Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αδιαθέτησα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χτύπησα όμως δύο πιτόγυρα το ένα με κοτόπουλο και το άλλο με χοιρινό.

Νυστάζω κιόλας... Ωραία γενέθλια...

Σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά για τις ευχές.

Θα μπω το βραδάκι να σας δω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιωτα =))=))=))=)) τις μιλαςτις ξενες γλωσσες!!!!!!!!!!!

Αφρο στην κρεβατοκαμαρα εχει...γι'αυτο θα μεταφερθουμε κ οι 2 κοπελες στο παιδικο ;)

αχ αναστασια!! τωρα ειδα οτι εχετε υγρασια!!!!!

να το φτιαξετε γρηγορα!! στο προηγουμενο σπιτι μας ειχαμε απιστευτη υγρασια!! ο μικρος ειχε παθει 2 φορες βρογχιολιτιδα απο αυτο κ τωρα εχει ευαισθησια στο αναπνευστικο του! η παιδιατρος μας λεει οτι θα ειναι γενικοτερα πιο ευαισθητος εκει.. ασε μεγαλη ταλαιπωρια ηταν αυτο και πολλοι τσακωμοι.. και ολα αυτα απο τη γαμωυγρασια!!! ουτε σε εσας κανει καλο βεβαια αλλα εσεις εισαστε ολοκληρα γαιδουρια :lol::lol::lol::lol:

αχ σισσιω ωραιο δωρακι :lol::lol::lol: βρωμοπεριοδος

κ εμενα μου ηρθε πριν λιγο αλλα ευτυχως δε με ποναει η κοιλια μου

γεια σας!! ειναι καλα!ευχαριστω γ το ενδιαφερον!!! τι να πρωτο σχολιασω βρε πολυλογούδες? τι?

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια εχθές!!κ σημερα!!! εχθές βγήκαμε οικογενειακώς βόλτα μεσα στο ψοφόκρυο,πηγαμε πλατεια στο καρουζελ κ στο τρενακι ,εβγαλα φωτο ,θα βαλω φεις αργοτερα... στο γυρισμο κ ενω περιμεναμε σε μια διασταυρωση γιναμε μαρτυρες ενος τροχαιου..περασε ενας το στοπ κ χτυπησε μια κοπελα με μηχανακι ,σκατο σαββατοκυριακο ηταν αυτο ,περασε ευτυχως!!! εδω βρέχει πολυ ,φυσαει ακομη πιο πολυ!!! κ εχει κρύο!!

18 ημέρες γ τον ερχομο μου!!χιχιχιχιχιχιχι

γεια σας ομορφες!!τί κανετε;;

εμεις τελεια!περασαμε ενα υπεροχο 3ημερο με τον χ.!πηγαμε ελατη,πετρουλη κ στα περιχωρα τους..δε χιονισε δυστυχως..αλλα πολυ κρυο!-5!τζακι αναμμενο,αχ!σουπερ!

κ τωρα το καλυτεροτερο!!ο γιωργος κοιμηθηκε σερι κ τις 2 νυχτες με τη γιαγια κ τον παππου!!θα τρελαθω!!!!!

φυσικα απο εχθες που ηρθαμε αρχισε τα ιδια νυχτοπερπατηματα!!αχ!τωρα μιλαει στο τηλ.με τον μπαμπα μου κ φωναζει"παππου πακουυυυυυυυυυυυυυυ"=παππου παρκο!!!'

Αναστασια μου κ εγω για τους ιδιους λογους,για να κοιμαμαι ανετα μαζι του,1,20 του εκανα κ το εχουμε κατευχαριστηθει κ οι δυο!!

Χρυσα συγχαρητηρια για τον αποθηλασμο!εμεις προσπαθουμε,αλλα ακομη εχουμε δρομο!

α!3 ημερες που δε θηλασα,πρηστηκε το δεξι στηθος,απο το αλλο εχω αποθηλασει,αλλα δεν πετρωσε οπως φοβομουν!εκανα ζεστα ντουζακια ,απαλο μασαζ και ολα καλα!

συγγνωμη που δε σχολιαζ αλλο,αλλα δε διαβασα τα υπολοιπα!Στον Λαγκαδα χιονισε!ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΑς!ΥΠΕΡΟΧΑ,Ε;

Φιλια σε ολες!

με τα πολλά αγόρασα και σαμπάνια (για τα γενέθλια του άντρα μου!) ήπια 2 ποτήρια και ζαλίστηκα!!!! :shock::shock::shock::o:o:o , μετά την γέννα και τους θηλασμούς ζαλίζομαι πολύ εύκολα, ενώ πριν όχι!!! :?:?:?

υ.γ. για γράψω αυτές τις γραμμές το διόρθωσα 1000 φορές!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Koitakste ena spiti me 1500 dolaria...

Ayti einai kai i gitonia pou tha meinoume...

http://www.viewit.ca/vwExpandView.aspx?ViT=27210

Αν σας σπάω τα νευρα πείτε μου...

εμένα δεν μου τα σπας μου αρέσει να κοιτάζω σπίτια και περιοχές!!!

μου αρέσει, θα το κοιτάξω και πιο καλά αύριο μάλλον, που θα έχω πιο πολύ χρόνο.....το σπιτάκι στο βίντεο ωραίο και η γειτονιά ωραία φαίνεται!!!! αχ μπράβο σας!!!!

το μόνο που δεν μου αρέσει αλλά και αυτό είναι θέμα συνήθειας και δεν θα με πείραζε είναι η ηλεκτρ. κουζίνα...αλλά έτσι είναι εκεί!!!!

βουρρρρρρ για Τορόντο δαγκωτό!!!! :)

εγώ 'ηδη βαρέθηκα εδώ και θέλω άλλη χώρα τώρα!!! :?

Έρη τέλειο είναι το σπίτι!

1500 το μήνα?

Πες κι άλλα μ'αρέσει να βλέπω και να διαβάζω πες πες

Σαφράκιασα καλέ!! :lol::lol::lol::lol:

Φιλιά κορίτσια

Αργυ ανατριχιασα λιγιο!

"στο ματι μου ειναι κ τα 2 παιδια μου"!!!! @-) χαχαχαχα

Λιγο κριπι ακουστικε!!!!Ωραιο ομως! ;)

Αργυρω τι εννοεις θα ξαναχτυπησουν???

Τρομοκρ???

γιατί? εννοώ ότι και τα 2 μου παιδιά τα έχω κάτω από το βλέμα μου, επίβλαψη, προστασία...πού είδες το ανατριχιαστικό?!! :?:

εννοώ τρομοκρ. χτύπημα...δεν παρακολουθείς ειδήσεις εκεί?

μην φοβάσαι όλα καλά, και καλά να περάσετε!!! :)

με τα καλαμπαλίκια απέξω μπροστά στα παιδια... χαχαχα :lol::lol::lol:

καλαμπαλίκια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξεκίνα Αναστασία το γκουγκλάρισμα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξέρω και εγώ μερικά Θρακιώτικα, να τα πώ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Argi Γερμανός είναι ο άντρας σου??

Το ξαναρωτήσαμε??

Και εκει που είστε μια χαρά είναι...

Το βίντεο που μας έδειξες με τη γειτονια σου θυμάμαι

μου άρεσε πολύ!!

ναι αναστασια θεωριτικα εχουμε παοθηλασει..αμα ζητησει λετε να του δοσω;;;;;!!!

μπράβο ωραία και ομαλά!!! έτσι και εγώ, ομαλά!!! :x

Μαρία ναι είναι ντόπιος!!!! :lol::lol::lol::lol:

ωραία είναι απλά εγώ βαρέθηκα....βαριέμαι πολυ εύκολα ρε συ!!! :oops::oops:

ίσως είναι το ζώδιό μου δεν ξέρω!!!! είμαι δίδυμος!!! :-bd

ksinos mou bgike o apogeumatinos upnos ,ksipnise o mikros hrthe thilase ligo kai meta katebike apo to krebati kai pige sto saloni ,egw den sikothika alla ton akouga oso lagokimoumoun ......o eksipnoulhs mou brike to potiraki tou me to gala brike kai to piato me to dimitriaka pou eixe afisei prin kimithei kai apofasise na ta sindiasei .....epano ston kanape !!!!

mou gemise ton kanape gala !!!! eutixos htan o proxiros kai ebgala to kalima kai to plenw .....

arxise na me ponaei palu h koilia mou ......molis stamatisa ta utrogestan :(

και τα πεθερικά δεν είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τα ελληνικού τύπου???

Κι εγώ θέλω αλλαγή.

Αλλάν πάρω μαζί και τη μαμά μου, το μπαμπά μου και την αδερφή μου

Αλλά αυτοί δεν έρχονται :(

Βρε Αργυ μου!!!Τα ξερω τα καλαμπαλικια!!!!! =))=))=))=))

Ποιος δεν τα ξερει!?!!χαχαχαχα

Γερμανος ειναι ο αντρας σου?!Δεν το ηξερα!

Επανερχομαι....σε καμια ωρα...μαλλον!

ΑΡΓΥΡΩ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑ!!!!

Χρονια πολλά στον μπαμπά σας! Να εισαστε πάντα ολοι μαζι ευτυχισμένοι και να διασκεδάζετε μαζι!!

Φιλάκια πολλα [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

ηρθα!!!!!!!!!!!!!ιδρωσα να σας διαβασω...

αργι δε ηξερα οτι στο ματι σου ειχες τα μωρα σου...μπραβο ρε παναγιωτα..με εκπλησεις :lol::lol:

λενα σορυ που σε ξεχασα.. :oops::P

χρυσαααααααααααααα

μιτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ολα καλα?

εγω πηγα γιατρο...

ολα καλα..

το κεφαλι ειναι κατω κ λεει η υπαλληλος κατι σε αγορι...αλλα δε το ειδε καν απλως ετσι τις βγηκε..γτ δε προλαβε να δει ο γιατρος μεχρι τοτε τιποτα περα απο το κεφαλι...

λοιπον εγω λεω αυτο το μωρο θα με βγει πιο μικρο σε βαρος απο το θοδωρη...εγω θελω τουλαχιστον 3000.να μπορει εστω να θηλασει..πφφφφφφφφ

αυριο γινομαι 31 κ ειναι 1700

ο θοδωρης 31+ ηταν 1850

ο γιατρος λεει τα δευτερα βγαινουν πιο μεγαλα...

τεσπα γερο να ναι..να μη ζορισει.. :P:P:P:P

επισης οσο ψιλοπροσεχα στη διατροφη στο θοδωρη(εμ πρωτο ειναι)κ πηρα κ 19 κιλα τοσο δε προσεχω σε αυτο..

καθε μερα πινω κ καφε...καλα εμεν ο καφες μου ειναι μεροζουμε αλλα τεσπα..

πριν εφαγα γαριδακια :D:shock:

αχ αυτο θα γινει ενας σαβουρας στο φαι.. :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

ιουλια δε το πας καθε σκ δτουε δικουσ σου να κοιμασαι κ συ?

ειχε να θηλασει 3 μερες κ οταν σε ξαναειδε ξαναθηλασε? :roll: ελα ρε...

ρε παιδια μηπως να σταματησω το θηλασμο με το θοδωρη???????? :roll::roll::roll::roll:

του ελω απο τωρα..οταν γεννηθει το μωρο θα τρωει το νινι γαλα της μαμας ..

κ με απανταει...οκ νινι...θοδωρης :shock::shock::shock::shock:

αχ τι εχω να τραβηξωωωωωωωωωωωωω :roll::roll::roll::roll:

Καλέ πείτε νέα από τους γιατρούς!!!

Παναγιώτα καλό το ντόπλερ;;;

Θου με το μήκυτα τί έγινε;;

Χρύσα για πες εντυπώσεις;; Ααααα και η γυναίκα του είναι γυναικολόγος;;;

Δημητρούλι όλα καλά;;; Είδατε φύλο;;

Αναστασία τί να πρωτοπώ....

Καναπέ μην πάρεις ρε. Θα στραβώσετε και οι 2. Κρεβάτι καλύτερα και μη σου πω 1,50μ για να είστε άνετες. Υγρασία γιατί ρε; Από τον εξωτερικό τοίχο; Δεν έχει μόνωση;;

Όσο για την ξηροδερμία που λες. Ακριβώ το ίδιο έχει η Ειρήνη. Το καλοκαίρι είχε φύγει αλλά το χειμώνα υποτροπιάζει πάντα γιατί ξερέναιτε περισσότερο το δέρμα. Δε θέλει πολύ ζεστό νερό,όχι τόσο συχνά λουσίματα και να βάζεις ππου και που καμία κρέμα αλλά όχι καθημερινά. Το καλοκαίρι επειδή παράγει περισσότερο σμήγμα ο οργανισμός εξαφανίζονται. Η Ειρήνη έχει στα μάγουλα τώρα λόγω του κρύου και στα μπουτάκια. Αυτάααααα

Αφροδίτη εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τα ούλα. Φτύνω αίμα πάντα όταν τα βουρτσίζω. υτυχώς δεν πονάνε. Περιμένω να γεννήσω για να περάσουν. Και στην Ειρήνη τα ίδια είχα πάθει.

καλησπερα!!

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!

εχθες περασαμε πολυ ομορφα..η τουρτα αθλια εμφανισιακα τελεια γευστικα οποτε σωθηκε...

τι να πρωτοπω?

λενα και εμενα ο μικρος θελει να με κατεβασει την πιτζαμα και με λεει πιπι πιπι πιπι και δειχνει..και τα μεμε μεμε μεμε μεμε.τι πραμα ειναι αυτο?? μηπως πρεπει σιγα σιγα να μην ξεντυνομαστε μπροστα τους...

ή ειναι χειροτετο αυτο? αχ δεν ξερω...

για το θεμα του παιδοτοπου διαφωνω ρε κοριτσια..

εγω οταν παω σε παιδοτοπο τον μικρο θελω να παιξει ομ ικρος και εγω να πιω καφε..ειναι κακο?

για αυτο πληρωνει 6-7ε για να τον προσεχουν..πρεπει να εχουνε κανονες ασφαλειας και να μην ειναι ολα μαζι..βασικο αυτο..

το κοριτσακι που εσπρωξε την μικρη σιγουρα δεν ητανε σωστο που το εκανε αλλα θα επρεπε να το προσεχε η κοπελα..και αν δεν φτανει μια να την πας σε αλλον που να εχει και αλλες..

δεν βρισκω νοημα να ειμαι εγω μεσα στον παιδοτοπο να τον προσεχω...

τοτε ας κατσω σπιτι που το εχουμε πλεον παιδοτοπο να παιξουμε που ουτως ή αλλως το κανουμε..

δεν ειναι κακο να πας σε παιδοτοπο να πιεις καφε..ειναι μια στιγμη ξεκουρασης..ιδιως αν τρεχεις ολη μερα..και δεν εχεις αλλο τροπο να πας για καφε μονη..να ριλαξαρεις ρε παιδι μου λιγο!!! ;)

χρυσσα τι εγινε με τον γιατρο?????????

το ακουσαμε το σπορι μας???? :)

αναστασια παρε ενα ημιδιπλο απο τωρα να το εχεις και για μετα..

για την υγρασια παρε τα κουτακια που την μαζευουνε και ενα σπρει αντιμουχλικο θα σωθεις..εγω ετσι εκανα και ολα καλα τωρα..

τα σπιθουρακια τι ειναι? μηπως αλλαξες αφρολουτρο?μηπως κατι την πειραζει?απορρυπαντικο ισως?

εγω μαρθα θα προσπαθουσα να σταματησω με το πρωτο σιγα σιγα...μετα πως θα τα βολευεις?

ειναι και σε καλη ηλικια ο θοδωρης..οτι νομιζεις κανε..

ιουλια ταξιδακι ε??τι καλα!! καλα περασατε?? :)

πεμπι η μικρη πολυ πλακα εχει!!!

αργυρω να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

σισιω πολυχρονη!!!! εγω τα αντα δεν τα γιορταα παντως..καθολου..ημουνα κια κουρασμενη απο τν μικρο..δεν ειχα καθολου ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σαν εσενα ενα πραμα... :shock:

τα 31 καπως καλυτερα// :lol::lol::lol:

αφροδιτη εμενα εσπασε το μπιμπερο και μαζευα γαλατα μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξ

καλο καθαρισμα... :?

εμαν τα καλαμπαλικια μου θυμησζουν τον Γιοχαν Καλαμπαλικια Φουξ!

τον ξερετε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλιτσα ναι,μολις με ειδε,αφου περασε καμια ωριτσα,ορμηξε στο μεμε!!δεν περιμενα βεβαια να αποθηλαζε μεσα σε 3ημερες..ενταξει,δε θηλαζουμε οπως παλια,αλλα για αποθηλασμο νομιζω πως εχουμε δρομο ακομη..δεν αγχωνομαι πια,ολα καλα!

μπα!θα αργησω να τον ξανααφησω για διανυκτερευση!η μαμα μου πανηγυριζει που κοιμοταν σερι ο μικρος κ εχει βγαλει πορισμα πως εγω κανω κατι λαθος,ετσι κ της τον αφησω κ αλλο,ποιος ξερει τί αλλο θα ανακαλυψει,ασε καλυτερα!!!του χρονου παλι!!!!!

ο θοδωρης ποσο συχνα θηλαζει;το βραδυ;του δινεις κ φρεσκο;

καλε δεν καταλαβα!η γιατρος απο το κεφαλι συμπερανε οτι ειναι αγορι;ελα Παναγια μου!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...