Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

tora pou to thimithika .

ti exoun pathei gnostotates eteries me paidika kai kanoun ta pantelonia TOSO fardia sthn mesh ?

den stekonte me tipota kai to makros einai kalo :evil::evil::evil::evil:

ti na kanw na balw tirantes ??????? :evil::evil::evil::evil::evil:

a kai den bazoun lastixaki apo mesa :evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιώτα αν πηγαίναμε σε χιονοδρομικό κέντρο, όπως η Φρανίτα, θα έπαιρνα και άλλο μπουφάν! τώρα αυτό που έχει τον καλύπτει για την περίοδο του χιονιά που έχουμε και ευτυχώς το μπουμπούκι έχει από πέρυσι, της κάνει και φέτος, του χρόνου, όμως θέλει άλλο!

τώρα για τον καιρό της Ελλάδος και ειδικά ενός νησιού ίσως να μην αγόραζα! πόσο κρύο κάνει πια? :?:

πήγαινε και στο intersport θα βρεις, πιστεύω....α επίσης και τα ΗΜ έχουν....

Αφρο εγώ διαλέγω πάντα παντελόνι που στην μέση έχει λάστιχο με κουμπί και το προσαρμόζεις αναλόγως και αυτό γιατί ο Λουκάς είναι πολύ αδύνατος και του πέφτουν όλα τα παντελόνια! :(

ανεβαίνει ο πυρετός πάλι, έχει 38,2!!! τι να τον κάνω? δεν μπορώ να πάω και στο φαρμακείο, που να αφήσω τα παιδιά? έδωσα υπόθετο στις 7.00 και είναι κάθε 8 ώρες τώρα είναι 10.20....δεν μπορώ να ξαναδώσω!!!! :o ......αυτά είναι όταν δεν έχεις κανέναν κοντά.....

Αφρο τιράντες ή ζωνούλα ή μαζεψέ τα μόνη σου!!!!

ανεβαίνει ο πυρετός πάλι, έχει 38,2!!! τι να τον κάνω? δεν μπορώ να πάω και στο φαρμακείο, που να αφήσω τα παιδιά? έδωσα υπόθετο στις 7.00 και είναι κάθε 8 ώρες τώρα είναι 10.20....δεν μπορώ να ξαναδώσω!!!! :o ......αυτά είναι όταν δεν έχεις κανέναν κοντά.....

Αφρο τιράντες ή ζωνούλα ή μαζεψέ τα μόνη σου!!!!

Pia ipotheta tou edoses?? poso einai to paidi???

Αρτζ Χλιαρα ντουζακια με ξυδονερο η και λιιιιγο ζεστουτσικ ακαι μετα ελαφρι ντισυμο πιτζαμουλα και κρεβατι..πεφτει ο πηρετος ετσι.

Αφρο πανε σε μαγαζι με ειδη ραπτικης, παρε φαρδυ λαστηχο και περνα το μεσα στο παντελονι, εγω ετσι εκανα μερικα παντελονι απου ειναι καλα στο μηκος αλλα φαρδια στη μεση.

Με μια παραμανα γινετε η δουλεια

αυτο το ολοσωμο για υψος εως 104 θα το παρουμε και εμεις, 13 ευρω τζαμπα ειναι και θελω να παμε εκδρομη στα χιονια.

κοριτσια ,δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει καμμια σας....γεννησα πριν 9 μερες,εχω μπολικο γαλατακι ,αλλα μου εχουν σκιστει οι θηλες ,τρεχουν αιμα και ποναω πολυ!!!

το χειροτερο ειναι οτι απο χθες εχω και πυρετο (εως 38,2) και δεν ξερω αν μπορω να θηλαζω κανονικα,δεν εχω μαστιτιδα μονο φλεγμονη στις θηλες.

βαζω μια φτιαχτη κρεμουλα με αντιβιοτικο και κορτιζονουλα ,ελπιζω να μην χρειαστει να παρω αντιβιωση!!!!

σας ευχαριστω

απο χθες εχω και πυρετο (εως 38,2) και δεν ξερω αν μπορω να θηλαζω κανονικα,δεν εχω μαστιτιδα μονο φλεγμονη στις θηλες.

βαζω μια φτιαχτη κρεμουλα με αντιβιοτικο και κορτιζονουλα ,ελπιζω να μην χρειαστει να παρω αντιβιωση!!!!

σας ευχαριστω

με πυρετό κάνει να θηλάζεις, μου το είχε πει και ο παιδίατρος, για την κρέμα δεν ξέρω να σου πω!!

περαστικά

Κοριτσάκια καλημέρααααα...Χθες απεργούσα, μπήκα το βράδυ να σας γράψω τα νέα μου από β επιπέδου, αλλά χάθηκαν.... :cry::cry::cry: Και ναι...Απεργούσα και από το τρενάκι...Τόσες μετατάξεις γίνονται στον ΟΣΕ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω τόοοοοοοσα πράγματα που έχετε γράψει.......Είμαι δουλειά..... :oops::oops::oops::oops:

Λοιπόν, το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά.....Μεγαλώνει, είναι 451 ολόκληρα γραμμάρια, είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ και................ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ.... :ymparty::ymparty::ymparty: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ...ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ ΤΗΣ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.... =))=))=))=))=))

Επίσης, έχουν βγει κάτι νέες μετρήσεις που δίνουν τις πιθανότητες για προωρο τοκετό ανα εβδομάδα....

Lovie άκου!!!!!!!!Οι πιθανότητες να γεννήσω πριν την 37η είναι 1,8%..... :lol::lol::lol::lol: Πάλι θα τον πάρω όλο το μήνα!!!!!!!! :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι άλλα;;;;Α, διάβασα κάτι για τον Τόλη της Λένας, το συμπέθερο....Αγάπη μη στενοχωριέσαι...Το πιθανότερο είναι να είναι κανένα λιπωματάκι...Κοιτάξτε το πάντως....Μη μου αγχώνεσαι!!!!!!

Έχουμε επίσης καινούρια φιλενάδα;;;Bourique είσαι πάλιο μέλος...Σε θυμάμαι!!!!!Καλωσόρισες!!!!!

Είμαι η Γωγώ, έχω μια κορούλα την Ιωάννα 20 μηνών και είμαι έγκυος στη 2η.... :D:D:D:D

Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου..

Α, είδα ότι πολλές έχετε χιονάκι...Εγώ είχα το προηγούμενο ΣΚ αλλά θέλω πάλι..... :(:(:(

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!!

με πηρετο θηλαζεις κανονικα..

οσο για τις πληγες δεν εξρω..

θεωριτικα αμα πινει λιγο αιματακι ειναι ΟΚ..με την αλοιφη ομως τι κανεις;;; την ξεπλενεις καθε φορα;;;;

Απο τι σκιστηκαν απο κακη σταση του μωρου;;;;

Γωγω τρελοκομειο τι μονο τοσα λιγα θα γραψεις...

μαμα Παναη

σχισμενες θηλες...ματωνουν?

να θυμασαι οτι δεν εγινε και τιποτα να πιει λιγο αιματακι!

θα τις αεριζει και θα τις αλλοιφεις με το γαλα σου!

οχι σαπουνια, μωρομαντηλα και λοιπα που τις μαλακωνουν!

σωστη στατη θηλασμου !

το στηθος σου σε πονα?

ειναι καπου ζεστο, σκληρο η κοκκινο?

με πυρετο θηλαζει κανονικοτατα....αλλα και αντιβιωση να χρειαστει να παρεις μη σε αγχωνει ....υπαρχουν αρκετες συμβατες.....

εγω στα 2,5+ χρονια εχω παρει 4-5 φορεες αντιβιωση!

βασικα το θέλω για επάνω ,αλλα κ εδώ εχει πολυ κρυο πλέον!!!!Αργι σε εσενα το λεω γτ εχω πατησει 5 φορες υποβολη κ ολο γραφουν αλλοι..

gwgw les na glitoseis to na einai kai aythn kriaraki kai na sou bgei tauraki ?

pantos egw blepw oti miazei kai ston antra sou h iwanna an kai exei entona ta dika sou xaraktirisika tou miazei oti einai diko tou paidi .

ante akoma mia koukla sthn oikogeneia tha trelathei o anthropos :lol::lol::lol::lol:

eri upomonh sto piksimo .....

Τα πραγματα στη δουλεια δεν πανε και πολυ καλα.

Μαλλων θα βρεθουμε σε πολυυυ δυσκολη θεση.

Αχχχ.τι μα ςβρισκει χειμωνιατικαααααα

ρε θα σκασω,ψαχνω ονλαιν καταστημα γ στολη σκι γ τη μικρη ,βρηκα μια με 64 ευρώ,η πιο οικονομικη...γμτ

To C&A έχει παντελόνι με 15ευρώ!!!, αλλά μόνο για Γερ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...