Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αφρο εγώ τις ελάχιστες φορές που έβαλα την Ιωάννα στο στήθος τα δύο χέρια δε μου έφταναν....Φώναζα και το Γιώργο μήπως μπορείς να μου κρατήσει τίποτα....Και ταυτόχρονα έκλαιγα...Με το ένα κράταγα το κεφάλι του παιδιού, με το άλλο το βυζί γιατί την πλάκωνε και δεν μπρούσε να ανασάνει...Και πάλι δεν μπορούσα...

Σκέψου ότι έβγαζα το βυζί έξω και μέχρι να της το βάλω στο στόμα την είχε πνίξει το γάλα...Πεταγόταν και την έλουζε την κακομοίρα και δεν ήξερα πως να την καθαρίσω....

Τρομάρα μου θέλω να θηλάσω κιόλας την μικρή μπουμπού..... :?:?:?:?:?:?:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν ξερω αν υπαρχει περιορισμος.. εχω ακουσει για διασημους νονους που ειναι πολλοι μαζεμενοι!!

εμενα μου εκανε ασχημη εντυπωση που μια κοπελα εγινε κουμπαρα μονη της. ειναι παντρεμενη κ εχουν κ ενα κοριτσακι κ εγινε κουμπαρα μονο αυτη χωρις τον αντρα της μαζι με εναν αλλο. δε μαρεσε καθολου!

επισης ενα ζυγαρι βαφτιζει το μωρο του (δε θα παμε γινεται αθηνα) και η νονα παλι ειναι παντρεμενη και θα το βαφτισει μονη της...

μου φαινεται καπως..

νατασα ουαου!!!!!!!!

σε ειδα στον υπνο μου ΠΑΛΙ!! διαβασες το ονειρο μου στο προηγουμενο τρενακι??

εμμονη μου εχεις γινει!!

αχ γωγω ετσι εκανε η κοπελα που ηταν μαζι μου στο θαλαμο οταν γεννησα!!!

αχ τους λυπομουν κ τους δυο που ετρεχαν πανικοβλητοι!!!

εμενα ο τολης με ξεβολευε κ τον εδιωχνα!! :lol::lol:

Οριστε..επιτελους ενα ελλατωμα των "ευμεγεθων" χαχα..ενω εμεις που ειναι κουτσικο....μια χαρα..

στον ξαπλωτο..ουτε εγω κρατουσα τιποτα..διαβαζα Αστεριξ...χαχαχαχα

Λενα κατι παρομοιο ηταν να γινει με τον αδελφο μου που ηταν να γινει κουμπαρος το καλοκαιρι..

ζητησε το ζευγαρι να ειναι αλλη μια ασχετη κοπελα μαζι του κουμπαρα..και ο αδελφο ςμου ειπε πως δεν θελει, γιατι αυτος εχει σχεση που μαλλων θα το πανε για σοβαρα και ισως να μην αρεσει στην κοπελα του να ειναι κουμπαρος μαζι με μια ασχετη .

νατασα στις 30 ευδομαδες θα γναινω στο μπαλκονι και θα ουρλιαζω στα Τρενα..παρτε μαζι σας δε θελλω να γεννισωωωωωωωωωωωωωωω

...Αρτζι τρέμω αυτό ακριβώς που είπε η Λένα...Μη χτυπήσει και μου μείνει το παιδί.... :?:?:?:? Τι μακακίες λέω.......Μακριά από εμάς.... :?:?:?:?

ατυχήματα μπορούν γίνουν πάντα και παντού....δλδ θα την εμποδίσεις να μάθει ποδήλατο? θα την εμποδίσεις να μάθει κολύμπι? θα την εμποδίσεις να ανέβει στην τσουλύθρα?.....δεν μπορείς να αποφύγεις κάποια πράγματα, παρά μόνο να της τα διδάξεις!!! περιορίζοντάς την, επειδή εσύ φοβάσαι, θα ζει συνέχεια με φοβίες και τελικά δεν θα κάνει τίποτα....., δεν θα δοκιμάζει τίποτα γιατί φοβάται ότι θα χτυπήσει ή αποτύχει!!! :?

Αφρο εγώ τις ελάχιστες φορές που έβαλα την Ιωάννα στο στήθος τα δύο χέρια δε μου έφταναν....Φώναζα και το Γιώργο μήπως μπορείς να μου κρατήσει τίποτα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φεύγω πάμε να πάρουμε τον Λουκά!!!!

αχου τα καλε!!!! τι ομορφα που ειναι κ τα δυο!!!

και τι καλα που καθονται!!!!

αργυρουλα ολα θα τα μαθουν κ ολα θα τα κανουν! αλλα θεωρω υπερβολη να τον αφηνω να ανεβοκατεβαινει μονος του τις σκαλες!! και ΑΝ πεσει? και κουτρουβαλησει ολα τα σκαλια??? και παθει κατι σοβαρο?? δεν ειναι το ιδιο απο το να πεσει απο την κουνια η το ποδηλατο!! μην τα συγκρινεις!

Χρύσα δεν κατάλαβα...Με λες αγελάδα;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σε πληροφορώ ότι είχα ένα κανονικό στήθος...75B φορούσα όταν έμεινα έγκυος στην Ιωάννα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μετά 80C μάλλον....Καλά τώρα δεν το συζητώ....

Έχω γίνει η καλή μας αγελάδαα........ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Παίρνω αγκαλιά την Ιωάννα και όπως ακουμπάει πάνω μου λερώνομαι με τις σταγόνες.....Που να γεννήσω κιόλας..... :?:?:?:?

Αφρο τέλεια η φώτο...Τι καλός ο Μανωλάκης!!!!!!!!!

Λένα ναι ρε! Το διάβασα και το ξέχασα κιόλας... :oops::oops::oops:

Αχ κριτσάκι μου πόσο με σκέφτεσαι! Έψαχνες τα κλειδιά για μένα;;;

Συγκινούμαι...

Αφρο ποιο κουμπί;;;

Γωγώ ξέχασα να σου πω ρε συ.

Και γω διαφωνώ κάθετα με την Argi στο θέμα της σκάλας. Με τίποτα δε θα άφηνα την Ειρήνη να ανεβοκατεβαίνει μόνη της χωρίς να είμαι από πίσω της. Φυσικά και της έχω μάθει πως να το κάνει αλλά πάντα είμαι εκεί δίπλα της. Δεν είναι να παίζουμε μαυτά τα πράγματα. Καλά έκανες και έβαλες πόρτες. Να της τονίσεις επίσης πως δεν πρέπει ποτέ να ανεβαίνει-κατεβαίνει μόνη της χωρίς να είναι κάποιος κοντά της.

Argi όλα αυτά που περιγράφεις είναι εντελώς διαφορετικά από το ανεβοκατέβασμα στη σκάλα.

Φυσικά και ξέρουν πως να το κάνουν μόνα τους απλά μέχρι να νιώσω εγώ ασφαλής και σίγουρη δεν πρόκειται να τηναφήσω να ανεβεί-κατεβεί. Δεν την εμπιστεύομαι με τίποτα.

to kalokairi pou eixame paei sto xwrio ena mhna eixe balthei apo thn prwth mera na mathei na katebenei ,den mporousame na ton ksekolisoume apo ta skalia .katsame kai tou mathame ton tropo ,h me ton popo h na pianei ta kagela ,3 meres htan h ekpedeush kai meta to ekane aneta .oxi oti den fobomouna oxi oti den hmouna apo pisw alla ton afina gia tous logous pou eipai h agri .kalitera na ton mathw para na mhn kserei kai na ksefigei ths prosoxhs mou kai na pesei .einia kai sto paidi poso stathero einai kai prosektiko .....makari kai to deutero na einia etsi .

lonie eixa rwtisei thn agri pos bazoume foto kai mou eipai gia to koumpi .

καλα παναγιωτα κ γαμω τους τιτλους

καλοταξιδο κ με το καλο σε σενα κ τη συμπεθερουλα

καλε χρυσα σταματα να εχεις αγχοςςςςςςςςςςςςς

εγω ουτε τοτε αγχωθηκα ουτε τωρα...

ασχετο το σαββατο εχουμε γαμο..κ κοντινο συγγενη..παλι θα το καψει ο θοδωρης..λετε να του βαλω το κουστουμι με τη γραβατα παλι?δε το χουν δει..

λενα καλοριζικο..αντε εκει να πιασεις τη κορη :lol::lol::lol:

αφρο οταν ηταν μικρος ο θοδωρης με το ενα θηλαζα κ το αλλο ανοιγα χωρο για να αναπνεει..οχι οτι εχω μεγαλο μεμε αλλα μιρκο κεφαλακι στη αρχη...

το μαξιλαρι θηλασμου δε με βολεψε ποτε :evil::evil:

δε ειναι καθολου φουσκωμενο..ειναι ξεφουσκωτο..το βυζι μου ειναι πιο φουσκωμενο

εγω δε λεω να μη μαθει... απλα δε μπορεις να τον αφηνεις μονο του! δε λεμε για ενα δυο σκαλακια που ειναι πχ στην αυλη η στο πεζοδρομιο... εκει κ να πεσει δε θα χτυπησει..

αλλα μεσα σε σπιτι που οι σκαλες ειναι πολλες πως θα το αφησεις? αν πεσει μπορει να χτυπησει πολυ σοβαρα!!

εμεις οταν μεναμε παλια στην πατρα μεναμε στον πρωτο οροφο και ειχε σκαλια. ειχε ερθει ενας θειος μου (πρεπει να ημουν γυρω στα 10) και απο τη χαρα μου κουτρουβαλιαστηκα και μετρησα ενα ενα τα σκαλια! χτυπησα πισω στη μεση στην ουριτσα και δε μπορουσα να περπατησω για 2 μερες, ακομα το θυμαμαι!!

οταν ειναι τοσο μικρα μπορει να χτυπησουν το κεφαλι τους!!

και ο αναστασης ειναι προσεκτικος και ξερει αλλα δεν τον αφηνω μονο του, εννοω χωρις επιβλεψη!!

Επιβιβάζομαι!!!!

δεν εχω πολλά να γράψω... νυστάααααααααα (-|(-|(-|(-|(-|(-|(-| ζω!

Κατα τις 6 θα παμε στην κολλητή μου και νονά της μικρής, η οποία περιπιμπτόντως Λένα τη βάπτισε τη μικρη μόνη της μαζί με τον κολλητο του Π. όταν αποφασίσαμε την κουμπαριά δεν είχε κάν σχέση, ούτε αυτή ούτε ο κολλητος του άντρα μου, μετα βρηκαν τα ταιρια τους, αλλα η κουμπαρια είχε κλεισει από πριν

Ξεχασα να πω χρονια πολλά στις Αννούλες!!! Και στη μικρή Αννυ!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι να πω!!! [smilie=dontknow.gif]

στο διαμέρισμα που μέναμε πριν είχαμε 8 σκαλιά για να πας στο ένα επίπεδο και άλλα 8 για να συνεχίσεις στο επόμενο...στο σπίτι που μένουμε τώρα έχουμε 11 σκαλιά για να πας στο 1ο όροφο και άλλα 11 για να πας στο 2ο.....κοντά στο σπίτι μας έχουμε μια παιδική χαρά (έχω φωτό στο φέις), που ανεβαίνεις μερικά σκαλάκια, περνάς μια κουνιστή γέφυρα, πας σε ένα σπιτάκι, περνάς μια άλλη γέφυρα για να πας στην τσουλύθρα,....την 1η φορά που πήγαμε είδα ένα πιτσιρίκι ήταν δεν ήταν ενάμιση χρονών, το έκανε μόνος του γρήγορα και άνετα, η μάνα του κοιτούσε από μακρυά!!! :o , μου έκανε εντύπωση!!! :o:? ...αν τα παιδιά το κάνουν μια δυο ή και περισσότερες φορές εξοικιώνονται ........ δεν ξέρω....ο παιδίατρός μας με ρώτησε αν η Ρέα ανεβαίνει μόνη της την σκάλα (όταν ήταν 2), αν του έλεγα όχι θα το θεωρούσε πρόβλημα!!!

Συμπεθέρα καλά ψώνια!!! :x

Σορρυ που πεταγομαι σα..τσοντα.....αλλα μιας που μπηκα μετα απο πολυ καιρο θα ηθελα να ευχηθω σε παλιες καλες φιλες..επι της ευκαιριας!!! :)

Χρονια Πολλα στην ΑΝΝΥ μας κ απο εδω!!! να ναι παντα χαμογελαστο το κοριτσακι μας!!

Θουλη κρατα τον..δεντρο σας μακρια απ τη νυφουλα μου ε? Με το καλο στην εγκυμοσυνη σου,να πανε ολα τελεια!!

Στασουλα μου σ αγαπω πολυ πολυ!!!!

Φουλινακι γλυκουλα μου σε σκεφτομαι συχνα! δωσε φιλακια στο Σοφακι σου κ δωσε τη δ/νση σου στη στασα..βαφτιζομαστε επιτελους!!!!! θα ερθετε αν ειστε θεσνικη εεεε???

Νατασουλα μου γλυκια μου,με ενα πονο!! με το καλο στην αγκαλια σου η μικρη μπουμπουκα!Θα χαρισετε στην Ειρηνουλα το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο!! Καποια στιγμη ελπιζω να τα πουμε παρεα με το...΄΄Γιαννακη΄΄!!! :lol:

Φιλια σε ολα τα κοριτσια! καλη λευθερια στις εγκυουλες!!

Να περασετε ολες ομορφες γιορτες !! Υπαρχει κατι πιο ομορφο απ το να κανεις χριστουγεννα με τα παιδακια σου?

Kalhspera koritsia...

AAAA esois den paizeste,den sas prolavenw me tpt....

Kaloriziko to trenaki, na anevw kai egw????

Koritsia ta exw parei olh mera klizmenh mesa sto spiti (kai diarkos monh mou me to mwro)h monh pareoula mou einai to mammy. Akomi den dexome kanenan sto spiti giati tremw tis iosois kai eksw den thelw na vgw se klistous xorous opote ti mou menei :(:(

Tetia ggademia pou me dernei na fantastite exthes vgika gia ligo me to karotsi na perpatisw me to mwro kai mazeftika aron, aron giati me epiase kopsimo, sorry gia thn perigrafh alla kapou prepei na pw ton pono mou kai egw :roll::roll:

H korh mou distixos apo thn Paraskevh menei sta petherika mou giati pernaei mia periergh iosh. Exei vgalei kati spiria se olo ths to kormi (thimizei anemovlogia alla den einai) mazi me pireto kai h paidiatros mas apagorefse na erthoume se epafh mazi ths emena kai tou mwrou gia na mhn kolisei to mwro.. O antras mou doulevei kai otan den doulevei h exei ales doulies pernaei oso perisotero xrono mporei mazi ths gia na mhn esthanete pos thn dioksame apo to spiti thn kaimenh...Prhn ligo me pire kai eklege h kaimenoula giati m'apothimise kai twra eimai xalia :cry::cry::cry:

Ευη περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Βρε κορίτσια επίβλεψη ναι εντάξει, δεν ειπαμε να το αφησετε το παιδι στο πρώτο σκαλι και να το αφησετε να κουτρουβαλίσει. Αυτο που ανέφερε η Αφρο με την εκπαίδευση ειναι το πιο καλό νομίζω. Εμαθαν στο παιδι πως να ανεβαίνει και να κατεβαίνει.. 2 χρονών και να μην κατεβαίνει και ανεβαινει άνετα σκάλες?

Η επιβλεψη εννοείται, να μην επαναλαμβάνομαι. Αλλα όχι και απο πίσω απο το παιδι..

Τους τελευταίους 2 μηνες στο ανοιχτό παρκιν της δουλειάς έχουν έρθει κάτι Ρομά απο την Γαλλία που τους εδιωξε ο μαλάκας ο κοντός. Τους βλέπω καθημερινά και εκει να δειτε 12μηνα μωρά πως τρέχουν και σκαρφαλώνουν στα δέντρα.. Κάθε φορά που πάω να παρκάρω μπαίνω τρέμωντας μην πατησω κανα μωρό.

Αυτο που εννοώ ειναι ότι τα παιδιά έχουν τεράστιες δυνατότητες, οπωσδήποτε θέλουν επίβλεψη αλλα οχι υστερίες και υπερβολές..

Στην γυάλα θα μεγαλώσουν τόσο, όσο μεγάλη ειναι η γυάλα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...