Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αφρο καποια προβληματα με το Αφεντικο μα ςκαιτους Ουκρανους.

Μπορει να βρεθουμε σε θεση να επιλεξουμε με ποιον θα μεινουμε, για ποιον θα επιλεξουμε να δουλεψουμε κλπ κλπ κλπ

Και θα ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξεις αναμεσα σε καποιον που μπορει να σου εξασφαλησει μισθο και σε καποιον που τοσα χρονια σου σευμπεριφεροταν αψογα ως εργοδοτης και ανθρωπος.

Βασικα σημερα- αυριο θα παιχτουν πολλα.

Ελπιζω το μποσ μας να παρει τις σωστες αποφασεις και να μεινουμε οπως ειμαστε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ParaCetaMol 250 Suppos Lichtenstein είναι πολύ αποτελεσματικά........5,5 χρονών!

Argi epidi egrapses gia 8wro endiamesa apo ta ipotheta giauto rotisa..

Apo oti katalava einai paracetamoli h drastikh ousia tou ipothetou? An anevazei pireto pano apo 38,5 mporeis na tou dineis kai ana 4wro kai kala einai na exeis kai kapio alo siropaki me alo analgitiko kai na dineis enalaks einai pio apotelezmatoko etsi..Mpanaki na tou kaneis mono otan den exei rigos to paidi, alla otan tou peftei o piretos kala einai na mhn einai polu ntimeno..

Auta den sta lew etsi ta kserw apo thn theia mou pou htan (exei kanaduo xronia sthn sintaksh) nosokoma idika ekpedevmenh sthn paidiatrikh me 30 xronia pira kai ta teleftea xronia proistamenh se paidiatrikh klinikh. Otan arostene h Korh mou eimastan online olo to 24wro, thn taraza sta thlefona..

Χρυσα να εχετε τα κλυτερα αποτελεσματα....!

και μονο το αγχος φτανει!

δυσκολα για ολους ρε γμτ!

Στον Π. ειπαν να μην βαλουν ουτε 1/2 ωρα υπερωρια στους εργαζομενους!

κι αν χρειαστει να κατσουν θα τους τις δωσει μετα τις γιορτες σαν οφειλομενες ωρες!

μαλλον ξερουν οτι ισως δε χρειστει να κατσουν πολυ γιατι ο κοσμος δεν εχει χρηματα να παει να ψωνισει.....!

σκεφτειται οτι χθες εκλεισε 9 και 9:25 ειχε κλεισει- μετρησει και ειχε ερθει σπιτι....!

χρυσα δεν εχω αυτοκινητο πλεον καρδια μου!! το παιρνει ο τολης!! :(:(:( γαμωτο.... ασε που με εχει φαει να σε δει κ αυτος για να του πεις τα της εφοριας... ολο με ρωταει αν το εχεις ξεχασει :lol::lol::lol::lol:

ελπιζω ολα να πανε καλα με τη δουλεια και να μην ερθετε σε καμια δυσκολη θεση.. κανενας σας...

αχ ο τολης κοντευει 2 μηνες απληρωτος

ευτυχως πηρα εγω το δωρο μου

380 ολοκληρα ευρω :lol::lol::lol:

αχ αφροδιτη ειδα στον υπνο μου οτι γεννησες ενα σκυλακι!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol:

συμπεθερααααααααα τελεια τα νεα σας!!!!!! κ αλλη κουκλαρα στην οικογενεια????

μα ποση ομορφια μπορει να αντεξει αυτος ο ερμος ο αντρας σου??

αγχωθηκα για τον αντρα μου, παλι... τωρα αρχισε να αναρρωνει καλα απο την εγχειρηση, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτο.. κ δε μπορει να παει κ σε γιατρο, καθε μερα πρωι απογευμα δουλευει..

το στηθος μου δεν ειναι σκληρο,ουτε φλεγμενει....

μονο οι θηλες,δεν ξερετε τι πονο τραβαω......

την αλοιφη την ξεπλενω πριν απο καθε θηλασμο,μπορει να εγινε και απο κακη σταση θηλασμου,τι να πω!!!!το θεμα ειναι οτι με εχει ριξει και σωματικα και ψυχολογικα!!!!!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας!!!!

Μακαρι..γιατι ειμαστε σε αναμενα καρβουνα!!!

Σε οποιαδηποτε περιπτωση θα γινουν απολυσεις στη δουλεια.

Και θα απολυθουν - ευτυχως- καποια μεγαλοκεφαλια που δεν πολυπροσφαιρουν και πολλα......αλλα σε γεννικε ςγραμμες ουτε αυτο ειναι καλο...

Θα παρει η παλα και καποιους που ειναι καλα στελεγχη και καλοι ανθρωποι...

εμενα δεν θα μου αρεσε να διαλεξω..

πραγματικα ειναι διλημα ηθικης και οχι μονο...

Θα μου πεις μπορει αυτοι αυριο μεθαυριο να σας απολυσουν και απο εκει..αλλα κανεις δεν ξερει...

Με εκανα πολυ σκεφτικη...βαλε και οτο ο Οδυσσεας δεν πληρωνετε...ΓΜΣ τα

[ Argi epidi egrapses gia 8wro endiamesa apo ta ipotheta giauto rotisa..

Apo oti katalava einai paracetamoli h drastikh ousia tou ipothetou? An anevazei pireto pano apo 38,5 mporeis na tou dineis kai ana 4wro kai kala einai na exeis kai kapio alo siropaki me alo analgitiko kai na dineis enalaks einai pio apotelezmatoko etsi..Mpanaki na tou kaneis mono otan den exei rigos to paidi, alla otan tou peftei o piretos kala einai na mhn einai polu ntimeno..

Auta den sta lew etsi ta kserw apo thn theia mou pou htan (exei kanaduo xronia sthn sintaksh) nosokoma idika ekpedevmenh sthn paidiatrikh me 30 xronia pira kai ta teleftea xronia proistamenh se paidiatrikh klinikh. Otan arostene h Korh mou eimastan online olo to 24wro, thn taraza sta thlefona..

ο παιδίατρος μας είχε δώσει ένα σιρόπι να το δίνουμε εναλλάξ με το υπόθετο σε περίπτωση που δεν πέφτει, αλλά δεν το έχω και δεν μπορώ να πάω να το αγοράσω γιατί πρέπει να πάρω και τα παιδιά μαζί και ο Λ. δεν μπορεί να έρθει, έχουμε και το χιόνι έξω......

δεν κατεβαίνει ποτέ κάτω από 37,5 και μέσα σε 6 ώρες φτάνει το 40....του ξαναέδωσα πάλι, αλλά το χαρτί του κουτιού λέει 3 το 24ωρο, εγώ έχω δώσει ήδη 3....περιμένω να έρθει ο άντρας μου να αγοράσει το σιρόπι και αύριο μάλλον γιατρό!!!...πριν λίγο έκανε και λίγο εμετό (μάλλον πίεσε τον εαυτό του να κάνει! :? )...πιτζάμες φοράει μόνο!

Χρύσα εύχομαι εσύ να μείνεις στην δουλειά και αφεντικό ας είναι όποιο νά΄ναι!!! :!:

μπορει να εγινε και απο κακη σταση θηλασμου,τι να πω!!!!το θεμα ειναι οτι με εχει ριξει και σωματικα και ψυχολογικα!!!!!!!

εγώ έτσι νομίζω, να βάζεις και όπως είπε η Χρύσα το γάλα σου, κάνει καλό και προσπάθησε να μην σε ρίχνει ψυχολογικά, σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν......καλούς θηλασμούς εύχομαι! :YMHUG::x

Μαμα παναη ηρεμησε και ολα θα φτιαξουν.

αφινε οσο μπορεις το στηθος εκτεθημενο θα περασουν οι πλυγες θα δεις.

Αργη εγω θα μεινω στη δουλεια αυτο ειναι το μονο σηγουρο το θεμα ειναι σε ποια δουλεια;;;

Ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα..

απο τη μια οι Ουκρανοι που εχουν τα λευτα να μας υποστηριξουν αν αποφασισει το μπος να ανεξαρτητοποιθουμε, και απο την αλλη να μεινω με τον μπος...που ναι μεν ειναι καλος αλλα με το ξενοδοχειο και τις δικε ςτου επενδυσεις ανεξαρτητα απο την ομπρελα της μαμας εταιριας δεν θα μπορεσει να μας υποστηριξει για πολυ καιρο...οποτε μπρος γκρεμος

Δοκιμασε ρε να κανεις ντουζακι τον Λουκα..

τον καημενο πολυ ταλαιπωρια

Argi den nomizw na iparxei provlima na tou doseis mia fora parapano ipotheto an den exeis to siropi akomi, kala einai na mhn ftanei o piretos pali 40 giati meta den mporei to analgitiko na to riksei telios.

Makari na ginei grigora kala o kaimenoulhs...

Xrusa afou tha exeis kai doulia pali kala, giati etsi opos giname tha pinasei polois kozmos..

Αφρο θα συμφωνήσω μαζί σου.....

Αν και εμφανέστατα η Ιωάννα μου έχει τα χαρακτηριστικά μου, φέρνει λίγο στο Γιώργο...Το βλέμμα και οι γκριμάτσες της....

Συμπεθέρα πόση ομορφιά να αντέξει αυτό το σπίτι;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Χθες του έλεγα "Στενοχωριέσαι που δε σου μοιάζει ούτε η μπεμπούλα;;;;" Και μου απαντάει "όχι...αφού η γυναίκα μου είναι κούκλα...Γι'αυτό σε διάλεξα!!" :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αρτζι δε νομίζω ότι θα υπάρξει τρίτο.... :?:? Εκτός αν κερδίσουμε το τζόκερ.... :lol::lol::lol: Είναι άρρωστα τα παιδιά;;;;; :roll::roll::roll:

Ρε κορίτσια πείτε κανένα νέο...Έχω χάσει τίποτα από το τρενάκι σημαντικό;;;;; :roll::roll::oops::oops:

Χρύσα εύχομαι όλα να πάνε καλάαααααα....Να μη χρειαστεί να έρθετε σε δύσκολη θέση... :?:?

έχω και την Ρέα που τον ενοχλεί, την έβαλα για ύπνο αλλά αυτή τίποτα, κοιμήθηκε τελικά, πάω να την σκεπάσω και κλείνοντας την πόρτα ξύπνησε!!! , πάμε πάλι από την αρχή....

έχω και τον άντρα μου που αγχώνεται!!! εντάξει ένα κρυωματάκι είναι πια....αλλά οι άντρες πάντα υπερβολικοί!......

θα έχουμε και έναν γνωστό μας το βράδυ να κοιμηθεί σε μας γιατί έχει χριστ. πάρτυ με την δουλειά του και δεν θα μπορεί να πάει σπίτι του, κατά τις 20.00 το βράδυ, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών (με γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας και μια κόρη 4 ετών στο σπίτι!!!), κατοικουν σε μια περιοχή που αποκλείονται κάθε φορά που χιονίζει!!! :dry:

Χρύσα καλές αποφάσεις!

Γωγώ μόνο το ένα είναι....αυτά συμβαίνουν για όσες είστε έτοιμες για 2ο!!!!!

Χρυσάκι δεν υπάρχει μπρος γκρεμός!

Δεν είναι εποχή για συναισθηματισμούς. Με τους Ουκρανούς θα πας και ΟΚ αν είσαι τυπικη υπάλληλος μια χαρα θα τα πας και με την καινούρια δ/νση.

Αργυρούλα περαστικά στον Λουκάκο.

ό,τι προλαβαίνω σχολιάζω! Δουλεύω!!!!

ελεος...ελεος..ελεος......

μα θα με σκασει αυτο το παιδι...κοιμηθηκε 9 ωρες το βραδυ ΜΟΝΟ..

εχει μιση ωρα που τον εβαλα για υπνο κ κλαει..δε θελει να κοιμηθει..με εχει αγανακτισει..

δηλ ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ποτε θα κοιμηθει?

δε πηγα δουλεια..θα σας πω μετα..τωρα ειμαι ετοιμη να πεσεω απο τον 3

Παιδια δεν εχω προβλημα με τους Ουκρανους κανενα..

ειναι πολυ τυπικοι- πολυ ιστερικοι πολυ απαιτητικοι αλλα καλοκαρδοι και γεννεωδοροι!!!

Απλα ειμαστε καλο τιμ..και προισταμενο στην Ελλαδα θα εχω την κοπελα που ειναι η υπευθυνη γι ατον οικονομικο ελεγχο της εταιριας..απο τον στριμενο οικ. διευθυντη καλυτερη ειναι δε λεω..αλλα δεν..ειναι καπως..

δηλαδη ουσιαστικα το μισο γραφειο θα πρεπει να αποσχιστει και να ακολουθησει αλλον δρομο θα πρεπει να προσλαβουμε καινουριο κοσμο κλπ κλπ κλπ..

δυσκολα..

βαλτε και οτι εγω αρχες Ιουλιου πρεπει το αργοτερο να σταματισω και το γραφειο πρεπει να στηθει κλπ κλπ..καταλαβαινετε ποιος τις κανει αυτες της δουλιες...η Χρυσαααα..

και μετα εκει που ελεγα θα κατσω κανενα εξαμηνο στο σπιτι με τα παιδι αμου..με βλεπω αρω αρων να σαρανταριζω και να επιστρεφω πισω..

δυσκολ ατα πραγματα!!!

Αργη ασε..εδω ο Χριστοφορος αρρωσταινει και χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου..

τα λεγαμε και με τον αντρα μου τις προαλες..τιθα κανουμε οταν και τα δυο θα ειναι αρρωστα η το ενα θα ειναι και πρεπει να εχουμ εολη την προσοχη μας εκει και τι θα κανει το αλλο...

δυσκολα αλλα και τι να κανεις

Θέλω άδεια επειγόντως.............

Πότε θα έρθει ο Ιανουάριος??????

Σισσιώ εμάς μας χρωστάνε 2.5 εκ από Δημόσια Έργα :evil::evil::evil::evil::evil:

Χρύσα εύχομαι ότι καλύτερο στην δουλειά

Γωγώ μια χαρά τα νέα σας

Λένα μάλλον κανένας αδένας θα είναι αλλά με την πρώτη ευκαιρία να πάει να το δεί

Μάρθα τι έπαθες?????????

Η Νατάσα δεν φάνηκε σήμερα λέτε να γεννάει?:?:?:?

Κορίτσιααααα

μόλις γυρίσαμε σπίτι!!

Πολύ χιόνι!! :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Παίξαμε, κάναμε χιονάνθρωπο, βγήκαμε αγορά

αγοράσαμε πολύ ωραίες γαλότσες για τα κορίτσια!!!

Σήμερα τα νηπιαγωγεία ήταν κλειστά ούτε εγώ πήγα στη δουλειά!

Αύριο να δούμε θα μπορούμε άραγε??

Καλεεεεεεε θα τρελαθώ απίστευτο είναι

Η Λάρισα με τόσο χιόνι

Όπως το 2002 :lol::lol::lol::lol::lol:

ααα καλε ξεχασα κ δε σας ειπα..

σημερα το πρωι σηκωνομαστε κ παω με τον μικρο να πλυνουμε δοντια..

τα πλενει κ αρχιζω κ τον ξεντυνω οταν παω να του βγαλω την πανα μου δειχνει τον πωπο του

του λεω ανασταση θελεις κακα?

ναι μου λεει

του λεω θα περιμενεις κ θα τα κανεις στο γιογιο καλα?

ναι μου λεει παλι

ε κοριτσια καθεται σαν κυριος στο γιογιο του κ τα εκανε εκει!!!!! :lol::lol:

καλα μου φαινεται απιστευτο!!!!!!!!

και ειμαι σιγουρη οτι αυτο θα αργησει πολυυυυυυυυυυυυυ να το ξανακανει (μιας κ δεν ειμαι κ πολυ θερμη για το ολο θεμα χειμωνιατικα) αλλα καλε πολυ χαρηκα!!!!!

πως μεγαλωνουν!!!

αχ ρε μαρθα κουραγιο... τι να πω, μονο 9 ωρες????

να σου φυγουν γρηγορα τα νευρα1!! πολυ γρηγορα!!!

τριψε κοιλιτσα απο μενα!! ;)

νατασουλα κ εγω τη σκεφτομουν τη νατασα σημερα.... λες????

τι κανετε εσεις? πως ειναι η οικογενεια?

Lενα μια χαρα ξεκινησε ο μικρος!

καλο σημαδι αυτο!

θα σου προτεινα να το εκμεταλευτεις!

δεν θα το κανει γι απαντα!

ξερω δυσκολο αλλα θα εινα για καλο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...