Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

καλημερα σε όοοοοοοοοοοολα τα κοριτσια...τι μου κανετε?

Χρύσα μου τι έγινε με τον γιατρό? το τοκ τοκ το ακούσατε? όλα καλά?

γραψατε τοσα πολλα από χθες που σας αφησα...δεν σας προλαβαίνω ...το τρενακι παει με χιλιαααααααααα :lol::lol:

η παπενια μου χθες με ταραξε στα φιλια...εκει που την παρακαλαγα τωρα της λεω ελα να δωσεις στην μανουλα ενα φιλακι και ερχεται... :):) βεβαια μετα επακολουθει δαγκωμα και ωρες ωρες κοριτσια με ταραζει στον πονο....αλλα της εχω τρελη αδυναμια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα Μανουλες...

τι κανετε;;;

εγω οχι και τοσο καλα οπως παντα..μπλιαχ..να μη περιγραφω

Σορυ που δεν σχολιαζω αλλα ακομα δεν ξυπνησα και δε με τραβαει ο καφες!!!

Κουμπαρπυλα και Θου τελεια τα νεα σας...

Παναγιωτα περιμενουμε τα δικα σας!!

Εγω πηγα χτες- τελικα προλαβε και ηρθε ο Ο και πηγαμε μαζι...

Ολα καλα το μωρο εχει ριζωσει,, η καρδια χτυπαει , μου εδωσε ΠΗΤ στις 03/08, αν και του ειπα πως εχω κυκλο 26 ημερων, συζητησαμε για τον φυσιολογικο, μου ειπε πως απο οσες γυναικες θελουν να γεννησουν φυσιολογικα ενα 80% το καταφερνει .

Μου ειπε τις προυποθεσεις που ηδη ξερω και την μοναδικη σοβαρη επιπλοκη που μπορει να προκυψει- εκει με αγριοκοιταξε ο αντρας μου και μου εκανε σκηνη οταν φυγαμε....γιατι ;;; για το 0,25% του 0,5% να παθω ρηξη μητρας και να επιρρεαστει το μωρο...

τι να πεις..αντρες

Λοιπον να πω οτι σαν γιατρος μου φανηκε καπως..καταρχας..70 ευρω επισκεψη;;;;...με αποδειξη 50!!!..

επιση..με ξεπεταξε στο τσακ τσακ..5 λεπτα υπερυχος!!!...

δεν ξερω ισως να εχει δικιο και εγω να ειμαι περιεργη..ειχα συνηθησει απο τον προηγουμενο που εξηγουσε αναλυτικα τι και γιατι και μου κακοφανηκε.

Σημερα εχω τον Μαμοπουλο...θα δειξει τι θα πει

ΑΑ..επισης οταν συζητησαμε για την προηγουμενη γεννα, μου ειπε κατι που με παραξενεψε..

ειπε οτι το σωστο ειναι να περιμενουμε και περα απο τις 40 ευδομαδες και να μη προχωραμε σε προκληση στις 40 η νωριτερα γιατι ο οργανισμος δεν ειναι ετοιμος ουτε το μωρο..καποια παιδια συλλαμβανονται αργα και πρεπει να ερθει η ωρα τους για να γεννηθουν και πολλες φορες αυτο ειναι θεμα κληρονομικοτητας...ο Οδυσσεας γεννηθηκε 42 ευδομαδων και κατι!!

Αργη να χαιρεσαι τον αντρα σου..ξεχασα να σου ευχιθω!!!

Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσια..ξανασορυ που δεν σχολιαζω

Καλημέρα ΜΑΜΑ!!!

Βενετία δεν πειράζει καλέ για την τούρτα, αν και ειμαι σιγουρη ότι εισαι υπερβολική και θα ηταν μια χαρά, απλά δεν ηταν αυτή που ήθελες.. Αφου ηταν νοστιμη, αυτό είναι το πιο σημαντικο!

Γιωτα πω πάτε με το χεράκι, όλα οκ? Τωρα η μικρή είναι σαν να μην το έπαθε ποτέ?

ΤαοΤαο μου, τέλεια με το νινάκι..! Ε τωρα με το θέμα του θηλασμού δεν μπορεις να κάνεις και πολλά, τουλάχιστον ο μικρός ΤαοΤαο τρώει κανονικά οπότε εντάξει..

Χρυσα μου, μπράβο και σε σας που είδατε το μωράκι..

Συμπεθέρα τι κάνετε ? Πως περάσατε χθες?

Αναστασία εσεις πως πάτε? Τι κάνει το μπεμπάκι σου?

Φιλάκια

Καλημέρα!!

Είμαι στη δουλειά. Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα απεργήσω ή όχι αύριο.

Απο τη μία είναι ο μονος τροπος να δηλώσω την αντίθεση μου, απο την άλλη και τα χρήματα μου θα τους χαρίσω και τπτ δε θα γίνει... :?:?:? Μάλλον θα απεργησω. :roll::roll:

Θούλη δε ήξερα οτι δεν ήθελες να μάθεις το φύλο;

Αχ ούτε εγώ ήθελα την πρώτη φορά, αλλά στη Β' Επιπέδου με ρώτησε ο γιατρός αν ξέρω το φύλο και του απάντησα οτι δε θέλω. Τότε αυτός γυρίζει στη νοσοκόμα και της λέει να γράψει στο χαρτί χχ. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ γιατί μπορεί να μην είμαι γιατρός, αλλά ένα κωλοσχολείο το έχω τελειώσει για να ξέρω οτι το χχ είναι θηλυκό και το χy αρσενικό! :twisted: Έλεος δηλαδή με την υπεροψία των γιατρών! X(X(

Θα επανέλθω να σχολιάσω και άλλα! :lol::lol::lol:

χαχαχαχ...Σισσιω πολυ γελασα..ακου ΧΧ...μαλων θα νομιζε οτι στο μαθημα της Βιολογιας εκανες κοπανα!!!!

Να κανεις απεργια αυριο..

αν δεν κανετε απεργια εσεις οι Δημ Υπαλληλοι ποιος θα κανει;;;;;

Σε σας βασιζομαστε να παραλυσετε το κρατος..για να ξεσηκωθουν και οι υπολοιποι καινα βγουν στος δρομους και να πουν Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια...Τι κάνετε;;;Εγώ καλά...Με πονάει λίγο η μεσούλα μου, αλλά ελπίζω να μην είναι τίποτα.... :?:?:? Αύριο έχω β επιπέδου και ανυπομονώ...

Χθες πήγα το Ιωαννάκι για εμβόλιο, είναι 13400 και 84 πόντους....Μόνο μπουτάκια και μάγουλα είπε ο γιατρός ότι έχουμε.... Και το βλέπω κι εγώ!!!!!!!!Είμαστε νταρντάνες.... :lol::lol::lol::lol: Κάναμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου, η μικρή για μια ακόμη φορά δεν έκλαψε καθόλου και ο γιατρός ενθουσιάστηκε με την ομιλία της.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κατά τ'άλλα επειδή είχαμε ξεφύγει λίγο στο πρόγραμμα μας από τότε που μετακομίσαμε και κοιμόταν στις 11, χθες ο πατέρας της αποφάσισε να την επαναφέρει στην τάξη....Έτσι, 10.10 την έβαλε στην κούνια της και αφού σπάραξε στο κλάμα για κανα 10λεπτο και φώναζε "Μανούλα, πατεούλη έλα εδώ...Σε παακαλώ", ξεράθηκε στον ύπνο.....Δεν αντέχαμε να την ακούμε να κλαίει, εγώ πήγα να ανέβω πάνω, αλλά δε με άφησε ο Γιώργος... :evil::evil::evil::evil::evil: Δεν ξέρω...Παλιά ήμουν πιο σκληρή..Τώρα μάλλον επειδή καταλαβαίνει και μιλάει κιόλας, δεν αντέχω να την ακούω να κλαίει...Σπαράζει η καρδιά μου.... :cry::cry::cry::cry:

ΘουΘου θα είδε κανένα τσουτσουνάκι η βοηθός.... :lol::lol::lol:

Ρε συμπεθέρα τι προστυχος που είναι ο γαμπρός μου...Μα είναι δυνατόν να κοιτάει από τώρα τα ξέκωλα;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Νατασάκι πως πας ρε;;;;;

Ιουλία μου τι καλά που επιτέλους κοιμήθηκες..... :lol::lol::lol:

Χρύσα αυτό ισχύει που σου είπε ο γιατρός για τις 40 εβδομάδες +.....Εγώ βάσει ΠΗΤ γέννησα 40 +3 και βάσει ανάπτυξης εμβρύου 39+4....Ομως αμπήκα με πρόκληση γιατί είχε μειωθεί το αμνιακό υγρό και είχε ασβεστώσεις ο πλακούντας...Αφού ακόμα κι εγώ τις έβλεπα.... :shock::shock::shock::shock:

Πρέπει κι εγώ να αρχίσω να ψάχνω για γιατρό στο Έλενα...Να κάνω την έρευνα αγοράς μου... :roll::roll:

Αρτζι τα Audi κι εμένα μου αρέσουν πολύ....Έχει ο αδερφός μου...

Καλέ εμείς έχουμε μαύρο αυτοκίνητο και είμαστε και οι δυο κάτω από 35.... :?:?:? Πόσα θα πληρώσουμε για 2 αμάξια...Το δικό μου είναι μπεζ, γλυκούλι και μικρούλη.... :D:D:D

Βικάκι η μικρή καλύτερα;;;;;

Γιωτάκι καλημέρα...Το χέρι της Κωνσταντίνας καλά;;;

Καρολινάκι καλημέρα και σε σενα... :D:D:D

ΜαρίαΙωάννα τι κάνεις ρε;;;;;;Δε μου μιλάς πια;;;; :oops::oops::oops::oops::oops:

Σισσάκι και΄Ερη τα φιλιά μου...

Κι εγώ απεργώ αύριο...Θέλω δε θέλω...Και την Παρασκευή!!!!!! :D:D:D

Ναι καλά!! Πόσο στοίχημα πας οτι η προϊσταμένη μου αύριο θα μείνει το γραφείο μέχρι τις 9:00 το βράδυ για να καλύψει το κενό και να μη φανεί ανεπαρκές το τμήμα; :twisted::twisted:

Αστα Χρυσάκι! Γι' αυτό σου λεω... δεν υπάρχει σωτηρία.

Πάντως θα κάνω! Το αποφάσισα!

Ναι τον μακάκα τον γιατρό! X(X( Μάλλον αυτό θα νόμισε! Αλλά έπρεπε και γω να τον προειδοποιήσω οτι κοπάνες έκανα μόνο στην άλγεβρα! :lol::lol::lol::lol:

Σισσιω μου δεν έχεις και αδικο...η κατασταση ειναι πολυ ασχημη...με ολες αυτες τις απεργιακες κινητοποιησεις...δυσχεραινουν τα παντα...δεν λεω και αυτοι διεκδικουν τα δικαιωματα τους...αλλα και εμεις απο την αλλη πρεπει καπως να βρουμε τροπο να παμε στην δουλεια μας...εγω ειμαι τυχερη γιατι συνεπεσε αδεια τεταρτη πεμπτη για να κρατησω την λυδια μου...αλλα τους πιεσαμε πολυ για να μας πληρωσει η εταιρεια το ταξι....για σημερα και για τις υπολοιπες μερες επειδη ηταν πολλες!και συνεχόμενες...διαφορετικα μας λενε αν γινεται μια στο τοσο παρε ταξι και πληρωσε το εσυ!!!!!! :twisted::twisted:

όσο για τον γιατρο τι να πω ...πολυ βλακας ...

Μπεμπουλα 16 καλημερα κοριτσακι μου...το ονομα σου?

μωλε αν μπορειτε συστηθειτε στο νεο μελος της παρεουλας σας... :oops: αν το θυμηθειτε...πειτε μου λιγα λογακια για σας...θελω να σας μαθω αλλα μου στε τοσες πολλες ...εχω και μνημη χρυσοψαρου...ωρες ωρες... :lol::lol:

καποιες κοπελιτσες μενετε αθηνα ε? εγω μένω παπαγου....

Ελευθερια,Μαιμουδακι,Θουλι,Γιωτα,Αφροδιτη,argi.....και οποια αλλη ξεχνω φιλακια...

Δεν πειραζει Σισσιω μου...ας δουλεψει και η προισταμενη..ολο εσεις θα δουλευετε;;;

Καρολ Ντροπη!!!...αμα δεν απεργουν οι δημ Υπαλλιλοι ποιοι θα απεργησουν..εσυ και εγω..που στην τελικη χεστηκαν για μας...θα μας πολυσουν και τερμα..

ενω τουλαχιστω αυτοι κατι θα πετυχουν!!

Εγω ειμαι κατα των χαζων απεργιων με βλακωδες αιτηματα..

τωρα ΠΡΕΠΕΙ να βγουμε στο δρομο..αλλιως θα παραδωσοπυν τη χωρα δεμενη χειροποδαρα και θα τους ειμαστε και ευγνωμονες και απο πανω..

να λειπει..καναμε παιδια και τους οφειλουμε ενα υποφερτο- για καλυτερο δεν το συζητω- αυριο.

Αχχχ.κοπανες..τι μου θυμησες τωρα..τα καλυτερα μου χρονια..

λετε να παω να κανω καφε η θα με χαλασει;;;;

Ναι τον μακάκα τον γιατρό! X(X( Μάλλον αυτό θα νόμισε! Αλλά έπρεπε και γω να τον προειδοποιήσω οτι κοπάνες έκανα μόνο στην άλγεβρα! :lol::lol::lol::lol:

μακακα ε? τι μου θυμησες τωρα!!!!!! :lol::lol::lol: θυμαστε τον μακακα στον λαζοπουλο...και μια ωραια ιδεα αν θες να βρισεις και να μην καταλαβει η μικρη οτι λες κατι κακο... :P

kalimera koritsia .

xrusa mou poso perissotero uperino na kanei sthn eudomada pou eisai !!!den exei kai polla na deis :P

pantos mia xara giatros mou fanike .

kalo einai napas monh sou an theleis na sizitate gia fusiologiko toketo ,oi antres a) den kseroun tipota

B) fobounte para para polu g) an htan na antexoun teteia themata tha gennousan oi idioi :lol::lol::lol:

mitsaki den nomizw na xriazete na sou pw ti nomizw oti exeis :D:D:D:D

se ligo ta upolipa fonazei gia agalia

Καρολινάκι Γωγώ με λένε...Μένω Χαλάνδρι και η Ιωάννα μου είναι 20 μηνών....Είμαι έγκυος 22 εβδομάδων κι έχω πάλι μπεμπούλα... :D:D:D:D

Κορίτσια αν και οι περισσότεροι έχουν φττιάξει τη ζωή τους με βάση τις δουλειές τους και τους μισθούς που παίρνουν, καλό θα είναι επιτέλους να πάρουν κάποιοι πόδι....Όλοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ή ονειρεύονταν να γίνουν..Κουτσοί, στραβοί, οι περισσότεροι επειδή είχαν μέσον έμπαιναν στο δημόσιο...Ας ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν κατάλαβα παίρνει καμία από εσάς επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία της;;;;;Θα τους ανταμείβουμε εξτρά επειδή πάνε στη δουλειά τους στην ώρα τους;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μόνο το 10% των υπαλλήλων ΔΕΚΟ παίρνουν μισθό έως 1800 ευρώ..Το υπόλοιπο 90% παίρνει από 1800 ευρώ και πάνω....Και τυτούς τους πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σισσάκι δεν αναφέρομαι σε σενα αγάπη.....Μου έχεις πει πως μπήκες στη δουλειά.... :x:x:x:x

Καρολινάκι Γωγώ με λένε...Μένω Χαλάνδρι και η Ιωάννα μου είναι 20 μηνών....Είμαι έγκυος 22 εβδομάδων κι έχω πάλι μπεμπούλα... :D:D:D:D

αχ μπραβο κοριτσακι μου! όνομα και πραγμα ε? και εγω να σου πω την αληθεια όταν ξανακανω σπορακι θα θελα παλι ροζ να ναι...γερο αλλα ροζ...

με το καλο να ρθει το μωρακι σου...και να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη....

μενουμε αρκετα κοντα Γωγακι...

Αφρο γι'αυτο ρωταω..επειδη ο προηγουμενος ηταν πολυ ψειρας και νομιζα οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο..δεν ξερω κι΄'ολας.

γεννικα μπορω να πω τον συμπαθησα..ηταν ηρεμος και συζητησιμος- καλο αυτο.

Για τον φυσιολογικο ηταν πολυ θετικος..δε μου αρχισε την κυνδινολογια ειπε μονο την αληθεια , τον ρωτισα για τις κλινικες και δεν προσπαθησε να με προωθησε σε αυτες, του ξυγησα τον λογο που δεν θα ηθελα να γεννισω σε ιδιωτικη κλινικη, και δεν εθαψε το Παπαγεωργου...βεβεια ειναι μονο η αρχη.

Γωγω σε εναν μεγαλο βαθμο θα συμφωνισω μαζι σου..

εγω παντα το λεω πως υπαρχουν δημοσιοι υπαλλιλοι που δουλεου, που αξιζουν να παιρνουν πολυ περισσοτερα απο οσα παιρνουν γιατι εξυπηρετουν οχι απλα κανουν τη δουλει ατους.

Εχω συναναστραφει με τετοιους..δεν τους ηξερα, δε με ηξεραν δεν τους λαδοσα- ενα κουτι σοκολατακια κατοπην εορτης σν ευχαριστω δεν μετραει- και ηταν ευγενεστατοι εξυπηρετηκοτατοι..

εγω θελω να μεινουν αυτοι οι υπαλλιλοι...οχι αυτοι που τα ξηνουν.

Δεν μπορεις να απαιτεις πχ απο νοσηλευτρια να ξεσκιζετε νυχταρινα βαρδιες να μη κανει γιορτες με την οικογεννεια της και να τη δινεςι ψυχουλα

Επισης θεορω πως ουτε 300 βουλευτες χρειαζομαστε..100 ειναι υπεραρκετοι, ουτε 1600 Υπαλληλους της βουλης που τα ξυνουν, παιρνουν 16 μισθους και επιδομα μεταφορας φακελων...

ελεος..

Ουτε τοςυ στρατιωτικους η αστινομικους πυροσβεστες κλπ σωματα σφαλειας που τους ζητανε να δωσουν τη ζωη τους και τους αντιμετωπιζουν σαν αναλωσιμα..με απαρχειομενο εξοπλησμο.

Παντου υπαρχουν λαμογια..ακαταλληλα ατομα..αλλα αυτο με την ελλαδα εχει παραγινει

επρεπε να ξεκινησουν την εκκαθαριση απο τη βουλη..αλαλ τολμουν;;;;;...αφου ολοι οι υπελλιλοι εκει ειναι συγγενεις τους η συγγενεις τον κομματοσκυλων τους..γαυ γαυ..να κανω και λιγη πλακα.

Γωγώ μου :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Εγώ αύριο θα πάω στην πορεία

Δεν έρχομαι στη δουλειά...

Όπως ξέρετε ως συμβασιούχος έχω να πληρωθώ από Σεπτέμβρη

και κάθε δίμηνο πληρώνω από πάνω 520 για το ΤΕΒΕ..

Ξέρετε τι μου είπε χτες ένας μόνιμος??

"Οξύμωρο δεν είναι που εσύ βγάζεις τη δουλειά

που θα έπρεπε να κάνω εγώ και εσύ δεν πληρώνεσαι και πληρώνομαι εγώ"

Και ξεσκίστηκε στο γέλιο :evil::evil::evil:

Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου εδώ μέσα και σίγουρα μου είναι πολύ δυσάρεστο

να μαθαίνω για τον οποιοδήποτε (άχρηστο και μη) ότι έχασε τη δουλειά του..

Αλλά για στάσου ρε γιατί δεν εκτιμάς τα λεφτά που παίρνεις από το ελληνικό δημόσιο

και τα ξύνεις όλη μέρα και παίρνεις ψευτουπερωρίες και ψευτομετακινήσεις και ένα σωρό..

Και τη δουλειά αυτών την φορτώνονται άλλοι και πάει λέγοντας...και μας

δουλεύουν και μπροστά στα μούτρα μας.

καλημερα και απο εμενα κοριτσια σας διαβασα στα πεταχτα γιατι ο μικρος μου ανταρτης ηθελε να παιξουμε

τωρα εχει ανοιξει το συρταρι της κουζινας και παιζει εκει με τα αυτοκινητακια του!!!

εγω εξακολουθω να ποναω δεν ξερω τι θα γινει με το χερι μου...ελπιζω οχι χειρουργειο :roll::roll::roll::roll:

χαρηκα με τα νεα σας εγκυουλες μου μπραβο πολυ καλα τα νεα σας!!!! φιλακια στις κοιλιτσες!!!!

αχ ποσο μου εχει λειψει η κοιλιτσα μου......

τωρα θα προσπαθησω να μαγειρεψω....και ο σπυρος τωρα που δεν ειμαι καλα ζηταει αγκαλιες :(:( και δεν μπορω να τον παρω...τουλαχιστον μπορω να γραφω με το ενα χερι :lol:

καλολινακι καλημερα

καλημερα κοριτσια μου

αφροδιτη ειχα κι εγω ουλιτιδα στην εγκυμοσυνη και μου χαλασαν και 2 δοντια :(:(:(:(:(:(

ερωτηση 1

ξερετε αν αυριο λειτουργει το ικα και τα νοσοκομεια?????

ερωτηση 2

τι συνδεση εχετε στο ιντερνετ???(εταιρεια εννοω)γιατι η δικια μου ωρες ωρες καιει καρβουνα και τα εχω παρει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

egw den simfwnw me ola auta .

kalo einai na leme "thelw na figoun osoi to ksinoun kai plirononte uperoga" alla realistika sthn praksh den tha ginei pote auto ,an pane se apoliseis tha thn plirosoun pali oi xamilomisthoi ,autoi pou xriazonte kai ergazonte kai oxi oi ipsilomisthoi pou kathonte giti aytoi exoun ta "mesa" ;)

ektos olo auto einai kai antisintagmatiko a ginoun apoliseis .

genika den prepei na kitame mono ton klado mas kaito tomari mas alla to koinoniko sinolo ,an arxisei kapou na ginonte adikies apoliseis kai ola auta den tha argisei na erthoun kai sthn dikh mas porta afou ta afisame na perasoun .

autopou prepei na ginei einai na miothoune oi ipsiloi misthoi kai mono kai mia anakatanomi you ergatikou dinamikou se upiresies pou xriazonte .

Μαρια Ιωαννα αυτο ακριβως...

πολλοι ειναι αυτοι που δεν τιμανε το ψωμι που τρωνε και ηρθε η ωρα να ξεβολευτους..δυστιχως παιρνει η μπαλα και αλλους..

Παντως οι προισταμενοι ξερουν ποιοι τρομπαρουν και ποιοι δουλευουν και μια χαρα θα επρεπε να κανουν τις αναφορες..δεν χρειαζετε να απολυθουν πολοι...καμια 100 αχριστοι χαραμοφαηδες φτανουν και ολοι οι υπολοιποι θα βαλουν μυαλο, γιατ ιειναι κριμα ευτυχως για μας υπαρχουν και ανθρωπου που τιμουν τη δουλει ατους και το λειτουργημα του ςκαι δουλευουν για 2 και για τρεις..και δυστιχως εκεινοι ειναι που δεν αμοιβονται.

Αναστασακιο εγω στο σπιτι εχουμε κονεξ..στο γραφειο μισθομενη γραμμη δικη μας

Αυριο δεν λειτουργει τιποτα!!!

Αυτο που λεει η Αφρο για την ανακατανομη..συμφωνω απολυτα..

ολοι οι βολεμενοι σηγα μη πανε να δουλεψουν..ποσοι δασκαλοι ειναι αποσπασμενοι σε δουλιες γραφειου με βισμα καπου κεντρικα ενω οι θεσεις τους ειναι σε Χιο σε ΚΩ στο Διδυμοτειχο;;;

Ποσοι γιατροι φευγπυν απο περιφερειακα νοσοκομεια..θυμαστε τι μας ελεγε η Γιωτα για τη Χιο..δενε ιναι αδικο αυτο;;;;..εκει δε μενουν ανθρωποι...

ειχα μαλωσει με εναν φιλο μου γιατρο που δεν ηθελε να παει στα Γιανενα που διοριστικε...γιατι λεει στην Θεσσαλονικη ειχε καλυτερες ευκαιριες να κανει πελατολογιο :evil::evil::evil:

Εδώ αύριο θα "απεργήσω" εγώ

Οι μόνιμοι όχι

Δεν τους νοιάζει λένε...

Δεν τους αφορά έτσι είπανε γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα

Όταν όμως η απόλυση χτυπήσει τη δική τους πόρτα τότε να δω τι θα κάνουν.

Για το τι έχει γίνει ήδη και είναι αντισυνταγματικό αφήστε καλύτερα δεν θα τελειώσουμε...

Λοιπόν ας απολύσουμε πρώτα τους 300 της Βολής αφόυ έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν κάτι

Η Τρόικα αποφασίζει αυτούς τι τους θέλουμε??

Κορίτσια αν και οι περισσότεροι έχουν φττιάξει τη ζωή τους με βάση τις δουλειές τους και τους μισθούς που παίρνουν, καλό θα είναι επιτέλους να πάρουν κάποιοι πόδι....Όλοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ή ονειρεύονταν να γίνουν..Κουτσοί, στραβοί, οι περισσότεροι επειδή είχαν μέσον έμπαιναν στο δημόσιο...Ας ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν κατάλαβα παίρνει καμία από εσάς επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία της;;;;;Θα τους ανταμείβουμε εξτρά επειδή πάνε στη δουλειά τους στην ώρα τους;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μόνο το 10% των υπαλλήλων ΔΕΚΟ παίρνουν μισθό έως 1800 ευρώ..Το υπόλοιπο 90% παίρνει από 1800 ευρώ και πάνω....Και τυτούς τους πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σισσάκι δεν αναφέρομαι σε σενα αγάπη.....Μου έχεις πει πως μπήκες στη δουλειά.... :x:x:x:x

Καλέ Γωγώ για τόσο εύθικτη με έχεις περάσει;; :o:oops::oops::( Καλά σου! Δε σου ξαναλέω τη γνώμη μου.

Έτσι είναι το Δημόσιο και έτσι θα είναι πάντα! Πάντα θα υπάρχει το ρουσφέτι σ' αυτή τη χώρα!

Αν και με τον ΑΣΕΠ είχε κάπως ελεγχθεί το πράγμα στη Δημόσια Διοίκηση. Εκεί που γίνεται πραγματική σφαγή είναι στις Περιφέρειες, που ο κάθε Δήμαρχος βολεύει όλο του σόι και τρους φίλους του.

ΌΜΩΣ για τα επιδόματα δε θα συμφωνήσω!

Θεωρείτε οτι ένας υπάλληλος που δουλεύει 32 χρόνια και παίρνει 1500 € ΜΕ τα επιδόματα παίρνει πολλά χρήματα;;

Εργάζομαι στη Δημ. Διοίκηση 12 χρόνια (τη ζωή μου έφαγα!!! :lol: ), ξέρετε πόσα χρήματα παίρνω μαζί με τα επιδόματα γάμου (35 € μεικτά) και τεκνού (18 € μεικτά);; 940 €!!

Ξέρετε γιατί οι κυβερνήσεις δίνουν επιδόματα στους εργαζόμενους; Για να μην κατοχυρώνονται τα χρήματα αυτά στα συντάξιμα. Ουσιαστικά μας κοροϊδεύουν. Μου λένε πάρε εκεί ένα επίδομα, που το ονομάζουν όπως τους κατεβάσει η γκλάβα τους, να’ χεις, αλλά σιγά μη στο βάω και στη σύνταξη.

Οι περισσότεροι υπάλληλοι τέτοιους μισθούς παίρνουν.

Στο δημόσιο υπάρχει μεγάλη αδικία.

Ξέρετε ότι η καθαρίστρια στο Υπ. Οικονομίας παίρνει περισσότερα χρήματα από μένα που είμαι και καλά λογίστρια;

Συμφωνώ ότι πρέπει να κοπούν πολλά. Οι ΔΕΚΟ είναι πονεμένη ιστορία, αλλά να μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καζάνι! Και επιτέλους! Είναι εξωφρενικό να κόβουν τα ίδια λεφτά σε έναν υπάλληλο που παίρνει 1200 € και στον άλλον που παίρνει 2000 και 2500 €

egw eimai katheta kata twn apolisewn se kathe periptosh .

an upirxe ena sistima aksiologishs kai ena kratos dikeou tote nai tha mporousa na to skeutw apo thn stigmh pou tha efeugan memonomenoi upaliloi pou den prosferoun .

alla tora se auto to kratos pou apolioi me base pious mporoune (simbasiouxous ,eksartimenous ka) kai kratane ta komatoskila ,tous filous filwn kai osous mporoune kai kathonte xoris na kanoun tipota kai na plirononte ,edw tora se auto to kratos se authn thn katastash lew oxi stis apoliseis giati tha thn plirosoun autoi pou den ftene kai autoi pou douleuoun kai xriazonte .

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρια καλοοοο

ειδατε που μαζευτηκαν αρων αρων απο τη βιλιτσα με θεα την ακροπολη...

δειγμα του τι κανουν οι κυριοι- μη χεσω- της τροικας

Παντως εγω λοιπαμαι τους καθημερινους ανθρωπους..

εμςις δοξα τον θεο να λεμε θα ειμαστε καλα..οσο εχει καρβουνο η Ουκρανια θα εχουμε τη δουλει μας..εκτος και αν αποφασισουν πως και εμεις ειμαστε αχριστοι και μας δωσουν καμια κλοτσια..

η κουνιαδα μου πχ επιασε δουλεια σεπτεμβρη στο κατσικοχωρι κοντα στην Ελασσονα και πληρωθηκε αρχες δεκεμβρη..ενω συμφοιτητριες της που με βισμα διοριστικαν κοντα στα σπιτακια τους μια χαρα πληρονοταν απο την πρωτη στιγμη..και οι δυο αναπληρωτριες.

Συμφωνω πως ηα πολυση δεν ειναι λυση...αμα ομως μερικους πχ΄"υπερδραστηριους γιατρους του ΙΚΑ" τους στειλουν σπιτακι τους..οι υπολοιποι θα λαβουν το μινημα

Καλα..η Καρολινα θα τα δει ολα...χαχαχα..νομιζει οτι αυτη ειναι πολυλογου...χχχαχαχαχαχ..μερ μας που εμπλεξε!!!!!!

Καλέ Γωγώ για τόσο εύθικτη με έχεις περάσει;; :o:oops::oops::( Καλά σου! Δε σου ξαναλέω τη γνώμη μου.

Έτσι είναι το Δημόσιο και έτσι θα είναι πάντα! Πάντα θα υπάρχει το ρουσφέτι σ' αυτή τη χώρα!

Αν και με τον ΑΣΕΠ είχε κάπως ελεγχθεί το πράγμα στη Δημόσια Διοίκηση. Εκεί που γίνεται πραγματική σφαγή είναι στις Περιφέρειες, που ο κάθε Δήμαρχος βολεύει όλο του σόι και τρους φίλους του.

ΌΜΩΣ για τα επιδόματα δε θα συμφωνήσω!

Θεωρείτε οτι ένας υπάλληλος που δουλεύει 32 χρόνια και παίρνει 1500 € ΜΕ τα επιδόματα παίρνει πολλά χρήματα;;

Εργάζομαι στη Δημ. Διοίκηση 12 χρόνια (τη ζωή μου έφαγα!!! :lol: ), ξέρετε πόσα χρήματα παίρνω μαζί με τα επιδόματα γάμου (35 € μεικτά) και τεκνού (18 € μεικτά);; 940 €!! Αν δεν έπαιρνα και το επίδομα που δίνει το δικό μας Υπουργείο, δε θα τολμούσα να κάνω κανένα ανοιγμα. Και για οικογένεια θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρα.

Ξέρετε γιατί οι κυβερνήσεις δίνουν επιδόματα στους εργαζόμενους; Για να μην κατοχυρώνονται τα χρήματα αυτά στα συντάξιμα. Ουσιαστικά μας κοροϊδεύουν. Μου λένε πάρε εκεί ένα επίδομα, που το ονομάζουν όπως τους κατεβάσει η γκλάβα τους, να’ χεις, αλλά σιγά μη στο βάω και στη σύνταξη.

Οι περισσότεροι υπάλληλοι τέτοιους μισθούς παίρνουν.

Στο δημόσιο υπάρχει μεγάλη αδικία.

Ξέρετε ότι η καθαρίστρια στο Υπ. Οικονομίας παίρνει περισσότερα χρήματα από μένα που είμαι και καλά λογίστρια;

Συμφωνώ ότι πρέπει να κοπούν πολλά. Οι ΔΕΚΟ είναι πονεμένη ιστορία, αλλά να μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καζάνι! Και επιτέλους! Είναι εξωφρενικό να κόβουν τα ίδια λεφτά σε έναν υπάλληλο που παίρνει 1200 € και στον άλλον που παίρνει 2000 και 2500 €

Σισσιώ μου το ξέρω ότι είναι πολύ λίγα τα λεφτα

και γι'αυτό εδώ βάζουν υπερωρίες πχ και διάφορα τέτοια..

αλλά...αν τα πεις αυτά σε έναν υπάλληλο του ιδιωτικού τομέα

θα πει: "Κι εγώ πχ δουλεύω και παίρνω 700 και χτυπάω 12ωρα κλπ

αλλά δε μου τα δίνει κανείς και ούτε μπορώ να τα πάρω με άλλο τρόπο",

έτσι δεν είναι??

Δούλεψα και αλλού (σε ιδιώτη)και ξέρω πως είναι.. (εδώ είναι ΠΟΥΔΡΑ)

Γι' αυτό πιστεύω θα έπρεπε να απεργούν συχνότερα οι δημ. υπάλληλοι.

Για τα λεφτά που παίρνουν τόσα χρόνια.. να μη δέχονται να βάζουν υπερωρίες κλπ για να ανεβαίνει ο μισθός, να απαιτούν να παίρνουν αυτά που αξίζουν.

Κατώτατος μισθός λοιπόν για όλους 1500 ευρώ όπως λέει και η Παπαρήγα :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι και Αφροδιτάκι το ίδιο πράγμα λέμε αλλά εγώ το θέτω απόλυτα... :?:?:?

Σισσάκι κι εγώ μόνο επίδομα παιδιού και γάμου παίρνω......Και αυτό λέω..Παίρνεις εσύ κανένα επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία σου;;;;;; :o:o:o:o:o:o 'Ελεος δηλαδή....

Και γιατί εσύ να δουλεύεις τόσα χρόνια και να παίρνεις αυτά τα λεφτά και άλλοι με τα αντίστοιχα χρόνια σε ΔΕΚΟ να παίρνουν τουλάχιστον τα διπλάσια από αυτά που παίρνεις εσύ;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αφρο συμφωνούμε επίσης απόλυτα...Στερήσε τον άντρα σου και ο Μανωλάκης τον πατέρα του τόσες μέρες και χωρίς να ξέρω τα οικονομικά σας (απλώς φαντάζομαι) ότι δεν ανήκετε στους υψηλόμισθους...Ενώ άλλοι κάθονται στο γραφειάκι τους ενδεχομένως ξύνονται και παίρνουν ένα σκασμό λεφτά...

Και έχουν και την αντιμετώπιση που λέει η ΜαρίαΙωάννα...Δούλεψε εσύ, να πάρω εγώ τα λεφτά και χαχαχαχαχα τα γέλια....Και εμένα δε με αγγίζει τίποτα και τα σχετικά.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλά Χρύσα όσο για τους βουλευτές και τους υπαλλήλους της Βουλής τι να σου πω.........Οι πρώτοι που πρέπει να πάρουν πόδι..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ρε διάβαζα επιδόματα και γέλαγα..

1. Επίδομα ζεστάματος της μηχανής των λεωφορείων

2.Επίδομα τοποθέτησης της κεραίας στο τραμ..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Φυσικά και δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι ίδιοι και όλες οι δουλειές ίδιοι...

Αλλά πάντα υπάρχουν τα κορόιδα που δουλεύουν και παίρνουν 3 και 60 και οι έξυπνοι που ξύνονται και παίρνουν ένα σκασμό λεφτά.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...