Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αχ έχω συγκινηθεί πολύ...! Μου έστειλε ο αντρας μου λουλούδια με μια καρτούλα που έγραφε:

"Να τα εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σ' αγαπάμε πολύ ο άντρας σου και η κόρη σου."

Τώρα τί να πω που παραπονιέμαι απο το πρωί...; :x:x:x:x:x

Η πεθερά κοιταγε σα χάνος με ένα χαζοχαρούμενο χαμογελάκι η καλή μου! :lol::lol::lol:

Δε μπορώ να πω! Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εύη όλα μαζί σας τύχανε μωρέ, περαστικά σας

Μιτσάκι καλά αποτελέσματα από την αυχενική, άντε μπορεί να δείτε και φύλο

Μάρθα καλό κουράγιο με την δουλειά

Βίκυ ακόμα άρρωστη η Μ-Ι? περαστικά σας

Δεν την πίνει την αντιβίωση? Το ίδιο πρόβλημα έχω με τον Μιχάλη, για να πάρει αντιβίωση 8 μέρες θέλουμε τουλάχιστον 3 μπουκάλια.

Νατάσα έχεις προαίσθημα για Χριστούγεννα?????

Σισσιώ τι έχουν τα τριάντα μια χαρά ηλικία είναι

Εγώ σε λίγους μήνες κλείνω τα 34 αλλά δεν με χαλάει καθόλου ;)

Το σκηνικό με την πεθερά θα ήθελα πολύ να το δώ:lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολίνα καλώς ήρθες στο τρενάκι :D

Παναγιώτα πωε πάει, καθόλου πονάκια έχεις?

Κορίτσια μην σας παίρνει από κάτω υγεία να έχουμε και θα στρώσουν τα πράγματα

Όλοι θα στερηθούμε κάποια πράγματα αλλά τί να κάνουμε....

Παναγιωτα νομιζω πως πλεων δε μπορεις να τις δεις..δεν ξερω κι'όλας να πω την αμαρτια μου.

Αντε ρακη επιτυχια με το ντοπλερ...να μας πεις νεα και εσυ

ολες μαζι νυχτιατικα θα γραφουμε..χιχιχιχι

Γωγω εισαι απιστευτη..καια δεν υπηρχε ατομο μεσα στον παιδοτοπο να τα προσεχει;;;;;

νατασα εισαι 34..αποκλειετε λες ψεμματα..εγω δε σε εκανα ρε πανω απο 30 με τιποτα ομως

διαλογος

Μ-Ι: μαμα να σου πω το ποιημα μου?

Β: εχεις ποιημα μωρο μου?

Μ-Ι:ναι μαμα μου το εδωσε η κυια μου να το διαβασω και να το μαθω απ΄εσω

Β:το εμαθες?

Μ-Ι:ναι ολο απ΄έσω σου λεω

Β: πως την λενε την κυρια σου?

Μ-Ι: κυρια κατεινα

Β: ααααα ωραια για πες το μου να το ακουσω !

Μ-Ι: λουντοφ το ελαφακι, εχει κοκκινι μυτουλα, ειναι σα ζωγαφια,

λουντοφ θα γινεις αχηγος...

στο τελος εκανε και υποκλιση.....

σημ....η Μ-Ι ΔΕΝ παει παιδικο και ΔΕΝ εχει δασκαλα και ενοειται οτι δεν εχει ποιημα!

η μικρη ξεκινησαμε αντιβιωση την οποια δεν πινει με ευχαριστιση...εχει παρει 2 δοσεις ακομα ειμαστε σε δοκιμαστικο σταδιο...

τουλάχιστον ο πυρετός της έπεσε? περαστικά της......και καλή διασκέδαση, πολύ θα ήθελα να πάω σε ένα θέατρο!!! :)

Γωγώ οι κοπέλες στον παιδότοπο που προσέχουν τα παιδιά τι κάνανε???????????????????????

Χρύσα μερσι αλλά δυστυχώς τόσο είμαι :roll::roll::roll:

Βίκυ μήπως η Μ-Ι θέλει να πάει παιδικό?

στο τελος εκανε και υποκλιση.....

σημ....η Μ-Ι ΔΕΝ παει παιδικο και ΔΕΝ εχει δασκαλα και ενοειται οτι δεν εχει ποιημα!

χαχαχαχα πανέξυπνη η νύφη μου!!!! ;)

η κόρη μου έχει την μανία να γδύνεται!!!! :o:o:o λέτε να γίνει στριπτιζέζ όταν μεγαλώσει? :o:o:?:?

Χρύσα φυσικά και είχε κοπέλα που τα προσέχει τα παιδάκια, με την οποία η μικρή μου είχε πάθει πλάκα και δεν ξεκόλλαγε από πάνω της..Όμως είχε τόσα παιδάκια...Ποιο να πρψτοπροσέξει και αυτή;;;;; :?:?:?:?

Εξάλλου, την ευθύνη έχουν οι γονείς... :roll::roll::roll::roll::roll:

Γιατί ρε είμαι απίστευτη;;;;;;Έκανα λάθος που της φώναξα;;;;;;

Συγγνώμη κιόλας, αλλά αφού είχε αναίσθητο πατέρα που δεν της λέει τίποτα και δεν την έχει μάθει να φέρεται, θα το κάνω εγώ.... :evil::evil::evil::evil: Το δικό μου παιδί χτύπησε και θα μπορούσε να είχε χτυπήσει πολύ χειρότερα...Και μη μου πείτε ότι είναι μικρούλα...Έχω δει 6χρονα που φέρονται πολύ ώριμα και προσέχουν πολύ τα μωρά.... :roll::roll::roll: 6 χρονών δεν είναι σε μια ηλικία που δεν καταλαβαίνουν.... :roll::roll::roll:

Αλλά ξαναλέω...Πρωτίστως με εξόργισε η απάθεια του πατέρα της...Και μετά η συμπεριφορά η δική της.... :twisted::twisted::twisted:

Δε μπορώ να δημοσιεύσω!! :twisted::twisted:

Νατασσούλα ΟΚ το ξεπέρασα! :x:x:x:x:x

Θεά η μικρή Βίκυ!

Μήπως το παιδι σου λέω με τον τροπο του οτι θέλει να πάει σχολείο!! :roll:

Αργυρούλα και μένα η δική μου όλο καταβάζει το βρακί της... :roll::roll::roll:

Γωγούλα εμένα δε θα μου άρεσε αν φώναζες στο παιδί μου, όσο ζωηρό και να ήταν. Το πιθανοτερο θα ήταν να πιανόμασταν μαλλί με μαλλί. Θα προτιμούσα να έκανες σε μένα την παρατηρηση.

Γιατί καλώς ή κακώς υπάρχουν και τα ζωηρά παιδιά και ειδικά στα έξι, περίεργη ηλικία, αφηνιάζουν. Τι να κάνουμε; Να τα κλείσουμε στο υπόγειο και να τα βγάλουμε έξω στα 18; :roll::roll:

ΛΕΤΕ με τον δικο της τροπο να μου λεει οτι θελει παιδικο?

τα παιδακι μας ανακαλυπτουν το σωμα τους και την δαφορετικοτητα τους απο ατο αλλαο φυλλο!

τα ιδια κανει και η δικη μας...και της ειναι και πιο ευκολο γιατι δεν φορα πανα!

ααααα εμας παει και στον καθρεπτη .....

γεια σας κοριτσαρες1!!!!!

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια!!!!

σισσιω να ζησεις να τα εκατοστησεις σαν τα ψηλα βουνα!!!

μπα δε νομιζω να σου επεσαν τα αντα βαρια... μηπως ειναι απο το σουφλε που εκανες??? :lol::lol:

αχ νατασσουλα κριμα που ειχε τοσο κρυο! καλα η ελενα δεν παιζεται ομως ε??? ο μιχαλης το ευχαριστηθηκε τουλαχιστον??

καρολινακι καλως μας ηρθες!! μονο μην τρομαξεις απο τη γλωσσοδιαρροια μας!!

εγω ειμαι η λενα απο θεσσαλονικη ειμαι δασκαλα κ εχω ενα βατραχοχουλιγκανακι 20 μηνων!

ελα ρε συμπεθερα!! μη μου συγχιζεσαι με τα μωρα και ταραζεις το μπεμπε!!

χρυσα πρεπει να ειχε πολυ πλακα ο μικρος με το δεντρο!! αχ αντε να δεις κ το νινακι σημερα!! στον αλλο αυριο θα πας η την αλλη βδομαδα?? να μας πεις νεα οπωσδηποτε!!

ερη εχει δικιο η μαριαιωαννα! μη μας ξεχασεις, κατι μου λεει οτι θα σε χρειαστουμε εκει στα ξενα!! :lol::lol:

μαριαιωαννα πραγματικα αυτη χανει.. μη το σκεφτεσαι.. το γαμωτο ειναι για τα μικρα που εχουν αρχισει κ καταλαβαινουν κ πληγωνονται..

θουλαραααααααα εμενα ξεχασες!!!!! σνιφ σνιφ!!

να σου στειλω κανενα πουκαμισακι??

νατασα λαβι οχι σημερα, την τεταρτη!

αλλα χανουμε τοσα μαθηματα με τις προβες κλπ

αργυρουλα μην ανησυχεις , ειναι φυσιολογικο! μαθαινουν το σωμα τους!!

ρεσυ πεμπι ακομα πυρετο εχει?? περαστικα της μωρε!

μιτσακι καλη επιτυχια με την αυχενικη!!!

Αργυρούλα και μένα η δική μου όλο καταβάζει το βρακί της... :roll::roll::roll:

τα ιδια κανει και η δικη μας...και της ειναι και πιο ευκολο γιατι δεν φορα πανα!

ααααα εμας παει και στον καθρεπτη .....

χαχαχαχα λέτε να ανοίξουν όλες μαζί στριπτιζάδικο?!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::? :? :?:?

Οχι ρε Γωγω..εμενα μου εκανε εντυποση η απαθεια του μπαμπα!!

τεσπα...

Τι να πω..δυσκολα

Λενακι τι κανεις;;;

ασε με τις απεργιες..εχω ενα σωρο κοσμο που επιστρεφει την Τεταρτη και εχουν ακυρωθει πτησεις..χεχε..πολυ γελιο..

Η Φρανιτα βολταρει στην παγωμενη Αθηνα..ειμαι σηγουρη!!!!

Παντως τωρα που μιλατε για το σωμα,...σας εχω πει τι κανει ο μικρος τα πρωινα..εχει πολυ γελιο..το πρωι στις 6 που ξυπναει για γαλα του αλλαζω και την πανα..,ε το που την ξεκουμπονω στο ενα χερι κραταει το μπιμπερο οπου πινει μουγκριζοντας και στο αλλο το πουλακι του..εχα εχει απιστευτο γελιο..θα τον τραβιξω βιντεο καμια μερα....

Εντωμεταξυθελω να το κοψω αυτο με το μπιμπερο γιατι μονο πρωι του δινω- το βραδυ τρο πινει κανωνικα παο το καλαμακι , βουρτσιζει δοντια και παει για υπνο

Kαλησπερα!!

Εχω πολλα να πω...Θα με μαθει καμια να κανω περιληψη?Ολο σεντονια απλωνω...

Λενα εχετε απεργια ή κατι αλλο?Δεν διαβασα καλα(αν το ειπες)..

Οποια μερα εχεις κενο(αν) θελεις να πιουμε καφε?(να μου πεις κ τις λεπτομερειες για το οργιο στο ονειρο σου =)) )

Βενετια πλεον κ στην καταλληλη μερα...Χρονια του πολλα!!!!!! :ymparty:

Σισσιω χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!Καθε χρονο πιο ομορφη κ φυσικα πιο μικρη!

Θουλη σημερα που εχεις ρεπο καθισες να σιδερωσεις?Κ μετα παραπονιεσαι που δε βλεπεις την Νατασα!

Γτ δεν πηγες(θελει δεν θελει!)?Το κεικ φτιαξτο.Ρε συ τα βαζεις ολα σε ενα μπωλ κ τα ανακατευεις!

Α!!!Νομιζω ξεχασα να το γραψω στη συνταγη :? ...Λαδοκολλα να βαλεις στο ταψακι!

ΕΡΗ μ'ακους?Αν δεν το εγραψα διορθωσε το!

Αχ...Τι ωραια!Μια ζωη κ ενα σπιτι απο την αρχη!!!Θεεεελω!!!!!

Αργυ :lol::lol::lol: (για την κορουλα σου!)

Γωγω πες μου ρε συ για τον καναπε..Στο σαιτ δεν εχει κανεναν 600ε...Μονο 2 απο 400...

Ρε κοριτσια να βαλω καναπε κρεβατι ή να παρω ενα κρεβατι πχ 1,20μ(πλατος) να το εχει κ αργοτερα?

1,20 βρισκεις ή πρεπει να το κανεις παραγγελια???

Βικυ η Μ-Ι ειναι υπεροχη!!!Ολοκληρη ιστορια εφτιαξε!!!!Δουλευει το μυαλουδακι της!

Νατασουλα τον καλυτερο υπνο εκανε η Ελενα βρε!!!Ντυμενη καλα στον καθαρο αερα!!!

Χρυσα κ Παναγιωτα περιμενω κ εγω νεα σας απο τους γιατρους!

Νατασακι μου λες η σεληνη να τραβηξει τα νερα? =))=))=))

Εκεινη τη μερα να εισαι ξαπλα!!!Να μην βρουν ευκολα την εξοδο!!!!!!

Πως εισαι?Σου ελειψα? =))=))=))=))8-}8-}

Καρολινακι welcome!!!!Εγω σε ξερω λιγακι γτ που κ που σας διαβαζα...Εχετε παιδακια λιγο πιο

μεγαλα απο την Αννυ γι'αυτο!(κ τις οκτωβριανες )

Μαριαιωαννα κ αλλη αστεια λεξη!Να την γκουγκλαρω κ αυτην? :lol:

Τι ωραιες λεξεις εχει η διαλεκτος!!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ

Βλεπω κατι μικρα ξηρα σημεια(οπως τοτε με το εκζεμα) στο σωματακι της..Ειναι περιπου 10.

Και μερικα σπυρακια που δεν φαινονται σχεδον καθολου αλλα τα επιασα...οσο τα τσιμπηματα απο κουνουπι(μικρο)...Εχετε κατι να πειτε?

χρυσα καλα ειμαι, ο μικρος καλυτερα?? δεν πιστευω να ξανακανε πυρετο??

με τη γιωτα μιλησε καμια? πως ειναι η κων/να?

χαχαχαχαχα αχ χρυσα μετο πουλακι τους!!

ο αναστασης οταν τον κανω μπανιο και τον παω μεσα με την πετσετα να τον ντυσω ξαπλωωωωωνει τραβολογαει την τσουτσου χαιρεται την δειχνει κανει ουυυυυ γεματος ενθουσιασμο κλπ

και μετα θελει να μου κατεβασει το βρακι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: φωναζει πιπιιι πιπιιι! θελει να δει μαλλον ποιος την εχει πιο μεγαλη!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα ειδικα αν παω τουαλετα....

και με τον τολη κανει ετσι, και οταν παει ο τολης τουαλετα παει κ αυτος διπλα, κατεβαζει/βγαζει παμπερς (με τι ανεση δε μπορω να σας πω) κρατατει την τσουτσου του παει διπλα στην λεκανη κ κανει τςςςςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα παει να τραβηξει κ το πουλακι του μπαμπα του :lol::lol::lol::lol::lol:

Βικάκι Θεά η μικρή...... :D:D:D:D:D Απίστευτη!!!!!!!!!!!

Σισσάκι του άρεσε δεν του άρεσε του τύπου δε με απασχολεί....Δε θα διακινδυνεύσω εγώ τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου επειδή κάποια παιδιά δεν έχουν όριο...Και είπα ότι το χειρότερο ήταν ότι ο ίδιος δεν αντέδρασε καθόλου....Να της πει έστω "πρόσεχε είναι μωρό..."Η αδιαφορία και η γαϊδούρια τους με τρελαίνει... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αναστασι μου!!!

παρασκευη σε βολευει?? θα τα παμε εκκλησια και μετα εχουμε ενημερωση.. δε θα αργησουμε να τελειωσουμε, να περασω τοτε μια βολτα??? ειναι καλα?

γλυκο να ξερεις δε θα φερω γιατι θα ειμαι στο σχολειο πριν :lol::lol::lol::lol::lol:

για το κρεβατι γνωμη μου ειναι να παρεις ενα μονο.. τον καναπε κρεβατι δεν τον βρισκω πολυ πρακτικο!

για τα σπυθουρακια δεν εχω ιδεα! οτι κ ναναι να φυγει γρηγορα!

τα εχει καιρο?

Ο μικρος ειναι απυρετος απο το Σαββατο..αλαλ ακομα δεν τρωει καλα γιατι του ποναει ο λαιμος..ενταξυ δεν εχω παραπονο αυτη τη φορα δεν παιρνουμε ουτε αντιβιωσεις ουτε τιποτα.

Αρτζ θεορω πως αποθηλασε...

εχει να ζητησει στηθος καμια 10 αρια μερες.

ΑΛΛΑ νιοθω ενα περιεργο βαρος στο στηθος...οχι ακριβως πρυξημο...

θα ρωστισω σημερα τον γιατρο

Γωγω ενα θα σου πω..εχω παρατηρησει πως οταν ΕΝΑΣ γονος παει το παιδι του σε παιδοτοπο, το κανει για βγαλει την υποχρεωση οτι βγηκε με το παιδι..και χεστηκε για το παιδι..αυτος/αυτη θα κατσουν να πιουν καφε και το παιδι θα παιζει...

Παλια δεν το προσεχα τοσο πολυ, ωσπου μου το επισημανε μια φιλη μου και με αρκετες περιπτωσεις ειχε δικο

Αναστασια και εγω ψυφιζω μονο... βγαινουν ρε με πλατος 1,20..ειναι τα γνωστα υμιδιπλα

Για τα σπιρακια δεν εξρω..αλαλ καλυτερα να ΜΗΝ τα πειραζεις

Αναστασία εγώ θα έπαιρνα κρεβάτι για να το χρησιμοποιήσει αργότερα η Άννυ

Για τα σπυράκια και τα ξηρά σημεία δεν ξέρω :roll::roll: πόσο καιρό είχες να δείς?

Μήπως έφαγε κάτι για 1η φορά και την πέιραξε, ή κάτι που είχες εσύ να φας πολύ καιρό?

Η είσαι σίγουρη ότι είναι άσχετα με την αλλεργία?

Λένα έχω πεθάνει στα γέλια με την περιγραφή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και με τον τολη κανει ετσι, και οταν παει ο τολης τουαλετα παει κ αυτος διπλα, κατεβαζει/βγαζει παμπερς (με τι ανεση δε μπορω να σας πω) κρατατει την τσουτσου του παει διπλα στην λεκανη κ κανει τςςςςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα παει να τραβηξει κ το πουλακι του μπαμπα του :lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπόν επί τούτου είχα διαβάσει σχετικά ότι όταν το παιδί είναι 2 ετών παύουμε να εμφανιζόμαστε γυμνοί μπροστά του και αυτό γιατί π.χ. ένα αγόρι μπορεί να συγκρίνει τα γενν. όργανά του με αυτά του μπαμπά του, να δει ότι είναι μικρότερα κ.λπ. και να του δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα !!!

έτσι διάβασα και μην με γιουχάρετε!!!! :?

κοριτσακια μου εχω δουλιτσα ...πρεπει να παω και σε εναν βλακα να μου υπαγορευει και να γραφω...αυτο εκανα και πριν λιγο και γάυτο δεν εγραψα εδω...(δεν ειναι και προισταμενος μου ειναι ο καινουργιος οικ.διευθυντης...μη χ@@@@ με ενα τουπε απιστευτο...περπαταει λες και εχει καταπιει σωληνα!!!!και ποτε δεν προκειται να ακουσεις ευχαριστω...γκρρρ)

γραφετε και πολλα όντως βρε κουκλες δεν σας προλαβαινω....αλλα μου αρεσει ...γεμιζει το σελιδοτρενακι... :lol::lol: ελπίζω αυριο να μπορεσω να σας διαβασω καλυτερα..και θελω χρονο να σας μαθω μου στε πολλες...σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ολες!

επισης αναστασι να σε ρωτησω

εχετε χιονι στο χωριο???

σημερα στον αγιο εριξε πολυ πραγμα σε καποια φαση!

αλλα εννοειται δεν το εστρωσε γιατι εβρεχε πριν

αλλα εβλεπα πολλα αμαξια να κυκλοφορουν με πολυ χιονι!

αργυρουλα μου εγω πιστευω οτι το να κρυβεσαι απο το παιδι μπορει να του δημιουργησει κομπλεξ

δεν ειναι κακο να δει το μπαμπα η τη μαμα γυμνο

δε λεω να το επιδιωκεις αλλα ουτε να κρυβεσαι..

αυτο που σας λεω γινεται πολλες φορες γιατι οταν παει καποιος τουαλετα (γνωστος αγνωστος) παει απο πισω να παρει ματι :lol::lol::lol::lol:

Καλε είστε τρελές!!! Μονο εγώ είχα προβλημα με το μαμμυ τοση ώρα ? Ποτε προλάβατε και γράψατε τόσα?

εμενα με πετούσε εξω..

Καρολινάκι γειά σου, είμαι η Ερη και έχω εναν γιο τον Κώστα που ειναι 2 χρονών!

Αναστασία την έχεις βάλει βρε την λαδόκολα!! Εσείς ποτε φεύγετε?

Βικυ ειναι καταπληκτική η κόρη σου!!! :lol:

αυτο που σας λεω γινεται πολλες φορες γιατι οταν παει καποιος τουαλετα (γνωστος αγνωστος) παει απο πισω να παρει ματι :lol::lol::lol::lol:

χαρά ο άγνωστος ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω! έτσι λένε οι ειδικοί ψυχολόγοι, θα μου πεις μια έρευνα ήταν μόνο, σίγουρα θα υπάρχει και άλλη που την αναιρεί!!!! :?

Α Αναστασία ήθελα να σου πω να προσέχετε στην Σουηδία, θα ξαναχτυπήσουν είπαν!!! :evil::evil:

Καρολίνα αυτό το σύστημα μου φαίνεται τόσο απαρχαιωμένο!!! την υπαγόρευση εννοώ!!! :o

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...