Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!

τι καλημερα δηλαδη..μεσιμεριασε...

Βενη να χαιρεσαι τον Φιλιππακο απο σημερα...οι υπολοιπες ευχες..αυριο

ολα να πανε καλα στο παρτι!!!!

Ερη να χαιρεσαι τον Κωνσταντινο!! πολυχρονος ...

Αναστασακι να χαιρεσαι τον Σπυρο- ταξιαρχη σου να ειναι γερος και δυνατος

Ρε Γιωτα τι ηταν αυτο καλε..δεν μπηκα φεισ αλλα πως τα καταφερε ρε η Τσιτα..

πωπω..περαστικα σας ρε.

Παναγιωτα υπομονη...εγω σε καταλαβαινωωω

ο Χριστοφορος χεστηκε...γμτ..τον Οδυσσεα να φυγει περιμενε για να χεστει ..οχι πειτε μου;;;;

Την καλημερα μου..θα επανελθω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστουμε πολύ κορίτσια για τις ευχές, φευγουμε τώρα, σας ευχαριστουμε πολύ!

Αναστασία να χαιρεσαι τον Σπυράκο σου!

Βενι θα σου ευχηθώ αυριο! Καλά να περάσετε σημερα!

Γιώτα περαστικα μς το χεράκι ρε συ!!!

Αφρο τα φιλιά μου,

Χρυσα εγώ εβαλα syrah νομίζω οτι του πάει.

Φιλιά πολλά

παναγιωτα δεν φτιαχνω καλε ρτα φαγητα απο την παρασκευη!! :lol::lol::lol:

παρασκευη βραδυ ξεκινησα την τουρτα(τα παντεσπανια)γιατι επρεπε να ειναι σφιχτη απο το ψυγειο για να μπει η ζαχαροπαστα τρομαρα μου... :lol::lol::lol:

τελικα εχει γινει μια καφε σοκολατινα με γραμμες ασπρου γλασσου(γιατι χαλασε και το κορνε και δεν μπορουσα να γραψω τιποοτα....!!!!!!!!) :(:(:(

οποτε σαββατο δουλεις και απο εχθες το μεσημερι φτιαχνω...

μολις εκανα μπανιο γιατι ειμαι ικανη να μην προλαβω... :lol::lol::lol:

Βένη Χρόνια Πολλά στον Φιλιππάκο

Αναστασία Χρόνια Πολλά στον Σπυράκο

Ερη χρονια πολλα για τον κωστα

Εμει ςεχουμε ακομα πυρετο!

χθες εκανε σχεδον 38 και σημερα το πρωι 37,8....ξεκινησαμε αντιβιωση...αλλα την εκανε εμετο!

αρα δεν ξεκινησαμε!

κρυωνω παρα πολυ!

το καλοριφερ στο φουλ ...ολοι με κοντιμανικο και εγω φοραω και ζακετα!

σημερα παλι νυχτα!

Γιωτα περαστικα στην κουκλα!

Χρυσα- Φραν τα μικρα σας πως ειναι?

Αφροδιτη ο Μανωλιος τι κανει?

Παναγιωτα υπομονη με τα πεθερικα!

Αναστασια.Μαρια, Νατασα, θουλη κλπ τα φιλια μας!

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά στων Κωστάκη!!! Χιλιόχρονος και ευτυχισμένος! Να τον χαίρεσαι Έρη και με το καλό όλοι μαζί στο νέο σας ξεκίνημα!

Χρόνια πολλά και στον Σπυράκο!! Να ναι πάντα γερός Αναστασία μου και γεμάτος χαρά!!!

Βενετία σε σένα τα είπα και πριν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μη σκας για την τούρτα! Νόστιμη θα ναι!!!!!

Παναγιώτα διωξτην ρε την πεθερά!! Όχι να μας πάρει και τον καναπέ... :lol::lol::lol:

Αφροδίτη δουλειες;;;

Κυριακή είναι ρε...

Αστα για αύριο!!!

Αναστασία πως κοιμηθήκατε σήμερα;;; Κλειδαμπαρώθηξες;;;

Είμαστε κακή πρέα πάντως!!! Εμένα με πιάσαν τα ψυχολογικά μου και συ φοβήθηκες στο σπίτι από τότε που βρεθήκαμε... :lol::lol::lol::lol:

Γιώτα περαστικά σας ρε συ...

Εγώ πόνεσα που το σκέφτηκα.

Εγώ κοπελιές την πάτησα. 'Εφτιαξα κρέπες το πρωί και στην τελευταία έκαψα τον δείκτη μου. Ακόμη με πονάει λες και κάηκα τώρα....

Θου που είσαι;;;

Ακόμη κοιμάσαι;;;;

Βίκυ ακόμη;;;

Περαστικά σας. Σε κολλησε ;

γεια σας κοριτσια!!!

μπεμπουλης χρονια πολλα για το σπυρακο σου! να ειναι παντα γερος δυνατος κ ευτυχισμενος!!

ερη να χαιρεσαι κ εσυ το αντρακι σου!! ολα καλα να σας πανε σε αυτο το νεο σας ξεκινημα!!!

αχ ρε γιωτα... πως το εβγαλε το χερακι της η μικρη???

παναγιωτα κ μονο που τα διαβασα με επιασαν τα νευρα μου!!! υπομονη!!

νατασα λαβι τι λεει? πως πας? τι λεει η μπεμπουλα? ερχεται?

παναγιωτα κανενα σημαδι??

αναστασι ασε!! εχω προβλημα μεγαλο μαλλον!! :lol::lol::lol::lol:

χρυσα πως ειναι ο μικρος?

θουθου μιτσακι πεμπι κ οι υπολοιπες τα φιλια μου!!

εγω ειχα ενα απαισιο βραδυ.. εβλεπα ολο εφιαλτες με μωρα που τα εκλειναν σε κατι καροτσια και τα βασανιζαν μεχρι θανατου.. εβλεπα οτι ειμαι γυμνη (ειχα κ ενα θεικο κορμι :lol::lol::lol::lol: ) και με κυνηγουσαν κατι γυφτοι να με "μαγαρισουν"

να μη σασ πολυλογω, σηκωθηκε ο τολης το πρωι με το παιδι, του εκανε να φαει ενα τοστ αλλα αυτος δε χορτασε.. οταν σηκωθηκα εγω κατα τισ 10.30 νομιζα ειχε φαει κ ουτε καν σκεφτηκα να του δωσω κατι. κ το καημενο γκρινιαζε γκρινιαζε γκρινιαζε... αχ μα τοσο ασχρηστη μανα ειμαι πια? με επιασαν τα ψυχολογικα μου... να μη σκεφτω οτι πειναει το παιδι???? κ να βασανιζεται ετσι???

κ μου εδειχνε τα μαχαιρια για να του κανω τη φετα του με το μελι κ εγω νομιζα πως το ηθελε να παιξει :oops::oops::oops::oops:

αχ στεναχωρεθηκα τοοοοσο πολυ........

Καλημέρα κορίτσια...

Σηκωθήκαμε 11.30 από το κρεβάτι. Το ξενυχτήσαμε οικογενειακώς χτες με κάτι φίλους εδώ στο σπίτι.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Ερη 2 χρονών ο Κώστας?

Βένι να χαίρεσαι και συ τον Φίλιππο

Αναστασία χρόνια πολλά στον Σπύρο...Αρχίσαν οι γιορτές από δω και πέρα και οσονούπο και τα γεννητουρια.

Παναγιώτααααα μη σκας ρε πουλάκι μου και γεννήσεις σήμερα!!! Αυτά τα πεθερικά σου σας αγαπάνε πολύ. Όλη μέρα με σας ασχολούνται.

Παναγιώτα μου περαστικά ρε συ. Πρέπει να πόνεσε η Κωσταντίνα. Πως το έκανε το αεροπλανικό?

Εγω έχω απόλυτη ησυχία σήμερα. Του έφεραν χτες τα παιδιά έναν βιδολόγο, βίδες και καρφιά και από το πρωί μαστορεύει όπως έχει μάθει στον παππού του. Είμαι πολύ περήφανη (κουκουβα) το χει το μαστόρεμα όπως και ο μπαμπάς του και γω. Έχει να φάει χώσιμο όταν μεγαλώσει....

Ωπ τώρα το είδα. Καλέ ΜαριαΙωάννα γεννας????????? Άντε με το καλό κοπέλα μου.

Μαρια τρελη..η μαρια Ιωαννα γεννησε προπερισυ...

μαε ξαναθυμηζε τα παλια της ποστ .

Καλα ρε Λενα τι ονειρα ειναι ευτα που βλεπεις..αμαν βρε ποτλακι μου ...σε φοβιθηκε το ματι μου.

Ο μικρος καλα..με τη μονη διαφορα οτι ακομα δεν τρωει καλα..τρωει αλλα πολυ λιγες ποσοτητες που σημαινει οτι ο λαιμος του ακομα ποναει

Εγω καλα..λεμε τωρα

μου μυριζουν τα παντα

δεν μπορω το σπιτι τιποτα..ουτε να μαγειρεψω

Παω να ευπρεπιστω..αυριο εχω γιατρο να δω επιτελους το Νινι 2

Γεια σας!

Λενα τι ονειρα ειναι αυτα καλεεεε????Απαπα!

Ψυχάκια ε ψυχακια! =)) (σε μαγαρισαν τελικα? =))=)) )

Τα εντονα ονειρα νομιζω δειχνουν μεγαλη φαντασια αλλα

κ συναισθηματικη φορτιση...Κατι εχεις...!

Νατασακι μου περαστικα...Οδοντοκρεμα βαλε! :lol:

Μη βαλεις...Ετσι για πλακα το λεω για να κολλησει με το αλατι που προτεινα στην Παναγιωτα! 8-}8-}8-}

Παλι κλειδωθηκα μεσα γιατι σεκφτομουν "Φανταζεσαι να μην κλειδωσω κ τελικα να ερθουν σημερα?" :o

Βενη μια χαρα θα ειναι η τουρτα βρε!Βαλε καμια χρωματιστη τρουφα ή κανενα παιχνιδακι πανω

κ θα δειξει αμεσως πιο παιδικη!

Δεν ξερω αν θα τα καταφερω αλλα θα σου στειλω μνμ να σου πω!

Βικυ ακομα πυρετο? :(

Θουλη που εισαι? :x

Χρυσουλα με το καλο να δεις το νινι2!!!!

αναστασι οτι εχω μεγαλη φαντασια εχω!! παντα βλεπω εντονα ονειρα, ειδικα οταν εχω ωρα για υπνο!! :lol::lol:

τις περισσοτερες καθημερινες απο την κουραση πεφτω ξεραινομαι και δε βλεπω (δε θυμαμαι) τιποτα! πολυ λιγες φορες!! και πολλα ονειρα βλεπω οταν εχει χτυπησει το ξυπνητηρι και εχω πατησει αναβολη, που τον ξαναπαιρνω για λιγακι!

αντε αντε χρυσα!! εφτασε η μερα που θα δειτε το νεο σας μωρακι!! ολα καλα θα ειναι!!

δεν πιστευω να εχεις ακομα αγχος?

βενετια μου σου ειπα κ στο φεις, δε θα ερθουμε, ο μικρος μπορει να μη βηχει πολυ, αλλα βηχει. η παιδιατρος μας ειπε δε μεταδιδεται αλλα εγω φοβαμαι να σου πω την αληθεια.. και να μην κολλησει κανενα αλλο παιδακι αλλα και να μην κολλησει κατι απο κανενα αλλο.. ασε δεν εχω ορεξη να περασουμε παλι τα περσινα μας..

θα βρεθουμε ετσι κ αλλιως και θα σας δωσω και το δωρακι σας απο κοντα!!!

σημερα θελαμε να κανουμε καμια βολτιτσα εδω κοντα.. ο μικρος εχει να βγει απο το σπιτι απο την τριτη, εχει σκασει το καημενο μεσα συνεχεια!! θελω να κανω κ κουραμπιεδες σημερα, μπανανοκεικ, ρυζογαλο.. να δω τι θα πρωτοπρολαβω παλι!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.

Σήμερα πήγαμε και πήραμε την ευχή! Σαραντίσαμε! Μακάρι να φτιάξουν από εδώ και πέρα τα πράγματα. Να ξεκουραστώ λίγο για να αντέχω περισσότερο. Πολύ Μάρθα Βούρτση έχω καταντήσει και δεν είναι το στιλ μου. Θα αφυδατωθώ στο τέλος με τόσο δάκρυ!!!!

Παναγιώτα είναι καλύτερα η Κωνσταντίνα; Πως το έπαθε αυτό; Περαστικά της.

Πρέπει να τις ετοιμάσω για ύπνο. Δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα.

Έρη εσύ πότε φεύγεις;

καλησπερααααα

περασμε πολυ ομορφα ειμαι κομματια παω να ισιωσω λιγακι!!!!

ρε λενα ακομα γελαω!!!!!!! μα τι ονειρα ειναι αυτα!!! ο κωστας ρωταει αν σε καταφεραν οι γυφτοι τελικα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αθηνα ολα καλα? και εγ ειχα γινει πολυ ευαισθητη μετα την γεννα!! με το παραμικρο κλαμαααααα!

τωρα ισιωσα λιγακι..λιγακι ομς καμια σχεση με παλια... :?

αντε σας φιλω!!!

παπαπαπππα..καλε τι ειστε εσεις????????

τι κανετε?

παπακι σε επιασε τελικα στο δρομο?

αθηνα υπομονη ρε συ..πω πωω..απο δω κ περα καλυτερες μερες ερχονται..

ερη μου να χαιρεσαι τον κωσταντινο σας(ποιο πολθ μαρεσει)\καλη αρχη στο νεο σας ξεκινημα..

αναστασια να χαιρεσαι τον σπυρακο σου..καλυτερα ειναι?????????

βενι σε ειπα γιατι δε ηρθα..γιατι δε ηρθα καμια..

γιωτα πως ργινε καλε αυτο?η μικρη πως ηταν?για πες?????????????????????????

χρυσα μιτσακι αυριο εχουμε γιατρο ε?

παναγιωτα ακομα εκει ειναι η πεθερα? :lol::lol::lol::lol: πονακια?

συμπεθερα τεταρτη ελα απο μας για καφε το απογευμα να δεις τη ντουλαπα του μικρου ..ηρθε...ψωφησα σημερα...ααααα φερε κ τη σοκλοατινα ε??????????

σισσιω μαριαιωαννα βικυ αφρο φιλιααααααααααααα

λενα εισια ψυχανωμαλη στα ονειρα.. :lol::lol::lol::lol:

δηλ εισια απιστευτη :lol::lol::lol::lol::lol:

ξεχασα αργι κ φρα..κ αλλες? :roll::roll::roll::roll:

Καλησπέρα!!!!

ΠΟΝΑΑΑΑΑΑΩ!!!! Έφερα τούμπα όλο το σπίτι! Θα αδιαθετήσω την Τρίτη και όσο να ναι με πιάνει η παστρικοσύνη μου την παστρικοθοδώρα! Μονο να σιδερώσω δεν πρόλαβα!

Και μέσα σε όλα έφτιαξα και ένα τσιζκεικ και μια τυρόπιτα σουφλέ να κεράσω αύριο.

Ερη μου να τον χαίρεσαι τον Κώστα σου.

Αναστασία χρόνια πολλά στον Σπυράκο

Βένη θα τα πούμε αύριο εμείς.

Γιωτα πως της βγήκε; Είχα βγάλει και γω το χέρι της αδερφής μου όταν είμαστε μικρές. Είχα πηδήξει πάνω της. :oops::oops:

Αθηνά σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν! Τό ξέρεις όμως! Δύο φορές! :lol::lol::lol:

Αχ Λένα πώς με είδες;; Και τα πιστεύω πολύ τα όνειρα. :shock::shock::shock:

Είχα πάντα την εντύπωση οτι χαβούζα είναι κάτι σα δεξαμενή! Τελικά το γκούγκλαρες;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα τί να σου πω και σένα με τα πεθερικά... :roll::roll::roll:

Αφού δε μπορέις να το αποφύγεις, τουλάχιστον να το απόλαυσέ το. :shock::shock:

χθες πηγαμε μονο στο γλεντι..εφαγα ολη μερα τα εντερα μου λεμεεεεεεεεεεε

γυρισαμε 11.30 ο μικρος κοιμηθηκε 12 παρα...

τελικη ωρα ξυπνησε 10,20 :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αλλα ξυπνησε 2-3 φορες δε τον εδωσα σημασια κ κοιμοταν..κοιμηθηκε μαζι μας...

κ σημερα γιατι λιγο βαψαμε καποια σημεια στο δωματι του

α κ σημερα κοιμηθηκε 2 ωρο το μεσιμερι..

να πω κ τα καλα του...

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ξεχασα το αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι κανεις????????????ασε δε σε λεω ποσα φρουτα εφαγε ο μικρος σημερα..

2 μανταρινια.2 αχλαδια.2 μπανανες..

Geia sas!

Βενη σορρυ...Δεν τα καταφερα...Πως ηταν η τουρτα?Το παρτυ γενικως?

Η Λενα δεν απανταει για το αν την τσακωσαν οι γυφτοι...Μαλλον την μαγαρισαν τελικα κ ντρεπεται! =))=))=))=))=))

Θου παραλιγο να σου κανω παραπονα! :lol:

Σισσιω ακου!Θα γελασεις πολυ!!!!

Χαβουζα=Γκομενα 3D,Τοφαλος,Θεόχοντρη... που μέσα στις φλέβες της κυλάει κιμάς.

Και λεει επισης...

βλ. χουφτιάρα, μπράσκα, η, όρκα, πατοκαφρόλα, φακλάνα, φρι Γουίλι, free Willy, φώκια, χαβούζα, η, μπουρέκλα, θωρηκτό Ποτέμκιν, μποχλάδα /-ω, κεφτές με πόδια, κουνιότα

παραδειγμα:- Ρε σύ!! Κοίτα μία χαβούζα που περνάει τον δρόμο... Άμα κυλήσει αυτή στρώνει άσφαλτο!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Καληνυχτα σας!!!!Σε καλο μου νυχτιατικα τοσο γελιο!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχα καλα ρε δεν ντρεπεστε????????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν προλαβα να δω τι θα μου εκαναν, ξυπνησα αλαφιασμενη οταν με ακουμπησε ενας στο μπρατσο!!

και ηταν ο τολης που με ρωτουσε που ειναι ο καφες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σισσιωωωωωωωωω χρονια πολλα παντα ευτυχισμενη με υγεια αγαπη και πολυ πολυ σεξ στη ζωη σου!!!

και αν πιασεις το τζοκερ μη μας ξεχασεις!!

βενετια μου πως ηταν το παρτυ σας??? πως τα περασατε???

να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου, να τον δειτε οπως επιθυμει!! υγιης και δυνατος να ειναι και να σας χαριζει παντα χαμογελα!! θα ερθω καμια μερα με τον ανασταση να σου καθαρισουν το σπιτι!! :lol::lol::lol:

εγω γιατι παντα νομιζα οτι η χαβουζα ηταν κατι σαν το πυρινο καζανι της κολασης?? οεο???

καλα αναστασι εχω πεθανει με τις ερμηνειες και το παραδειγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω σημερα κατι με επιασε... ποτε πηγα στο σχολειο, ποτε τελειωνουμε κιολας!!!

τεταρτη ειναι η απεργια πεμπτη παμε μεγαρο μουσικης παρασκευη εκκλησια....

την αλλη τεταρτη εχουμε τη γιορτη μας!!!

καλε ερχονται χριστουγεννα!! κ εγω ακομα δεν εχω βαλει τα φωτακια εξω στο μπαλκονι!!!

σας φιλω κοριτσαρες, τελειωσα το μαγειρεμα για αυριο και παω για αγκαλιες με την αγαπη μου!!!

σματς!!!

Καλημέρα σας,

Σισσιώ, [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] :ymparty:[smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion5.gif] , να τα εκατοστήσεις, ό,τι επιθυμείς...χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά με υγεία! :)

Βένη ξανά να χαίρεσαι τον φιλιππάκο, ό,τι επιθυμεί! :)

Καλημέρα

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιόρταζαν

Στο Φίλιππο της Βένι

Στον Κώστα της Έρης

Στο Σπύρο της Αναστασίας

Ξέχασα κανέναν??

Σισσιώ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif]

Το Σάββατο (στα κανονικά γενέθλια της Ιωάννας) πήγαμε βόλτες, της ψωνίσαμε ρούχα, παππούτσια, μπότες, το καταχάρηκε!!!

Ακούστε: Ξαπλώνουμε λοιπόν το βράδυ και λέγαμε για τη μέρα...τι ωραία περάσαμε... που πήγαμε ..μας πήρανε οι φίλοι και συγγενείς τηλ να μας ευχηθούν κλπ κλπ..

Και μου λέει: "Δεν με είπανε όλοι χρόνια πολλά μαμά.. :( "\

Γιατί αγάπη μου λέω ποιος δε σου είπε

"Η γιαγιά η .... δε μου είπε" :shock::shock:

Αι σιχτιρ απο κει ενώ το ήξερε ότι είχε γενέθλια η μικρή ούτε που πήρε να ευχηθεί.

Ούτε καν στον Γ όχι σε μένα

Καλημέρα μανουλίτσες, τι κάνετε?

Να ξεκινήσω πρώτα με τις ευχές μου σε όλους όσους γιόρταζαν κια γιορτάζουν

Μαρία Χρόνια Πολλά στην Ιωάννα να την δείς όπως επιθυμείς

Έρη Χρόνια Πολλά στον Κώστα σου χιλιόχρονος να είναι, καλό ξεκίνημα στην καινούργια σας ζωή

Αναστασία να χαίρεσαι τον Σπυράκο να τον δείς όπως επιθυμείς

Βένι Χρόνια Πολλά στον Φιλιππάκο να τον δείς όπως επιθυμείς και φυσικά εύχομαι περισσότερα κιλάκια αυτόν τον χρόνο

Σισσιώ Χρόνια Πολλά πολύχρονη κι ευτυχισμένη να χαίρεσαι την οικογένειά σου, με το καλό και ο γάμος σας και φυσιά και μια 2η εγκυμοσύνη

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν........

Εμείς πήγαμε Δράμα Παρασκευή απόγευμα είχε πάρα πολύ κρύο -5 και φυσικά δεν το ευχαριστηθήκαμε.

Σάββατο πρωϊ πήγαμε ονειρούπολη, δεν είχε πολύ κόσμο (λόγω του κρύου φαντάζομαι) η Έλενα κοιμήθηκε στον καρότσι (απορώ πως τα κατάφερε με τόσο κρύο :o:o ) και δεν καθήσαμε πολύ γιατί φοβήθηκα μην κρυώσει. Το απόγευμα πήγανε μόνο οι μπαμπάδες με τα μεγάλα παιδιά και το καταευχαριστήθηκαν, είχε περισσότερο κρύο αλλά τους άρεσε περισσότερο, βράδυ λαμπάκια παντού αναμμένα άλλο κλίμα. Πάντως για τα μικρά δεν αξίζει γιατί δεν πολυκαταλαβαίνουν. Ο Αγιος Βασίλης μοίραζε χυμούς στα παιδάκια και τα έπαιρνε αγκαλιά για να βγουν φωτο. Η Έλενα φοβόταν να τον πλησιάσει αλλά ήθελε να πάρει τον χυμό. Έκανε δειλά δειλά βηματάκια με απλωμένο το χερι και μόλις πήρε τον χυμό έφυγε βολίδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα πως είναι η Κων, πως το καταφερέ το πουλάκι μου κι έβγαλε το χέρι??????

Πόνεσα μόνο που το διάβασα

:cry::cry::cry::cry::cry:

Αθηνά κουράγιο ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο αλλά εσένα δεν σε φοβάμαι

Είσαι πολύ άξια μανούλα και θα τα καταφέρεις όπως και τις προηγούμενες φορές

Περαστικά στην Ναταλία

Χρύσδα με το καλό να δείς το νινί σήμερα :D

Νατασσούλα δεν είσασταν καλά προετοιμασμένοι για το κρύο?!

πολύ γέλασα με την Έλενα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πήρε χυμό και έφυγε!!! χαχαχαχα, ο Μηχάλης πήγε? συμπεριλαμβάνεται στους άντρες με τα μεγάλα παιδιά? :?

εμείς σήμερα έχουμε -8!!! χωρίς χιόνι!....πίνω καφεδάκι και σε κανένα 10λεπτο φεύγουμε για το σχολείο!!

Μαρία, ερώτηση προς εσέ: η Ιωάννα έχει ακούσει να λέτε άσχημα λόγια για την γιαγιά? γιατί δεν συνέχισε την πρόταση? τι ήθελε να πει?! είναι τα μοναδικά της 2 εγγόνια? κρίμα όμως, δήθεν λένε: του παιδιού μου τα παιδιά 2 φορές παιδιά μου!!! :?

Καλημερα...εγραφα και με πεταξε εξω...

Βενη να χαιρεσαι τον Φιλιππακο..να γινει μεγαλος και τρανος, να φαει μπουγατσα!!!!

Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.

Εγω ΔΕΝ ειμαι καλα..ξερναω συνεχεια μπλιαχ

Σισσιω Χρονι απολλα..με υγεια..με το καλο ο γαμος και το δευτερο νινι..οτατ το αποφασισετε!!!

Η Πεθερα στολισε δετρο ο μικρος ξετρελαθηκε...ετρεχε περα δωθε και φωναζε πώπωπωπωπω..πώπωπωπω...εσπασε δυο μπαλιες και ξεφτεριασε εναν αγγελο..ολα αυτα βλεποντας Μονος στο Σπιτι...

ειχε πολυ γελιο

Μαρία, ερώτηση προς εσέ: η Ιωάννα έχει ακούσει να λέτε άσχημα λόγια για την γιαγιά? γιατί δεν συνέχισε την πρόταση? τι ήθελε να πει?! είναι τα μοναδικά της 2 εγγόνια? κρίμα όμως, δήθεν λένε: του παιδιού μου τα παιδιά 2 φορές παιδιά μου!!! :?

Όχι όχι ποτέ ποτέ..

Η πρόταση ήταν αυτή: "Η γιαγιά η .... δε μου είπε χρόνια πολλά"

Όταν μέναμε στο ίδιο κτίριο πολλές φορές η μικρή περνούσε από μπροστά της

άπλωνε τα χέρια της για αγκαλιά και δεν την έπαιρνε.

Τέλος πάντων δεν είναι στα καλά της.

Έχει να επικοινωνήσει με τα μωρά 3 μήνες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...