Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

θα τρελλαθώ...εγραψα πριν..σχολιασα..ξαναμπαινω τωρα..αφαντη η απαντηση ...μπρρρρ φαντάσματα!!!!

καλήμέρα!!!! τι κλάνετε? Αργυρώ περαστικά ρε,2ο 24ωρο σημερα?θα πατε παιδιατρο ή οικ.γιατρο?

το βράδυ ξύπνησε 2 φορές.τηε λέω βαλε την πιπίλα σου κ κοιμήσου,δεν αντεχα να σηκωθώ ,σήμερα έφτιαξα 170 γαλα (150 νερό) πεταξα τα 20 κ εβαλα 20 φρεσκο,ήπιε τα 140 κ σκεφτομαι τι ηλιθια που ειμαι πες οτι το παιδι πινει λιγότερο γ να διαρκέσει πιο λίγο η αλλαγή!!! ναι ξέρω βιάζομαι μα τι να κάνω εχω αγωνία!!!

εχθές η πεθερα μου εφαγε τον τοπο να βρει ενα παιχνίδι που ζητήσαμε γ την μικρή ,πηγε σε 3 παιχνιδάδικα κ δεν υπάρχει ,ουτε στον καταλογο της φισερ υπάρχει ,εδω στη Χίο το είδαμε ,αλλα ο Γ δεν θελει να το παρουμε γτ ειναι ακριβό λέει (65 ευρώ) ,ε της ειπα να παει τοτε ενα αλλο (120 ευρώ χεχε) :twisted::twisted: ειμαι πολυ μπιτς τελικά!!!χαχαχαχαχαχααχαχ

ΘΕΛΏ ΧΙΟΝΙ!!! εδώ βρεχει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πανσέληνο έχει σε 4 ημέρες!!!! :roll::roll:

λοιπόν όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι ανεξαρτήτου ηλικίας, πολύ δύσκολοι όταν αρρωσταίνουν!!!

ελπίζω το μπουμπούκι να μην κολλήσει! πήρε ο άντρας μου τηλ. στο σχολείο να πει ότι ο Λουκάς δεν θα πάει και η διευθύντρια είπε ότι τα περισσότερα παιδάκια είναι άρρωστα και σε δυναμικότητα είναι κάτω του 50%! τυχεροί δλδ., :evil: ....επίσης πολλά παιδάκια δεν πήγαν λόγω καιρού γιατί έξω γλυστράει πολύ και συμβούλεψαν όσοι μπορούν να μείνουν σπίτι!!!....σήμερα ο καιρός θα χειροτερέψει: χιόνι και ίσως icerain!!! και η πόλη από Δευτέρα δεν θα έχει καθόλου αλάτι να ρίξει!!! :evil::evil: ......και εγώ δεν έχω πάρει κανένα χριστ. δώρο!!! :(

Καλημερα Μανουλες!!!!!!!

Τι κανετε;;;;

εδω χιονιζειιιιι..και ειναι τελεια..γιατι το χιονι ειναι ξηρο και κανει χρουσ χρουσ..

τελεια τελεια..λατρευω το χιονι

Αρτζ περαστηκα ρε..πωπω..πω..ταλαιπωρια το καημενο..

θα κολλησε τιποτα στον παιδικο.

Αναστασακι τον χειμωνα ναι..καθε Τεταρτη και Σαββατο..καλοκαιρι κανανε και 2 φορες την ημερα

Πες για την αδερφή

Που έδωσε εξετάσεις?? σε εμάς??

στην Αθήνα έδωσε, αλλά μου είπε ότι έβαλαν ένα θέμα το οποίο δεν είχε διδαχθεί (κάτι τέτοιο)!!!

ευχαριστλω κορίτσια!

Χρυσα τετ-σαβ μπανιο τα μαλλια? :lol:

Σαν τους παππουδες!!!!!!!!Αφου εγω μονο κυριακη τους φιλαω γτ ξερω πως κανανε μπανιο! :lol::lol:

Η Φαιδρούλα πάει μπροστά στην τηλεόραση και χορεύει

και λέει Αχ Κούλα!

:)):)):))=))=))=))

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! :D

Βίκυ και Λουκά, πολλά πολλά περαστικά!!!! Εγώ είμαι με χάλια λαιμό, εδώ και 6-7 μέρες, αντί να βελτιώνεται, επιδεινώνεται. Πονάει, δεν μπορώ να πολυκαταπιώ, έχω ταράξει τα ζεστά ροφήματα και τις καραμέλες λαιμού, αλλά τίποτα! :? Πείτε κανά γιατροσόφι, γιατί έχω στερέψει από ιδέες και είναι πολύ ενοχλητικό! :evil: Το θαυματουργό μου γιατροσόφι μ' εγκατέλειψε... Γαργάρες με ρακόμελο! Τη τελευταία φορά που το δοκίμασα, ήταν πραγματικά θαυματουργό, αυτή όμως... :(

Επίσης, Αφροδιτούλα, με κόλλησες πόνο στα δόντια! :| Όταν το διάβαζα, έλεγα, πω, πω, ευτυχώς δε μ' έχει πιάσει τίποτα τέτοιο, αλλά εδώ και 2-3 μέρες, με πιάνει πόνος στη δεξιά μεριά περ/ρο και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας! :shock: Έχω φρικάρει ολίγον! :?

Κατά τ' άλλα... μια χαρά! :lol:

Anastacia μου, κουράγιο με τα δοντάκια! :x Αν σε παρηγορεί πάντως... το θέμα του φαγητού, δεν της φαίνεται καθόλου της τσαχπινούλας!!! :lol: Τι να σου πω κι εγώ... Απελπισία αυτό το ζήτημα, με πονά κι εμένα... Μόνιμο άγχος... ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα φάνε... :lol:

Μη μου το πειράζετε το Θουλάκι μου, τσούπρες!!! Πες εσύ καρδιά μου, τι νινί θα έχω κι εγώ θα είμαι σίγουρη... (ότι είναι το αντίθετο!) =))=))=))

Νατασούλι, πραγματικά δεν ξέρω πως μου βγήκε, δεν το προγραμμάτισα, αν και είχα στο μυαλό μου ότι θα μου άρεσε να μη μάθω... Δεν πιστεύω ότι θα κρατηθώ μέχρι τέλους, γιατί θέλω να κάνω και τα κουμάντα μου... Να φτιάξω το δωμάτιο, να μαζέψω-πλύνω-σιδερώσω τα φορμάκια... Θα δούμε!!!

Μπεμπούλης, να στείλεις!!! Φοβερός είναι ο άτιμος, τον παρακολουθώ, γιατί έχει φοβερές ιδέες και πιστεύω με τα χρόνια όλο και βελτιώνεται!!! Λες να σε δούμε στη τηλεόραση; :D Μακάρι να σας επιλέξουν!!!

Θεσσαλονική και Λάρισα έχετε χιόνια;;;; ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!! :((

μήπως θα λέει το ελεύθερο θέμα..

έπρεπε να κάνουννένα σενάριο κάτι τέτοιο

και άκουσα και από άλλους ότι δεν το διδάχθηκαν

εδώ έπρεπε να δώσει

στη Λάρισα έχουμε 99% επιτυχία :lol::lol::lol::lol::lol:

γιατί άραγε

μαρακι η κουνιαδα μου θα δωσει σε σας...

αμα δεις μια πολυ αδυνατη πολυ ξανθια πολυ βαμμενη αυτη ειναι!!!!

Κανωνησε να μην την επιτυρει ςπολυ για να γραψει καλα!!!!

Βικακι περαστηκα..ΕΣΥ πως κολλησες βρε!!!

Μιτσακι κουμπαρουλα για τον λαιμο εχω γιατροσοφι..

θα πατρεις 200 γραμμ μελι, τον χυμο και το ξυσμα ενος μετριου λεμονιου και 4 σταγονες γλυκερινη.

Θα βρασεις το χυμο και το ξυσμα λεμονιου- πρεπει να ειναι κομματακια- και τα τα ανακατεψεις καλα με το μελι.

Το κρατας στο ψυγειο και πινει 1-2 κουταλιες εως τρεις φορες την ημερα...κανει θαυματα!!!

καλημερα κοριτσια

ειμαι χαλια σημερα, ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη χτες ο αντρας μου ανακαλυψε στη μασχαλη του μια μικρη σκληρη σφαιρα, ειναι μεσα στο δερμα και τον ποναει οταν την ακουμπαει :(:(:(:(:(:(:(

αχ κοριτσια τι θα κανουμε... δε μπορω... δε θελω να εχει τιποτα το αγορι μου..

περιττο να σας πω οτι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα... αλλα τον ακουγα κ αυτον που ολο στριφογυρνουσε κ αναστεναζε...

κοριτσια δε λεω οτι οι γυναικες γυναικολογοι δεν ειναι επιστημονες!!αλοιμονο!! απλα εχουν αλλη αντιμετωπιση!! και σιγουρα δεν ειναι ολες ετσι!! αλλα ΠΑΝΤΑ εχεις μια προκαταληψη σε σχεση με οσα εχεις ζησει!!

αναστασι ποσο χιονι εχετε εκει??? εδω εχει μπολικο παντως!! ειναι τρελα, πολυ μαρεσει!!!!

θελω πολλα να πω αλλα ο μικρος καθεται πανω στο λαπτοπ

θα σας σχολιασω πιο μετα

Βίκυ και Λουκά, πολλά πολλά περαστικά!!!! !!!!!!!!!!! :((

τώρα που το λες, το ζεύγος είναι άρρωστο!!! :shock::shock::shock::shock:

σε ένα ζεστό νερό βάλε χυμό λεμόνι, είναι πολύ καλό για το κρυολόγημα και πονόλαιμο!!!

πρόσφατα το διάβασα!

μήπως θα λέει το ελεύθερο θέμα..

έπρεπε να κάνουννένα σενάριο κάτι τέτοιο

και άκουσα και από άλλους ότι δεν το διδάχθηκαν

μάλλον αυτό εννοεί!!! εντωμεταξύ είχε και το πόδι σε γύψο με πατερίτσες κυκλοφορούσε!!!

Καλημέρα!

Είναι ένας έδω από τα Τρίκαλα και ζητάει τα χρήματα του ο άνθρωπος. Τον έβαλαν να αποχιονίσει στη Λάρισα, προηγουμένως τον εβαλαν να ασφαλτοστρώσει στα Τέμπη και τώρα δεν έχουν να του δώσουν.

Σε λίγο θα φάμε ξύλο... σήμερα το γλιτώσαμε... Κορίτσια είμαι να σκάσω. Θέλω να αλλαξω υπηρεσία, τουλάχιστον να μην τα βλέπω...!

Θα επανέλθω.

Μαρία ξέχασα να σου πω ότι αυτό με το ξύλο του Χατζηδάκη το έδειξαν στις εδώ ειδήσεις!!!

Λένα μην στενοχωριέσαι, ας πάει στον γιατρό να δει τι είναι....

Kalhmera koritsia....Ti wraia pou einai shmera me to xionaki ekso, makari na emene etsi mexri ta xristougenna alla kati gia 14-15 vathmous elegan oti tha exoume to proi..

Perastika stous arostoulides na ginoun grigora kala, an kai exthes pou irthe h paidiatros mas eipe pos oi iosois me thn ptosh ths thermokrasias exoun xtipisei kokkino..

Exthes to vradaki eixe ena atuxima kai h anepsoula mou,2 xronon egine proxtes to kaimeno.

H nifh mou apo thn zaloura ths (eklege to mwro 27 hmeron, eklege kai h megalh) anapse to mati ths kouzinas gia na etimasei sthn megalh kati na faei. Thn eixe pano ston paggo na kathete kai na thn vlepei(MEGA LATHOS). Ksexase na to klisei kai vazei katalathos h mikrh to xeraki ths epano...Katalavenete ti egine :(:(:( Kolise to dermataki ths pano sto mati :cry::cry: Thn pigan sta epigonta exthes kai twra perimenw na perasei ligaki h wra gia na tous parw thlefono na dw pos perase h nuxta tous...

Ευη τι να πω..κανενα σχολιο....

εγω τον Χριστοφορο τον εβαζα στο καρεκλακι φαγητου οταν εκανα κατι τετοια.

Λενα μην ανισυχεις..αφου ποναει δεν ειναι τιποτα..το πολυ πολυ καμια τριχα που γυρισε μεσα και εκανε φλεγμονη η κανενας αδενας που πριστικε..

αμα δεν πονουσε επρεπε να ανισυχει

Χρύσα και Αργυρώ, ευχαριστώ πολύ για τα γιατροσόφια, θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε, γιατί έχω κουραστεί πολύ με το λαιμό, είναι αρκετές μέρες κι είναι πολύ ενοχλητικό.

Χρυσουλάκι, γλυκερίνη από που αγοράζω; Απ' το φαρμακείο; Επειδή θα πάω σε λίγο... ;) Επίσης, είναι χημικό; Επιτρέπεται τώρα στην εγκυμοσύνη, ε;

Λενάκι, μη στεναχωριέστε, το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι σοβαρό. Σε κάποια φάση είχα βγάλει κι εγώ ένα παρόμοιο, εξαφανίστηκε μόνο του πριν προλάβω να ασχοληθώ, γιατί με πέτυχε σε φάση μεγάλου τρεξίματος. Το είχα πει σε μια δερματολόγο, μου μίλησε για "υδραδενίτιδα", δημιουργείται από φραγμένο πόρο στη μασχάλη (πολύ πιθανόν να ευθύνονται τα αποσμητικά) και τέλος πάντων, απλώς μπορεί να χρειαστεί αντιβίωση. Μην αγχώνεστε, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι κάτι πολύ απλό, απλώς χρειάζεται ιατρική επιμέλεια. ;)

πωπω περαστικά !! δεν σχολιαζω την κοπέλα ,οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει το λεπτό ,ετσι την επαθα και εγω το Σαββατο που βγηκε το χέρι της!

Λένα και εγώ το ειχα παθει ,περιμενα λιγο κ εξαφανιστηκε,ειχα ψιλοχεσμεντάν βέβαια δεν στο κρύβω,ετσι εχει κ ο Γ εχει στο κεφάλι κ δεν παει να το βγαλει... :evil:

καλε ευη???!!!! επαθα πλακα!!! αχου το καημενο!!! ψυχη μου!!!

αχ κοριτσια με ηρεμησατε καπως... σε τι γιατρο πας να το δει, σε δερματολογο ε?

μιτσακι σε διαβαζω κ βλεπω οτι ολα πανε φινα!!!!

η γλυκερινη δενειναι χημικο!! επιτρεπεται!!

κυρια χρυσα τι θα γινει??? σε ποιον πρεπει να κατσω για να βρεθουμε??? :lol::lol::lol:

Άααααααουτς!!! :o:o:o:o:o Το κακόμοιρο το κοριτσάκι...!!

Εμένα η μαμά μου μου το είχε σιδερώσει το χεράκι μου! Ακόμα φαίνεται το σημάδι... αμυδρά.

Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι. Έχω όμως τις φωτος που μου το έχουν δεμένο... :cry::cry::cry::cry:

Περαστικά!

Λένα μην προτρέχετε ρε παιδί μου και παίρνετε άδικα στεναχώριες! Να κάνει εξετάσεις ΑΜΕΣΩΣ!!!

Γλυκερινη απο το φαρμακειο ναι

Τοσο μικρη ποσοτητα δεν βλαπτει μην ανισυχεις

εγω το απαιρνα στην εγκυμοσυνη και εδινα και στον Χριστοφορο..σε μικροτερη δοση γλυκερινης, προσεξε μονο να παρεις με σταγονομετρο γλυκερινι

Λενα σε κανεναν./.να κατσεις στο ομορφο αμαξι σου και να τσακιστεις να ερθεις!!!!!

βρε Λένα μονο του Τολη να κατσεις! Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ !! σε 15 ημέρες εκεί θα ειμαι!!! θα βρεθούμε τοτε!

αχ κοριτσια βρηκα μια προσφορα στο τρίκυκλο!!! τσαμπα πράμα!!! μια φορμα εξοδου γ τα μωρα γ τα χιονια ...απο 170 κατι ευρώ μονο 140!!!!!!!! τσαμπα πράμα !!!!!!!μισο ενοικιο!!!!!!!!!!! μωρε δεν παμε καλα λέω εγώ!!!!!! :shock::shock::shock:

ax diabazw kai lew na sxoliasw ekeino ,kai to alo kai tha ksexasw sto telos .

argi perastika sta mpoumpoukakia sou .

mitsaki aloi kolane ioseis esu kollas oulitida :lol::lol::lol::lol: kai apo to net :lol::lol::lol:

gwgw pou meneis edw athhna ,nai tha hthela na pioume kafedaki kai na paiksoun .

ax xarika to ksilo tou xatzidaki :ymdevil:

po poto kaimeno to koritsaki .....den lew tipota gia thn mama oles kanoume blakeies ,perastika sto xeraki tou :(

lena kai egw na sou pw oti den einai tipota ,an den ponouse mporei na htan lipoma ,afou ponaei kapoio apostima einai .

a kalhmera sas .

αχ κοριτσια βρηκα μια προσφορα στο τρίκυκλο!!! τσαμπα πράμα!!! μια φορμα εξοδου γ τα μωρα γ τα χιονια ...απο 170 κατι ευρώ μονο 140!!!!!!!! τσαμπα πράμα !!!!!!!μισο ενοικιο!!!!!!!!!!! μωρε δεν παμε καλα λέω εγώ!!!!!! :shock::shock::shock:

χαχαχα εγώ βρήκα με 25 ευρώ μπουφανάκι και παντελονάκι για τα χιόνια!!!...αλλά επειδή δεν είχε στο νούμερο του Λουκά, αλλά μόνο μικρότερα, πήρα από το intersport μόνο παντελόνι 30 ευρώ!....πολύ καλό, κάθε φορά που βγαίνει έξω στο χιόνι με τα άλλα παιδάκια το φοράει!

Lena mhn stenaxoriese gia ton antra sou,eukolo na to les vevea alla diskolo na to kaneis..Mporei na einai kai kapios adenas pou exei pristei, to eixa pathei egw sthn efivia mou kai me etrexan stous giatrous oi gonois mou, eftixos den htan tpt...Apla na mhn to afisete katefthian ston giatro gia eksetasois..

kai egw stokefali exw duo lipomata apo polu mikrh .....

alla den me enoxloune ...an apofasisw na ta ksirisw tote tha skeutw na ta bgaw :lol::lol::lol::lol:

giwta mhn kaneis kamia blakeia kai thn pareis thn forma ......egw pisteuw oti einai arketa megala gia forma olosomh mia xara boleuonte kai me mpoyfan kai xontra pantelonia

οχι καλε Αφρο πλακα κανω,αμα προλαβω τη Δευτερα στο λιντλ με 13 ετρω θα παρα,αν κ σκεφτομια οπως κ η Αργι να παρω μονο παντελονι με τιραντες!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...