Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αγυρώ ναι ο Μιχάλης ήταν από τα μεγάλα παιδιά :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με το κρύο η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Μιχάλης δεν κρύωνε και δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά φοβόμουνα για την Έλενα που κοιμήκε στο καρότσι. Την είχα βέβαια καλά ντυμένη καλσόν παντελόνι με επένδυση, μκρυμάνικο φανελάκι, χοντρό μπλουζάκι, μπουφάν γάντια σκούφο κασκόλ και στο καρότσι ποδόσακο και κουβερτούλα αλλά πάλι είχα άγχος :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρια Ιωαννα..ενα θα σου πω..η πεθερα σου ειναι αυτη που χανει..οχι εσυ η οι κουκλες σου.

Γιατι τα παιδια σου εχουν και αλλη γιαγια να τους χαιδευει

Kalhmera koritsia..

Emeis exthes ferame thn megalh mou sto spiti kai legame pos thn glitosame kai den tha kolisoume ton mikro alla telika kapios prepei na mou kanei plaka alios den mporw na to eksigisw. :o:o:o

Thn nuxta thn akouga pou voggouse ston upno ths kai otan thn pianw mou fanike zesth, vazw thermometro kai eixe pireto PALI ~x(~x( Twra einai mpoukomenh kai vixei alla eftixos apireth pros to paron...

Pou kolise mporite na mou pite?? Eixe na paei sxolio toses meres kai den irthe katholou se epafh me alla paidakia..

sissini.JPG[/attachment:3o1rdm84]

Καλημέρα ΜΑΜΑ!!! :x:-*

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? :YMHUG:

Σισσυυυυυυυυυ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ, Χρόνια πολλά!!! [smilie=love4.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] Να είσαι πάντα έτσι κουκλάρα όπως είσαι τώρα, εξυπνη, δυναμική, χαρούμενη, όπως ακριβώς εισαι! Φιλάκια πολλά πολλά, να περάσετε σουπερ σήμερα! [smilie=icon_bounce.gif]

Βενετία μου να χαίρεσαι τον Φιλιππάκο σου! Να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος και χαρούμενος! [smilie=occasion13.gif] :YMHUG:

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες για τις ευχές, μεγάλωσε το γλυκό μου αγοράκι..! :x [smilie=occasion5.gif]

Περάσαμε τέλεια, ήταν ένα Σαββατοκύριακο πραγματικά γεμάτο!

Στο πάρτυ του μικρού ήταν ωραία νομίζω, λυσσάξανε τα μικρούλια, ελπίζω ότι χάρηκαν πολύ και το ευχαριστήθηκαν..! [smilie=blob3.gif] Ευχαριστώ στα κοριτσάκια που ήρθαν με τα παιδάκια τους, μια μέρα που ήταν έκπληξη για τις περισσότερες από μας, με την ξαφνική χιονοθύελλα!!

Θα φτιάξω νέο αλμπουμ στο fb για τον τρίτο χρόνο της ζωής του Κώστα!! Το ζουζουνάκι μου το γλυκο!!

Παναγιώτα μου ναι θα σου πω λεπτομέρειες, αλλά ρώτα και τα άλλα κορίτσια πως τους φάνηκε ο παιδότοπος.. :roll:

Συμπεθερούλα μου τι κάνεις? :D

Σήμερα ξύπνησα με μια άλλη διάθεση, έχω αρχίσει και ονειροπολώ :ymdaydream:;)) σχετικά με την μετεγκατάσταση…

Αυριο θα πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες για τα διαβατήρια μας..

Τελικά λέω να πάω στην Ξάνθη, μόλις φύγει ο Βαγγέλης και να κάτσω με τους δικούς μου καμια δεκαριά μέρες..

Πρέπει να χαιρετήσω και την γιαγιά μου … και δεν έχει ιδέα ότι θα φύγουμε… :shock::oops:

Εδώ θα είμαι…

Φιλάκια πολλά! :-h

post-4408-13873935760683_thumb.jpg

Kαλημέρα μανούλες! :D

Σας έχασα λίγο, αλλά επανήλθα! Γεμάτο το σ/κ, είδαμε επιτέλους λίγο χιονάκι, παίξαμε και χιονοπόλεμο (η Β ενθουσιάστηκε!), στολίσαμε, μαγειρέψαμε, είχαμε επισκέψεις... Ωραία περάσαμε! :D

Χρόνια πολλά στα βλασταράκια που γιόρταζαν, στον Κώστα, τον Σπυράκο και τον Φίλιππο! Να τα χαίρεστε μανούλες, να ζήσουν τα παιδάκια σας! Υγεία και χαρά πάντα στη ζωούλα τους!

Σισσάκι, χρόνια πολλά και σε 'σένα!!! Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να 'σαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! Να μας φιλήσεις το Χαριλινάκι και να περάσεις πολύ όμορφα απόψε!!!

Οι ετοιμόγεννές μας δεν γέννησαν, έτσι;

Θουλάκι και Χρυσοκουμπαρούλι μου, καλή μας επιτυχία σήμερα στο γιατρό, εύχομαι να έχουμε κι οι 3 πολύ ευχάριστα νέα. Έχω λίγη αγωνία για την αυχενική....

Αθηνά μου, ήθελα μέρες να σου πω... Κι εγώ σε θαυμάζω πολύ, πιστεύω ότι είναι αξιοθαύμαστες όλες οι μανούλες, πόσο μάλλον οι πολυ-μανούλες! ;) Κάνε λίγο υπομονή κι όλα θα στρώσουν, μη δίνεις μεγάλη σημασία στη Μάρθα Βούρτση που ξύπνησε μέσα σου, άστην να εκτονωθεί και να 'σαι σίγουρη πως θα περάσει... Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι κι εσύ το ξέρεις καλύτερα απ' όλες μας. Θα ξεπεταχτεί γρήγορα το μικρούλι και όλα θα είναι μέλι-γάλα σε λίγο καιρό!!!!!! Σε φιλώ γλυκά!

Δεν μπορώ να σχολιάσω άλλα, γιατί σας διάβασα στα πεταχτά. Σας φιλώ όλες και συνεχίζω τη φασίνα μου. ΑΠΕΙΡΟ σίδερο!!! :shock:

καλημερα!

χρονια πολλα σε ολους που εορταζουν!

Χρυσα υπομονη με τις αναγουλες?

Η Παναγιωτα και η Νατασα κανενα νεοτερο...λετε να γεννησαν?

χθες η μικρη εκανε 38,7 ....ο πυρετος συνεχιζει....πολυ βηχα!

ξεκινησαμε χθες αντιβιωση....

δεν την πινει με ευχαριστηση!

τρωει ελαχιστα!

αχ ποτε θα ξανακουσω το

" μαμα τι θα φαααμε?"

Την είχα βέβαια καλά ντυμένη καλσόν παντελόνι με επένδυση, μκρυμάνικο φανελάκι, χοντρό μπλουζάκι, μπουφάν γάντια σκούφο κασκόλ και στο καρότσι ποδόσακο και κουβερτούλα αλλά πάλι είχα άγχος :?:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτή ήταν ντυμένη σαν κρεμμύδι, πώς θα κρύωνε?!!!!

καημένη Ρεβεκκούλα μου, ποτέ δεν είχε τόοοοοσα πολλά και είχαμε και -15 πέρυσι!!!!! :?

Καλημερα Ευη!!!

Ελα ρε συ...τοσο χαλια ηταν τα πραγματα...

πωπω..στεναχωρηθηκα..προσοχη στον μικρο τωρα!!!!

Βενη εσεις πως περασατε;;;..μας χρωστας λεπτομεριες..τελικα η τουρτα πως ηταν;;;;

Σαυρογιωτα που χαθηκε ςπαλη ...πες μας νεα της Κων/νας..και τα δικα σου βεβαιως βεβαιως!!!

Κοριτσαρες καποιο τρελο μελος θελει να μπει στην παρεα μας..τη θελετε;;;;

Μιτσακι ναι..ελπιζω να εχουμε καλα νεα και οι τρεις μας...

Μην αγχωνεσε με την αυχενικη..

μεταξυ μα ςκαι εγω ενα αγχος το χω..αλλα κανω εισπνοες

Να δω πως θα παω σημερα στον γιατρο με τετοιο κρυο

Βικυ υπομονηηηηηη...και εμενα δεν τρωει..ποιος..αυτος που ολη μερα φωναζει νιαμνιαμ!!!

καλημερα κοριτσια .

Σισσιω μου χρονια σου πολλα !!!!!

με το καλο ο γαμοσ και το δευτερο νινι οποτε το θελετε .

Αναστασια μου χρονια πολλα στον Σπυρακο .

Παντως κοριτσια τωρα που μιλαμε για στολισματα εχω παρατηρησει κατι φετος ,πολυ λιγα σπιτια εχουν στολισει τα μπαλκονια ....αλλεσ χρονιεσ γινοταν Ο χαμοσ και τωρα υπαρχουν και δρομοι που δεν εχουν ουτε ενα στολισμενο σπιτι .

χθεσ κανα γενικη στο σαλονι ,αλλαξα και την θεση του καναπε για να απελευθερωθει το καλοριφερ .Το υπολοιπο σπιτι δεν το προλαβα ...σαλονι -κουζινα εκανα μωνο .

Σημερα ηταν η πρωτη μερα που ο μικροσ ζητησε με το που ξυπνησε μαμ !!!!!συνηθως τρωει αφου εχει πιει χυμο ,γαλα και εχει παιξει καμια ωρα ......

αυτην την ευδομαδα θα ειμαι μονη ....ο Κ εφυγε για ταξιδακι .....Ερη να κανονισουμε να παμε καμια βολτα να δουνε λιγο τα μικρα χριστουγεννα στην αγορα .

Καλημερα κοριτσάκια!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες πάααααααααρα πάρα πολύ για τις ευχές!

Έχω όμως μια μελαγχολία... Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το έλεγα αυτό, αλλά... μου έκατσαν βαριά τα πρώτα άντα...!!! :((:((:((:((

Με τις υγείες μου κορίτσια! =))=))

Βένη χρόνια πολά στο παλληκάρι σου!!! :x:x

Θα επανέλθω αργότερα δια τον σχολιασμόν! ΚΑΙ σήμερα γίνται της Πόπης εδω μέσα!

να μαι παλι ο μικρος εφαγε το αυγο του με δυσκολια και τσακισε 2 φετες παριζακι,παιξαμε κατω στο χαλι με το καινουργιο του αυτοκινητακι και τωρα διαλλειμα

το χερι μου ποναει τρελα σημερα....δεν μπορω να το καταλαβω αυτο εχω κανει τις μισες φυσικοθεραπειες και αυτο ακομη ποναει

δεν μπορω να κανω καμια δουλεια!!!!

γραφω με το ενα χερι και για να παιξω με τον σπυρο μονο ξαπλωμενη μπορω και με το καλο το χερι

χρυσαααα ποιο μελος λες???

σισσιω μου χρονια πολλα πολυχρονη να εισαι και να σε χαιρομαστε!!!!

Αναστασακο ακομα πονας;;;;

αμαν ρε συ...πωπωπω...

περαστηκα ρε..

Ειδες που ολα καλα με τον Σπυρο..αντε..παραπονιαρα μανα....

Φιλακια πολλα!!

Λεω για το Καρολινακι 1 που θελει να γραφει στο express αλλα ντρςεπετε γιατι δεν ξερει κανενα

Εύη περαστικά στην κορούλα και προσοχή στο μικρούλη....

Αναστασία περαστικά, μήπως φταίει και ο καιρός? συνήθως στο κρύο επιδεινώνεται η κατάσταση!!!

Καλέ ποια νρεπεται? :oops: Γιατι?? 8-)

Ελα Ελα και εσυ Καρολινάκι μου, εδώ είμαστε μια σουπερ τρελή μαμαδοπαρέα! :D:D:lol:

Συμπεθέρα χαχαχα, πολύ γέλασα με την σημαία!!! :lol:

Λεω για το Καρολινακι 1 που θελει να γραφει στο express αλλα ντρςεπετε γιατι δεν ξερει κανενα

ποιόν ντρέπεται καλέ???

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Άντε που είναι να την καλοσωρίσουμε?? [smilie=wave.gif]

Έρη μη μας ξεχάσεις.. :(

Μπορεί σε λίγα χρόνια να σου χτυπήσουμε την πόρτα και να σου ζητάμε φαϊ και δουλειά :-s

Ποιός ξέρει πως θα καταντήσουμε :(

βρε Μαρία τι μαυρίλα είναι αυτή? ανέβα λίγο!!! [smilie=hello2.gif]

να σας πω την αλήθεια και εγώ βαρέθηκα εδώ, το συνηδειτοποίησα το Σάββατο που πήγαμε στο ΣΜ, θα ήθελα να πάω σε άλλη χώρα τώρα, να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους, καινούργια προϊόντα, καινούργιες συνήθεις, έθιμα, άλλη κουλτούρα... :?

τζα και απο μενα!! ευχαριστω για το καλωσορισμα κοριτσακια μου!

ξερω καλα την Χρυσα μας! και εχω δει μια φορα και τον μπεμπουλη...δεν θυμαμαι για καποια αλλη μανουλα της παρεας σας... :oops:

εχω μια κορουλα την Λυδια-Δημητρα 18 μηνων ή αλλιως παπενια ή Ζιζελ! οπως την λεει η Χρυσα...χαχα ελπίζω να με δεχτειτε στην παρεα σας...και σιγα σιγα θα σας γνωρισω και εγω...ειστε και πολλες μανουλες....

Argi δεν παιζεσαι!

μπεμπουλης οι φυσικοθεραπειες δειχνουν αποτελεσμο πιο μετα!

σιγουρα ο καιρος δεν σε βοηθα καθολου!

δεν θελει καθολου υγρασια και κρυο!

Σισσιω οι πρωτες μερες των -αντα ειναι ...μετα συνηθηζεις!

εγω σε 1 μηνα θα παω 31!

Ερη ποσο δικιο εχει η MariaIoanna....να μας βοηθησεις οταν θα ερθουμε σα μεταναστες!

γιατι προς τα εκει πανε τα πραγματα για ολους!

θελω να παω να ψωνισω στα hondos center αλλα πως?

πανατ με το δωρο μου ψωνιζα....φετος ειναι τοσο μεγαλο που δενν ξερω που να το πρωτοδωσω!

karolinaki1 καλως ηρθες.....ναι ειμαστε πολλες αλλα καλες....

να σου ζησει το κοριτσακι σου!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.. :P:P

ΣΙΣΣΙΩ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΑ ΑΝΤΑ? :o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ :roll: Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ

εμεις ξυπνησαμε 8 φαγαμε κ τον πηγα παιδικο..αν κ δε δουλευω σημερα αλλα ειχα δουλειες στο ικα :|

κ τελειωσα γρηγορα(yessssssssssss)

k ειπα να τον αφησω μεχρι της 2 εκει..εγω να πιω κανα καφε με τη υσηχια μου κ να σιδερωσω :oops::oops::oops::oops:

σημερα εχω γιατρο...

απο το πρωι εφαγα τον αμπακα...

Ειδες βρε Καρολ...δεν τρωμε ανθρωπους εδω!!!!!

Μαρια - Ιωαννα και εγω ειμαι καπως σαν και εσενα!!!

Αρτζ βαρεθηκες..τστστστ..εσυ τουλαχιστον τσουπ...μπηκες σε ενα αεροπλανο..ηρθες Ελλαδα...ειδες τα χαλια μας..και επεστρεψες..εμεις;;;;

Θου σημερα ειναι η μερα του γιατρου ε;;;;

Σισσιω εγω οταν τριανταρησα...πηγα για καφε με τη Θου και την Γιωτα σε παιδοτοπο..ουτε γιορτες ουτε πανηγηρια..ξενερωμα τελειως ε;;;;;

karolinaki kalos hrthes .

exoume gnoristei emeis ,den thimame an htan sthn terina h ston paidotopo ....den se iksera oute kai esu emena kai logiko na mhn me thimase kiolas .

koritsia mhn pesoume palu stamatiste me ta oikonomika ....xristougenna erxonte ligh xara na broume .

Έχω ξεμείνει στην κυριολεξία από καλυντικά και ρούχα

Δεν μπορώ να αγοράσω όμως. Έχουμε άλλες ανάγκες.

Στην αρχή με έπαιρνε απο κάτω.

Σκεφτόμου οπως μια βόλτα στην αγορά θα μου ανέβαζε τη διάθεση όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Αποφάσισα όμως να σταματήσω να εστιάζω στα υλικά αγαθά και να βρίσκω χαρά, ικανοποίηση με άλλους τρόπους..

πχ μια βόλτα με τα κορίτσια και τον Γ, παιχνίδια στο σαλόνι μας, παρέα με φίλους και όλα κάλά.

Argi αυτό μου λέει και ο Γ

Μάλιστα χτες μου έλεγε ότι ανησυχεί για μένα, γιατί δε με βλέπει καλά, είμαι λυπημένη :( και πρέπει να πάρω τα πάνω μου κλπ κλπ ότι η ζωή είναι δύσκολη και θα μας έρθουν κι άλλες δυσκολίες και πρέπει να είμαι δυνατή για την οικογένεια μας κλπ κλπ κλπ :(

όλα μάυρα τα βλέπω

καλώς ήρθες καρολινάκι!

Να χαίρεσαι τη μικρή σου.

Είμαι η Μαρία έχω 2 κορίτσια. 3 ετών και 21 μηνών

κοριλινακι καλως ηρθες...

εχεις εδω μεσα να ακουσεις τα απειρα :lol::lol::lol::lol:

καλε η γωγω που εινια?

ερη να πας ρε στη ξανθη..κ ελα απο δω να σε δουμεεεε

χρυσα τοωρα εχεις γιατρο????????

νατασουλα τοσο κρυο ε?ελπιζω οταν παω εγω να ειναι λιιιιγο καλυτερα

συμπεθερα που εισια?????????????

παναγιωτα δωσε το παρον καλε....δε νομιζω να γεννας..

αναστασια με εχει μεινει στο μυαλο μου το κεικ σου :lol::lol:

βικυ χοντος????μπα..δε εχω λεφτα για εκει..

αργι ο αντρας σου γερμανος ειναι???????

αφρο εσυ ποτε ξανα πας γιατρο????????

μιτσακι ολα καλα θα πανε...

γιωτα περιμενω νεα απο τη μικρη..μα πως τη βγηκε ο ωμος???????

οποια ξεχασα σορρυυυυυυυυυ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...