Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αφρο κακια..με αφισες να διαβαζω 74 σελιδες....

χαχαχαχ..

απλα εκει αναφερθηκε πως υπηρχαν κοπελες που εκαναν VBAC στην θεσσαλονικη..και ηθελα να ακουσω τις ιστοριες τους...και τηνεμπειρια τους..γιατυι δεν πρεπει μονο ο γιατρος να ειναι καλος γνωστης του αντικειμενου αλλα να το υποστιριζει και η κλινικη..

Λανα για το νοσοκομειο παιζει μονοσε περιπτωση που χρειαστει καισαρικη ξανα..φυσιολογικο θα κανω μαλλων σε κλινικη γιατι που να περιμενω την εφημερια του παπαγεωργιου..

Λετε να καταληξω σε γυναικα;;;

αμα ειναι να δω το φως μου...χαλαλη της

Παντως ενα εχω παρατηρησει..στο τρενακι υπαρχουν ολων τωνειδων μανουλες...ολων των ειδων γνωμες...και διαφωνιες αλλα υπαρχει και ενα επιπεδο....μπραβο μας τσουπρες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

α χρυσα οκ νομιζα ετσι κ αλλιως σε νοσοκομειο θα πηγαινες

νατασα 39 εβδ κ 2 μερες (20 δεκεμβρη εκλεινε το μηνα της)

η κοπελιτσα ειναι παρα πολυ αδυνατη σαν εσενα νατασα και πηρε 7 η 8 κιλα

αλλα δεν παιζει ρολο αυτο για το βαρος που γεννιεται το παιδι ετσι δεν ειναι?

ναι αυτο το ζευγαρι ειναι που δεν τους θελουν οι γονεις, ο αδερφος της κουμπαρας μου

Ένα μόνο θα ρωτήσω! Εμένα γιατί δε μου στέλνετε π.μ.;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρυσάκι να κάνεις ό,τι σου λέει το ένστικτο σου! Πάντως αυτό με τις γυναίκες να το κοιτάξεις... Μηπως καταβάθος το... κανελώνεις το ριζόγαλο;;;; =))=))=))=))=))=))=))

Δε δουλεύω αυριο, αλλά πορεία δεν πάω. Έχω να σιδερώσω τρία πλυντήρια!

Νατάσα σου έυχομαι να μην περιμένεις τόοοοοοοοσο πολύ! Μέ ένα τοξοτάκι σου ευχομαι, αλλά πάνω απ' όλα να πάνε όλα κοριτσάκι! :x:x:x

Α εγώ 22 έχω!

Λένα να τους ζήσει !!!

Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο. Αν έτρωγε όλες τια κατηγορίες τροφών και όταν έπρεπε. Εγώ 11 πήρα κια έεεεεεχω ακόμη!!! Χαχαχα

Σισσιώ σου έστειλα πμ!!!

Η αδερφή το έδωσε το μάθημα;;

Χρύσα και σενα σου έστειλα!!!

Άφρο πονηρούλα το είδες το πμ;;;

ηρθα!!!!!!!!!\\κ γω νομιζω οτι η χρυσα θα καταληξη σε γυναικα..οτι δε θελεις το λουζεσαι..

νατασα αυριο κατα τι ωρα θα ερθετε?

ΑΝ δε γεννησεις? :lol::lol::lol::lol:

σισσιω τι κανεις καλο μου?ολα καλα?

αναστασια κ γω ρε εχω υγρασια..μονο το διαμενρισμα μου γαμω τη καταδικη μουυ

ΒΕΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πες αυτο με το κουτακι που ελεγες..

εμενα συμεθερα δε εχει πμ? :cry::lol::lol::lol:

λενα 7 κιλα?

καλα τι ετρωγε κοπανιστο αερα?

γτ μη με πειτε οτι αυτες που βαζουν 8-10 κιλα τρωνε..Ε ΟΙΧΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..

Θου μετά το κολυμβητήριο κατά τις 6-6.30.

Να έχεις σε παρακαλώ στρωμμένο το κόκκινο χαλί. Στη είσοδο κολωνάτα ποτήρια με σαμπάνια και φράουλες. Για πρώτο πιάτο θέλω μια σαλάτα ελαφριά, 2ο παπια πορτοκάλι και επιδόρπιο τούρτα κάστανο. Α επίσης να πεις στο σερβιτόρο να φοράει κόκκινα ρούχα για να είμαστε στο κλίμα των εορτών!!!!

Και δε θέλω να μας ενοχλήσει κανέι ε;;;

:lol::lol::lol::lol:

Θου μετά το κολυμβητήριο κατά τις 6-6.30.

Να έχεις σε παρακαλώ στρωμμένο το κόκκινο χαλί. Στη είσοδο κολωνάτα ποτήρια με σαμπάνια και φράουλες. Για πρώτο πιάτο θέλω μια σαλάτα ελαφριά, 2ο παπια πορτοκάλι και επιδόρπιο τούρτα κάστανο. Α επίσης να πεις στο σερβιτόρο να φοράει κόκκινα ρούχα για να είμαστε στο κλίμα των εορτών!!!!

Και δε θέλω να μας ενοχλήσει κανέι ε;;;

:lol::lol::lol::lol:

[smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

θα μας κανει τη τιμη επιτελους..ωωω τη συγκινηση.. :lol::lol::lol::lol::lol:

αντε σε λγιο παω να τη πεσω...καλο σας βραδυ...

α κ μη γεμισετε παλι σελιδες..

εχουμε δουλεια τωρα στο μαγαζι κ δε μπορω να σαςπαρακολουθω ;)

5 κιντερ???????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εγω θα μαλωνα μαζι του για να τα φαω εγω..μιαμμ :D:D:D

καλησπερα...δεν σας προλαβαινει κανεις :lol:

παναγιωτα ο μικρος εκανε θεραπεια στον ομοιοπαθητικο...για 20 μερες...πραγματικα φοβερη αλλαγη...και τον ξαναπηγα και του εκανε αλλη μια θεραπεια για να μην αρρωσταινει και φαινεται οτι και αυτη πιανει τοπο...

τωρα για την προκληση που λες ολα ειναι σχετικα....και εγω στο δευτερο πηγα με προκληση γιατι ειχα αγχος με τον που θα αφησω το παιδι αν με πιανανε οι πονοι αργα το βραδυ...αλλα και το γεγονος οτι η γυναικολογος μου κανονικα ξεγενναει στο μητερα αλλα επειδη εγω δουλευω στο ιασω ηρθε εκει να με ξεγεννησει γιατι εκει δεν πληρωνω τιποτα και αν τυχαινε να εχει αλλη γεννα επρεπε να παω στο μητερα και φυσικα δεν με συμφερε οικονομικα...αλλα επρεπε να τηρω τις προηποθεσεις...δηλαδη διαστολη και εξαλλημενο τραχηλο και να ειναι χαμηλα το παιδι...εγω πηγα με 4 προς 5 διαστολη και πληρως εξαλλημενο τραχηλο....και γεννησα μεσα σε 2 ωρες...μετα μου εκανε πλακα οτι δεν θα προλαβαινα να φτασω στο μαιευτηριο αν με πιανανε οι πονοι στο σπιτι :lol::lol::lol::lol::lol: οποτε αν ειναι να πας με ραντεβου για να μην ταλαιπωρηθεις καλο ειναι να τα τηρεις αυτα...

σες γιατι απορριπτεις τις γυναικες...εγω ειμαι σε γυναικα και δεν θα την αλλαζα με τιποτα...φοβερη γιατρος και το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι σε ολη τη διαρκεια του τοκετου ηταν παρουσα...δεν ερχοταν για 2 λεπτα και εφευγε...τεσπα..για μενα πρεπει να πας σε ολους ;)

αναστασακι σε ξαναβρηκα :D ο ταλιμπανακος μου ειναι στη φωτο... :P

κοριτσια παω για νανι...πολλα πολλα φιλια σε ολες :)

5 αυγα κιντερ??? :shock::shock::shock::shock::shock: καλε πως τα καταφερε ο μανωλιος????

νατασα η κοπελα ειναι χορτοφαγος, δεν τρωει καθολου μα καθολου κρεας, δεν ξερω ομως τι διατροφη ακολουθει γενικοτερα, δεν ασχοληθηκα..

αχ τελικα τα σπαω, εκανα την καρτα που θα βαλω στο δωρο τους αυριο κ ειναι τελεια!!! :D:D:D:D:D

φτου μου!! γεια στα χερια μου!! :lol::lol::lol::lol:

ο μικρος νιαουριζει ο τολης ροχαλιζει στον καναπε... εμενα μου σφυριζουν κατι πιατα απο το νεροχυτη...

χαχαχα Χρύσα! Είδες;;; Είναι απίστευτοι...

Τέσπα, σου στέλνω πμ.

Αφροδίτη περιμέεεεεεενωωωωωωωω!!!!

Αααα Λένα να τους ζήσει!!! Δε θυμάμαι την ιστορία...

Είναι αυτοί που είχαν οικονομικό πρόβλημά;;; 2500 κιλά μια χαρά είναι ρε! Σε ποια βδομάδα γεννήθηκε;;;

καλημέρα!!!

οικονομικο οικονομικο αλλα στο Γεννεσις γέννησε!!!! ετσι γ να την πω την κακία μου πρωινιατικα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειμαι πολυ beach τελικά!!! :twisted::twisted::twisted:

ρε παιδιά κ εγώ σε γυναικα παω!κ μαλιστα επειδη εδω δεν εχει γυναικα εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου του νέου έτους γ τεστ ΠΑΠ στη Θεσσαλονικη !! αντε καλα θα μου μπει το 2011! :?:?:?:oops::oops::D:D

ρε παιδιά κ εγώ σε γυναικα παω!κ μαλιστα επειδη εδω δεν εχει γυναικα εχω κλεισει το πρωτο ραντεβου του νέου έτους γ τεστ ΠΑΠ στη Θεσσαλονικη !! αντε καλα θα μου μπει το 2011! :?:?:?:oops::oops::D:D

:lol::lol::lol:

ολοκληρη χιο και δεν εχει γυναικα γυναικολογο;;;; :shock::o

καλα τι ετρωγε κοπανιστο αερα?

γτ μη με πειτε οτι αυτες που βαζουν 8-10 κιλα τρωνε..Ε ΟΙΧΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..

τρώνε, τρώνε, απλά τρώνε υγειηνά!!!! εγώ π.χ. 1η εγκ. 8,5 κιλά και 2η 9 κιλά!!! :):D

καλημεραααααααααααα

τι ωραια μερα σημερα!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

χθες ο σπυρος αρχισε δειλα δειλα να επαναλαμβανει λεξεις που ακουει,καινουργιες λεξεις

πχ εβλεπα κατι στην τηλ και λεω 'αντε βρε παραρα' και ακουω απο διπλα μου 'αντε ε παπαααα' :o:o:o:o και μετα ειχε μια διαφημιση που ελεγε 'παει παει' και αρχισε και ο σπυρος 'παειιι παειιιι'

τρελαθηκαμε απο την χαρα μας κοριτσια.....επιτελους!!!!!!! ξεκινησε!!!!!

τωρα προσοχη στο λεξιλογιο!!!!

μολις ξυπνησε και τραγουδαει 'ιαιαιοοοοοο'

σημερα εχω φυσικοθεραπεια στις 12:30 και θα παμε βολτα και λεω να τον κουρεψω κιολας μιας και το μαλι του γαργαλαει τα αυτια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οι γυναικες γυναικολογοι ΞΕΡΟΥΝ πως ειναι να πονας σε γεννα.

Ξερουν τι ακριβως μπορει να νιωθεις σε καθε φαση της εγκυμοσυνης.Ξερουν απο ορμονες,απο

αγχη,απο ανυπομονησια...Ξερουν επειδη το ΕΖΗΣΑΝ κ οχι επειδη το διαβασαν!!

ξέρουν αν έχουν γεννήσει!!!!!

καλημέρα!!

σήμερα δεν πήγα δουλειά

δεν θα μπορέσω να πάω στην πορεία

χτες πριν κοιμηθεί η Ιωάννα μου έκανε 3 φορές εμετό. :ymsick::ymsick:

Μετά κοιμήθηκε κανονικά. Μαζί κοιμηθήκαμε.

Ούτε πυρετό ούτε τίποτα.. Λέτε να είναι τυχαίο?? :-?

Σήμερα δεν την έστειλα σχολείο.

Τα μισά παιδάκια είναι άρρωστα με γαστρεντερίτιδα..

Κι εγώ σε άντρα γυναικολόγο πάω

Σε γυναίκα δε θέλω για τους λόγους που είπε η Λένα.. :-bd

Φίλες μου είχαν ακούσει διάφορα από γυναίκα γιατρό εδώ και την άλλαξαν..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...