Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

kai egw auto pou leei h argi exw diabasei .

den exw polu oreksh ,ponane kai ta dontia mou kai to kefali mou .....lew na parw palu depon ....

ta mpalkonia mou exoun mia periergh glitsa !!!!mpiax ....xthes den eixane .

krebati psifizw kai egw .alla giati 1,20 ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οι ψυχολογοι λενε πολλα και υπαρχουν πολλες σχολες ψυχολογιας που υποστηριζουν κ τα ακριβως αντιθετα... εχω διαβασει πολλα βιβλια ψυχολογιας και λογω επαγγελματος αλλα κ επειδη μαρεσει πολυ..

τα παιδια περνανε απο πολλα σταδια μεχρι να ενηλικιωθουν.. το πιο κρισιμο ειναι 3-5 που τα περισσοτερα κοριτσακια "περνανε" απο το φθονο του πεους και τα αγορακια απο το οιδιποδειο.

για τα παντα υπαρχει μια ερευνα, εγω προσωπικα πιστευω πως αν βλεπει το παιδι οτι "κρυβεσαι" πονηρευεται ακομα περισσοτερο και βλεπει το ανθρωπινο σωμα σαν κατι το πονηρο και "κακο"

Α καλα κοριτσια μαλλον δε θα προλαβω να γεννησω σε αυτο το τρενακι!!!! :lol::lol::lol:

Σφαιρα πάει!!!!! [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif]

ΚΑλε Αργυρουλα τι λαμπρη καριερα εχεις σκεφτει για τη ΡεΑ;;;; :lol::lol::lol: Ο μπαμπας της τι λεει;;;

Αναστασια μου ειναι αλλεργικο ή κάτι άλλο;;;Η΄απο το κρυο;;;;

Λενα θα κουραστεις βρε αυτη την εβδομαδα!!Προσεχε!!!! :lol::lol: Καλα για το Ανασταση τι να πω;;Θεος!!!!!

Χρυσα δηλαδη στις εξι η ωρα με την τσιμπλα στο ματι μια χαρα την κανει τη δουλιτσα του Ο Χρ. [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=hello2.gif]

Αφρο που εισαι ρε;;;Η γλιτσα ειναι απο τη βροχη μαλλον.

Εγω εχω προβλημα με τη φορθνετ. :evil::twisted: Το σταθερο φαινεται λες και μιλαει.

ΚΑλε Αργυρουλα τι λαμπρη καριερα εχεις σκεφτει για τη ΡεΑ;;;; :lol::lol::lol: Ο μπαμπας της τι λεει;;;

ο μπαμπάς της το σκέφτηκε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα να σου πω ότι και η Ρέα κάνει το ίδιο με τι δικό της "πουλάκι"!!! όταν αλλάζω την πάνα της αλλά όχι κάθε φορά!!!! :lol::lol::lol::lol::? ....πωπω πρέπει να ξεκινήσω και την εκπση τουαλέτας και πως βαριέμαι!!!!

ΚΑλα βρε τρελαρα.Το πρωι εκει δεν εβρεξε;;;; :o:o:o

Γυρω στις 8 με 10;;;Εδω εκανε κατακλυσμο.Και απο τον αερα εμπαινε στο μπαλκονι παρολο τις τεντες.

Επισης μου ειπε η μανα μου οτι το χιονι εφερε μαυριλα. :?:?:?:? Δε ξερω αν ισχυει βεβαια γιατι απο τοτε που ηρθε εγω.... \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ χορευω!!!!!!

Καλε Αργι τωρα ειδα οτι μεσα στο ματι που εχεις για αβαταρ φαινεται ενα κοριτσακι.Η ΡεΑ ειναι ή ασχετο παιδακι;;;

Γωγω εγω πριν παω σε παιδοτοπο ειχα στο μυαλο μου ενα χωρο που τα παιδια παιζουν αρμονικα, τα παιχνιδια ειναι ετσι βαλμενα που δεν υπαρχει θεμα τραυματισμου και υπαρχουν πολλες κοπελες προθυμες και καλοσυνατες να ασχοληθουν με τα παιδια και να τα προστατεψουν.

Αμ δε!!!Ονειρα θερινης νυχτας!!!! #:-s#:-s#:-s#:-s#:-si-)i-)i-)i-)i-)i-)

Ο μονος λογος που μπορει να παω πια ειναι για γενεθλια-γιορτη καποιου παιδιου ή αν προκειται να συναντησω εσας. Δηλαδη μονη μου με το Νικολα δε θα παω ποτε.Προτιμω να παω στις κουνιες ή στο παρκο ή να ερθει καμια φιλη απο το σπιτι παρα να παω σε παιδοτοπο.

Οπως ειπε και η Χρυσα ,ειδικα οι γονεις με παιδακια ανω των 5, πιανουν ενα καφε και μια εφημεριδα και αραζουν.Ουτε καν για το δικο τους παιδι κοιταζουν ποσο μαλλον για τα ξενα!!!!

Παντως "φταινε " και οι κοπελες που τα προσεχουν ρε συ.Θα πρεπει καπως να τα διαχωριζουν αναλογα με την ηλικα τους.

Αφρο μαλλων εχεις ουλιτιδα εγκυμοσυνης..θα περασιε με το που θα γεννησεις.

πειναω..και επισης δεν θα προλαβω ουτε να φαω..πωπω..πολυ πικρα σημερα

Οποτε νατασα να παρω το 8 ετσι...σταση Αγιος Παντελεημον..αντε να δουμε..γιατι αλλιως θα φαω κανενα 8 ευρω στο ταξι τουλαχιστων

Καλε Αργι τωρα ειδα οτι μεσα στο ματι που εχεις για αβαταρ φαινεται ενα κοριτσακι.Η ΡεΑ ειναι ή ασχετο παιδακι;;;.

στο μάτι μου είναι και τα 2 παιδιά μου!!! :)

Απλά φαινεται πιο πολύ η Ρέα συμπεθέρα..

Και εγώ το διάβασα αυτο που λέει η Αργυρώ.. δεν κάνει να εμφανιζόμαστε με τα καλαμπαλίκια απέξω μπροστά στα παιδια... χαχαχα :lol::lol::lol:

Αφροδίτη μου ελπίζω να βρεθούμε αυτη την εβδομάδα, μου είπε η Βικυ ότι πήγε στο village και έχει σοκολατένια πολιτεία με Αγιο Βασίλη και τέτοια!!! Να τα πάμε τα νινάκια μας!!

στο μάτι μου είναι και τα 2 παιδιά μου!!! :)

Αχ τι καλο ρε συ!!Τον Λουκα βεβαια δεν τον πολυβλεπω... :oops::oops::oops:

Ε ειμαι και μεγαλη κοπελα πια.Εχω και πρεσβυοπια :lol::lol::lol::lol:

Καλα ρε φιλεναδα μεχρι τις 10 κοιμοσουνα;;;Και ο μικρος;;;Μπραβο!!!

Εγω που θα μπορουσα να κοιμηθω ως τις 12 ξυπναω στις 7 να δωσω γαλα στο μικρο(μανα και αντρας δεν ξυπνανε) και μετα στις 9 σηκωνομαι οριστικα να τον ξυπνησω μπας και κοιμηθει κατα τις 2μιση το μεσημερι.

Καλε θα στα κανει λαμπικο τα μπαλκονια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

το ειχες κ στο μανωλη αυτο?

εμενα τοτε ο οδοντιατρος μου ειχε πει να κανω μια φορα τη μερα γαργαρες με χλιαρο χαμομηλι κ να χρησιμοποιω νημα.. νημα δε χησιμοποιησα, το σιχαινομαι!

να πας ομως καποια στιγμη κ απο εναν οδοντιατρο να σε δει

oxikale o mikros ....eixe sikothei eixe kanei xumo,gala kai kafe kai me perimene :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

otan koimate dipla mou to trabaei oso to trabaw .....ektos kai an paei 11 kai den antexei alo .tote sikonete feugei kai fonazei gia prwino :lol::lol::lol::lol:

nai giro ston 5 mhna to eixa ,eixa paei odontitro kai den brike tipota .

xamomili apokliete ...to sixenome .

tha paw na parw stomatiko dialima gia oulitida .

Χρυσα απληθεια αποθηλασατε εε????Μπραβο μανουλα!!!

Με το καλο κ στο σπορακι!Και ευκολα κ ανωδυνα!(ο θηλασμος)

Λενακι μου να ερθεις!!!Μια χαρα με βολευει!Θα μιλησουμε για να μου πεις κ τι γλυκο θελεις

να κανω για να μοιρασουμε στα 2!!!! :lol:

Οταν ξυπνησαμε ηταν στρωμενο το χιονακι περιπου 10-15 ποντους!Εριχνε κ χοντρες νιφαδες!

Τωρα εχει ακομα αλλα λιωνει σιγα σιγα!

Η Αννυ δεν ηξερε πως να αντιδρασει!Εγω χοροποηδουσα κρατωντας την αγκαλια!

Λετε να παρω κρεβατι εε?Μμμμ!Μαλλον θα ειναι καλυτερα!

Λεω 1,2ο Αφρο μου γτ κοιμαμαι μαζι της(οποτε να μπορω να τη θηλαζω ξαπλα χωρις να στενευομαι)

...και εχω σκοπο να το συνεχισω γτ δεν μπορω να σηκωνομαι κ να πηγαινοερχομαι...Ηταν μαρτυριο οσες μερες το εκανα...

Επισης ο λογος που θελω να το παρω ειναι οχι για να την μεταφερω στο δωματιο της αλλα γτ

η κρεβατοκαμαρα(οπου εχω κ την κουνια της) εχει υγρασια τρομερη(μεχρι κ μουχλα αρχισε να βγαινει)

κ φοβαμαι...Σημερα σκουπιζα νερα απο τον τοιχο :shock::shock::(:(:(

Τα σπυθουρακια λετε να ειναι απο την αλλεργια?Δεν εφαγε κατι,ουτε εγω,,...Ο γιατρος παντα μου

απανταει πως "ειναι απο το εκζεμα της κ το χειμωνα θα υποτροπιαζει"...Και τις τελευταιες μερες αποφευγει συστηματικα το γιαουρτι...

Παναγιωτα εχεις δικιο για το κρυο...Ισως ο συνδιασμος...Περιπου 4-5 μερες τα παρατηρω... :?

Ευχαριστω για τις "σημειωσεις" σας κουκλες!Πολλα μυαλα καλυτερα απο ενα! ;)

Αργυ ανατριχιασα λιγιο!

"στο ματι μου ειναι κ τα 2 παιδια μου"!!!! @-) χαχαχαχα

Λιγο κριπι ακουστικε!!!!Ωραιο ομως! ;)

Καλαμπαλικια??????????//Τι εχετε παθει??? =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Λοιπον...Εχουμε κ λεμε:

Χαβουζα

σατρα...αχ πως την ειπε τη λεξη η Μαρια???

Καλαμπαλικια!!!!!

Πειτε κ αλλες!!! =))=))=))

Ερη το εγραψα?Ωραια!

Φευγουμε στις 23! :ymparty:

Αργυρω τι εννοεις θα ξαναχτυπησουν???

Τρομοκρ???

Παναγιώτα εγώ πρώτη φορά πήγα χθες τη μικρή σε παιδότοπο....Πέρα από τα 5 πρώτα λεπτά που την είχε αποκλειστικά η κοπέλα που τα προσέχει, μετά μπαίναμε κι εμείς μέσα εναλλάξ με το Γιώργο για να μην τη χτυπήσουν τα άλλα παιδάκια.... :?:?:?

Συμφωνώ ότι έπρεπε να υπήρχε διαχωρισμός μεγάλων και μικρών παιδιών...

Αλλά ρε κορίτσια η μικρή χάρηκε τόοοοοοοοσο πολύ που ούτε με αυτό το χτύπημα δεν έκλαψε η ψυχούλα μου.... :x:x:x Καθόταν μέσα στις μπάλες και τα μεγαλύτερα έκαναν βουτιά πολύ πολύ κοντά της, εμένα έτρεμε η ψυχή μου μην τη χτυπήσουν κατά λάθος και αυτή γελούσε με όλη της την καριδά...Χόρευε με τα τραγούδια, έτρεχε κι αυτή με τα άλλα παιδάκια, σκαρφάλωνε κι εγώ από πίσω της με την κοιλάρα..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αλλά οι περισσότεροι με μεγάλα παιδάκια ήταν όπως τα λέτε.....Αραλίκι, καφέ και κουβέντα..Ούτε βλέμμα στα παιδιά τους.... :shock::shock::shock::shock:

Αναστασία εγώ πήρα καναπέ κρεβάτι που πέφτει η πλάτη από 599.99 ευρώ 300 ευρώ από τα Εντός...Πολύ σούπερ...Αλλά δεν τον πήρα για τη μικρή...Για το καθιστικό στο υπόγειο και για να κοιμούνται οι γιαγιάδες μας....Αν το θες για την Αννυ, δεν το συνιστώ...Καλύτερα να της πάρεις κρεβατάκι... :roll::roll::roll::roll: Α, και το σάιτ δεν έχει τίποτα...Στα μαγαζιά υπάρχει μεγάλη ποικιλία... ;););)

Τρέχω και δε φτάνω....Τη δουλειά που κάνω σε 5 μέρες πρέπει να τη βγάλω μέχρι αύριο.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και το απόγευμα έχω και το εμβόλιο της μιρκής.... :?:?:?:?:?

Αγρινιωτικες:

Κρουνα: Η "κακομοιρα". Εκφραση "Αχ τι επαθα η κρουνααααααααααα"

Επισης καλιακουδα. Ιδια χρηση νε παραπανω.

Τλουπωνω : τυλιγω κατι γυρω απο το σωμα μου, συνηθως ρουχο.

Μαργώνω : Κρυωνω

Κένωσε : Σέρβιρε

Θα θυμηθω και αλλες.

ναι αναστασια θεωριτικα εχουμε παοθηλασει..αμα ζητησει λετε να του δοσω;;;;;

αλλα δε νομιζω να ξαναζητησει..με εχει λιγο γραμμενη ερχομαι τα απογευματα με κανει αγκαλιτσα και φιλακι..και μετα τρεχει να παιξει...

Ανυπομονω να θηλασω και το δευτερο- ελπιζω να τα καταφερω- ο αντρα ςμου λεει πως εγω η τεμπελα σηγουρα θα θηλασω παλη 1,5 χρονο...χιχιχιχιχιχι, θεωρει οτι θυλαζω απο τεμπελια..ομολογω πως εχει ενα Αλφα δικιο..ολη αυτη η διαδικασια πλυνε αποστειρωνε μπιμπερο αντλυσε κλπ με ξεθεωσε.

Αλλα δεν ξερω αν θα ξανακανω αντλυσεις..ειλικρινα ειχα ξαπατωθει

Ελπιζω να κατσω λιγο παραπαναω...τουλαχιστων κανενα 5μηνο για να ξεκινισει στερεες τροφες οσο θα λειπω.

Γαι εξαμηνο δεν προβλεπετε..ουτε αυτη τη φορα!!!!

Γωγω δες αυτο http://www.mammyland.com/forum/27/16471

Μαλλον θα κανει και το Ιασω δωρεαν ληψη και φυλαξη βλαστοκκυταρων.

Εμ βεβαια.Επρεπε να ερθει η κριση για να το κανουν. :evil::evil::evil: Τι λεφτα εχουν ρουφηξει δε λεγεται!!!!!!!

Χρυσα μπραβο που αποθηλασατε!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...