Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Καλε μια χαρα ειναι οι γυναικες γυναικολογοι.Εγω ειχα μια παρα πολυ καλη αλλα πηγε στην Πάτρα!!! :(:(

Ρε Αφρο 5 αυγα;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Που τα έβαλε;;;Δεν αηδιασε;;; :o:o:o

Ακομη πονας κοριτσακι;;; Α σημερα βρεχει!!!Το πηρες χαμπαρι;;;; :lol::lol::lol:

Γιωτα-μπουρίκ μια χαρα ο ομοιοπαθητικος. Κοιτα το παιδι ειναι εμπεδωμενο και η διαστολη ηταν την προηγουμενη εβδομαδα 2.Αυριο θα ξαναπαω.

Χρύσα μου και εμενα ο πρωτος μου αρεσε καλυτερα.Δε σου ανεφερε καθολου την λεξη καισαρικη και ουτε αρχισε να σου "θαβει" τα δημοσια νοσοκομεια.

Βρε τρελη ποσο να κρατησει ενας υπερηχος;;;;Την καρδιακη λειτουργια κοιταζουν και το μηκος.

Ωωωωωωω Θουλιτσα εχεις επισκεψεις σήμερα ε;;;Καλα να περασετε!!!!

Τελικα στην πορεια πήγατε;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα ρε τρελες..ειπα εγω οτι δεν ειναι καλοι επιστημονες οι γυναικες γυναικολογοι;;;..

επλα δεν μπορω..τι να κανω τωρα..να καταπιεστω...χαχαχαχαχα..

μου τελειωσε και η κανελα στο σπιτι.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχχ.

Μιτσακι κουμπαρουλα μου τα φιλια μου.

Ολα θα πανε καλα...

και εγω θα ηθελα να γεννισω σε δημοσιο...

αν παμε για φυσιολογικο αυτο ειναι λιγο δυσκολο, εκτος και αν γινει με ελεγχομενη προκληση οποτε θα με παει στο παπαγεωργιου.

Και δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα για μενα θεμα ασφαλεις.

Δεν ειχα παραπονο απο το Γενεσης..ηταν ευγενεστατοι, ηταν πολυ καθαρο- σε βαθμο ιστεριας- εξυπηρετηκοτατοι τα παντα..απλα δεν θελω να ξαναπαω..ενα ακομα μειοω του ΜΑΜΟ ηταν οτι συνεργαζετε με την Γεννικη..και ουτε εκει θελω να παω

Μητσακι μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες!!!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG:

Δικιο εχετε αλλα μερικες φορες το μυαλο μου κολλαει.

Γιωτα μου μπραβο και καλες μασες. [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif]

Βεβαια θα γινω πάλι σπαστικια και θα σε ρωτησω.Γιατι μωρε Δελτα Αντβανς;;;Εχει σακχαρα.Δεν της δινεις κατευθειαν κανονικο γάλα;;;

ela nte pou ta ebale ...san isterikos ekane ,me pigene sto psigio na tou dosw kialo ,kialo,kialo....mexri pou ta teliose kai eklege giati den eixe alo :lol::lol::lol::lol:

apo xthes paizei me ta paixnidaki tous ,exei kati stolidia gia dentro xionanthropo,fwkia,tarando ka

kalitera eimai shmera simezeua tora thn mpougada apeksw kai ta taktopoihsa ....xwris sidero :roll:

omikros blepei bob gia na mhn me enoxlei 8-)

mitsaki egw gennisa sto attiko kai exw na pw ta kalitera ,einai uper tou thilasmou kai simpliroma dinoun se ekseretikes periptoseis kai katopin entolhs paidiatrou .

piga episkepsh stomhtera kai den eida kamia diafora ....

se pio tetraklino einai ? auto apenanti apo to salonaki ? egw ekei hmouna

Σαν επιστήμονες φυσικά και δεν υπάρχει διαφορά σε άντρα γυναίκα

Αλλά όταν ακούς απο γυναίκα γιατρό "Εμ βέβαια με τα βρακιά που φοράτε τι περιμένετε να πάθετε?

δεν θα έχετε φαγούρα?? δεν θα σας πιάνει κολπίτιδα κλπ" και το λέει σε νέες κοπέλες πιο πολύ μου κάνει ότι το λεει από ζήλια παρά σα γιατρός.

Καθώς και πολλά άλλα..

Με πιάνεται έτσι?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α Θουλι εγω που ειμαι στα 8 με 9 κιλα η αληθεια ειναι οτι δεν πολυτρωω.Δηλαδη τρωω αλλα ισα ισα για να μην ψωμολυσαω. :o:o

Πρεπει να τρως πολυ υγιεινα και καθολου γλυκα αν δε θες να παρεις βάρος.

Καλα ρε εφαγε 5 και μετα εκλαιγε;;; :lol::lol::lol::lol: Φερτον απο δω να τον πηξω στα φρουτα!!!!!Ετσι θα φύγει :-s:-s:-s:-s:((:((:((

Το καλυμα καθαρισε;;;

xaxaxax..Μαρια Ιωαννα..θεαααα

Παιδια εγω δεν ειχα τετοια θεματα..

Η Μικροβιολογο ςμου ειναι γυναικα..η παιδιατρος μου ειναι γυναικα...πολοι γιατροι που ξερω ειναι γυναικες..και ορισμενες φορες θα προτιμισω γυναικα γιατι ειναι πιο συναισθηματικες, πιο...ανθρωπινες..δεν ξερω..

βεβεια ειχα μια γνωστη που ειχε γυναικα γυναικολογο και δεν θελω να σας πω τι την ειπε την ωρα που γεννουσε..το θεορω προσβολη για ολες τις υπολοιπες γυναικες γυναικολογους.

παναγιωτα θα γενησεις στο επομενο τρενακι..παει τελειωσε..

φανταζεσαι να γεννησετε την ιδι αμερα με την συμπεθερα σου;;;;

χαχαχαχα

θα εχει πολυυυυ γελιο!!!!

Αφρο σουπερ ο μανωλιος...ακου 5 αυγα..ουτε εγω δεν μπορω να φαω τοσα...

ΑΑΑ..θου μπορεις να παρεις 9 κιλα και να τρως το καταπετασμα...με την προυποθεση οτι μετα θα ξερχας...χαχαχαχα

Εγω ετσι ημουν..δεν μπορουσα να φαω οσο και να ηθελα..

και τωρα ετσι ειμαι

eri to sabbatokiriako auto exeis thn polu douleia ? eixe metatethei thimame gia meta ta gennethlia .

na kanonisoume na pame bolta diabasa sto alo thema pou simetexis gia ta village

kai na fantasteis panagiwta oti den tou ta pira egw ,ta apigage apo to souper den mporousa na tou ta parw apo ta xeria ,oute gia na ta xtipisei h kopela :lol::lol::lol::lol:

nai katharise ,tora thelw na to aplosw giati akoma sthn lekanh einai :oops:

xrusa mhn mperdeuese kinder auga ... :lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα...

χρονια πολλα ερη..να χαιρεσαι το ονοματακι σου

:P:P:P

ειμαι στεναχωρημενη,,,,παρα πολυ...

κυριακη δουλευω τελικα..δε μπορει να ερθει η κοπελα..ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΩΩΩΩΩΩ..Θουλιτσα στεναχωρηθηκα και εγω τωρα...

Κριμαααα...

Δεν πειραζει..υπομονη θα σταματησεις σε λιγε ςμερες και θα ξεκουραστεις

Αφρο, να κανονισουμε ναι απλά πρέπει να δω πως θα πάει ο μικρός με το κρυωμά του. Και εδώ στο είχα γράψει βρε! Αυτο το σκ ειναι η δουλειά.. θα δούμε πως θα πάει...

Γειά σας μανούλες τι κάνετε?

Εγώ έχω αρκετή δουλειά και πρέπει να προλάβω να τελειώσω μέρι τις 4 γιατί στις 5 έχουμε συνάντηση στο σχολείου του Μιχάλη. Θα μιλήσουμε γαι την πρόοδο των παιδιών την Χριστουγιεννάτκη γιορτή και πρέπει να βρούμε και κάποιον να ντυθεί Αγιος Βασίλης για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.

Επίσης είπαμε με τις υπόλοιπες μαμάδες να δώσουμε από 5 ευρώ και να πάρουμε ένα δώρο στην δάσκάλα κάτι σε κασκόλ, γάντια , φουλάρι ή μπιζού. Πως σας φαίνεται η ιδέα???????

Έρη Χρόνια Πολλά μανούλα να χαίρεσαι την οικογένεια σου και ότι καλύτερο για το καινούργιο σας ξεκίνημα

Αναστασία μπράβο στον Σπυράκο, να του δώσεις ένα φιλί κι από εμένα

Χρύσα να πάς και σε αυτήν που πάει η Νατάσα μπορεί να αναθεωρήσεις ;)

Πάντως κι εγώ αναλόγως με την ειδίκότητα έχω προτιμήσεις στο φύλλο

Δηλαδή γυναικολόγο άντρα. παιδίατρο γυναίκα.............

Γιώτα καλή αρχή με τα γαλακτοκομικά και σου ξαναλέω ότι εγ'ω δεν θα έπαιρνα ποτέ γάλα τύπου advance (δηλαδή με πρόσθετα ζάχαρα) αλλά κανονικό φρέσκο γάλα

Αναστασία διάλεξε ενδιαφέροντα πράγματα η Άννυ ,μα γιατί δεν το πήρες το σκορδάτο σαλάμι?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα και Μάρθα καλό καφεδάκι το απόγευμα!!!!!!!!!!

nai monolektika to egrapses ,ekei eida perigrafh :D

kala thimomouna gia thn douleia ....upomonh kai perastika ston takh ! :x

thouli upomonh kai esu thn kuriakh ,tha perasei mia mera einai ,meta apo liges meres tha KATHESE !!!!

pigame ston fourno kaitou pira kouloyrakia karotou ....twra trwei ena kai mougrizei apo apolaush :lol:

αχ η κοπελάρα μου κοιμάται για μεσημέρι!!! :x

και εγώ αισθάνομαι πιο άνετα με άντρα γυν.!.... :lol::lol::lol:

εγώ ούτε ένα αυγό κίντερ δεν μπορώ να τελειώσω, είναι πολύ γλυκά!!!!

gamoto den mporw na dw blepei o mikros paidika kai tha me skotosei an allaksw

δε δείχνει τίποτα η τηλεόραση

στο ιντερνετ το είδα

και ούτε πρόκειται να το δείξουν τα κανάλια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...