Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Αχ Σισσιώ μου τι θαυμάζεις... ένα ερείπιο είμαι. Κλεισμένη στο σπίτι, απεριποιήτη και κλαψομ**να , με άρωμα γαλατίλας... Θα περάσει, αλλά πότε; Ξημερώνει και βραδιάζει με μια σκέψη: ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ; :|:|:|

Χρύσα ψάχνουμε για άλλη κοπέλα. Ευτυχώς το ταμείο μας πληρώνει βοήθεια στο σπίτι και για τις επόμενες μέρες θα μου έρχεται μια το πρωί και μία τα απογεύματα.

Θα μου κάνετε το ρεζουμέ μπας και σας φτάσω;

Τα βυζιά μου γέμισαν. Σταζω γάλα πάλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αθηνα μου!! Πω πω..κουραγιο! Προσεχε τωρα με την ανεμοβλογια, ας μην πλησιαζει το μωρο κ ολα θα πανε καλα...σε σκεφτομαι !!

Λοβι ναι μιλαει..οχι καθαρα πολυ βεβαια αλλα λεει λεξεις κ συννενοουμαστε..οκ οι περισσοτερες θελουν μεταφραση, πχ λεει κον το φως κ τετοια αλλα γενικα βγαινει νοημα...

Αργυρουλα εχουν κ στη Δανια το κρασι κ λεγεται Gluckvine αλλα το κανουν διαφορετικα απο τη Γερμανια..βαζουν αμυγδαλα κ σταφιδες μεσα κ μπαχαρικα...Τα μπαχαρικα μου τα εστειλαν απο τη Δανια κ τα βραζω για καμια ωρα μεσα στο κοκκινο κρασι...κ μετα ξαναβραζεις με τα αμυγδαλα κ τις σταφιδες...Εφτιαξα κ τη δανεζικη πουτιγκα...απα πα πα..ωραια μεν αλλα αν τη φαω ολη αυτη θα ξαναπαρω τα 30 κιλα της εγκυμοσυνης!! Πα πα πα...

Παω να δω το κρασι μου τωρα..να δουμε τι θα βγει...Κριτικη δεν θα εχω παντως, πρωτον λειπει (χα χα) δευτερον εχει ενθουσιαστει που κανω τα δανεζικα εθιμα οποτε δεν θα ελεγε τιποτα...

Αθηνα εγω νομιζω πως αυτη η μυρωδια γαλατηλας ηταν οτι πιο ωραιο εχω μυρισει ποτε...

εκτος απο τα αρωματα βεβαιως βεβειως...

πωπω..τι μου θυμησες!!!

Ελα υπομονη..εισαι εσυ παλια καραβανα

Ελπιζω με τη νεα κοπελα να τα πατε καλυτερα..σου το ευχομαι παντως.

Κοιτα κατι συγκλονιστικο δεν εγινε..

Η παναγιωτα εχει 2 διαστολη..ε περιμενουμε παο μερα σε μερα να μας πει οτι γενναει..σε αυτο..βαρια βαρια στο αλλο τρενακι..

Η χουχουλινα πασχει απο τσιρλιπιπι...

η Ερη ειχε παρτι σημερα και μερικες Αθηναιες κουκλες πηγαν....και επισης προσαρμοζετε στα νεα δεδομενα

Η Βενη εχει παρτι αυριο και λογω της προσφατης αρωστιας γκρρρρ του Χριστοφορου δεν θα παμε αν και θα το ηθελα παρα πολυ..

Η Ιωαννα της Μαρια Ιωαννα εχει και αυτη γεννεθλεια...

Η νατασα- λοβι ετοιμαζετε και αυτη σιγα σιγα να γεννησει...

Αυτο το τρενακι θα εχει αρκετα γεννητουρια

Αυτα επιγραμματικα- να πω την αμαρτια μου δε θυμαμαι αλλα..

ΑΑΑΑ στον Ντοντο της θουλης στον παιδικο δινουν για πρωινο ανθος αραβοσητου- μα ανθος αραβοσητου;;;;;;...

και η Αρτγη πξηρε ενα πολυ ωραιαο δωρο στα γεννεθλεια του καλου της..

Η Φρανιτα την ειδε χαρωπη νοικοκυρα..ειναι Αθηνα...κυρια μου στειλτε και λιγο κρασακι κατα δω μερια;;;;;

Ποτε ερχετε ο δανος;;;;;

Αργυρούλα, πραγματικά... ΤΟΣΟ παρήγορο αυτό που είπες για τον 2ο τοκετό... 8 διαστολή και δεν πόναγες πολύ;;;; :shock: Πλάκα κάνεις; Ο πρώτος τοκετός σου πως ήταν, για να καταλάβω με τι μέτρα να συγκρίνω; :lol: !!!!!!!

στον 1ο τοκετό πήγα στο νοσοκομείο κατά τις 6.00 το πρωί και γέννησα στις 14.47!!!, με επισκληρίδιο που την έκανα στα 8εκ, διαστολή!!! μέχρι τότε πονούσα και μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που άρχισαν οι εξωθήσεις γέννησα! ...στον 2ο πήγα στις 23.35 στο νοσοκομείο με 8 εκ. διαστολή και λέω στον άντρα μου να περιμένει λίγο για να γράψω τα μηνύματα στην οικογένειά μου!!!....πιο πριν είμαστε σπίτι και μιλούσαμε και πριν φύγουμε βέβαια έκανα και το μακιγιάζ μου!!! στις 0.09 γέννησα χωρίς επισκληρίδιο!!! αυτή είναι η ιστορία μου!!! :roll::roll::roll::roll:

3. Η Ναταλία κόλλησε ανεμοβλογιά. Κουλό και άσχετο!!!! Ευτυχώς η Δανάη έχει κάνει το εμβόλιο. Φοβάμαι για την Ιλιάνα.!

περαστικά στην Ναταλία, δεν είχε κάνει εμβόλιο?

Κοριτσάκια μου γεια σας, σας ευχαριστώ για τις σημερινές ευχούλες, αλλα να μας δωσετε και αυριο ναι?

Εχει γεννέθλια η μικρή της ΜΑρίας? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μαράκι μου να την χαιρεστε!!

Σισσάκι μου, Αφροδίτη μου, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου που ήρθατε στο παρτάκι μας, πραγματικά σας ευχαριστώ μέσα παο την καρδιά μου! Σισσάκι μου και εγώ μόλις είδα απο κοντά την Χαριλίνα σου τρελάθηκα ειναι το πιο γλυκό και ομορφο κοριτσακι! Εχει το πιο ηρεμο βλέμα ποηυ έχω δει σε νινάκι, ειναι τόσο γλυκιά!!!

Εκανα και εγώ gluhwein χθες. Απλά επειδή το φτιάχνεις σε μπεν μαρι ζορίστηκα λίγο με τις κατσαρόλες αλλα οκ!

Αθηνά μου και εγώ σε θαυμάζω πάρα πολύ αλλα πολύ λυπάμαι που δεν κοιμάσαι... Κριμα και για την κοπέλα που εφυγε, κριμα και για την γιαγιούλα... Το καλό ειναι ότι σαραντίζεις και όσο περνάει ο καιρός θα αισθάνεσαι πιο άνετα και θα αρχίσεις να κάνεις και βολτίτσες..

Για Φραν και Βικυ, ειπαμε κορίτσια δεν πειράζει που δεν τα καταφέραμε αυτη τη φορά να βρεθούμε στο παρτι, καποια άλλη φορα θα τα πουμε.

Ο αντρας μου εκλεισε εισητήριο... 27 Δεκέμβρη φεύγει για Τορόντο...

Τωρα πρέπει να ξεκινήσω να δω τι θα κάνω με την γατούλα μου,, σκέφτομαι να ζητήσω απο τον μπάμπά μου να την πάρει στην Ξάνθη..

Οπως καταλαβαίνετε δεν θα ανέβουμε για τα Χριστούγεννα..

Εχουμε μια υποχρέωση τώρα και θα πάμε σε ενα σπίτι το βράδυ για μια γιορτη.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε, αλλα παίζει να ξαναμπω...

Αν οχι, τα λέμε αυριο... Φιλάκια πολλα σε όλες!!!

Συμπεθερούλα μου αγκαλίτσα!! :x

Αργυρουλα εχουν κ στη Δανια το κρασι κ λεγεται Gluckvine αλλα το κανουν διαφορετικα απο τη Γερμανια..βαζουν αμυγδαλα κ σταφιδες μεσα κ μπαχαρικα...Τα μπαχαρικα μου τα εστειλαν απο τη Δανια κ τα βραζω για καμια ωρα μεσα στο κοκκινο κρασι...κ μετα ξαναβραζεις με τα αμυγδαλα κ τις σταφιδες......

το εδώ έχει κρασί, ρούμι, γαρύφαλο και κανέλα!!!! πάντως έχει πολύ αλκοόλ!!!

τto ligo argo ti to htheles !!!! mish wra ekana na mpw!!!

athhna mou ....kouragio ti alo na pw :(

thes nea e ? ekana uperixo kai exw palu agoraki !!!

den kserw an ksana kataferw na grapsw ,oute auto den kserw an tha emfanistei ....

Αχ Αθηνά μου........

Όλα μαζί σου έπεσαν;;; Κουράγιο. Δεν ξέρω τι να σου πω και τί συμβουλή να σου δώσω. Κράτα γερά μανούλα και τα καλύτερα έρχονται. Περαστικά στη Ναταλία σας και άλλο κακό να μη σας έβρει. Τουλάχιστον το στήθος έστρωσε ή ακόμη πονάει;; Δεν είπες...

Ρε Σισσιώ για τα κουλουράκια τον ήπιες τον καφέ;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέω και γω... Στις 10 το βράδυ γαλλικό;;; Τουλάχιστον σου έκανε κανείς παρέα ή βρικολάκιασες μόνη σου;;

Νοικοκυρές αυτό το γκλουβαιν(ελληνικότατο χαχαχα)΄πότε το πίνουν; Διατηρείται για καιρό; Στο ψυγείο;

Είναι αυτό το ζεστό που λένε 'η όχι;;;

Δημητρούλι έχεις ακόμη καιρό να αγχωθείς ρε κοριτσάκι.

Εγώ για να πω τη αλήθεια χθες ένιωσα για πρώτη φορά ανασφαλής σ'αυτήν την εγκυμοσύνη. Δε με φόβησε η σκέψη της διαδικασίας του τοκετού κλπ απλά σκέφτηκα διάφορα αρνητικά του στυλ 'αν περπατάω στο δρόμο μου έρθει μια γλάστρα στο κεφάλι και μέινω στον τόπο τί θα κάνουν όλοι χωρίς εμένα' κλπ. Βλακείες δηλαδή...

Σήμερα ευτυχώς συνήλθα!!

Έρη τελική ημερομηνία;;;

Άντε όλα δρομολογούνται πλέον. Ο γάτος δεν μπορεί να ταξιδέψει μαζί σας;

Franita τί προκοπή είναι αυτή;;;

Νατασα κατι τετοιες σκεψεις κατω εγω ωρες ωρες...πωπω..μετα συνερχομαι ευτυχως

Λοιπον σε μια συγκεντρωση με φιλους ο Οδυσσεας με ειχε κατηγορισει πως ολο το παταρι ειναι γεμματο δικ αμου παπουτσια..σημερα ανακαλυψα οτι εχει δικιο..

ανεβασα ολα μου τα παπουτσια πανω- γιατι καθως κοντιτερο απο 8 ποντους δεν εχω και τουλαχιστων για κανενα χρονο δεν θα τα φορεσω..και οντως τα κουτια του ςπιανουν ολο το παταρι πανω απο το μπανιο....πωπω..τελικα πασχω απο Παπουτσολαγνεια.....

Σειρα εχουν τα ρουχα τα οποια για την ωρα θα βαλλω σε σακουλες ρουχων και θα κρεμασω στην πλαστικη στο υπογειο και οταν με το καλο θα φτιαξουμε το υπογειο θα μπουν στις θεσεις του....

Ο αντρας μου λεει πως εχω υπερβολικα πολλα πραγματα και πως πρεπει να εχω μια ντουλαπα ολοδικη μου...σηγα καλε..δεν εχω και τοοοοσα πολλα..αλλα ναι για μια Walk in closet δεν θα ελεγα οχι..

Φρανι με αυτα που γραφεις μου ανοιξες την ορεξη για γλυκο ...και σε αυτη την εγκυμοσυνη δε με τραβαει καθολου!!!

Συγγνώμη που ρωτάω, Έρη τι αλλαγές γίνονται;

Νατάσα, οι πληγές φτιάχνουν αλλά πονάω. Ιδίως όταν είμαι εξαντλημένη ή στεναχωρημένη. Η ροή όμως δεν έχει βελτιωθεί. Νομίζω ότι περνάω επιλόχειο κατάθλιψη και όλα διογκώνονται!

Αφροδίτη εσύ κάνεις τους γιούς και εγώ τις κόρες! Έτσι για να κρατάμε τις ισορροπίες!

Χρόνια πολλά σε όσα παιδιά γιορτάζουν!

Άντε Παναγιώτα! Να το φτύσεις σαν κουκούτσι!

Αργυρούλα όταν ξεκίνησε η Νατ παιδικό σταθμό δεν μας το έκανε ο γιατρός το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Πέρσι όμως το έκανε στη Δανάη.

Σκύβω το κεφάλι και γυρνάω στη μαμαδίστικη ζωή μου! Μην παραπονιέμαι όμως. Είναι όλες τους υπέροχες!

sta γρηγορα και αν βγει το μηνυμα!

Αθηνα περαστικα σε ΟΛΑ!

εχεις μαθει εσυ απο αυτα!

κανει πολυ κρυο!

εγω δουλευω παλ σημερα και αυριο!

φευγα φιλια σε ολες!

Αθηνα η Ερη φευγει καναδα....ομολογω πως τη Ζηλευω

Προσφεραν στον αντρα της μια πολυ καλη θεση..και η ιδια δεν θα δυσκολευτει να βρει...

Σας ευχαριστούμε πολύ όλες!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι από το πρωί.

Ψωνίσαμε για τα κορίτσια παππούτσια ρούχα :lol::lol:

Η μικρή μας έχει Μάρτη γενέθλια (Lovie :x )

Αθηνά σε ζηλεύω στο ξαναπα

Αφροδίτη θα συμπεθεριάσουμε εμείς δε μπορεί...

Φρανίτα μας εντυπωσιάζεις...

Έρη όλα θα πάνε μια χαρά.. εμείς θα βουλιάξουμε :lol:

Μιτσακη, Χρύσα, Θούλη, Αργι πολλά φιλιάααααααα

Κορίτσια πολύ με συγκινείτε πολύ αλήθεια...

Καμία άλλη φίλη δε μας θυμήθηκε (δε πειράζει βέβαια μήπως εγώ τα θυμάμαι όλα??)

Ούτε και η "γιαγιά" μας φυσικά

Σισσιώ αν ήσουν στο Υπ Παιδείας θα συνεργαζόμασταν στενά.. Εγώ είμαι στην Επιτροπή Ερευνών του ΤΕΙ

Τη δέυτερη σας έχω ξαναπεί τη γέννησα πολύ πολύ εύκολα

Σας υπενθυμίζω δευτεροεγγυούλες (βάζω το τότε ποστ)

Κορίτσια φεύγω για μαιευτήριο έχω πόνους ανα δέκα λεπτά αλλά δεν μου χουν σπάσει νερά. (όπως και στην πρώτη φορά). Λέτε να κάνω λάθος??? Θα δείξει το πρωί ! Φιλάκια:kiss: Με περιμένει στο αυτοκίνητο ο άντρας μου...:lol:

Αυτό το είχα στείλει κατα τις 4 το πρωι νομίζω (21-3-09)

καλέ θα έβαζα της Ιωάννας αλλά δεν ήμουν τότε μέλος :roll:

ax egw ksexasa na sou euxithw gia thn korh sou :oops:

na thn xerese kai panta eutixismenh .

fusika na simpetherepsoume"papoutsi apo ton topo sou " fortsa thessalia :D

eida oti trwei kai soublaki h mikrh (soublaki den htan?)

ax simazepsa arketa to xaos ....pige 9 h wra :(

Βρήκα λίγο χρόνο, λέτε να καταφέρω να αποτελειώσω το ποστ???

Λοιπόν κοριτσάκια μου ήταν Παρασκευή σαν σήμερα τέτοια ώρα και είπα να πεταχτώ μέχρι το γιατρό μου να με δει γιατί αγωνιούσα:huh: ήθελα πολύ να γεννήσω και φοβόμουνα μη πάθει τίποτα το μωράκι μου όσο περνούσαν οι μέρες. Πάω λοιπόν τέτοια ώρα με κοιτάζει... το μωρό μια χαρά, το ντόπλερ πολύ καλό και με στέλνει δίπλα στην κλινική που θα γεννούσα για τον καρδιοτοκογράφο. Είχα πάει και την Τρίτη και πάλι τα ίδια συσπάσεις που εγώ δεν καταλάβαινα (αλλά οπως με είχε δει ο γιατρός ο τράχηλος σκληρός)κάποιες να δεκάλεπτο και έτσι οι μαίες μου είπαν πως μόλις νιώσω συσπάσεις και πονάκια ανα δεκάλεπτο να πάω αμέσως. Εγώ τις ρωτούσα αφού δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις πως θα καταλάβω ότι έχω κάθε 10 λεπτά για να πάω???:huh::huh:

Τελικά γυρίσαμε σπίτι είχα πάρει και κάτι σουβλάκια να φάω και κάθομαι. όταν ξάπλωσα κατά τη 1 άρχισα να νιώθω κάτι ελαφρυα πονάκια που έρχοταν καθε 10 λεπτά!!! Χαρά εγώ να δείτε!! Έβαλα και τον άντρα μου να χρονομετράει μην κανω λαθος από τον ενθουσιασμό μου και μου είπε ότι όντως ήταν κάθε 10 λεπτά!!:woohoo: Κάνω ένα μπανάκι, παίρνω τα καλλυντικά μου, κάθομαι και σας γράφω στο mammyland και φευγουμεεεεε... Φτάνουμε στην κλινική, ξυπνάω τη μαία και μια νοσοκόμα:P τους λέω πως νιώθω και πάμε να με δει.. Ξεντύνομαι και μου λέει: "Μόλις έχεις πόνο πες μου να σε δω(κολπικά)" "Ok!" λέω και περιμένω... περιμένω.. περιμένω ΤΖΙΦΟΣ κορίτσια πόνος πουθενά!:ohmy:

Μα λέω είχα ανα δεκάλεπτο ... Πες κι εσύ Γιώργο γυρίζω στον άνδρα μου:blink: ...Ναι Ναι αλήθεια λέει... τους λέει κι αυτός... Αυτές να με κοιτάζουν αγουροξυπνημένες.. Τέτοια ντροπή εγώ...:blush: :blush:

Τελικά με κοιτάζει χωρίς πόνο και μου λεει είναι προπαρασκευαστικά δε γεννάς ο τράχηλος είναι σκληρός! Εκεί να με δείτε νεύρα:angry: :angry: :angry: Μου λένε κιόλας μη βιάζεσαι βρε και μην αγχώνεσαι θα γεννήσεις!:angry: Ωραία γυρίζω στον άντρα μου πάμε να φύγουμε του λέω! ΑΑ όχι η μαία δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις έχω ευθύνη να έρθει ο γιατρός σου το πρωί στις 8:30 να σε δει και μετά (τότε ήταν 3 και..):ohmy::ohmy: Τρελάθηκα κορίτσια δεν ήθελα να κάτσω με τίποτα!!! Μας φέρνουν από ένα σεντόνι, πιάνουμε από ένα κρεβάτι και κοιμόμαστε με τον άντρα μου εκεί!! Στην αίθουσα ωδινών!!! Η μαία ανένδοτη στο να φύγω και να ξαναπάω!!! (συνεχίζεται...)

Δηλαδή δεν κοιμόμαστε... Ο άντρας μου ψιλοκοιμήθηκε.. εγώ να κόβω στροφές μέσα στο μαιευτήριο από τα νεύρα μου, άκουγα μουσική κι έκανα βόλτες!!! Είχα κάποια μικρά πονάκια αλλά ακανόνιστα και μικρά:angry: :angry: :angry: Να μη πολυλογώ πάει 6 κ μισή έρχεται πάλι η μαία και μου λέει εγώ σχολάω δε σε κοιτάω θα σε δει ο γιατρός που θα έρθει στις 8 κ μισή και φεύγεις. Λέω επιτέλους!!! Κατα τις 7 έρχεται η πρωινή μαία (μια πάααρα πολύ κοπέλα που όμως δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά, θα καταλάβετε στην πορεία το γιατί) και μου λέει ξέρω την περιπτωση σου κάτσε να σε δω μέχρι να έρθει ο γιατρός. Λέω οκ. Με κοιτάζει και έκπληκτη μου λέει μα πως το κατέβασες το μωράκι τόσο γρήγορα!!Ηταν ψηλά και ο τράχηλος σκληρός!!! Τώρα κατέβηκε και ο τράχηλος τόσο μαλακός που μάλιστα θα έχουμε έναν πάρα παρα πολύ εύκολο τοκετό!:woohoo: Ετοιμάστε την γρήγορα! λέει στις νοσοκόμες! Ερε κορίτσια εγώ χαρά να δείτε!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :lol: Εγώ συνέχισα τις βόλτες μου οι πόνοι ήταν μικροί και έλεγα έχω δρόμο ακόμη...Στις 9 παρά ερχεται ο γιατρός μου με κοιτάζει μου σπάζει αμέσως τα νερα και μου λέει: Με 3 πόνους γεννάς!!Κάθομαι κάνω τρεις εξωθήσεις και το κεφάλι έξω!!! Πάω περπατώνταςπρος το χειρουργείο ψιλοκάθομαι στο μπουμ γιατί ένιωθα κανονικά το κεφαλάκι από κάτω μου και φοβόμουνα μη το σκάσω!:blink: Έρχεται λοιπόν ένας πόνος σπρώχνω και έτοιμη η μπέμπα μας!!! 9 κ μισή την κοιτούσα!!!Αυτό ήταν! Σε μισή ώρα είχα γεννήσει! Παραπάνω δε μπορώ να πω η διαδικασία αυτή τη φορά ήταν αστραπιαία!:P Όταν το σκέφτομαι είναι σαν τελικά να μην υπήρξε διαδικασία όλα έγινα πολύ πολύ γρήγορα!! Και η πρώτη γέννα μου ήταν 4 ώρες αλλά θυμάμαι κάποια πράγματα που έγιναν με τη σειρα! Στη δεύτερη θυμάμαι τον πανικό της μαίας και των νοσοκόμων να ετοιμάσουν το χειρουργειο!!! Α! και εκεί που κοιτούσα τη μπεμπούλα μου τον παιδιατρο μας αναμαλλιασμένο να προσπαθεί να βάλει την πράσινη μπλούζα για να αναλάβει τη μικρή:woohoo:

Επισκληρίδιο τελικά δεν πρόλαβα φυσικά να κάνω (εδώ δεν πρόλαβα στην πρώτη...) Από κείνη τη μέρα νιώθω να έχω πάρει τα πάνω μου από τη επόμενη κιόλας ώρα!! Δεν νιώθω και δεν ένιωσα τίποτα! Κάθε πρωί στην κλινική ξυπνούσα , βαφόμουνα και περίμενα κόσμο! Ακόμη και τώρα καμία κούραση με 2 μωράκια στο σπίτι! Τις καμαρώνω τις κουκλίτσες μου!!:lol: Το πιο σημαντικό ???? Εδώ και τρεις μέρες που γυρίσαμε στο σπίτι θηλάζω αποκλειστικά!!!! Ναι Ναι εγώ με τις εισέχουσες θηλές η μπέμπα έπιασε το στήθος μου!!!

ΑΑααααααχχχχχχ θέλω πάλιιιιιιιιι :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Geia sas koritsia....

Shmera eimai kapos, den exw diathesh gia tpt kai genika einai pezmeno to ithiko :(

Gia auto to krasi pou lete (emeis sthn Souhdia to leme GLOGG) exei sthn IKEA tetia epoxh na parete etimo alla den thelei vrasimo,mono zestama se mia katsarola giati alios eksatmizete to alkool.. Emeis vazoume asprizmena amigdala mesa kai stafides... Shmera ekana kai tsourekakia me safran, einai paradosiakh xristougenniatikh sintagh sthn Souhdia kai exw xasei ton logariazmo paw erxome sinexia xtipaw kai apo ena :oops::oops:

Athina kouragio tha erthoun kaliteres meres se ligo kairo..Twra me afthn thn anemovlogia pou eipes egw anxothika ligaki makari na mhn kolisei kai to mwro sas .....

Μαρια να σου ζησει!!!!!Σαν να γεννησες τωρα!!!!

Κριαρακι η κορη σου εε?Τα καλυτερα παιδια! :lol:

Αληθεια δεν κουραζοσουν?ή ηταν ενθουσιασμος των 1ων ημερων?

Ποσο την θηλασες>(αν θες απαντας!)

Γεια σας ειπα?Ε..Δεν ειπα γτ με συνεπηρε η γεννα! :lol:

Αθηνα μου κουραγιο κ απο εμενα!

Περαστικα στην κορουλα κ συλληπητηρια για τη γιαγια...Εκει μπερδευτηκα καπως :?

Κατι για το κρασι κ τα 100χρονια...!Τεσπα!

Ηθελα να σου θυμισω :P οτι η ροη σε εσενα(περισσοτερο) κ μενα δεν εστρωσε γρηγορα...Τα "πνιγαμε"

τα μωρα για μηνες!Θυμασαι που λεγαμε για μανικες πυροσβεστικης?! :lol:

Απλα στο λεω για να μην απελπιζεσαι..Ετσι ειναι!Εχει ομως κ τα καλα του εε? ;););)

Φανταζομαι κανεις εκεινο το "προς τα πισω" το σωμα...

Τωρα μπορει να λεω περιττα πραγματα αλλα με βαζω στη θεση σου κ λεω πως με

3 παιδια ισως να τα εχεις ξεχασει λιγο!...

Νατασακι μου τι ειναι αυτα που λες?Καλα χθες σε επιασε η ανασφαλεια? :(

Το ενιωσες πως ολοι σε χρειαζομαστε γι'αυτο αγχωθηκες?Βρε μην ανησυχεις!Εσυ θα με γηροκομησεις! =))

Η Ειρηνη εσκασε στο φαι εε?Τυχερη!!!

Τις παστες τις φαγατε ή θα μεινουν για τη Θου?(σοκολατινες ηταν)

Ερη μου χαιρομαι που περασατε ωραια!!! :ymparty:

Διαβασα νομιζω πως ειναι καλυτερα τα αρρωστουλια εε? :)

Βαλτε αλτερ εχει μπαρμπι!!!!!!! =))=))=))8-}

Χρυσα νομιζω πως εχεις απειρα ρουχα που δεν φορας κ δεν θα ξαναφορεσεις...

Αυτη την εντυπωση μου δινεις...Κ ας ειναι φιρματα...Τι να τα κανεις?

Εγω καθε χρονο βγαζω 4-5 σακ σκουπιδιων γεματες...Αφου φετος εψαχνα ρουχα!(και ο αντρας μου ειναι βιοτεχνης! :shock: )

Μητσακι καλα αποτελεσματα!

Γιωτα εισαι καλα?τελικα ποτε ερχεσαι?

Θουλη τωρα...Χορευεις?Στο γαμο δεν εισαι?(φανταζεστε να μου απαντησει? :P )

Γεια σου Ευη!Ανεβα!

Εμεις καλά...Παγωνουμε!Ωραια ειναι αλλα μας χαλασε τα σχεδια!

Με επιασε φοβια...Ακουω τον αερα κ ομιζω ειναι κλεφτες :shock:

Χθες κλειδωσα τα παντα,αφησα 2 φωτα ανοιχτα κ κλειδωθηκα με το μωρο στην κρεβατοκαμαρα!

Παλι καλα εχω τον Μαγκα εξω!Γαααβ!

Δεν ειμαι ετσι εγω...Νατασα εσυ φταις...

Τελικά ήταν ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές αλλά τώρα είναι όλα πολύ καλά :lol::lol::lol:

Δυστυχώς μόνο 40-45 μέρες ήπιε δικό μου γάλα μόνο μετά έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά :(

Μαρια Ιωαννα εχει γεννεθλια η κορη σου?? να τη χαιρεσαι!! ουτε εγω σου ευχηθηκα!

Ερη μπραβο που περασατε καλα! Εγω μαλλον δεν θα σε γνωρισω μεχρι να φυγεις για Τοροντο..Επιφυλασσομαι ομως διοτι μπορει απο την Ανοιξη να ειμαστε κ γειτονοι ;) !!

Ευη εχει στο ΙΚΕΑ ετοιμο ε? νομιζω κ στο ΑΒ βασιλοπουλος εχει αλλα δεν θελω να παρω..

Κ εγω δεν με αναγνωριζω...πρωτη φορα περασα τοσο χρονο στην κουζινα..κ βγηκε τελεια η πουτιγκα...αφου ενιωθα σαν να ηταν η μερα των Χριστουγεννων σημερα! μεχρι κ ο δανος με επαιρνε τηλεφωνο απο την Ουγκαντα να μαθει πως βγηκε η μαγειρικη μου...κ επλυνα κ ενα σωρο πιατα κ κατσαρολες! ΑΝτε μια φορα το χρονο καλα ειναι...παραπανω δεν θα αντεχα!

Τωρα ο Σεμπουλης κοιμαται κ εγω τρωω ενα πρασινο μηλαρακι να ισορροπησω λιγο απο την σουπερ παχυντικη πουτιγκα!!

πωπω..Μαρια Ιωαννα...τωρα συγκηνηθηκα...!!!

Να σου ζησει..να ειναι στη ζωη της ολα ευκολα οπως και στη γεννα της.

Αναστασακι δεν εχω πολλα φιρματα ρε συ...

παντα ημουν της αποψης λιγα και καλα..

αλλα λοιπαμε να δοσω πχ τα κουστουμια της δουλειας...η καποια καλα φορεματα...δεν ειναι ιδιαιτερα φιρματα αλλα ηταν ακριβουτσικα γιατι τα υφασματα τους ηταν ακριβα και ειναι καλοραμενα ρουχα..οσο για τα παπουτσια ναι το ομολογω..ειμαι φαν..και οντως εχω πολλα...

ελπιζω μετα το δευτερο να τα ξαναφορεσω ξανα ολα

Σηγα μη τα δοσω τα ρουχα θα τα κρατισω..θα αδυνατισω που θα παει..καλα δεν θα γινω και 50 κιλα..αλλα ολο και κατι θα χασω, κυριως της δουλειας μετα δεν θα εχω λευτα να παρω αλλα..τι θα φοραω;;;;;

Αφρο πως περασατε;;;..

παω να κανω μπανιο και να την πεσω.δε νυσταζω καθολου αλλα ο συζηγος θελει τον υπολογιστη...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...