Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Χρυσα βάλε όποιο κόκκινο θέλεις. απλά να μην ειναι γλυκό και να μην ειναι μπρούσκξο που λένε δηλαδή Αγιοργίτικο κ τετοια..

Λένα Δωρο κουμπάρων μμμ, εγώ στην δικιά μου ειχα πάρει ενα ρολόι διακοσμητικό για το σπίτι, μεγάλο σαν αυτά που είχαν παλιά στους σταθμούς των τραίνων.. Μπαίνει πλάγια δηλαδή.. δεν ξέρω αν κατάλαβες...

Na kapos etsi alla pio wraio..clock.JPG[/attachment:15wggt1t]

post-4408-13873935767204_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε Αφροδίτη άσε λίγο τις δουλειές στην άκρη..

δε φτάνει που είσαι μόνη και κουράζεσαι με τον μικρό

κάνεις και δουλειές.

Γωγώ να τη χαίρεστε!! [smilie=occasion13.gif]

Kalhspera!!!

Παναγιωτα οι συγκεντρωσεις-πορειες ειναι για αλλο λογο χωριστες απο τους υπολοιπους...

Ειναι παντα ελεγχομενες(απο τα ιδια τα μελη τους) γιατι συχνα πυκνα μπαινουν

κατι "καλα παιδια" βαλμενα απο ...ξερεις που!...για να προκαλεσουν ταραχες

κ επειτα ολοι να κατηγορουν το ΠΑΜΕ.

Φυσικα αν ψηφιζεις πασοκ μπορεις να πας στην πορεια του ΠΑΜΕ,δε σου ζηταει κανεις ταυτοτητα ή ψηφο ομως αυτο σαν ατομο κ οχι σαν "ομαδα"! ;)

Εμενα παντως οι πορειες με ανεβαζουν!Οταν βλεπω τα παληκαρια :lol: (ασχετου ηλικιας) να

πιανονται για να προστατεψουν τον κοσμο της πορειας...Ετσι μου'ρχεται να αρχισω να πλεκω καλτσες

κ να παρω κ τα αρματα!!!!! :D:D

Ουφ...Φτιαχτηκα τωρα...!!Παω να φαω σοκολατα!(αν κ εχω ακομα 3 σελιδες διαβασμα!)

χθες ο άντρας μου ήταν μελαγχολικός γιατί περίμενε να έρθει και κανένας για επίσκεψη αλλά τελικά κανείς δεν ήρθε!!!! και πιο πολύ δεν τον πήρε τηλ. ο καλύτερος του φίλος, για 3η φορά!!! :evil::evil::evil:

και εγώ δεν σκέφτηκα να οργανώσω κάτι!!! :?

Παναγιώτα εδώ τα περισσότερα σπίτια νοικιάζονται ΧΩΡΙΣ κουζίνα (τα έπιπλα εννοώ!), δλδ αν θέλεις να μπεις μέσα πρέπει να αγοράσεις και τα ντουλάπια!!!! :shock::shock::?

Μαρία εσύ θέλεις να μεταναστεύσεις αλλά με όλο σου το σόι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα ο υπέρηχος εξαρτάται από τον γιατρό, π.χ. ο δικός μου έκανε αρκετή ώρα και μας εξηγούσε τι βλέπουμε στην οθόνη!....και αυτό με τις 40 εβδομάδες είναι αλήθεια, άλλωστε η κύηση διαρκεί 40 εβδ., η γυναίκα ενός φίλου μας είναι 40 συν και ακόμη περιμένει, θα ξαναπάει αύριο να δει τι θα κάνουν!!!! και ρώτησαν για καισαρική και ο γιατρός τους είπε ότι δεν συντρέχει λόγος για καισαρική, όλα είναι φυσιολογικά.

Γιώτα πώς είναι το χεράκι της μικρούλας μας? δεν ήξερα ότι ακόμη ξυπνάει!!! :o

η δικιά μας, με εκπλήσσει: έχει αρχίσει και βγαίνει ο κυνόδοντας και ούτε που ξύπνησε τα βράδια συν το ότι έχει σταματήσει να πίνει νερό το βράδυ!!!! :)

τελικά τα παιδιά μόνα τους ξέρουν......!

Γωγώ, θα διαφωνήσω με την μέθοδό σας :x : να την αφήνετε να κλαίει, είναι "μεγάλη" πια και μπορείτε να της εξηγήσετε, πώς ξέρεις αν δεν ήθελε κάτι? π.χ. νερό? ή έστω να σου δώσει ένα φιλάκι πριν κοιμηθεί?!.....αλλά εσείς ξέρετε το παιδί σας καλύτερα!!! :?

επίσης άλλο ένστικτο έχει η μητέρα, εγώ δεν θα άκουγα τον άντρα μου και θα πήγαινα!!!

γεια σας κοριτσια!!!!

αργυρουλα ο αντρας μου τα σιχαινεται αυτα τα γκομενικα!! το θεωρει υποτιμητικο για μια γυναικα να τη λες γκομενα καταρχην και εκνευριζεται αφανταστα οταν λεω στος αλλους τι κανει ο μικρος. γιατι λεει με τη σταση μου τον ενθαρρυνω να το συνεχισει.. αληθεια ειναι αυτο αλλα εχει πολυ πλακα ρε κοριτσια!! δε μπορω να κρατηθω οταν τον βλεπω!! :lol::lol::lol:

κ μενα μαρεσουν πολυ τα αουντι!!!

χρυσα εγω σου ειχα πει οτι ειναι λιγομιλητος.. με ολες ειναι ετσι και κανει παντα γρηγορους υπερηχους! αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος και τα βλεπει ολα (ετσι μου ελεγαν οι αλλες) εγω προσωπικα δεν καλυπτομαι με τα λιγα κ "καλα" γιαυτο κ δεν τον επελεξα σα γυναικολογο μου, παρολο που ημουν ευχαριστημενη τοτε που με εξεταζε!!

συμπεθερα ολα καλα?? ο γαμπρος σου κοιταει τα ξεκωλα κ η νυφη μου γεμιζει φιλια ολα τα αγορακια!! ωραιο ζευγαρι!! :lol::lol::lol::lol:

επισης να πω μονο ενα πραγμα για το δημοσιο....

πρεπει καποιος να μας ελεγχει, δε μπορει να κανει ο καθενας οτι θελει και να το παιζει κ καποιος μετα!! αντε γιατι τα εχω παρει με τον καθε αχρηστο!!!

εγω αυριο κανω απεργια, θα κατεβω κ στην πορεια.. οπου δω να σκανε μυτη τα πιο καλα κοψιδια εκει θα παω!!! :lol::lol::lol:

να σας ανακοινωσω και κατι ευχαριστο??

θυμαστε τη φιλη μου (του αδερφου της κουμπαρας μου) που ηταν εγκυος??

γεννησε σημερα τα ξημερωματα!!!!!!! ενα υγιεστατο κοριτσακι 2500 (αν θυμαμαι καλα) φυσιολογικα στο γενεσις!!!

αχ πολυ χαρηκα!!! αυριο θα παμε να τους δουμε!!

λεω να παω να παρω πανες να τους σωσω ενα νταιπερ κεικ!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ααααν πιασει το χερι μου βεβαια!!

Εγώ πάντως Αργυρώ μου, όταν ο Κώστας κλαίει επειδή θέλει να κάνει κάτι που δεν πρέπει, του εξηγώ ότι με το κλάμα δεν θα καταφέρει τίποτα και το κάνω κιολας. Προσπαθώ να μην του κάνω το χατήρι όταν κλαίει.

Αν το παιδι αλλαξε το προγραμμά του και κοιμάται μια ώρα αργότερα τότε όταν θα προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε να κοιμάται στην κανονική θα αντιδράσει σίγουρα με κλάματα. Αν υποχωρήσουμε σε αυτο το σημείο τότε νομίζω ότι θα το χάσουμε το παιχνίδι...

Δεν ειπα να το αφησεις να πλαντάξει αλλα να γκρινιάξει για 5 λεπτά ναι.. θα τον αφησω...

επισης χρυσα μια συναδερφος γεννησε με το μαμοπουλο στο ιπποκρατειο.. πολλες λεπτομεριες δεν ξερω να σου πω, αλλα ειχε μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη!

η αλλαγη στο προγραμμα του παιδιου συμπεθερουκλα μου γινεται σταδιακα.. τη μια μερα 10 λεπτα νωριτερα, την επομενη την ιδια ωρα, την επομενη αλλα 10 λεπτα νωριτερα κλπ μεχρι να φτασουμε στην επιθυμητη ωρα!

Εγώ πάντως Αργυρώ μου, όταν ο Κώστας κλαίει επειδή θέλει να κάνει κάτι που δεν πρέπει, του εξηγώ ότι με το κλάμα δεν θα καταφέρει τίποτα και το κάνω κιολας. Προσπαθώ να μην του κάνω το χατήρι όταν κλαίει....

και εγώ της εξηγώ, αν και η δικιά μας δεν κλαίει ιδιαίτερα....μετά την απειλώ λέγοντας "κούνια" και σταματά!!! είναι η τιμωρία της!!!!

η αλλαγη στο προγραμμα του παιδιου συμπεθερουκλα μου γινεται σταδιακα.. τη μια μερα 10 λεπτα νωριτερα, την επομενη την ιδια ωρα, την επομενη αλλα 10 λεπτα νωριτερα κλπ μεχρι να φτασουμε στην επιθυμητη ωρα!

συμφωνώ....!

επίσης και εγώ θα γελούσα!!!!! εννοώ με τα του Αναστάση!!!

Αρτζι από τότε που πήγαμε στο καινούριο σπίτι και προφανώς επειδή της λείπουμε, ενώ από μωρό τη βάζαμε στην κούνια της και κοιμόταν, την παίρναμε εμείς στο κρεβάτι μας, την κοιμίζαμε και μετά τη βάζαμε στην κούνια της....Αυτό εδώ και 3 εβδομάδες περίπου....Το μεσημέρι που λείπουμε κοιμόταν μόνη της...Και είχε φτάσει να κοιμάται 11 και 11.30..... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Και κάθε μα κάθε βράδυ έτσι και χθες την πάμε μαζί με τον άντρα μου στο δωμάτιό της, τη φιλάμε ,της λέμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα, μπορεί και παραμυθάκι και την αφήνουμε και φεύγουμε..Αλλά το χθεσινό είναι καθαρά θέμα συνήθειας...Ότι "έμαθε" δηλαδή να την κοιμίζουμε εμείς... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Σπάραζε η καρδιά μας, αλλά θέλουμε να ξαναμπει στο προγραμμά της...Σε λίγο καιρό θα έρθει και το μωρό.... :roll::roll::roll: Πώς θα τα καταφέρουμε αν η Ιωάννα γύρισε στην ηλικία των 40ημερών;;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Επίσης, η Ιωάννα μιλάει πλέον και λέει τι θέλει, όταν θέλει κάτι...

Όσο για το μητρικό ένστικτο συμφωνώ, αλλά καθόταν στη σκάλα σαν κέρβερος για να μην περάσω.... :roll::roll::roll::roll::roll: Βέβαια, εάν δε συμφωνούσα μαζί του, θα είχα ανέβει ακόμα περνώντας και πάνω από το πτώμα του.... :lol::lol::lol::lol:

εχετε ποτε παρατηρησει να μυριζει το στομα των παιδιων????

εδω και μερικες μερες μυριζει πολυ εντονα το στομα του σπυρου και τωρα που πηγα να τον ταισω(και φυσικα δεν εφαγε)βρωμαγε :o:o:o:o:o:o:o:o

Αφρο κι η μαμά μου χθες την έβαλε νωρίτερα για ύπνο το μεσημέρι και συνεπώς ξύπνησε και νωρίτερα...Οπότε 10.10 ήταν καλή ώρα που τη βάλαμε....

10 λεπτά ακριβώς σπάραξε στο κλάμα...Όχι κλάμα πόνου κλπ...Νεύρα ήταν περισσότερο...

Και ο Γιώργος ήταν χάλια που την άκουγε να κάνει έτσι και να μας φωνάζει, αλλά.....

Και αν δε νύσταζε, δε θα ξεραινόταν στον ύπνο στο 10λεπτο...

Και ναι...Όταν τη βάλαμε και άρχισε να κλαίει, της μιλήσαμε...Της εξηγήσαμε ότι είναι βράδυ, πρέπει να κοιμηθεί κλπ κλπ κλπ....Ε, αφού πήγαμε να φύγουμε, ξανάρχισε, αλλά δε γυρίσαμε... :roll::roll::roll: Δεν ξέρω ρε κορίτσια αν είναι η σωστή μέθοδος...Αλλά έτσι την έχουμε μάθει...Και βλέπω ότι η συγκεκριμένη "μέθοδος" καλή ή κακή, σωστή ή λαθος, πιάνει.... Όσες φορές κι αν την εφήρμοσα... :oops::oops::oops: 1-2 μέρες κλαίει και μετά ξαναμπαίνει στο πρόγραμμά της.... :roll::roll:

Συμπεθέρα ωραίο ζευγάρι τα παιδιά μας...Φιλελεύθερο...Από αρχές μηδέν..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να τους ζήσει το μωράκι....Οι γονείς ενέδωσαν;;;Πήγαν να δουν το μπεμπέ;;;;; :?:?:?:?

Χρύσα κι εμένα ο γιατρός μου σε πέντε λεπτά με έχει ξεπετάξει στον υπέρηχο..... :roll::roll::roll:

Λενακι μου ειναι ενταξυ σαν γιατρος..δεν ειχα παραπονο..η Νατασα - λοβι- σημερα δεν μπηκε..ουτε η Θουθου;;;

Θα δουμε αναλογα

Τα παντα ειναι σχετικα αλλοι πινουν νερο στο ονομα του, αλλοι τον βριζουν- οχι γι ατον συγκεκριμενο..ολα γι αμενα ειναι σχετικα.

Αναστασια δεν εχει τυχει ποτε σε μας...

μηπως σκαλωσε καποο κομματακι φαγητου καπου και δεν καθαριστηκε με το βουρτσισμα..για τσεκαρε το

δεν ξερω αν πηγαν να το δουν.. δε μιλησα με κανεναν απο το ζευγος!!

η κουμπαρα μου με πηρε τηλεφωνο το πρωι, ειχε πολυ δυσκολη γεννα, ταλαιπωρηθηκε πολυ αλλα δεν ξερω λεπτομεριες

αυριο θα παμε να τη δουμε με την κουμπαρα μου!!

οχι χρυσα δε λεω οτι δεν ειναι καλος!!! μην παρεξηγηθω... ισα ισα!!! με παρακαλουθουσε παραλληλα με τον δικο μου, απλα πηγαινα στο νοσοκομειο τα πρωινα! ειχα πολλες αποκολλησεις στον ανασταση και πααααρα πολυ χαμηλη πιεση. απλα δε μπορω, δεν καθησυχαζομαι οταν ο αλλος δε μου λεει πολλα κ του τα βγαζω με το τσιγκελι.. θελω μπλα μπλα, ηρεμω περισσοτερο!

μπεμπουλης τωρα που ηταν αρρωστος ο αναστασης μυριζε το στομα του πολυ

η παιδιατρος μας ειπε οτι οταν εχουν φαρυγγιτιδα μυριζει ασχημα το στομα

αλλα καλα δεν ειναι ο σπυρακος?

Λενακι να τους ζησει!! να τους χαρισει στιγμες παολυτης ευτυχιασ!!!

Οχι βρε δεν ειπα οτι ειπες πως δεν ειναι καλος..

ειναι στο θεμα..

δεν ξερω..και εμενα ο προηγουμενος ηταν πολυ αναλυτικος..

η μαμα μου με εβρισε μου ειπε πως περισσοτερο μου κακοφανηκαν τα 70 ευρω παρα ο γιατρος..χαχαχααχ

και μου ειπε πως αυτη εμενα δεν με ειχε δει σε κανεναν υπερυχο και πως η νεοι γιατροι πολλα ψελνουν και να εμπιστευτω την πειρα...

ο προηγουμενος ηταν λεει πολυ μπλαμλπα και οχι ουσια.

Αλαλ εγω δεν ειχα παραπονο απο τον αλλον.

Τεσπα...

εφαγα μακαρονια με σαλτσα ντοματας και μου κατσαν καπως..αναγουλιαζω παλη..

ε

αυτο το μωρο εκτος απο vegeterian θα τρωει σαβουρες..σας το εγγυομαι!!!!

της δικιάς μου μυρίζει γιατί θέλει να τα πλένει μόνη της!!!! :? και φυσικά δεν τα πλένει απλά μασάει την οδοντόβουρτσα!!!! :evil:

επίσης μάλλον έκοψε τον μεσημεριανό ύπνο!!!! δυστυχία μου!!!!

και η Νατασσούλα μόνο καλημέρα είπε σήμερα!!! μάλλον έχει δουλειά!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...