Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστω κουκλες για το θερμο καλωσορισμα ..ηδη με κανετε και νοιωθω ανετα...να στε καλα...να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας...και με το καλο όσες ειστε εγκυούλες...

καλε ξεχασα να πω τα βασικα :lol::lol: με λενε Καρολινα ..πατησα τα αντα...εδω και λιγο καιρο... αλλα νοιωθω 20 και κατι πειραζει?...δουλευω σαν γραμματεας σε μια θυγατρικη εταιρεια του οτε...τοξοτακι απο την φυση μου πολυ ειλικρινης...ανοιχτη...κοινωνικη...και καποιες φορες παραπονιαρα... :oops: μετακομιζουμε σε λιγες μερες στο σπιτακι μας...και ανυπομονω σε λιγο καιρο να βαλω μπρος για δευτερο μωρακι....

αυταααααα...σας φιλω όλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θου εχω στις 18:40..περιεργη ωρα...

ανα δεκαλεπτο τις ξεπεταει..

ειμαι πολυ περιεργη να τον δω επι το εργω

Αυριο εχω Μαμοπουλο..αντε να δουμε τι θα μου πουν

Μαρια Ιωαννα..να σου πω ποσα μας εμειναν μεχρι το τελος του μηνα...280 ευρω..

πληρωσα λογαριαμσους κινητα- και τα δικα μου τελη κυκλοφοριας...

χτες προσπαθουσα να κατανοησου που στο καλο ξοδεψα τοσα λευτα..αλλα ακρη δεν εβγαλα.

Βαλε βενζινες κλπ κλπ..

αλλα δεν το βαζω κατω.

Εχω μειωσει δραστικα παρα πολλα εξοδα εκτος του φαγητου

Φετος τα δωρα μας θα ειναι πολυ περιορισμενα και σε πολυ λιγους- και εκλεκτους- ανθρωπους.

Θουθου εχω μια μικρη στοιβιτσα,...να στη στειλω;;;;

Παραπονιαρικο το Καρολινακι..μπααααα...

χαχαχαχα

Αντε ρε με το καλο στο νεο σας σπιτακι, και περιμενω κερασμα κανωνησε

Οντως ρε κοριτσια..η Παναγιωτα λετε να γεννησε...κανενα νεο;;;;

η Γωγω το τρελοκομειο που ειναι;;;;

φιλεναδα ξερω ξερω χρωσταω κερασμα!!!!!!διαδικτυακο και όχι μόνο... ;);) αντε να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο...

Αφροδιτουλα μου εχεις δικιο ειχαμε γνωριστει στον παιδοτοπο...αλλα ειχα γνωρισει τοσες πολλες μανουλες που το χα ξεχασει... :oops

ΡΕ ΕΔΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ;!;!;!

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!;!;!!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))

Σέσιλ εμένα πέρισυ μου έκαναν πάρτυ έκπληξη. Έφεραν και ένα χορευτή, ο οποίος μας προέκυψε ψιλολούγκρα! Πριν απο λίγο με πήρε τηλ ενας από τους φίλους μου και μου λέει "τί ώρα να έρθουμε";;

Και του λέω "Να καθησετε σπίτια σας!! Δε γιορτάζω! Και μην κάνετε καμιά μαλακία και μου κουβαληθείτε! Εντάξει";; Πάντα ευγενική και πάντα Κιουρία!! =))=))=))

Μου φαίνεται όμως οτι το έχασα το κορμί πατριώτη φέτος!! =))

Καρολινάκι καλως ήλθες! Μη μου δίνεις σημασία, περνάω την κρίση των 30!!

Θα επανέλθω όμως! (Θέλω να πιστεύω!)

:-s:-s:-s:-s

παω να σιδερωσω :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Εμένα ξέχασες ρεεεεεε........ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Έτσι πίνεις καφέ με την ησυχία σου;;; Σιδερώνοντας;;; :)):)):)):)):)):)):)):))

Τελείωσες με το ΙΚΑ;;; Όλα καλά; Τις εξουσιοδοτήσεις τις έκανες;;;

Σισσιώ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη και ό,τι επιθυμείς!!! Με το καλό να στεφανωθείς η αστεφάνωτη ( :lol::lol::lol: ) και να χαρίσεται ένα αδελφάκι στη Χαριλίνα! Τι κιαν 30άρισες;;; Του χρόνου θα είσαι 29!!!!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))

Βένι να χαίρεσαι τον Φιλιππάκο σου!!! Να ναι πάντα μούτρο και να σας τρελαίνει!!! Το αγόρι μου μεγάλωσε... Σα χθες τον θυμάμαι στο καρότσι στην πρώτη μας συνάντηση που ήταν 4-5 μηνών...

Δήμητρα και Χρύσα καλή επιτυχία σήμερα!! Περιμένω πως και πως νέα σας!!!! Χρύσα από σένα ιδιαίτερα΄(λόγω γιατρού).

Μαρία αμαν βρε κοριτσάκι...

Μη μαυρίζεις έτσι την ψυχούλα σου... Σκέψου πόσο τυχερή είσαι που έχεις μια όμορφη οικογένεια, έχετε την υγεία σας και ένα πιάτο ζεστό φαί

Νατασούλα δεν το ευχαριστηθήκατε;;; Πολύ κρύο;;;Δε νομίζω να κρύωσε το Ελενάκι...

Και την Ειρήνη το Σάββατο στη λαϊκη έτσι την έβγαλα και δεν κατάλαβε τίποτα. Μόνο η μύτη της κοκκίνισε. Αφού μας είδε ένας κύριος και είπε πως του θυμήσαμε τη Γερμανία!!! Μόνο εμείς είμασταν στη λαική με καρότσι....

Καρολινάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! Μην νιώθεις καμία ντροπή....

Μια χαρά τα λέμε!! Θα περάσουμε καλά και θα το δείς!!!

Argi πολύ κρύο ε;;;

Έρη πότε σταματάς στη δουλειά;;;

Βίκυ πυρεττό έχει η μικρή;;;

Λένα και σήμερα είναι απεργία;;; Τί ωραία που είναι αυτή η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στο σχολείο!!! Ποτέ δεν κάναμε τίποτα !!! Χαλαράαααααααα

Εγώ όπως βλέπετε είμαι ακόμη εδώ. Και θα είμαι για καιρό ακόμη!!! Δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο! Το ξέρω θα γεννήσω είτε τα Χριστούγεννα είτε στις 21 που έχει πανσέληνο!!!!!

καλά ρε Σισσιώ είσαι καλά?

εσύ που είσαι μια κουκλάρα, μια θεά [smilie=icon_king.gif]

βρε οι 20άρες θα παρακαλούσαν να είναι σαν κ σένα

τι παραπονιέσαι??

Ο χορευτής έκανε στριπτίζ? Τα έβγαλε όλα :thumbup: ?

παω να σιδερωσω :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Χα! Να τί δώρο θα μου κάνει το τρενάκι!!! Θα πείσει τη Θούλη να σιδερώσει και τα δικά μου ρουχαλάκια!!

Δεν είναι πολλα... Μόνο 2,5 πλυντήρια! O:-)O:-):-bd:-bd:-bd

χαχαχαχαχ..Νατασα εχεις ικανοτητες μεντιουμ;;;;

πες μου βρε τους αριθμους τυ Τζοκερ..θα σου δοσω το 1/3..το αλλο 1/3 το υποσχεθηκα στον αδελφο μου!!!

Να δω πως θα παω...μαλλων θα παω με το αμαξι μεχρι τα ΚΤΕΛ και θα παρω απο εκει ταξι..γιατι σε λεοφορειο θα παγοσω..βελτε και το περπατημα..

Το ιατρειο του ειναι πανω απο τα Χαλια ΑΙΩΝ...ποιο λεοφορειο παει εκει;;; ουτε ξερω...

ελπιζω να μη μαδισουν οπως ο Χ το αγγελακι χτες!!!

Βικυ τι νεα απο την Μ-Ι;;;

Σισσιω μη μασας...

τα 30 ειναι η καλυτερη ηλικια..σκεψου..εχεις εναν συζηγο που σε υπαραγαπαει και τον υπεραγαπας, μια κορη πανεμορφη, μια ευτυχισμενη οικογενεια..εχεις τη δουλεια σου..και κυριως..την υγεια σου..οποτε τα εχεις ολα!!!!

Τροω μανταρινια..μονο αυτα δε με ενοχλουν..

να δειτε πως και αυτο το παιδι θα μου βγει χορτοφαγος!!!

Μαράκι ο χορευτής ήρθε ημιγυμνος, μιση μερίδα και χόρευε τσιφτετάλια!!! :-w:-w:-w

Το γέλιο ήταν ότι στο σπίτι είχαμε την πεθερα μου, η οποία είχε έρθει από το χωριο να κρατάει τη μικρη και μόλις μπήκε μέσα αυτός, τα είδε όλα!! =))=))=))=))=))

Ααααααααχ γελάω, αλλά σας λέω δεν είμαι κάλα... :-ss:-ss:-ss

Σισσιω μου τα πρωτα αντα ειναι η πιο ομορφη ηλικια και οροσημο για μενα...εφερα στον κοσμο την κορουλα μου και εννοειται οτι ειμαστε οσο φαινομαστε... :lol::lol: και απότι βλεπω που λενε τα κοριτσια εισαι και μια κουκλα...

πάντως τωρα σοβαρα την υγεια μας να χουμε ..το ιδιο και ολοι οσοι αγαπαμε ...την δουλιτσα μας...οσες δουλευουμε και όοοοοοοολα τάλλα ερχονται...ετσι δεν ειναι κοριτσια?

Μαράκι ο χορευτής ήρθε ημιγυμνος, μιση μερίδα και χόρευε τσιφτετάλια!!! :-w:-w:-w

Το γέλιο ήταν ότι στο σπίτι είχαμε την πεθερα μου, η οποία είχε έρθει από το χωριο να κρατάει τη μικρη και μόλις μπήκε μέσα αυτός, τα είδε όλα!! =))=))=))=))=))

Ααααααααχ γελάω, αλλά σας λέω δεν είμαι κάλα... :-ss:-ss:-ss

φανταζομαι σκηνικό!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:=))=)):)):)):))

Αντε ρε τρελες..

κοιταξτε..θα κανουμε τα παιδακια μας..θα μεγαλωσουμε...και μετα θα παμε εκδρομη στον αντρα της Αθηνας να μας κανει κουκλες..

εγω δε λεω πως αμα τελικα δεν κατσει με τον φυιολογικο..θα πω του γιατρου να μου κανει μια λιποαναρροφιση σε κοιλια και μπουτια..θα με σφαξει που θα με σφαξει..τουλαχιστων αν γινω κορμαρα!!!!

χαχαχαχαχαχα

Βλακιες λεω..

επιναω

θελω να φαω σουβλακιακι ψαρι ψητο..και πιτσα...

Μαρτια Ιωαννα τωρα που δεν θα εχεις τον κερβερο πανω απο το κεφαλι σου θα ξανανιωσεις θα δεις!!

η Βικυ κοιμαται μαλλων

Παναγιωτα ακομα εδω..

κοιτα μη γεννησεις εσυ Χριστουγεννιατηκα..χαχαχα..και χαλασεις το ρεβεγιον του γιατρου!!!

σισσιω επρεπε αν αποθανατησεις τη τιγμη που φρικαρε η πεθερα σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γελασα παντως :lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα γτ σε ξεχασα?????πηγαινε ποσω να δεις ..

στο ικα δε πηγα να πληρωθω..πηγα να μαζεψω τα χαρτια που θελουν..ευτυχως οοολα καλα..

τελευταια μερα καθισιο..πφφφφφφφφφ

απο αυριο κ για 11 μερες θα δουλευω συνεχομενα :((:((:((:((:((:((

παναγιωτα εσυ πρεπει να γεννησεις πρωτη..πρωτα ο γαμπρος πρεπει..αν κ προηγουνται οι κυριες :roll:

Χρύσα το ΑΙΩΝ είναι αυτό στην Εθνικής Άντιστάσεως;;;

Αν ναι τότε θα πάρεις ή το 8 από τα κτελ ή τα 2,3 από το Σταθμό. Θα κατέβεις στη στάση που είναι στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα και θα περάσεις απέναντι.

Θου 11 μέρες;; Και μέτα τέλος όμως....

Σισσιώ έχω δει τις φώτο!!! Ή πεθερά έμεινε στον τόπο;;; :lol::lol::lol::lol:

νατασα οχι..11 μερες απο αυριο..μετα σκ καθισιο(χριστουγεννα δηλ)κ μετα αλλες 5 μερες κ ΤΕΡΜΑ

μετα θα βγω στα φαναρια να μαζεψω κανα φραγκο..

ε που θα παει..χριστουγεννα ειναι θα μεζαψω κατι τις

Καλε καποια γινεται 30 και δε θελει;;;; :((:((:((:((:(( Γιατι καλε;;;;

Σισσακι μου Χρονια Πολλα και καλα!!!! :x:x:x:x:x Ολα ευχομαι να πάνε οπως θες και να ευχηθω και επιτελους να παρετε το πρωταθλημα.Ετσι ρε,για να δεις τι φιλη που ειμαι!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλιτσα,Μητσακι ,Χρυσα με το καλο να δειτε τα μωρακια σας σήμερα!!!!Να μας πειτε τα καλα νεα.

Στις 7 εχω και εγω ντοπλερ.Ανυπομωνω.

Αθηνα ελπιζω να ηρεμησει η μικρουλα και να αρχισεις να κοιμασαι πάλι ρε συ.Δεν παλευεται η αυπνια!!!

Καρολινα και εγω σε ξερω απο διαφορα ποστ.Τι κανεις;;Μηπως εχεις κανα νεο απο τη Ραμονα;;;;Ελπιζω να ειναι καλά.

Κοριτσια οκ με τα πεθερικα χθες.Φυγανε χωρις παραπλευρες απωλειες. :lol::lol::lol: Μετα ο αντρας μου με ρωταγε γιατι δεν πηγα να μιλησω στο θειο Μακη απο την Αυστραλια. (-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|

Τι να πεις;;;;

Θουλι αρχιζει το εορταστικο ε;;;Καλη δύναμη!!!!!

Ρε Παπακι τι εγινε τελικα.Πηγες Σαλλονικα;;;Ειχε καλες τουαλετες η ομιλια;;;; :lol::lol:

Νατασουλα μου κριμα που εκανε τοσο κρυο.Αν και ολα ειναι σχετικα.Αν ας πουμε μεναμε στη Γερμανια, εκει που μενει η Αργυρουλα θα μας φαινοτανε πολυ καλη μερα.

Συμπεθερα θα σεληνιαστεις στις 21 και θα το βγάλεις το παιδι;;;;;;Τρελαρα!!!!!!!

Χρυσα δεν κοιμαμαι!

αλλα ωραι θα ηταν να κοιμομουν!

ξεκινησα να φτιαξω φακες αλλα αιδιασα και χαλαστικα....ειχαν μαμουνακια μεσα!

μπλιαχ....και ειναι 3Α πεταξα και ενα ακομα πακετο χωρις καν να το κοιταξω!

τελικα θα κανω μοσχαροσουπα με κριθαρακι

η μικρη ξεκινησαμε αντιβιωση την οποια δεν πινει με ευχαριστιση...εχει παρει 2 δοσεις ακομα ειμαστε σε δοκιμαστικο σταδιο...

Σημερα ρεπο ...

νυσταζω....

πολυ....

την πεμπτη ειμαι νυχτα και την παρασκευη απογευμα και νυχτα

το σαββατο θα παω θεατρο...."τα κοριτσια με τα μαυρα"

Καλημέρα όμορφες...Καλέ δεν μπορώ να σας ακολουθήσω πλέον ούτε εγώ η πολυλογού.....Πόσα γράφετε;;;;; :o:o:o:o 20 σελίδες σε ένα ΣΚ;;;Είναι δυνατόν;;;;; :shock::shock::shock: Εγώ όπως ξέρετε ΣΚ σπάνια μπαίνω.. :oops::oops::oops:

Ο Γιώργος δε δούλευε και ήμασταν οι τρεις μας....Περάσαμε πολύ καλά μπορώ να πω πέρα από έναν τρικούβερτο καβγά που κάναμε την Παρασκευή το βράδυ και για μια ακόπη φορά τα έχωσα για τον μπαμπά του.... :evil::evil::evil::evil:

Χιόνισε, ανάψαμε τζάκι,βγήκαμε βόλτα με τη μικρή, πήγαμε τζάμπο, της πήραμε μερικά παιχνίδια (παζλ κυρίως, όχι τα κομματάκια), Σάββατο βράδυ ήρθαν σπίτι κάτι φίλοι με την κόρη τους, οι μικρές έπαιξαν πολύ, τρελάθηκαν..Και χθες για πρώτη φορά την πήγαμε σε παιδότοπο...Περιττό να σας πω ότι ενθουσιάστηκε....Να φανταστείτε της πήραμε τοστάκι και δεν το έφαγε.... :shock::shock::shock: Ποιος η Ιωάννα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έπαιζε τρελά, χαιρόταν και εγώ έβαλα τις φωνές σε ένα 6χρονο κοριτσάκι.... :twisted::twisted:

Είχε ανέβει η Ιωάννα να κάνει τσουλήθρα και ενώ δεν είχε καθίσει ακόμα καλά, πάει το άλλο, της λέει "ΑΝΤΕ." και την έσπρωξε..Και βλέπω τη μικρή να φεύγει παρά λίγο να πέσει από την τσουλήθρα και χτύπησε το κεφαλάκι της αλλά η ψυχούλα μου δεν έβγαλε κιχ...Ο πατέρας της 6χρονης ατάραχος, δεν της είπε κουβέντα..Και άρχισα εγώ και της φώναζα...

Της είπα "Γιατί έσπρωξες το μωρό;;;;Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μικρή;;;Την είδες που χτύπησε;;;;Η θα μάθεις να περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή αν δεν μπορείς, να πας σε άλλο μέρος να παίξεις που είναι για μεγαλύτερα παιδάκια...Μην το ξανακάνεις αυτό!!!!!!!" :evil::evil::evil: Αν μπορούσα θα της έχωνα και μια ανάποδη... :twisted::twisted::twisted:

Ερη μου χρόνια πολλά στον Κωστάκη..Να τα εκατοστήσει..Να τον δείτε όπως επιθυμείτε...Καλέ αν κατάλαβα καλά ήμασταν όλες καλεσμένες στο πάρτυ σας;;;;; :roll::roll::roll: Εγώ δεν το είχα πάρει πρέφα.... :oops::oops::oops: Αν το ήξερα, θα ερχόμασταν κι εμείς..... :cry::cry::cry:

Μαρία να χαίρεσαι το Ιωαννάκι σου....Χρόνια πολλά!!!!!!!!!

Αναστασία χρόνια πολλά και στο Σπυράκο σου..Να είναι πάντα καλά!!!!

Βένι να τα εκατοστήσει ο Φιλιππάλος!!!Ο,τι καλύτερο εύχομαι.... :D:D

Σισσάκι πατάς τα πρώτα άντα;;;;Μη στενοχωριέσαι μωρό μου..Η γριά κότα έχει το ζουμί.... :D:D Να τα εκατοστήσεις κουκλάρα μου!!!!!!

Γιώτα περαστικά στο Κωνσταντινάκι..Ελπίζω να είναι καλύτερα...

Βικάκι πως πάει η γλωσσού σου;;;;;

Θουλάρα σήμερα έχεις γιατρό;;;Εγώ Τετάρτη β επιπέδου.... :D:D:D:D

Αφρο πάλι γιο τελικά;;;;; :?:?:? Γερός να είναι....Με το καλό!!!!!

Χρύσαααα σήμερα θα δεις το σπορί;;;;; :D:D

Παναγιώτα και Νατάσα δε γεννήσατε ακόμα ε;;;;; :lol::lol::lol:

Φρανι κι εγώ ούτε μια μπάλα δεν έχω στο δέντρο..Μόνο ζωάκια και παιχνιδάκια και είναι τέλειο!!!!!! :D:D:D:D

Αθηνούλα υπομονή κι εύχομαι σύντομα να σφτιάξουν τα πράγματα.... ;););)

Καρολινάκι καλωσόρισες..Είμαι η Γωγώ κι έχω ένα κοριτσάκι 20 μηνών, την Ιώαννα και είμαι έγκυος στο 2ο...Επίσης κοριτσάκι!!!

Συμπεθέρα όλα καλά;;;

Εμείς Τετάρτη και Παρασκευή έχουμε απεργία.... :D:D:D Τρέχω να προλάβω να δουλέψω!!!!!!!!

Αρτζι, Νατασούλα,Μιτσάκι, Εύη και όποια άλλη ξέχασα τα φιλιά μου...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...