Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Δηλαδη Αργυρω δε σας εχουν πει ποτε παρτε τα παιδια και ελατε να φαμε μαζι;;; :?:?:? !

τελευταία φορά που τους επισκεφθήκαμε ήταν όταν ήμουν ακόμη έγκυος!!!

ίσως (έτσι νομίζω εγώ) επειδή για να πάμε πρέπει να αγοράσουν κρεββατάκι για τα παιδιά και να διαμορφώσουν το σπίτι τους: έχουν 4 κρεββατοκαμαρες: η μία δικιά τους, η άλλη το γραφείο, η άλλη το δωμάτιο επισκεπτών και η άλλη το έχουν σαν αποθήκη, ε αυτό - την αποθήκη - θα πρέπει να την αδειάσουν για να πάμε όλοι μαζί να κοιμηθούμε εκεί!!!! τέσπα, απλά αν πάμε θα μπορέσουμε να βγούμε και εμείς λιγάκι μόνοι μας!!! και να γνωρίσω και την Αθηνά!!!! :):D

αργυρω πολυ γελασα με τα κακακια :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι και η μαία, με την τόση εμπειρία και τις τόσες γέννες στο ενεργητικό της, μου είπε ότι πρώτη φορά το έβλεπε αυτό!!!!...μετά με καθάριζε!! χαχαχαχα

"Δεν πουλάει μπριζόλες το περίπτερο, αλλιώς στο 2ωράκι που περίμενα, θα είχα χτυπήσει μία οπωσδήποτε!" :lol::P Όλα αυτά με χιούμορ βέβαια,γιατί είμαστε οικογενειακοί φίλοι!" ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::ymapplause::-bd:-bd:-bd

καλά του είπες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ασχετο.. Αισθάνομαι παρα πολύ καλα σημερα..!!

Ακόμη και ο αντρας μου που με παιρνει και μου γκρινιάζει για τον Καναδά και τις διαδικασίες δεν με ενοχλεί..

θου υπομονη τοτε...τελειωνουν οι μερες και θα εισαι σπιτακι σου! :D

μιτσακι και εγω ετσι ελεγα για το δευτερο δεν ηθελα να μαθω το φυλο...αλλα με εφαγε ο αντρας μου :twisted: ...και οταν ειπε η γιατρος οτι ειναι αγορακι το ευχαριστηθηκα γιατι ηθελε κοριτσι :P:P:P:lol:

πολυ πετυχημενο αυτο με τις μπριζολες =))=))=))=))

ασχετο...εχω 2 προβληματισμους με τον μεγαλο....1.ποτε θα βγαλει την πανα;;;;3 φορες εκανα την αποπειρα και δεν ηθελε με τιποτα...και το χειροτερο ειναι οτι δεν τα λεει οταν τα κανει....μπορει να μεινει με τα κακα πολυ ωρα....μα τι βρωμιαρη γιο εχω τελικα :P:lol:

και 2.ποτε θα μιλησει αυτο το παιδι.;;;λεει κουβεντουλες αλλα πιο πολυ με την νοηματικη μιλαμε παρα με τα ελληνικα...ουφφφφφφφφφφ τι εχει παθει το παιδακι μου :roll::(

Bourique, δεν έχει πάθει τίποτα το νινάκι σου, πολλές φορές τα αγοράκια αργούν να μιλήσουν.

Εσυ συνέχισε να τον παροτρίνεις να μιλάτε και βλέπεις πως πάει μετά τα 3 χρόνια..

δεν ξερω ρε γαμωτο...βλεπω αλλα παιδακια στην ηλικια του και λενε τα παντα κανονικοτατα..και εμενα τιποτα...φοβαμαι μην εχει και τιποτα :?

Χρυσουλάκι κι εμένα δε με τραβάνε ιδιαίτερα τα γλυκά, αλλά τρώω συνέχεια!!! :lol: Πλάκα κάνω, αλήθεια πάντως, έχει αλλάξει η γεύση μου και όλα μου φαίνονται ΠΟΛΥ γλυκά, πετιμέζι! :? Παρόλαυτα, επειδή όλο και κάτι τρώω, καταβροχθίζω ό,τι βρεθεί μπροστά μου... Γλυκό, αλμυρό, ξινό, πικρό, υγιεινό, ανθυγιεινό... :oops:

Έρη, μπράβο που νιώθεις καλά σήμερα, είναι η μέρα σου άλλωστε!!!!!! :D Έτσι να νιώθεις κάθε μέρα από 'δω και μπρος!!! :D

bourique μου, καλώς όρισες και πάλι στο τρενάκι! Σε καταλαβαίνω για τις εξετάσεις, εγώ είμαι πολύ λιπόψυχη μ' αυτά... :( Τι εξετάσεις θα κάνετε στον Ιάσονα; Για αυτά που ρωτάς, όσον αφορά τη πάνα, μην αγχώνεσαι, γιατί το κάθε παιδάκι την πετά όταν είναι έτοιμο. Μη τον πιέσεις και θα δεις που θα στο δείξει μόνος του. Η δική μου την πέταξε πριν κανά μήνα (είναι συνομίληκα με το παλληκαράκι σου) αλλά το προετοιμάζαμε πολύ καιρό πριν το θέμα... Η ανιψιά μου πάλι, την έβγαλε στα 3,5 γιατί τότε ήταν έτοιμη! ;) (και είχε κι ένα μικρότερο αδερφάκι, με όση διαφορα έχουν και τα δικά σου τα παιδάκια! Το σημειώνω, γιατί πιστεύω ότι όλα μπορεί να παίζουν ρόλο...) ;) Για την ομιλία... δεν ξέρω πολλά. Δεν μιλάει καθόλου; Δε λέει προτασούλες; Ο παιδίατρος τι σας λέει;

Αργυρούλα, αυτοί χάνουν. Μη στεναχωριέσαι για τα πεθερικά... Μακριά κι αγαπημένοι... Καλύτερα έτσι, απ' το να σας δημιουργούν προβλήματα! ;) Μόνο, να σου πω... Κάνε λίγο χώρο στο σαλόνι, γιατί δε θα χωράνε όλα αυτά τα δώρα που θα στείλουν για σένα....!!! :lol::P Πλακίτσα, να ελαφρύνω το κλίμα!

κορίτσιααααα

κοιμήθηκα λίγο, σηκώθηκα κι έφαγα λίγη τούρτα σοκολάτα :lol:

τελικά τις έφαγε τις ψιλές του ο Χατζηδάκης #-o

Οι εξετάσεις που έχω είναι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικών σε θέματα πληροφορικής

Εκπαιδευτικοί εξετάζονται δάσκαλοι. νηπιαγωγοί, καθηγητές κλπ

bourique το κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό.

Από ότι βλέπω είναι 2,5 ε?

Θα την μάθει και την τουαλέτα μην ανησυχείς δεν είναι δα και τόσο μεγάλος ;)

Και μια μέρα θα ξεκινήσει να λέει τόσα που θα σας πάρει τα αυτιά :lol:

μιτσακι ευχαριστω :x

ιωαννα απο τωρα μας περνει τα αυτια πχ...μαμα τι εχεεεε;;;;;ολη την ωρα ετσι ειναι...το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορω ακομα να λεω οτι θελω μπροστα του γιατι μετα...θα με καρφωνει και θα πρεπει να το δωροδοκω :lol::lol::lol:

η παιδιατρος μου ειπε αν αγχωνομαι να παω σε ειδικο γιατρο....λεω να τον αφησω μεχρι να παει 3 και βλεπουμε.......

γιωτα μην στεναχωριεσαι κι εμενα 2.5 ειναι και δεν μιλαει και παρα πολυ ουτε κανει προτασεις εχουμε ξεκινησει λογοθεραπειες απο τον οκτωβριο και μολις χθες αρχισε σιγα σιγα να επαναλαμβανει οτι ακουει

για την πανα εχει αρχισει να δειχνει σημαδια οτι ειναι ετοιμος οποτε την ανοιξη ξεκιναμε να την κοψουμε

αναστασια μπραβο στον σπυρακο :D χρονια του πολλα κιολας αν και καθυστερημενα :oops:

εμενα κανει προτασουλες του τυπου "μαμα μι μι και εγω"η "που τα ντιγο;;"δηλαδη που παει βολτα το φορτηγο :lol::lol: και αλλα τετοια....

απο την μια λεω οτι ζηλευει απο την αλλη ανυσηχω....και αυτο γιατι μεχρι πριν γεννηθει ο ιασονας ηταν πολυ μπροστα στην ομιλια του.... :roll:

olh mera plenw ta dontia mou kai kanw kai pliseis me stomatiko dialima ,pira hlektrikh odontobourtsa gia na kanei kalh douleia .molis ekana kai plish me xamomili ....mpiax mpiax

ante na doume ....diabasa sto net oti gianete logo ipsilon timon ths prolaktinhs ......den tha ksana parw utrogestan :evil::evil::evil::evil: apo ekeinh thn mera arxise o ponos :evil::evil::evil::evil::evil:

Ο Λ. έχει 39 πυρετό! του έβαλα υπ., τώρα έπεσε, η κοπέλα πήρε την πλαστελίνη του και δημιουργούσε...πού? στο δωμάτιό του!!! δεν είναι χαζή να χαλάσει το δικό της, πάει και χαλάει το δικό του!!! :?

Καληνύχτα.....!

Οι εξετάσεις που έχω είναι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικών σε θέματα πληροφορικής

Εκπαιδευτικοί εξετάζονται δάσκαλοι. νηπιαγωγοί, καθηγητές κλπ

η αδελφή μου είχε το Σάββατο!!!! δεν μου είπες τα θέματα να της πω!!! :?:roll::roll::roll:

η παιδιατρος μου ειπε αν αγχωνομαι να παω σε ειδικο γιατρο....λεω να τον αφησω μεχρι να παει 3 και βλεπουμε.......

αν μπορείς πήγενέ τον σε παιδικό σταθμό, θα του κάνει πολύ καλό και θα δεις μεγάλη αλλαγή.

αργυρω περαστικα τον γιοκα σου...ευχομαι αυριο να ειναι καλυτερα!!!!!!!!

και εγω το σκεφτομουν οτι ο παιδικος θα αποδωσει....

telika exw polu proxorimenus gonis kai petherika .

milousa tora me thn pethera mou sto thl kai me rwtise an ton thilazw akoma ,ths eipa nai kai den eipai tipota

rwtise mono an pinei alo gala kai ths eipa nai alla thelei kai na thilazei kai gelase ,eipai oti kai o K epine polu gala kai giauto den arostenei o mikros akoma .

pantos to dextike fisiologikotata .....den to perimena an kai panta htan dipla mou kaime upostirize alla den perimena namhn akouga tora to para mikro .

bourique an kai exoume miso xrono diafora na sou pw oti kai o dikos mou den milaei akoma me protaseis ....tora arxizei na leei oti tou fenete eukolo h periergo alla mono thn kataliksh h thn arxh ....

kai egw pisteyw oti o paidikos tha apodosei ,o manwlhs otan sinanastrefete kai me alous ektos apo emena kai ton mpampa tou kai me paidakia olokai kati neo kanei .

ti na kanoume omos hmaste monaxoulia edw kai paidiko den to blepw na paei .....

καλησπέρα,γυρισαμε προ ολιγου απο τον γιατρο...αφου της εβαλε 3 σταγονες στο χερι κ χαραψε με ξυραφακι περιμεναμε κ μετα της διναμε λιγο λιγο γαλα...δεν αντεδρασε ...τωρα απο αυριο θα αλλαζω 20 μλ ου γαλατος της με φρεσκο ,καθε μερα 20 παραπανω...μετα αφου πιει για λιγες ημερες θα της δινουμε ενα γαλακτοκομικο τη φορα!το ασπραδι του αβγού κατα Φεβρουαριο μερια! :cry::roll:

και η Κωνσταντινα οπως ο Μανώλης μιλαει Αφρο!

ερη χρονια πολλα!!!

Μαρθα για να πιασει την ημερησια προσληψη του σιδηρου ενα μωρο με φρεσκο γαλα πρεπει να πιει 27 λιτρα! κ επειδη η μικρη εχει στιγμα μεσογειακης αναιμιας κ χαμηλο αιματοκριτη το φρεσκο του χρόνου,θα πιουμε αντβανς ή κατι τέτοιο κ οποτε κατσει θα πινει κ φρεσκο,θελω να πινει απόλα δεν θελω να κολλησει με μια μαρκα!σαφώς κ προτιμω το γαλα της να το πινει χωρις ζαχαρη!

giati na balete zaxari sto gala ...mpiax pote den mou arese etsi .

mporite na balete meli .....egw den mporw giati to zouzouni to pinei kruo kai den to thelei zesto :?

ax thelw na faw matia .....miam miam ...poios katharizei mono thn kouzina apo tis pitsilies :(

Καλησπερα!!!

Κοιμηθηκε το αστερι μου,εφαγα την κοτοσουπα ΤΗΣ και να'μαι!

Δεν τρωει τιποτα..Σας το ειπα? 8-)

Μητσακι πολυ γελασα με την μπριζολα σου!!!!!! :D:D

Γιωτα ο ταλιμπανακος νομιζω πως εχει ριξει αλλου την προσοχη γι'αυτο δεν μιλαει οσο αλλα παιδια...!

Τα αλλα μπορουν να...τα ισοπεδωσουν ολα?Οχι:!!!! :lol:

Αφρο μην πλενεις τοσο πολυ τα δοντια,δεν ειναι καλο..

Θουλακι παλι το παιζεις μαντης??????Αφου εχεις 80% αποτυχια!

Καλο κουραγιο για την Κυριακη...

Αργυ ετσι ξαφνικα πυρετο?Περαστικα

Το παιδι μου μαλλον βγαζει δοντια..Ανησυχες νυχτες!Ηδη ξυπνησε...

Ερη τι θα κανεις σημερα?Τιποτα???

Μου επεσε το σοκολατακι μου :(:(:(

:lol::lol::lol:

Παω παωωωωωω!!!

αργυρουλα περαστικα στον λουκακο!!!!

ο μικρος επεσε για υπνο αφου εφαγε καλαμποκι και ενα μπουκαλι γαλα

ααα σκευτικα κατι τρελο.....εβλεπα τον σουλη που φτιαχνει τα σπιτια και λεω να δηλωσω σημετοχη για μια ανακαινηση μιας και ειναι παλιας κατασκευης το δικο μας σπιτι

καλε που ειστε ολες???

κ επειδη η μικρη εχει στιγμα μεσογειακης αναιμιας κ χαμηλο αιματοκριτη

Γιωτα σιγουρο αυτο με το στιγμα?

το λεω γαιτι εγω εχω κανει στην μικρη 3 φορες εξεταση για στιγμα και δεν ειναι ξεκαθαρη ακομα ....

δειχνει μετα τα 4-5 καθαρα!

και την εχω παει και στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας που ειναι το μονο αξιπιστο!

αυτοι που εχουν μεσογειακη αναιμια δεν ειναι απαραιτητο να εχουν χαμηλο αιματοκριτη... η χλωμαδα που εχουν ειναι απο την υψηλη τομη σιδηρου την οποια ο οργανοσμος δεν διαχειριζεατια επαρκως....

ο Π. εχει στιγμα

Ο πεθερος πεησις

η κολλητη μου επησις:

η αδλεφη της πασχει απο Μ.Α

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...