Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

βρε παιδια τι θα πει αντρας ή γυναικα? ενας σωστος επιστημονας ειναι σωστος ασχετα με το φύλο του!!μην ειστε προκατειλημένες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!!!!!!

πηρα τηλ τον αλλεργιολογο να τον ρωτησω γ τις ανοσολογικες και μου ειπε οτι κ εκεινη η τιμη ειναι χαμηλη οποτε σημαινει οχι αλλεργια!!!!!!! μετα με πηρε πισω να μου πει να φερω γαλα μαζι μου το απογευμα ,κ λεω τι γαλα? κ μου λεει τι γαλα εχετε αποφασισει να τις δίνετε? και λεω εεεε δεν με απασχολησε ποτε ξέρετε!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχα θα πεταχτω α παρω κατι ,μαλλον Δελτα αντβανς ,ελπιζω να βρω,ειναι κ Τεταρτη σημερα κ κλεινουν 2.30 τα σουπερ μαρκετ!!

ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!!! :D:D:D:D

Καλημερες κοπελιες!!!

Ειστε καλα?

Χθες που ηρθε ο μπαμπας της κορης μου( :lol::lol: ) τον πηγαμε στο σουπερ μαρκετ!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ωραια περασαμε(εγω κ η Αννυ γτ εκεινος πληρωσε την λυπητερη)..

Κοριτσια ετρεχε απο εδω κ απο εκει κ οτι της γυαλιζε στο ματι το εφερνε φωναζοντας ΜΑΜΑΑΑΑΑ

και το εβαζε στο καροτσι!!!

Αυγα κιντερ(δεν τρωει εννοειται),ενα τεραστιο σκορδατο σαλαμι,γιαουρτια(2 4αδες!),απειρα πατατακια,3 οδοντοκρεμες κ τοοοσα αλλα!!!!Τηνειχε πιασει οιστρος!!!Κ εμεις ειχαμε πεθανει

στο γελιο!!!!!Τα πηραμε σχεδον ολα οσα διαλεξε(εκτος απο το σαλαμι!χαχαχα) κ αν τολμουσαμε να

παμε κατι πισω στο ραφι το ξαναεφερνε!!! :lol::lol: Μα...Τα ηθελε το παιδι!!!! :lol:

Παλι καλα δεν πηρε κατι εξτριμ...πχ προφυλακτικα!

Λενακι μου δλδ η γνωμη σου περι γυναικας γυναικολογου προερχεται απο μια

συναντηση με μια γιατρο? :?:? Σσσσσσσς!Μην ακουω τιποτα!Εισαι τιμωρια στη γωνιτσα σου

για 26 λεπτα!!!!! :lol::lol:

Να τους ζησει η μπεμπα τους!!!!!

Νατασακι μου στον υπνο μου γεννησες!

Αχ ηταν τοσο ωραια ολα!!!! :-*:x

Η Λινα καλα νομιζω,εχω να της μιλησω απο το Σαββατο...

Χρυσουλα μου να πας στης Νατασας!Δε χανεις τιποτα...

Ριξε κ εσυ λιγη κανελλα στο ρυζογαλο σου πια!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Γεια σου βρε Σισσιω!!!!!!! :D

Τι παθατε καλε με τα πμ????Θουλακι μου που εισαι να στειλουμε πμ? 8-)

Θα σου πω για αυτα που ελεγε η Βενη για την υγρασια...ΣΕ πμ!χαχαχα

Θα πιειτε καφεδακι επιτελους?Ανασταση!!!! :lol:

Καλημερα σε ολες...με φωναζει!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!!!!!!

πηρα τηλ τον αλλεργιολογο να τον ρωτησω γ τις ανοσολογικες και μου ειπε οτι κ εκεινη η τιμη ειναι χαμηλη οποτε σημαινει οχι αλλεργια!!!!!!! μετα με πηρε πισω να μου πει να φερω γαλα μαζι μου το απογευμα ,κ λεω τι γαλα? κ μου λεει τι γαλα εχετε αποφασισει να τις δίνετε? και λεω εεεε δεν με απασχολησε ποτε ξέρετε!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχα θα πεταχτω α παρω κατι ,μαλλον Δελτα αντβανς ,ελπιζω να βρω,ειναι κ Τεταρτη σημερα κ κλεινουν 2.30 τα σουπερ μαρκετ!!

ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!!! :D:D:D:D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΤΩΡΑ :lol::lol:

Γιώτα συμφωνώ και εγώ όταν ήρθα εδώ δεν ήξερα κανέναν, έτσι πήγαμε στον οικ. γιατρό μας (γενικής ιατρικής) και μου συνέστησε μερικούς, πριν όμως με ρώτησε αν ήθελα γυναίκα ή άνδρα!....εγώ του είπα ότι με ενδιαφέρει να είναι καλός/ή γιατρός και όχι το φύλο!....μου έδωσε και γυναίκες και άνδρες!....

ο καιρός είναι γ....α!!! είναι όλα άσπρα, το κακό είναι ότι δεν έχω πάρει κανένα χριστ. δώρο ακόμη για κανέναν!!!! :(

Γιώτα :ymapplause::ymapplause::-bd:-bd

Ερη χρονια πολλα!!!

Καλη επιτυχια στα νεα σας σχεδια!!!

Γιωτα τελεια με τα αποτελεσματα..πολυ χαρηκα..αντε τωρα να φαει μπουγατσα που λεει και η Βενη!!!

Καλημερα σε ολες τις υπολοιπες κουκλες μανουλες!!!

Τροω μελομακαρονο και ειμαι καπως μπλιαχ...

νυσταζωωωω

Γιωτα συγχαρητηρια ξανα!Με το καλο κ να πιει το γαλατακι!

Αργυ εχεις δικιο...ΑΝ εχει γεννησει!

Και φυσικα συμφωνω με εσας τις 2:Καλη/καλος επιστημονας κ ανθρωπος ασχετου φυλλου!

Αλλωστε δεν το παμε...ετεροφυλοφιλικα..Δλδ να μας "ακουμπαει" αρσενικο ή θηλυκο!

Αν ειναι ετσι ...Χρυσα ξερω εναν πολυ κουκλο(απ'οτι μου λενε) γιατρο! ;););):lol::lol:

Αναστασια καλη αρχη!!!Τωρα να μη βαλει γλωσσα μεσα!χαχα

Ελευθερια παιδι μου...

Χρονια πολλα!!!!!Οτι επιθυμεις κουκλα μου!(παλι καλα ειναι η συμπεθερα σου κ μου το θυμισε)

ευχαριστώ πολύ μανούλες!!! :D

Νομιζα ότι εγραψα χθες το βραδυ και τωρα το ψάχνω και δεν το βρισκω!!! :evil:

Ο Κωστας ειναι αρωστος.. χθες το νινάκι μου ειχε κοκκινα και υγρά ματάκια και κλειστή μυτη με καταρροή..

Μα πως κρύωσε ρε παιδι μου, τώρα τον κοιμήζω και στον υπνόσακο!!! :(

Περαστικά Έρη μου, από κάπου θα κόλλησε, ίσως κάποιος να μετέφερε κανέναν ιό!!!!

αν είναι μόνο η μυτούλα ....... στον χώρο που είναι να έχεις ανοιχτό το παράθυρο, έτσι μου είχε πει ο δικός μας παιδίατρος και έξω είχε -15!!! και μου είπε δεν πειράζει πρέπει να μπαίνει καθαρός αέρας και να μην είναι ξερή η ατμόσφαιρα!...επίσης πριν κοιμηθεί άνοιξε το παράθυρο στο δωμάτιό του και εννοείται σβηστή θέρμανση κατά τη διάρκεια του ύπνου!

στο Τορόντο ίσως η ατμόσφαιρα να είναι πιο καθαρή από αυτή της Αθήνας, επομένως λιγότερα προβλήματα υγείας!!! :)

Καλημέρα!

Γιώτα τέλεια!!!! Άντε τώρα να πλακώσει τα κεικ η Κωνσταντίνα!!! Αβγό τρώτε; ΄

Καλή αρχή!!!

Έρη χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!!!

Πολύχρονη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Περαστικά και στον Κωστάκη!!!

Αναστασία χαχαχα το ίδιο κάνουμε και μεις με την Ειρήνη αλλά τελικά τα περισσότερα τα πάμε πίσω γιατί είναι ό,τι να ναι!!! Ούτε καν τρώγονται!!! :lol::lol::lol:

Κοπελάρα μου την έννοια μου έχεις ε;;; Ακόμη εδώ είμαι... Και θα είμαι για καιρό!!

Αφροδίτη , Αrgi καλημέρα!!!

Ερη μου περαστικα σας!!

Πωπω..το καημενουλι πως την αρπαξε ετσι

Σημερα εχει τελειο καιρο....ηλιο ςμε κρυο...πολυ μ'αρεσει

Βρε μουρλη Αναστασια./...δεν θελω κουκλο γιατρο...μπλιαχχχχχχχ...

Ειναι θεμα πως να το πω...παραξενιας..πχ δεν μπορω να ψωνισω εσωρουχα απο αντρα πωλιτη...

Παντως στην γιατρο της Νατασας θα παω...γιατι εαν δε με καλυψει ο Παπ..θελω να εχω και μια δευτερη γνωμη

Μου φερανε ενα κουτι μελομακαρονα και ενα κουτι συροπιαστα απο το Λεονε....με διαταγη να μη τα μοιραστω με κανενα...

που να τα φαω ολα αυτα;;; δεν ερχεστρε απο εδω...κερναω

Kαλημέρα πολυλογούδες μου! :D

Ξεκίνησα να σας διαβάζω, αλλά που να τα καταφέρω όλα... :shock:

Έρη μου, χρόνια πολλά, καλά, ευλογημένα, ευτυχισμένα, γεμάτα στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!!! :D Να ζήσεις κοπέλα μου, να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου και με το καλό να ξεκινήσετε την καινούργια σας ζωή στο Τορόντο!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Περαστικά και στο αγοράκι σου, να μου τον φιλήσεις!

Αν κατάλαβα καλά, όλα πήγαν καλά με τον αλλεργιολόγο της Κωνσταντίνας; :D Σαυρογιωτούλα, πολλά πολλά μπράβο!!! Ανακούφιση!!!!!!! Καλές μάσες τώρα, θα πάω παραπίσω, να δω τι έγραψες ακριβώς! ;)

Χρυσουλάκι, είδα το θεματάκι σου με τους γιατρούς, κι εγώ τον 1ο ψηφίζω, από τους δύο, γιατί είπες ότι ο χθεσινός ήταν επιφυλακτικός με το VBAC και έκανε και αναφορά στη καισαρική... :roll: Πάντως, μην αγχώνεσαι τόσο με τη διάρκεια του υπέρηχου ρε!! Κι εμένα 5 λεπτάκια κράτησε και ο 1ος και η αυχενική διαφάνεια. Τι άλλο να δουν δηλαδή; Παίρνουν τις μετρήσεις που θέλουν, ελέγχουν ό,τι μπορούν... Τι άλλο να κάτσουμε να βλέπουμε; :lol:

Φιλιά σε όλα τα κοριτσούδια, θα προσπαθήσω να διαβάσω όλες τις σελίδες και θα επανέλθω! Μάκια!

Γιώτα μπράβο ρε συ με την αλεργία είδες? Το ξεπέρασε ο οργανισμός της! :D

Ευχαριστώ Μιτσάκι μου, Βικυ, Χρυσα.. και για τις ευχες και για τα περαστικά...

Βικυ τι έχεις?

Αφρο πως εισαι?

Χρυσα εγώ μονο γυναίκα γυναικολόγο είχα και δεν συμφωνώ καθόλου με το να τις απορρίπτουμε. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, τόσες καταπληκτικές γυναίκες γυναικολόγοι υπάρχουν..

Απλά τώρα θα την αλλάξω θέλω δεν θέλω χαχαχα :shock::D

Καλημερα!!!!!!

Ερη μου Χρονια Πολλα κουκλα μου!!!!Ο,τι επιθυμεις να πραγματοποιηθει.Ευχομαι υγεια ,χαρα και ενα ομορφο ξεκινημα στον Καναδα.Να πάνε ολα οπως τα εχετε σχεδιασει!!!! :x:x:x:x

Παω να διαβασω και τα λεμε σε λιγο.

Και συνεχίζω...

Θα συμφωνήσω με Γιώτα και Argi, σημασία για μένα έχει να είναι καλός ο επιστήμονας, δεν με ενδιαφέρει το φύλο. Έτυχε να έχω άντρα γυναικολόγο, ο οποίος -κατ' εμέ- είναι φοβερός κι έτσι δε τον αλλάζω με τίποτα. Όσο μπορώ βέβαια, γιατί είναι μεγάλος και κοντεύει στη σύνταξη. Συνεργάζεται όμως με μαίες, μία εκ των οποίων είχα στον 1ο μου τοκετό. Ήταν εξαιρετική, "παραγνωριστήκαμε" και μ' αυτή :lol: κι έτσι τώρα πια δε μ' ενοχλεί το φύλο! Άσε που όπως λέει κι η Άφρο, στον τοκετό (στην ανάνηψη βασικά) έπεσε τόσος "έλεγχος" απ' όλο το προσωπικό του Μητέρα, που ξεπέρασα κάθε "ταμπού"! :lol: Παρολαυτά, καταλαβαίνω την προτίμηση μιας γυναίκας σε άντρα ή γυναίκα γυναικολόγο... Απλά γιατί ΕΤΣΙ νιώθει... ;)

Συμπεθερούλα μου, διάβασα πως είσαι ΠΟΛΥ αγχωμένη και στεναχωρήθηκα λίγο. :( Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό βέβαια κι εγώ έτσι ήμουν και τώρα που ξέρω τι με περιμένει, έτσι θα είμαι πάλι όταν φτάσει η ώρα, αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ... Μου έμεινε η συμβουλή της Αθηνάς και αποφάσισα να το έχω στο νου μου, μέχρι τέλους... ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!! :D Όλα θα πάνε καλά κι ο τοκετός είναι μόνο κάποιες ώρες... Τι θα κάνουν; Θα περάσουν!!!! ;) Θα το αντιμετωπίσουμε, για το καλό μας και για το καλό των νινακίων μας!!! Τι τρελαινόμαστε; Το μετά είναι το ζόρι... :lol: Πλακίτσα κάνω!!!! :lol: Καταλαβαίνω απόλυτα την ανυπομονησία σου, αλλά είναι ΚΡΙΜΑ να φας τους τεχνητούς χωρίς λόγο!!! Αν ήταν ανάγκη, είχε καλώς, αλλά τώρα... Γιατί; Άσε τη φύση να κάνει τη δουλίτσα της και το μπεμπάκι να διαλέξει μόνο του τη στιγμή που θα ξεμπουκάρει!!!!!!! ;)

Εύχομαι ο Αγ.Ελευθέριος, να "ελευθερώσει" τις μεγαλοφουσκοκοιλίτσες σας, σύντομα και πανεύκολα!! :D Κι όλες εμάς τις υπόλοιπες βέβαια, όταν έρθει η ώρα! ;)

Χθες πήγα στο Αττικό, να δω τη φιλεναδίτσα μου. Ήταν σε τετράκλινο, δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, αλλά για δημόσιο ήταν μια χαρούλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και μεγάλη διαφορά απ' το Μητέρα. Οπότε σίγουρα αξίζει το κόπο... Χώρια που μου έλεγε η κοπέλα ότι όποια μανούλα ζητήσει συμπλήρωμα για το μωρό, της πιπιλάνε το μυαλό για να μη το κάνει. Έμεινα έτσι... :shock: Υπέθεσα ότι βρίσκομαι σε άλλη διάσταση!!! 8-) Για ένα μόνο λόγο δεν μπορώ να ξεφύγω απ' το Μητέρα, ότι δεν αλλάζω το γιατρό μου με τίποτα!!!!!!! Για όσο μπορώ τουλάχιστον... :roll:

Φλυάρησα όμως!!! :oops:

Να καλωσορίσω και τις νέες αφίξεις στο τρενάκι!!! Καλώς ήρθατε μανούλες... στο κλουβί με τις τρελές!! :lol::D

Παναγιώτα μην αγχώνεσαι βρε

δεν είπαμε ότι ο δεύτερος τοκετός είναι πιο εύκολος από τον πρώτο??

θα δεις όλα θα πανε καλά..

καμία σχέση με την 1η φορά :YMHUG:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...