Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Ευη περαστικα στο κοριτσακι σου...υπομονη με τον μικρο..βγες..αποκλειετε να σε ξαναπιασει.

Ο Χ εχει πηρετο..ανεβασε 38,3 και του εδωσα αντιπυρετικο....και τωρα κοιμαται...

Και εγω προσπαθω να μαθω του Χ να ανεβοκαταβαινει σκαλια..μεχρι τωρα ανεβαινει καλα δεν εχω παραπονο..στο κατεβα ακομα δεν τα καταφερνουμε αλλα που θα παει θα μαθει.

Ειμαι και εγω της αποψης οτι δεν ειναι καλο να μεγαλωνουν μεσα σε γιαλα αλλα να ψινονται...θυμαστε και το σημερινο βιντεακι..ποσο ελευθερα αφινουν τα μωρα σε αλλες χωρες ...και ποσο τα περιοριζουμε εμεις στο θεμα ασφαλεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ετσι..να παει χαλαραααα το τρενοοοοο

παλι αρρωστος ο Χ ρε χρυσα?

ευη περαστικα κ σε σας...αχ κριμα για τη κορουλα σου αλλα κ τι να κανεις ρε συ :roll:

happy mom εσυ εισαι αν θυμαμαι καλα που εκανες εκεινα τα βιντεο με τα μωρακια του μαμμυ κτλ?

κ επισης..ποια ειναι η νυφουλα σου καλε κ δε τη ξερω? :-o:-o:-o:-o:-??:-??:-??:-??:-??:-?:-?:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w

ερη δε μου μιλας????????? :cry::cry::cry::cry::cry:

πωπωπω πολυλογουδες!!!!

καλοριζικο το νεο μας τρενακι-υπερταχεια :lol::lol::lol::lol: επιβιβαζομαι κι εγω με μια ευχη καλα γεννητουρια και σε οσες το επιθυμουν με ενα ακομη μωρουλι

Καλησπερα τσουπρες!!!

Αργυ κ Σισσιω ευχαριστω!(νομιζω εσεις μου ευχηθηκατε σε αυτο το τρενακι...)

Α!Ναι...και η παλιοσυμπεθερα μου η ξετσιπωτη!!!! :lol: Δεν ντραπηκες να ανεβεις στο τρενακι

κ να ομολογησεις πως ξεχασες τη νυφη σου???Επειδη ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ(μια ζωη θα στο χτυπαω!) στη βαφτιση,

ξεχασες οτι το Αννυ βγαινει απο το Αννα>???

Και αλλωστε σημερα ειναι της Αγ.Αννη(υ)ς!!!!!!!! :lol:

Φιλια κ ευχαριστω!Κ εμεις σας αγαπαμε κ το ξερετε!

Παναγιωτα κ Θουλακι το ονομα το πηρε απο τη μαμα του αντρα μου!

Την δικη μου μαμα την λενε Ελενη!Η 2 μου κορη θα λεγεται Ελενα! :D

Νατασα εκανα ενα κεικ..δες στο μπλογκ της Ερης!

Για αυριο οκ!

Δεν ειχα τιποτα αλλο να απαντησω σωστα?

Οταν λετε να κατεβαινουν σκαλοπατια εννοειτε ορθια ή πισω-πισω???

Η Αννυ ανεβοκατεβαινει τα 3 που εχουμε συνεχεια

αλλα κ στο πατρικο μου ανεβαινει κ κατεβαινει αρκετα...Ομως εχει μια ταση να πιανεται

απο το καγκελο κ να θελει να κατεβει ορθια κ εκει φοβαμαι πολυ.

Παντως τα σκαλια της Νατασας δεν ειναι κ κανονικα...Ειναι πολυ αποτομα...

Δεν ειναι κ για ενηλικες να κατεβαινουν χαλαρα!Ποσο μαλλον για μωρα!

Περαστικα στα αρρωστουλια...Σαν μπαλακι ειναι αυτο το θεμα...Απο μωρο σε μωρο...

Νατασουλα γιατι να μην βρεθουμε για καφε???

Λοιπον εγω θα ειμαι χωρις αντρα μεχρι την Τριτη...Θελετε καφεδακι Σ ή Κ???

Πειτε καλε!!!!!Παμε παιδοτοπο?

Βρε Θουλη αλλη ειναι εκεινη! Αυτη η χαπι μαμ ειναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ συμπεθερα η Εφη!!!

Που εχει να πατησει κατι αιωνες το λεπτεπιλεπτο ποδαρακι της στο μαμμυ!!!! :lol::lol::lol:

Ταο Ταο μου δεν ηξερα οτι εισαι εδω! !!! Τωρα που σε είδα,

ΝΑ του το βάλεις το κοστούμι αφου δεν το έχουν δει μια χαρά! Εγώ εχω ενα συγκεκριμένο συνολο για μενα και το φοράω το ίδιο σε γάμους που δεν θα συναντήσω πολλούς ίδιους με τον πρηγούμενο που πήγαμε. Το λέμε στολή γάμου χαχαχα!

Χρυσα μου περαστικά και σε σας! Ελπίζω να μην ειναι τίποτα! Περαστικά και γρηγορα!

Λοιπον, χθες εστειλα τον αντρα μου στα cook shop να πάρει κουπατ ανθρωπάκια να φτιάξω μπισκοτάκια για τα παιδιά... Σημερα πήγα στα jumbo και γυριζα, γυριζα, γυριζα, γυριζα, σαν την τρελή να βρω δωράκια.. Πάλι καλά που δεν με πήρανε στην ακρη να με ψάξουνε...

Τελος παντων, πήρα κάτι απλά δωράκια, διασκεδαστικά ίσα ίσα να σπάσουν τα νευράκια των μαμάδων, (οχι πολυ) και απο οτι μου είπε η κουνιάδα μου (λογοθεραπέυτρια) το συγκεκριμένο παιχνιδάκι είναι σαν άσκηση για τα χείλη των μικρών παιδιών που ξεκινάνε να μιλάνε...

Πήρα και κάτι χριτουγενιάτικα δεντράκια μολύβια για τις μαμάδες.. Ε αυτα!

ΠΑΙΔΙΑ επιτέλους εφυγε ο Γκελντής!!!!

ΚΑι κάτι άλλο θέλω να πω αλλα θα περιμένω.. μην σας πρίξω άλλο...

Για αυριο οκ!

θα βγαλω κακια...εμ βεβαια εσεις συναντιεστε..εμεις με τη νατασα ενα βημα κ πιο συχνα βλεπω τις δυτικες παρα τη νατασου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

οσο για το κεικ το ειδα κ εμεινα :shock::shock::shock::shock::shock:

μα τι χρυσοχερα εισαι καλεεε

καλο βγαινει'¨?για πες?

αν να χαιρεσε κ τη πεθερα :lol::lol::lol::oops::oops::oops:

thouli ekeinh einai h mom 3 pou eixe kanei ta video .

exeipolu kairo na mpei sto mammy .

kai egw exw xasei thn mpala me tous puretous .....exw arxisei na pisteuw oti ola arosta einai :?

gioupi !!!! efige o gelnths !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den to eida :( ,ebaza ton mikro gia upno etsi na to xarw bre paidi mou :mrgreen:

xaxaxaxaxa!!!

Δεν ντρεπεστε καλε?

Ωραια ευχη!!!Ακους εκει να την χαιρομαι!

Να την χαιρεστε εσεις ρε την πεθερα μου!!!Μπρρρρ!!!!! =))=))=))

=))=))=)) χιλιοχρονη σε αυτην την κατασταση Αφρο O:-) ???? =))=))=))=))

Δεν ντρεπομαι...Φτου μου...

Ερη μου να πεις οοοτι θελεις!Δεν μας πρηζεις!!!

κ εγω πηγα τζαμπο κ δεν ηξερα τι να παρω...

Οι μπαρμπι μ'αρεσαν!Καθε χρονο τις χαζευω!Κ να φανταστειτε

οτι μικρη δεν πολυ επαιζα...Προτιμουσα να διαβαζω βιβλια! :shock:L-)

Κ η Αννυ σημερα πηρε την 1η της μπαρμπι απο την γιαγια μου!Την οποια λενε κ αυτην Αννα!

Κ την αγαπημενη μου ξαδερφη αλλα κ την αδερφη μου κατα το ημισυ! :D

Θουλη αφου δουλευεις βρε...Ποτε να την δεις?

Για μενα δεν μπορεις να πεις τιποτα γτ σε ειπα 10 φορες να βρεθουμε κ ολο μου λες "neeeeext year"!!! :mrgreen:

Το κεικ(που δεν ειναι κ ακριβως αυτο που εχουμε συνηθισει σαν κεικ)

το εκανα απο το περιοδικο του παρλιαρου.Αφαιρεσα καποια υλικα κ μειωσα λιγο ποσοτητες στο

γλασσο...Ειναι πολυ νοστιμο κ αρκετα ελαφρυ...Ετσι λεω για να το κανεις!!!! :mrgreen:

Το καλο ειναι πως κοβεται κ μπορει να φαει κ κανενας καλεσμενος ενω το σοκολαστενι μπραουνι

το ετρωγα ολο μονη μου!!!!!! :P

Α!Το σουπερ θετικο της συνταγης ειναι οτι δεν χρησιμοποιεις μιξερ!

Τα ανακατευεις ολα σε ενα μπολ με αυγοδαρτη κ μετα φουρνο!

Τσακ μπαμ! ;)

ξουτ ξουτ το ειδα που εφυγε και το καταχαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για υπνο κοριτσια με ποναει και το χερι μου και πρεπει να το ξαπλωσω λιγο(δεν αντεχω ουτε τον σπυρο να βαζω στο καθισματακι του αυτοκινητου)

ελπιζω να μου περασει και να μην ειμαι χριστουγεννιατικα με δεμενο χερι

καληνυχτα τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο τοπ σεφ μου τη σπανε ολοι εκτος απο τον Μαμαλάκη, δεν έχω δει ούτε μισο του μισου επεισόδιο! Γιατι χαίρεστε που έφυγε ο Γκελντης;;;

Άφρο τα βιντεακια δεν τα είχε φτιάξει η μομ3 αλλα μια κοπέλα με περίεργο όνομα, ή μάλλον όχι ακριβως περίεργο μάλλον σπάνιο.

Αχ κομματάστηκα πάλι σήμερα! Αυτη τη βδομαδα είχα πολλές κοινωνικές "υποχρεώσεις" η δόλια η σελεμπριτι!

χαχαχαχαχα ναι ρε ανοικοκυρευτη αφρο!!!!! αυγοδαρτης λεγεται!!!!!

γιατι γελατε ειναι πολυ ευηχο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασι θελω σοκοκεικ!!!!!!!!!!!!!!!!! το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ θελω κ εγω καφεδακι!!!!!!!!!!!!! θελω!!!!!!!!

που αμολησες παλι το συζυγο κοπελια??? :lol::lol:

μπεμπουλης περαστικα κ γρηγορα στο χερακι σου!!!

χαρηκα σημερα, ο μικρος απο οταν γυρισα απο τη δουλεια εχει βηξει ελαχιστες φορες, η μεσημεριανη του σιεστα ηταν 3.5 ωρες, η μυξα εχει σταματησει κ ειναι τρομερα ορεξατος!!!!

αντε αντε να γινει γρηγορα καλα το πουλακι μου!!!!!

ευη κουραγιο κοριτσι μου!!!

να σου πω, η κορη σου πως εχει παρει την αφιξη του νεου μελους? αντιδραει?

ρε κοριτσια εμενα η ενσταση μου στο θεμα με τις σκαλες ηταν στο σημειο που λεει η αργυρουλα οτι πρεπει να ανεβοκατεβαινουν μονα τους, χωρις επιβλεψη! εννοειται οτι θα τους δειξεις πως να ανεβοκατεβαινουν σκαλες!!! αλλα οχι να τα αφηνεις κ τελειως μονα τους!!

εγω προσωπικα φοβαμαι πολυ!! δε μπορω να τον βασιστω, θελω να τον βλεπω!!

σε καμια περιπτωση δε θα μπορουσα να ειμαι πχ στο ισογειο και να τον αφηνα να ανεβει μονος του πανω η να κατεβει!

εγω εχω γραψιμο για αυριο ακομα, καληνυχτα κοριτσαρες!!!

ποιος ειναι ο γκελντης?? :?

κ εγω πηγα τζαμπο κ δεν ηξερα τι να παρω...

Οι μπαρμπι μ'αρεσαν!Καθε χρονο τις χαζευω!Κ να φανταστειτε

οτι μικρη δεν πολυ επαιζα...Προτιμουσα να διαβαζω βιβλια! :shock:L-)

:lol:

Και γωωω!!! :lol: Αν και εγώ εκτός απο το διάβασμα (ημουν διαβαστερό παιδι δεν μπορώ να πω..) :D ημουν και ολιγον τι αγοροκόριτσο... [smilie=blob1.gif] Και τώρα στα γεράματα βλέπω κορίτσιστικα παιχνίδια και λέω αχ τι καλα να ειχα ενα κοριτσάκι να παιζαμε με κουκλες!!!.. [smilie=love1.gif]

Αλλα την ξέρω την μοίρα μου... :wtf: αν κάνω.. [smilie=binkybaby.gif] πάλι τσουτσουνάκι θα κάνω σαν την Αφρο και την Παναγιώτα... :blush::kiss:

Σισσάκι ξεκουράσου.. την χρειάζεσαι την ξεκουραση... άκου γιατι έφυγε ο Γκελντης.. !! :mrgreen:

Εγώ πάντως ημουν στο βιντεάκι που ειχε κάνει η mom3 νομίζω.... Ηταν αυτο που επαιξε η Μενεγάκη...

Μωρο μου εξαρτάται. Αν το βάλω σε κάποια συνταγη που δεν θέλω να έχει και πολλά υγρά, το ξεφλουδίζω, βγάζω με μαχαίρι το μαυρο που εχουν μέσα και δεν χρησιμοποιώ το κοτσάνι. Αν το χρησιμοποιήσω σε κοκκινες σάλτσες, το πλένω αλλα όταν το σοτάρω το αφηνω να στεγνώσει αρκετα...

Λενάκι παλιά είχαν γινει κάτι βιντεάκια εδώ με μωράκια απ κάποιες κοπέλες. Ενα το είχε παίξει και η Μενεγάκη...

Α να γειά σου!! Εσυ είσαι έγκυος εγώ ξεχνάω! :lol::lol::lol:

Έρη εγω δεν τα ξεφλουδίζω, το έκανα μια φορά και το βρήκα άκρως κουραστικό! :lol::lol::lol:

Αφήστε με! Την Κυριακή έχω μαγείρεμα. Μου ζήτησαν ενα τσιζκέικ στη δουλειά και κάτι αλμυρο.

Οι περισσότεροι τυροπιτα σουφλε! (Το ξέρω τους έχω κακομάθει!!)

Βρε Έρη έχεις κατι να μου προτείνεις ευκολο και γρηγορ σε αλμυρό;;

Μήπως να φτιάξω κάτι σε κιμαδόπιτα ή μανιταρόπιτα;;

Βαριέμαι να ανοιγω φύλλο και τα έτοιμα του εμπρίου δε μου αρέσσουν...

Κατι με φύλλο κρούστας ίσως...; Ε; Τί λέτε και σεις;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...