά, θα σου πω ότι η Ιωάννα πλέον κοιμάται 10-10.30 το βράδυ και ξυπνάει 9-10 το πρωί.... :lol::lol::lol: Συν 2-3 ώρες το μεσημέρι...

Έτσι για να μάθεις!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία, Μαρία τα φιλιά μου!!!! :x:x:x

για μηνεσ περιμενουμε ποτε θα ακουσουμε αυτην την πιο ομορφη λεξη του κοσμου ...μαμα .

μετα την λενε ,χαιρομαστε και δεν χορταινουμε να την ακουμε :x:ymdaydream: .

ερχετε ομωσ η στιγμη που δεν αντεχεισ να την ακουσεισ ουτε μια φορα ακομα !!! ~x(%-(

μαμα ,μαμα ? μαμα ! ,ΜΑΜΑΑΑΑΑ !!!!!! ,μαμαααα :((:((

:-t:-t:-t:-t

Αχ και εγω 'ετσι νιώθω... Οτι το έχασα αυτό το τρενάκι... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Νατάσα μου ευχαριστω για το πμ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οτι θα φάμε ξύλο κάποια στιγμή είναι αλήθεια. Απλώς είναι θέμα χρόνου... και δε φταίω ρε γμτ.

Ό,τι και να λένε, δεν τα φάγαμε μαζι!

Αχ και εγω 'ετσι νιώθω... Οτι το έχασα αυτό το τρενάκι... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Νατάσα μου ευχαριστω για το πμ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οτι θα φάμε ξύλο κάποια στιγμή είναι αλήθεια. Απλώς είναι θέμα χρόνου... και δε φταίω ρε γμτ.

Ό,τι και να λένε, δεν τα φάγαμε μαζι!

E όχι ρε Σισσιώ ο κόσμος δεν είναι χαζός

Ξέρει ποιος φταίει και δεν είναι οι υπάλληλοι του κωλοκράτους

Οι βολευτές και οι πολιτικοί να ανησυχούν

Το ξέρω Μαρία μου, αλλά ο αγανακτισμένος χρεωκοπημένος που θα κλείσει η εταιρεία του και θα του χτυπήσει η τράπεζα την πόρτα και θα αναγκαστει να απολύσει 100 και 150 άτομα δε θα το σκεφτεί έτσι. :roll::roll::roll::roll::roll:

Θα πάρει ο διάολος όποιον βρει μπροστά του.

Σαυρογιώτα θα κάνεις υπομονη να κάνεις και ένα ακόμα και τα χάνεις όλα μαζί. Μην κάνεις διπλό κόπο. Μια και έξω! :oops::D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σε τρέλανε κοριτσάρα μου ο Μανωλάκης;;;; Δώς του κανά αυγουλάκι kinder του παιδιού να δεις πως θα ησυχάσει!!!!! :lol:

Γωγούλα.... ΚΟΥΚΟΥΒΑ, ΚΟΥΚΟΥΒΑ, ΚΟΥΚΟΥΒΑΒΑΒΑΒΑΒΑ!!!!!!!!!!!! :P:P:P

Ήθελα και πριν να το σχολιάσω και το ξέχασα....

Άτιμες προκομένες Θεσσαλονικιές, μ' έχετε κολάσει με τους λουκουμάδες σας και όλων των ειδών τα σπιτικά εδέσματα!!!! Στείλτε τώρα μια καλή συνταγή για λουκουμάδες και γεμιστούς και μη, γιατί μου μύρισαν!!!!! :lol: Και παρότι δεν μου άρεσε η ιδέα των γεμιστών (είναι κάποια γλυκά, που αν και δεινή σοκολατοφάγος, μου αρέσουν πολύ, αλλά original... Όπως οι λουκουμάδες, η καρυδόπιτα...) τώρα όμως θέλω να τους δοκιμάσω!!!! Στείλτε γιατί θα πάω super-market αργότερα, να προμηθευτώ τα απαραίτητα!!! Άτιμες!!!!!!

Θα φτιάξω και πιτσούλα για το βράδυ νηστίσιμη και μη... :D

Σισσάκι, εύχομαι πραγματικά να μη φας ξύλο, γιατί σαφώς και δεν "τα φάγαμε μαζί".... :evil: Προσωπικά, σιχαίνομαι αυτή τη θεωρία, γιατί ξέρω ΠΟΛΛΑ παραδείγματα ανθρώπων που δούλεψαν σα τα σκυλιά μια ολόκληρη ζωή και δεν έφαγαν ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ απ' το ελληνικό δημόσιο... Μέσα σ' αυτούς, ο πατέρας και η μητέρα μου. Κι όμως τώρα τους τρώνε τα δώρα, τους κόβουν τη σύνταξη κι είμαστε μόνο στην αρχή... :twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...